Jyrän alle..

  • 1 168
  • 13

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Harvoinpa on Diskoksen nähty jäävän noin jyrän alle kuin tänään J-kylässä. Jukurit pyöritti kovempaa kuin Kärpät koskaan, joskin vain pari erää, mutta riittävästi sittenkin. Mikkelin fanikulttuuri sen sijaan ei näytä kehittyvän; tällä(kin) kierroksella ainakin yksi humalainen Jukurit-fani sai ennenaikaisen lähdön hallista alettuaan hosua nyrkillä.
<BR>
<BR>Saas nähdä, olinko todistamassa Diskoksen historian viimeistä Mestis/divarikotipeliä? <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_frown.gif">
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Jukureiden kuntopiikki näyttää osuvan sopivasti playoffsien kohdalle.
<BR>
<BR>Itsekin pidin Jukureiden pahimpana vastuksena playoffseihin diskosta, jolla mielestäni on paras liike jukureiden jälkeen.
<BR>
<BR>Itse en peliä nähnyt mutta ainakin mikkelissä oli pelissä 110 % lasissa jokaisella jukuri pelaajalla.
<BR>
<BR>En tiedä odottiko Diskos helpompia pelejä Jukureita vastaan vai eikö miehet kestä vauhdissa, mikkelissä Diskos oli kyllä aivan aseeton ????
 

Gary

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit on kovassa kunnossa tällä hetkellä, se on tosi asia. Mutta vielä mikkeliläisestä fanikulttuurista... Yksi humalainen nyrkkeilijä ei liene koko totuus; hallissa ainoa katsomo mikä piti ääntä ja kannatti, oli Jukureiden kannattajista koostunut osa! Eli kyllä Mikkelin hallissa tunnelmaa on huomattavasti enemmän kuin tämäniltaisessa Diskoksen pelissä. Eli kenen fanit sitten ovat minkäkinlaisia... Ainakaan Jukurien Fanikerhon bussissa tuo kysienen taistelija ei ollut!
 

teemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Yleinen käytäntöhän on, että kotiyleisöstä n. puolet uskaltautuu korkeintaan lyömään käsiään yhteen, loput on hiljaa, ja vierasjoukkueen kannattajat pitävät tunnelmaa yllä, oli kyse melkeinpä mistä joukkueista tahansa.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Hyvä, jos Jufan porukkaan ei kuulunut. Näin on kuitenkin käynyt jokaisessa aiemmassakin Diskos-Jukurit-pelissä tällä kaudella ja muutoinkin Mikkelin väki on kunnostautunut J-kylässä lähinnä humalaisuudellaan. Ei anna kovin hyvää kuvaa faneista..
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sport on poikkeus..... missä ? Fanikulttuurissa...? No johan on !
<BR>Ei tarvi mennä kuin pari vuotta taaksepäin kun Vaasan kannattajat Kokkolassa kusivat maalituomarin päälle katsomosta...... niin et semmoinen on Vaasan sportin fanikulttuuri.
 

D mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Diskos, PiTa...
Ei ton DAFfin natinoista kannata välittää: se nyt on vaan semmonen herkkänahkainen inisijä, joka ei osaa edes dokata...pitäkää siis Mikkelin miehet vaan meteliä yllä ja haastakaa riitaa ja wittuilkaa!
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Itse olen nähnyt D-miehen jo sammuneena, kun vielä nautin omia juomiani. Eipä siis yritetä siellä <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif"> Viinanjuontikaan jääkiekkotapahtuman yhteydessä ei haittaa, kunhan kännissä osataan käyttäytyä. Näin ei ole ollut asianlaita tällä kaudella mikkeliläisten fanien piirissä.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mikkeliläisten fanien käytöksestä vieraspeleissä en tiedä, mut ainakin kotihallissa käytös on ollut ihan ok.
<BR>Tosin tähänkin täytyy lisätä, että ne todelliset sikailijat, jotka eivät täällä kirjoittele vaan ovat yllätys-yllätys kotona tavallisia perheen isiä! Itse istuin viime la:n pelissä E2-katsomossa, jossa tunnelma oli kaikin puolin asiallinen ja omaa joukkuetta kannustava. Pelin jälkeen kuulin jälleen A4 ja A5 katsomoiden sikailusta. Ne on just ne katsomot vaihtoaitioiden yläpuolella. Siellä on enimmäkseen kausikorttilaisia tai VIP-vieraita. Eräskin paikallisen rautakaupan myyjä on ainakin työssään hyvin asiallinen ja kohtelias, mut kun saa pari mukia kaljaa ja pääsee lätkämatsiin, niin kuulisitteppa mikä on tulos!! Tästä vois tehdä jonkun tutkimuksen, et miten ihminen muuttuu, kun pääsee lätkäpeliin pienessä nousuhumalassa möykkään. Tää mainittu sikaporukka ei siis todellakaan ole mitään keskenkasvuisia nulikoita, vaan aikamiehiä. Kuulin minäkin sinne toiselle puolelle hallia, kun eräs hölmö anto tulla: \"Rastelaaa!! Mihin sää sen Sinikunnaksen jätit?? Eiks sille mahtunu paita päälle..!!!\"
<BR>Harmi, et nää tietyt häiriköt pilaa koko joukkueen fanien maineen, mut tällasia tyyppejä aina mahtuu mukaan...
<BR>
<BR>p.s. Su:na en ollu JKL:ssä, joten en oo tietoinen mikä porukka siellä nyt eniten pahennusta aiheutti..
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Haluaisin nostaa esille, lähinnä cowboylle, että tuon urea-tapauksen jälkeen Vaasassa ja Sportissa otettiin tapaus vahvasti esille ja päätettiin, ettei ko toiminta enää jatku. Sen jälkeen ei vierasreissuilla ole ollut minkäänlaista ongelmaa. Tarkoitan siis Sportin Fanclubin järjestämillä.
 

D mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Diskos, PiTa...
\"Rastelaaa!! Mihin sää sen Sinikunnaksen jätit?? Eiks sille mahtunu paita päälle..!!!\"
<BR>
<BR>Toihan oli ihan hauska! Ja D mieshän ei sammu koskaan! Korkeintaan leputtaa silmiään tovin...
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mendietalle:
<BR>Asiahan on sitten hoidossa, se ei ollutkaan ainoa ongelma Vaasalaisten kanssa kyseisellä kaudella, mutta kuten sanoin ja kirjoitin on hienoa et siellä Vaasan suunnalla on otettu asiasta vaarin ja laitettu asiat kondikseen.
<BR>Joskus aikoja sitten kävin pelaamassa Vaasassa kun pelasitte vielä II-divaria ja sen jälkeen oli seuraava käyntini Sportin pelissä vuosi sitten kun Sport ja Kärpät pelasivat ja voin sanoa ettei Vaasalainen yleisö ainakaan ollut muuttunut n.10 vuodessa.
<BR>
 

Mirko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, EtPo, Virkiä, SR-Team
Kyllä siitä pidettiin niin suuri juttu että se on nyt loppunut. sillä kaudella tapahtui tämä kuseminen,nuuskalla tuomaria päin heittäminen, tammisen makkarajuttu jne jne. Nyt olen tällä kaudella kerran nähnyt kun fanit ovat heittäneet nuuskaa ja kolikoita kentälle.[addsig]
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös