Miracle On Ice – porilaisten unelma keväällä 2006

  • 64 503
  • 323

dtw!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Avalanche, hirvee intensiteetti
On tää ihan uskomatonta. Turha yrittää sanoa mitään kun ei sanoja löydy.

Ensimmäistä kertaa meikäläisen elinaikana, toivottavasti ei viimeisenä.

PATA PAINAA!!!!
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Onnea Ässät!

Te teitte sen, mistä me muut vain haaveilimme! Pudotitte Kärpät ja menitte finaaliin! Helvetin hieno teko, ei voi muuta sanoa.. Onnea Poriin oikein urakalla, nauttikaa kunnolla! PATA PAINAA!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niinpä, ei sitten riittänyt Ässille se tammikuun lopussa ennustamani pronssiottelu, vaan menivät jopa finaaliin saakka. Mikäs siinä, loppuun saakka kun vauhtiin on päästy.

On tämä kyllä melkoisen suuri yllätys. Tiedä oikein mihin tätä saavutusta vertaisi. Jo pitkäänhän on hoettu sitä ettei "Suomen rahakkaimmassa palloilusarjassa jääkiekon SM-liigassa ole mahdollista että pikkuseura pääsisi edes finaaliin saakka", mutta näköjään se vaan on mahdollista. Ja tiedä vaikka Ässiä vastaan tulisi finaaliin toinenkin pikkuseura...

Mitäpä tässä. Uskon että Ässät hoitaa homman kunnialla loppuun saakka.
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
ihan vaan

Näin raumalaisena tohdi pali revitellä ja toteankin vain, että vilpittömästi onnea finalisteille.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vittu äijät! Nyt vielä se lopullinen kruunu! Jos muuten Ässät vie koko paskan, lupaan liikkua koko ensi kauden Äijänsuolla Ässäpaita päällä.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Vilpittömät onnittelut täältä Poriin. Melkein toivoisin porilaisten menevän loppuun asti, tuli vastaan sitten oma joukkue tai tuo turenkilaisten sikalanomistajien päiväkahviseurue.

PATA PAINAA?
 

Temp

Jäsen
Mitä tähänkin sitten sanoisi. Aikuinen mies ilman mitään sanottavaa silti täytyy tänne vuodattaa iloa. Ei tällaista voi käsittää varmaan vasta kun parin vuoden päästä, jos koskaan.

Toivotaan, että patajoukkue pystyy tilanteen nollamaan finaaleihin paremmin kuin fanit (tai ainakin minä).

Koskaan en ole ennen finaaleja paikan päällä seurannut. Toivottavasti nyt saa liput ja pääsee huutamaan äänen käheäksi!
 
Viimeksi muokattu:

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Onnea Pori! Ässät pelaa nyt sellaisella sydämmellä, että miksi ei mentäisi loppuun asti!? Ketä kiinnostaa puolen Suomen Kärpät, kun vastassa on meidän toisen puolen Ässät?
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
PATA PAINAA

Onnea Ässät!! Helvetin upea homma! Teette finaalisarjasta ikimuistoisen, oli vastassa sitten HPK tai HIFK!
 

Zuuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnea ÄSSÄT!!

Joo en olisi kyllä tätäkään päivää uskonut näkeväni. En puhu nyt Ässien finaaliin menosta vaan siitä että kotona tv:n ääressä jännitin viimeisiä minuutteja lähes samalla tavalla kuin Jypin ratkaisuotteluita. Nyt se kuitenkin tapahtui ja se veti kyllä aivan sanattomaksi. Hetki meni kyllä miettiessä syntyjä syviä mutta ei se mitään. Nyt on aivan sama kuka tulee finaalissa vastaan henkilökohtainen suosikkini on siinä sarjassa Ässät.

Viekäähän homma kunnialla loppuun!

Vielä kerran onnittelut Ässille ja faneille. Nyt saa ja pitää nauttia.
 

A.P.Weinrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT, respect HIFK.
HYVÄ ME! Pori on kyllä Suomen "hockeytown", ajatelkoon muut mitä hyvänsä. Nyt on meidän hetki, Suomen parhaat kannattajat, kiitos, olemme FINAALISSA! KIITOS ÄSSÄT JA ME!!
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Sanaton

Ei pojat. Ei mitä hä. Hei, ei kai. Ei se nyt noin voi olla??!!

10 minuuttia ottelun päättymisestä seisoin edelleen samoilla jalansijoilla, suu ammollaan auki. Loppusummerin pärähtäessä päästin ilmoille eläimellisen huudon, mutta tekemällä se tuli. Ei osaa tuulettaa. Mikä on?

Tappara-sarjan jälkeen pari tuntia oli aika hulabaloo. Nyt, kohta neljä tuntia mennyt, ja ei todellakaan mene perille että joukkue, jonka kyntämistä olen seurannut kymmenen vuotta pelaa finaaleissa.

Uskomatonta. Kyynel kävi silmäkulmassa.

Aivan epätodellista. Paha hakea mitään muuta sanaa kuvaamaan tätä tilannetta, kun pää on tyhjänä.

Ässät.

Perkele.
 

Turisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Naisten lentopallomaajoukkue
ONNEA ÄSSÄT ! Turha sitä enää jarruttelemaan, vaan loppuun asti ja viikon juhlat Porissa !
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Tulevista kuittailuista huolimatta! Pidän peukkuja Ässille finaalisarjan ajan ja uskon Satakuntaan tulevaksi pitkästä aikaa sen kultamitalin (todellakin). On sitä kauan odotettu Porissa (taidan olla asunut liian kauan Raumalta pois, että viha-rakkaussuhdetta en osaa tuntea enää niin).

Kyllä masentavien kausien jälkeen Poriin kaivattiinkin välillä myös aurinkoa kiekkoilulle. Tästä on Porissa hieno jatkaa kuten Raumallakin! Tätä voisi kyllä verrata samaan sarjaan jääkiekkoilussa kuin Väsby IK:n nousua kaudella 1979-80 Ruotsissa Elitserieniin. Ihme, johon on vieläkin vaikea uskoa (nyt vain loppuun saakka).
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Paljon onnea veiniltäkin Ässille, repikää se Ollin mainitsema ovi saranoiltaan finaaleissa !

veini

Ps, Ensi vuonna saatte sitten taas normaalisti kyytiä !
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Fucking Yeah!

Marraskuun 1991 Ilves-matsista Ässäfanius sai kimmokkeen, pata-merkki oli polttomerkattu sydämiin. Pronssinen mitali, kolme välieräpaikkaa sekä runkosarjan kakkostila olivat saldona heti alkuun, melko hyvään saumaan pääsin messiin kun joukkue oli juuri palannut divarivisiitiltään ja selvinnyt pudotuspeleihin ekan kerran vuosikausiin.

Mitalin jälkeisenä kautena peräti finaalisuosikiksi nostettua joukkuetta kohtasi muutama loukkaantuminen sekä helmikuinen Synkkä hetki. Jatkossa elettiin Tammisen nostattamasta huumasta huolimatta pari laihempaa vuotta. Sitten alkoi kaamos - ja kaaos - porilaisessa jääkiekossa.

Nyt, 14 vuotta tuon 4-1 päättyneen Ilves-matsin jälkeen, kaudella 2005-2006, jo runkosarja toi enemmän voittoja sekä värikkäitä tapahtumia kuin kaamosvuodet yhteensä. Joukkueessa vaikutti olevan hyvä fiilis sekä tekemisen meininki, yleisössäkin tunsi jo edelliskaudella kyteneen palon syttyneen roihuun. Sitten, playoffseissa Isomäki alkoi liekehtimään tavalla jota en ole aiemmin kokenut. Joukkue joutui paiskimaan hurjan määrän työtä voittojen eteen. Tappara -ja Kärpät -sarjoissa pelit olivat tasaisia trillereitä loppuun asti. Niin vain Ässät kykeni kuitenkin kaatamaan Isompansa Isomäessä kerta toisensa jälkeen.

Ja nyt ollaan finaaleissa. Kuka olisi ennen kauden alkua uskonut? Ei kukaan. Pleikkareihin tietysti tähdättiin ja niissä peleissä voi aina sattua mitä tahansa, mutta silti...wtf? Käsittämätöntä! Ja siltikin, kauden edetessä ja varsinkin pleikkareiden käynnistyessä, luottoa joukkueeseen on löytynyt valtavasti. Kaikki on loksahtanut kohdalleen ja rullannut jotenkin luonnollisesti eteenpäin askel kerrallaan.

En tiedä saanko mahdollisuutta osallistua finaaleihin paikan päällä, jotenkin en jaksa edes huolehtia asiasta (ainakaan vielä). Hengessä ollaan kuitenkin mukana. Tämän kauden Ässät on kasvanut tosiaankin suuremmaksi kuin osiensa summa, Ässistä on muodostunut todellinen J-O-U-K-K-U-E! Ja patasydäminen kiekkokansa on noussut hyökyaallon tavoin lainehtimaan Isomäkeen. Kausi on ollut jo tähän asti huikea niin joukkueelle, kannattajille kuin organisaatiolle, mutta vielä muutama porras ylöspäin ja taivas on valmiina repeämään!
 

Leppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pata !!!!!!! juuri näin sen pitikin mennä.tullan takaa ja lujaa!! Ensin intiaanit repii JUKAN TUKAN,ottaa tapparan ja antaa lopullisen iskun vain hännästään roikkuvaan KÄrppä-turkkiin!! Aivan loistavan hieno esitys,onnittelut finaali paikasta ja hoidetaan POIKA kotiin!!! Loistavaa Ässät !!!!!!
 

Pykmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuon ottelun olisin mielelläni nähnyt paikanpäältä. Vaikka oululainen olenkin, niin täytyy kuitenkin antaa tunnustusta Ässillekin hienosta kaudesta. Odottamaton tapahtui niin sanoakseni.

Tässä illanmittaan olen oppinut hyväksymään sen, että Kärppien on tällä kaudella tyytyminen pronssiseen mitskuun. :)
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Kovin suoritus SM-liigassa 10 vuoteen.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Jooo, nyt on reissulta palattu ja aamulla pitäisi nousta töihin.. Ihan uskomaton fiilis, ei vaan pysty uskomaan todeksi. Kärpät oli helvetin kova vastus ja meillä oli kerrankin onni mukana, ainakin siltä tuntui.. Sitten kun nää KarhuIII huurut haihtuu, niin toivottavasti ollaan yhä mukana pelissä. Tää on jotain uskomatonta, ainoa mikä harmittaa on se, että yksi parhaista kavereistani kasvaa horsmaa eikä ole näkemässä tätä kaikkea. Mutta kuitenkin, kiitos Ässät, johan olette tarjonneet huikeita elämyksiä faneille kaudella 2005-2006! Ja kiitos kaikille onnittelijoille, hienoa nähdä se, että muualla on eletty myös Ässien mukana!
 

Gusse

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Respectit lähtee täältä myös. Kova temppu kieltämättä. Onnittelut.
Toivotaan, että tämä meidän tämän hetken vammailu HPK:ta vastaan tuottaa finaaliparin HIFK - Ässät. Kuka hemmetti nyt haluaisi nähdä "taitokiekkoa" finaalissa? ;)
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei jumalauta, ei voi kuin kuvitella miten sanoinkuvaamattoman hieno fiilis varmasti jokaisella Ässäfanilla tällä hetkellä on. Ihan kateeksi käy... Ottakaa nyt todellakin kaikki irti, viime vuosina tämmöinen porilaisillekin todella harvinaista herkkua. Tekisi ihan itsekin mieli päästä Porin halliin seuraamaan finaalipeliä, meininki on varmaan uskomaton.

Onnea jo tässä vaiheessa ja ottakaa nyt sitten saman tien sitä kultaa!
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
YES!!! Onnea Ässät! Te ootte Sm-liigan kaikkien aikojen kovin JOUKKUE! Ja me fanit ollaan kaikkein kovimpia faneja! Me mennään loppuun saakka!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös