II-divisioonan lohko 3 kaudella 2005–2006 (keskimaa)

  • 19 048
  • 85

Leuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, FBK, HIFK
Rystylätty kirjoitti:
kuryn voi huoletta jättää pois laskuista.Hermes ja komu taistelevat kärkipaikoista..

Ja perusteluja kiitos..?! mites nämä viimeiset pelit komua ja hermestä2 vastaan?! oletko sattunut näkemään pelejä?! esim. hermespelin torjunnat kury 24 hermes 44! ja kury hallitsi sitä peliä, mutta ei maalia saanut lukuisista paikoista..Komu peli tasaista ja siinäkin lukuisia paikkoja ratkaista ottelu.. haluisin vaan perusteluja että miksi kurikan voisi jättää laskuista pois ja ei muka voi olla tasavertaisia pelejä komun ja hermes2 kanssa..?!
 

Rystylätty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Sympatiat Jyp ja Kalpa
Ensinnäkin korpela lähtee ulkomaille.Uskon kylläkin että korvaaj saadaan mutta onko hän yhtä hyvä.Ja kuten alkukaudesta huomattiin niin jos avainpelaajia puuttuu niin turpaan tuloo.
 

toimitsija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sport???
Ylempi loppusarja

Kyllähän se on niin että parivaljakko Korpela-Vehkala on kuin majakka ja perävaunu ja Korpelan lähtö heikentää aika paljon Kurikan hyökkäystä. Molemmat täydentävät toisiaan ketjussa ja kun siin olis vielä alkusarjassa ollut kolmas samantyyppinen raataja/tekniikkahirmu(ei missään nimessä Tikkala) niin jälki olisi ollut paremman näköistä. Eikös Kurikka kumminkin vahvistunut pakkipuolella kun Hermes2:sta siirtyi niiden ykköspakki Kurikkaan vai muistanko väärin?? Kyllä hermes2 ja komu vaan näyttivät niin vaarallisen hyviltä että vaikeaa muilla tulee olemaan. Jos/kun nämä mahdollisesti jatkavat suomi-sarja karsintoihin niin siellä pelin täytyy kumminkin muuttua oleellisesti, siellä ei kun ole sit enää varaa lepsuiluun jos tosissaan meinaa haluta nousta. Hyviä otteluja varmasti luvassa ylemmässä loppusarjassa.
 

Raymound

Jäsen
No niin alku sarja on sitten tahkottu läpi. Eikä mitään se mitään ihmeitä tarjonnut sijoitusten perusteella. No Kraftin veikkasin itse korkeammalle mutta kaksi pelia nyt nähneenä en yhtään ihmette jos joukkue pelaa alemmassa. Se kyllä kummastuttaa, että viime vuonna kovaa ja rehtiä peliä edustanut Kraft on siirtynyt täysin sikailuun ja vastustajan pelaajien tahalliseen vahingoittamiseen. Toivottavasti siellä valmennus puuttuu asiaan ja Närpiön pojatkin vielä nähtäis taistemassa siitä yhdestä playoff paikasta.

Ensi vuoden puolella starttaavasta ylemmästä jatkosarjasta sen verran, että mitään notkahduksia en usko tapahtuvan. Eli eiköhä se lopullinenkin järjestys kun playoff vaihe alkaa ole 1. H2 2. Komu-HT 3. KieHa 4. Ku-ry ja He-Kin kausi taitaakin olla sitten siinä. Jos joku haluaa spekuloida Kurikan ja Ähtärin sijoituksilla niin kumpikin löytyy sijoilla 3 ja 4. Kumpi sitten on toistaan edella sen aika näyttää. Eikä varmaan tarvitse olla hirveä fakiiri jos ennustaa H2:n ja Komun pelaavan keväällä myös paikasta Suomi-sarjassa pohjoislohkon kahden parhaan ja luultavasti YJK:n kanssa. Ja uskon, että kummallakin joukkueella on sinne erittäin hyvät mahdollisuudet päästä, joskin talous vain antaa myötä.

Hyvää joulua ja onnellista vuotta 2006 kaikille kuolemanlohkon seuraajille!!
 

toimitsija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sport???
Ylempi loppusarja

Nyt se sitten taas alkaa. Eli juhlat on juhlittu ja palataan taasen sorvin ääreen, eli ylemmän loppusarjan ottelut käynnistyvät jo loppiaisena ihan mielenkiintoisella ottelulla jossa kohtaavat He-Ki vs KuRy. Alkusarjassa molemmissa otteluissa KuRy oli lähes koko pelin niskanpäällä mutta jotenkin vaan pelin lopussa tapahtui jotain sellaista mikä käänsi ottelut He-Ki:lle. KuRy:llä on varmasti hampaankolossa todella paljon muutakin kuin lihanjämiä kinkusta. Alkusarjan pelit olivat hienoa katseltavaa molemmilta joukkueilta. Muutoksia molempiin joukkueisiin on koulutauon aikana tullut KuRy on menettänyt syömähampaan Harri Korpelan mutta taas toisaalta tulopuolella on ehkäpä tämän sarjan paras pakki Hermeksestä (nimi unohduksissa). He-Ki:llä on kuuleman mukaan sairastupa tyhjä ja tulopuolella on pari uutta jeppeä. Ylemmän loppusarjan suosikit ovat Hermes2 ja KoMu-HT ja varmasti syystäkin. Molempien pelit alkusarjassa olivat hyvää ja pelasivat keskenään tasaisia otteluita. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan kuinka tässä sarjassa käypi.
 

Rystylätty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Sympatiat Jyp ja Kalpa
Sijoitukset menevät veikkaukseni mukaan näin
Ylempi
1.Hermes
2.Komu
3.Kury
4.Kieha
5.He-Ki

Alempi
1.Apv
2.Kraft
3.IKK
4.Virkiä

Näin ollen kieha ja apv kohtaisivat vielä kerran tällä kaudella tuplaottelussa,jossa ratkaistaisiin vastus hermekselle.Mutta kevään edetessä olemme asteen viisaampia.
 

toimitsija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sport???
Ylempää loppusarjaa

Nyt on sitten kaikki joukkueet ovat pelanneet ylempää loppusarjaa pelin tai ehkäpä useamman. Hermes2 on aloittanut kahdella voitolla KieHa:sta ja KuRy:sta, KoMu HT on taasen pelannut tasan KuRy:n kanssa ja otti voiton tuskaisen pelin jälkeen He-Ki:stä ja He-Ki voitti KuRy:n jatkoajan jälkeen. Pelit ovat olleet tasaisia ja vaikka täällä Kurikkaa korkealle rankataan niin alku ei oikein paljoa lupaa. Korpelan poissaolo näkyy ja poismuuttajiin lasketaan ehkäpä jo tällä viikolla Kotilainen joka menee SHT:n rinkiin, ainaskin antamaan näyttöjä. Tästä on hyvä jatkaa pelejä ja varmasti tulee tasaista vääntöä sijoista 3-5 KieHa:n, KuRy:n ja He-Ki:n välillä. Ylemmän loppusarjan voiton vie Hermes 2, ei vaikuta vaikka Janne Aalto siirtyikin KuRy:n riveihin.
 

Punasininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes ja Oulun Kärpät
Sillä välin kun Mestis-Hermeksen kausi ei ole mennyt läheskään odotusten mukaan, niin on kyllä ilo katsella Hermes II:n hienoa menestystä II-divarissa! Nuoria poikia paljon joukkueessa ja hienoa jälkeä tekevät. Vauhti tuntuu vain kiihtyvän tuossa ylemmässä loppusarjassa. Yhtä tasapeliä lukuunottamalla puhtaalla pelillä mennyt sekin kun 2 ottelua Hermes II:lla enää pelaamatta.

Kävin katsomassa Kokkolassa sunnuntaina joukkueen pelin Ähtärin KieHaa vastaan. Ähtäriläiset oli vain kahdella kentällisellä liikkeellä, mutta ihmeen hyvin jaksoivat olosuhteisiin nähden. Ottelun voitto 10-1 Hermes II:lle, vaikka heidän viimeaikaisen menestyksen ja KieHan vähäisen pelaajamäärän takia olisi ollut perusteltua odottaa suurempaakin voittoa. Hermes pyöritti kyllä peliä käytännössä miten tahtoi. Maalipaikkoja pelkästään ensimmäisen minuutin aikana oli jo useampi, ensimmäinen jo 7 sekunnin kohdalla. Ehkä pikkaisen hosuivat, en tiedä. Ainakin KieHan maalivahti oli kelpo vireessä koska päästi "vain" 10 maalia vaikka kenttäpelaajat väsyivät aivan selvästi, koska Hermes II hallitsi kenttätapahtumia jopa 2 miehen alivoimalla. Kerran oli upotakin, mutta Miika Indola suti lähietäisyydeltä hiuksenhienosti ohi.

Tällaista faarttia jos H2 jatkaa nuo 2 viimeistä loppusarjan peliä niin on kyllä perusteltua odottaa Suomisarjan karsintoja!
 
H2 varmisti ylemmän jatkosarjan voiton....

...Myöhään tänään vaasassa. H2 haki arvokkaan voiton KoMu HT:sta tyylipuhtaasti numeroin 0 - 6. KoMu oli ollut liikkeellä parhaalla kokoonpanollaan.Sportin päävalmentaja Mikko Mannerkin oli ollut luutimassa komun peräpäässsä ja oli käynyt kuumana kuin hellankoukku!

H2 on kyllä viimeistään nyt osoittanut olevansa piikkipaikan arvoinen, hieno suoritus joka jätkältä kun ottaa huomioon että eilen oli vaikea peli kurikassa.

Jatkosarja saa päätöksensä ensi sunnuntaina kokkolassa jossa kakkosen vieraaksi saapuu Heki kauhavalta.
 

Leuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, FBK, HIFK
Ylemmän playoff

Noniin nyt on sitten ylempi loppusarja pelattu ja playoff parit selvillä eli hermes2 pelaa He-Ki/alemmanvoittajaa vastaan.. ja tämän parin voittajasta ei epäselvyyttä ole eli Hermes2 varmana jatkana..
toinen pari on Komu Ht-KuRy ja tästä parista on tulossa mielenkiintoinen, kurikka on parantanut peliä koko ajan mitä pidemmälle sarjassa on menty vaikka kokikin merkittäviä pelaaja menetyksiä siirtorajan kynnyksellä, mutta pelaaja menetykset ei paljoa peliä sekoittanut.. joukkueen esitykset on ollut hyviä ja veikkaan että Komu Ht jääkin jalkoihin, koska Vaasan "ylpeys" on ollut surkea ylemmässä loppusarjassa.

Hermes2 on ollut tasaisen varma ja noussee suomi-sarjaan jos vaan esitykset jatkuvat yhtä vakuuttavana. Ja uskon että Hermeksen seuraksi suomi-sarja karsintoihin liittyy kurikan ryhti..
 
Runkosarja päätökseen

Kuoleman lohkon sekä ylempi - että alempi jatkosarja saatiin päätökseen sunnuntaina. Hermes II oli jo varmistanut lohkon voiton edellisenä viikonloppuna. Sunnuntaina vastassa oli todennäköinen play - off vastustaja He-Ki kauhavalta, ottelu päättyi H2:selle 9 - 0.

Hommahan jatkuu sillälailla että He-Ki sijoittui ylemmässä jatkosarjassa neljänneksi ja kohtaa kaksiosaisessa karsinnassa alemman sarjan voittaneen Närpiön Kraftin. Tämän otteluparin voittaja saa vastaansa ylemmän loppusarjan voittajan, eli Hermes II:sen.

Toinen Play - Off pari on Komu HT - Kurikan Ryhti, joka tulee olemaan huomattavasti (pitäisi olla) tiukempi ottelupari kuin H2 - He-Ki / Kraft...

Otteluparien voittajat jatkavat suomi - sarjan karsintoihin.

Elämme mielenkiintoista kevättä, arvoisat kuolemanlohkon seuraajat!!

Edit: Leuka kerkesikin ensin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös