Ketjusommitelmia ensi kaudelle

  • 3 884
  • 11

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Nyt saatiin hyökkäykseen ainakin kokoa lisää. Pellisestä voi tulla hyvinkin Jesse Wellingin korvaaja kolmosketjuun. Kokoa on sen verran että hän on varmasti hyvä maskimies ylivoimallakin. Luistelutaito on isokokoiseksi mieheksi loistavaa ja peliälyäkin pitäisi JA:n pelaajakortin mukaan löytyä.

Öhbergistä yritetään varmasti tehdä Markku Erholtzin korvaajaa. Suhteellisen hyvän viime kauden pelannut öhberg voi siinä myöskin onnistua. YV:llä varmasti tärkeä lenkki hänkin.

Joukkue alkaa pikkuhiljaa muodostua. Pientä katjusommitelmaa:

1. kenttä

Laakso-Lehtonen-Kanerva
Öhberg-Kinos

2. kenttä

Sundin-Mister X-Tikkanen
Hämäläinen-Mälkiä

3. kenttä

Jormakka-Pellinen-Lindfors
Kortelainen-Kallioinen

4. kenttä

Kovanen-Jaakkola-Kiukas
Hyvärinen

(5. kenttä)

Kettunen-Asplund-Laitinen
Hiltunen


Eli hyvällä mallilla joukkue on. Yksi puolustaja tuomaan laajuutta rinkiin ja kakkosketjun sentteri. Siinä tällä hetkellä tärkeimmät hankittavat. Jukurit katsastaa parhaillaan kahden kanadalais-pelurin taustoja, mutta Ruotsalaisen mukaan tilannetta katsotaan rauhassa.
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Fordél kirjoitti:
Kyllä on Jaakkollakin luvassa pientä roolia ja mikä pahinta; heikkoja pelikavereita vierellä, jos Jugorovin skenaario toteutuu. No loukkaantumisia valitettavasti tulee ja Jannekin päässee oikeasti pelaamaan eikä vaan esim. rikkomaan vastustajan peliä. Toisaalta eipä ne näytötkään viime kaudella olleet kummoisia. Muistelen vaan niitä viittä peliä KooKoon paidassa, jossa mies loisti. Potentiaalia olisi siis varmasti pelata muidenkin kuin "kovasten" kanssa...

Eivät nuo kentälliset varmasti täysin nappiin mene, mutta Jaakkolan rooli on melko varmasti alkukaudella nelosketjussa. Tai riippuu tietenkin miten harjoituspelit sujuvat. Jos sitä kovaa kanukkisentteriä ei tulekaan niin voi Janne päästä jopa kakkosketjun sentteriksi. Ihmettelen kuitenkin suuresti jos sitä "pommia" ei tulekaan.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jugorovin ketjuista vaihtaisin kyllä ykkösen muotoon Laakso - Lehtonen - Jormakka. Nelonen olisi Kanerva - Asplund/Jaakkola - Kiukas, kolmonen taasen Kovanen - Pellinen - Lindfors.

Kanervan ja Kiukkaan näkisi mielellään samassa ketjussa, toinen pörräisi nuoruuden innolla ja toinen sutisi kiekkoja ranteella maaliin....kumpi on sitten kumpi jääköön lukijan harkintaan.

Ihan ok näyttäisi tässä vaiheessa Jukurijoukkue olevan, tuolla jengillähän kaadetaan sitten Jokerit 11.8......
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Modesedät voisivat olla ystävällisiä ja erottaa kentällisrakennelmat omaksi ketjukseen?

En tiedä, olenko joku vastarannan kiiski, mutta en välttämättä kaipaa tähän hyökkääjistöön enää kanadalaissentteriä. Väriähän tällaiset pelaajat tuovat toki joukkueeseen, mutta pelaajia näyttäisi riittävän hyvin jo muutenkin. Ossi Pellinen - ensi kauden Mika Niemi?

Pappaketju on toki toimiva yksikkö, mutta pystyvätkö kaikki pelaamaan ykkösketjun vaatimalla tasolla? Lassen liike on hidastunut, joten ehkä oikeampi paikka löytyy jostakin kolmosketjun laidalta. Rannelaukaus löytää edelleen tiensä häkkiin, joten käyttöä löytyy. Pakko heittää omissa rakennelmissa Sundin ykköseen, ei tätä miestä oikein muuhun rooliin voi laittaa. Jos jotain saa toivoa vielä, niin ehkä yksi kiekollisen pelin taitava puolustaja kelpaisi.

Näillä mennään sarja-avaukseen:

Laakso-Lehtonen-Sundin
Hämäläinen-Öhberg

Tikkanen-Pellinen-Jormakka
Kortelainen-Mälkiä

Kiukas-Asplund-Kanerva
Kinos-Kallioinen

Kovanen-Jaakkola-Lindfors
(Hiltunen)

Käsittääkseni tämä junnusääntö (onko edes olemassa enää?) koskee nyt 87-syntyneitä pelaajia, joten saako Joni Avikainen mahdollisuuden kokeilla siipiään miesten peleissä jo tulevana talvena?
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Tältä pohjalta lähtisin rakentamaan joukkuetta:

Laakso-Lehtonen-Tikkanen
Mälkiä-Öhberg

Ykköseen vanhan tutkaparin rinnalle juonikas Tikkanen, joka sopii mielestäni tähän ketjuun kuin nakutettu. Mälkiälle pedataan tämän hetken ringissä ykköspelintekijän pestiä, ja Öhberg varmistaa taustalla.

Jormakka-Pellinen-Sundin
Kortelainen-Hämäläinen

Sundin on onnistuessaan jopa koko sarjan ykköspyssy. Ehkä Lehtonen on jossain vaiheessa kautta hänenkin sentterinään. Nyt kuitenkin tarjoaisin Pelliselle tätä paikkaa, sillä hän pystyy kyllä ruokkimaan Sundinia. Tästä ketjusta tulisi suoraviivainen ja tehokas kolmikko. Jormakkaa parempaa laitavääntäjää ei tästä joukkueesta löydy. Hän hoitaa kiekot Pelliselle, joka ruokkii Sundinia tai viivamiehiä. kieltämättä joukkueesta uupuu yksi kiekollinen pakki, joka tekisi tästä ketjusta vielä vaarallisemman.

Kovanen-Jaakkola-Kanerva
Kinos-Kallioinen

Kolmosessa Kovanen ja Jaakkola ovat niitä pelureita, joilta odotetaan viime kautta parempaa suoritusta. Lasse on edelleen käyttökelpoinen laituri, joka voi tehdä 10-15 maalia. Mietin Kanervan ja/tai Kovasen paikalle myös Lindforsia, mutta menköön näin.

Kiukas-Asplund-Lindfors
Hiltunen

Nelosessa nuorta voimaa ja uraansa uutta nostetta hakeva Lindfors. Energiaa ja liikettä ei pitäisi puuttua.
 

ANEH

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
1. Laakso-Lehtonen-Jormakka
Hämäläinen-Öhberg

2. Tikkanen-Pellinen-Sundin
Kortelainen-Mälkiä

3. Kovanen-Jaakkola-Lindfors
Kinos-Kallioinen

4. Kiukas-Asplund-Kanerva
Hyvärinen

(5. Hiltunen-Kettunen-Laitinen)
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Hyvältä näyttää, pyörittää pakkaa miten päin vain. Vielä jos ameriikanapu saadaan ykkös-kakkoskenttään, niin aina vain parempaa. Kokoa, liikettä ja käsiä löytyy. Huono puoli omille junnuille on että taso on taas niin kova, että näyttöpaikat ovat vähissä.

Lähtisikö tältä pohjalta:

1. Kovanen - Lehtonen - Sundin
Kinos - Mälkiä


2. Tikkanen - Asplund- Jormakka
Hämäläinen - Öhberg


3. Kiukas - Pellinen - Lindfors
Hyvärinen - Kortelainen


4. Laakso - Jaakkola - Kettunen
Kallioinen


5. Hiltunen - Kanerva - Laitinen
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pakka alkaa olla muutamaa jokerikorttia vaille kasassa. Kokonaisuutena tilanne näyttää aika hyvältä. Leveyttä ja iskukykyä riittää viime kauden tapaan. Tässä meikäläisen ehdotus ketjukoostumuksista:

Jormakka - Lehtonen - Laakso
XX - Mälkiä

Ykkösnyrkki jatkaa samalla koostumuksella, jolla tuli jo reippaasti kokemusta viime talvelta. Tämän koostumuksen suhteen ei ole kysymysmerkkejä, maaliverkot tulevat heilumaan. Mälkiä jatkaa ykköspakkiparissa, mutta vierustoverin soppari odottanee vielä julkistamista.

Tikkanen - Pellinen - Sundin
Hämäläinen - Öhberg

Tältä koostumukselta odotetaan paljon. Tehoja pitäisi löytyä, sillä kokemusta löytyy kovemmistakin peleistä. Onnistuessaan korvaa Jyppiin menetetyn kolmikon. Pakkiparista löytyy voimaa ja tehoja. Erittäin käyttökelpoinen pari myös ylivoimissa.

XX - Jaakkola - Lindfors
Kinos - Kallioinen

Tähän koostumukseen haetaan vielä liukasta laituria. Tämä tulee olemaan se vauhtikenttä, jonka pitelemiseen ei vaan vastustajien jalat riitä. Pakkipari on oiva sekoitus voimaa ja kiekollista taitoa. Joko tämä olisi Ilen kausi?

Kovanen - Asplund - Kanerva
Hyvärinen - Kortelainen

Nelosesta löytyy tarvittaessa telaketjuosastoa, mutta kun peli kulkee, niin maaliverkot heiluvat. Pitäähän nelosketjun keskipaino kuitenkin yli 90 kg olla. Pakkipari kilpailee peliajasta. Molemmilta odotetaan paljon ja näyttöpaikkojakin tulee.

Kiukas - Kettunen - Laitinen
Hiltunen

Neljä hyökkääjää jää vielä reserviin, joka on ehdottomasti hyvä asia. Loukkaantumisilta tuskin voidaan välttyä, joten tuoretta voimaa tarvitaan. Hiltunen todennäköisesti pelaa pääasiassa a-junnuissa, mutta muilta löytyykin jo Mestis-kokemusta, jota tulee lisää kauden aikana.

Viikot hupenevat ja ensimmäiseen harkkapeliin on enää reilut kaksi viikkoa. Rosteri alkaa siis olemaan kutakuinkin kasassa, mutta oman veikkaukseni mukaan kaksi vahvistusta vielä saadaan.
 

Patajukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Perinteiset kilpaurheiluseurat
1. kenttä
Laakso-Lehtonen-Tikkanen
Öhberg-Hämäläinen

Forssalaiskaksikon rinnalla, näkisin Tikkasen mielelläni. Tikkasella on edellytykset hyviin pisteisiin. Pakkiparin uskaltaisin väittää olevan lähes sarjan paras.

2.
Lindfors-Mister X-Sundin
Mälkiä-Kallioinen

Kakkosessa vauhtilaiturit,kaipaavat keskelle hyvää pelintekijää. Pakkipari tuntuu minun mielestäni oikein hyvältä, tasasen varmalta.

3.
Jormakka-Pellinen-Kovanen
Kinos-Kortelainen

Tässä kentäss olis kokoa ja tahtoa. Taitoakin löytyy, kaikkilla hyökkääjillä hyvä laukaus. Isokokoinen puollustajapari on myös kookas. Tältä kentältä voisi rymistelyä syntyvän.
4.
Kanerva-Jaakkola-Kiukas
Hyvärinen

Nelosen "jää" tälläset miehet.



Asplund-Kettunen-Laitinen
Hiltunen
 

jamofon

Jäsen
Suosikkijoukkue
jukurit
Tänään Jukurit harjoitteli seuraavin kentällisin.


Laakso-Lehtonen-Tikkanen Kinos-Hyvärinen

Sundin-Pellinen-Kanerva Hämäläinen-Kallioinen

Lindfors-Jaakkola-Kettunen Mälkiä-Kortelainen

Kiukas-Asplund-Kovanen (Hiltunen)

Lisäksi jäällä oli Jormakka joka ei osallistunut kiekollisiin harjoituksiin,sekä 4 numerotonta (junnua) joita en tunnistanut.Eilen oli 7 Öhberg Kinoksen parina ,tänään en häntä bongannut.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
jamofon kirjoitti:
Tänään Jukurit harjoitteli seuraavin kentällisin.


Laakso-Lehtonen-Tikkanen Kinos-Hyvärinen

Sundin-Pellinen-Kanerva Hämäläinen-Kallioinen

Lindfors-Jaakkola-Kettunen Mälkiä-Kortelainen

Kiukas-Asplund-Kovanen (Hiltunen)

Lisäksi jäällä oli Jormakka joka ei osallistunut kiekollisiin harjoituksiin,sekä 4 numerotonta (junnua) joita en tunnistanut.Eilen oli 7 Öhberg Kinoksen parina ,tänään en häntä bongannut.

Piti itse myös ketjuista näpytellä, mutta jamofon ehti ensin..

Junnuista jäällä ainankin Petteri Naumanen ja Joni Avikainen. Itse en myöskään Öhbergiä bongannut, taisi katsella treenit verkkarit päällä ja käydä vain puntilla. Pakeista sen verran että mielestäni mitä huomasin niin Mälkiä-Kortelainen pelasi Lehtosen ketjun takana, vaan väliäkö tuolla..

Ykkös ja kakkos ketjut näyttäisivät olevan valmiina ja kunhan Jormakka tervehtyy niin Kettusen paikalle kolmoseen?

Vauhtia tuntui harkoissa olevan ja silmiin pisti Reksan rauhallinen tyyli opastaa jätkiä.
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
jesse72 kirjoitti:
Ykkös ja kakkos ketjut näyttäisivät olevan valmiina ja kunhan Jormakka tervehtyy niin Kettusen paikalle kolmoseen?

Vauhtia tuntui harkoissa olevan ja silmiin pisti Reksan rauhallinen tyyli opastaa jätkiä.

Hyvältä kuullostaa! Tosiaankin lisäisin itsekin Tumen juuri tuohon kolmosen laitaan. Jessen viestistä päätellen Reksan valmennustyyli on siis melkolailla vastakohta RD:n tyylille. Pääasia, että äijät pysyvät ruodussa, tekevät hommansa tinkimättä ja nauttivat hommasta.

Johan tuo perjantaina koittaa ensimmäinen tulikoe Jukureiden uudelle rosterille, joten kauaa ei enää tarvitse ihmetellä miten paletti toimii....

G
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös