Lukko - TPS to 26.1.2006

  • 5 057
  • 30

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Tarkasti yrittivät molemmat joukkueet pelata ja minimoida virheet ja aika tylsää peliä nähtiin tämän takia vaikka kyllä niitä virheitä kentällä tuli.

Nurminen oli ihan oivassa pelivireessä tehden kaksi maalia ja mahdollisuus oli tehdä pari enemmänkin. Positiivista oli myös se ettei Nurminen ottanut sitä normaalia koukkaamis jäähyään joita tulee normaalisti vähintään yksi per ottelu.

Huml tuntuu todelliselta vahvistukselta ja tänään tehot 0+2 ja varsinkin jatkoaika maalissa hän nousi hienosti kulmasta maalille ja syötti Sicakille aivan vapaaseen paikkaan josta ei voinut epäonnistua.

Puurula pomputteli kiekkoa normaaliin tapaan ja kolmannessa erässä nähtiin todellinen paraati pelastus.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Yuppi kirjoitti:
Ennen peliä jo vitutti kun tiesin että Nurminen tekee taas. Kaksi tuli tällä kertaa, ens kerralla joku vaan varjostamaan ja hakkaamaan mailalla koko ajan.

Hieno idea. Tämä ottelu oli mielestäni melkein ensimmäinen valonpilkahdus koko tälle kaudelle tepsiltä. En nyt kirjoita pelin tasosta tms vaan siitä että palloseura teki melkein sen mitä piti. Noustiin tappioasemasta, voitettiin matsi jatkoajalla, Nurminen skarppasi, vahvistukset toimivat, otettiin pinna lisää kaulaa Lukkoon ja Jortikka haukkui tepsin pelin. Vielä kun onnistutaan varsinaisella peliajalla niin alkaa pikku hiljaa suupielet kääntymään aavistuksen ylöspäin. Johan tässä on ehtinyt murjottamaankin.
 

Carsten

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jotenkin oudon positiivinen olo minullakin. Tietysti voitot lämmittävät ja eritysiesti Jortikan haukut voitetun pelin jälkeen tekevät gutaa. Vanhat hyvät ajat ja silleen. Mukavaa, että vahvistukset vahvistavat. Nyt pitäsi vain kuitata tuo bleg taulukossa. Voittoputki olisi tähän kohtaan ihan jees.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Eino_Mies kirjoitti:
Koivu sanoi olevansa tyytyväinen pisteeseen, mutta vituttaahan se kun ero edelleen kasvoi.

Tämä on juuri sitä Koivun suoltamaa paskaa, mihin itse ainakin kypsyin totaalisesti. Sokerina pohjalla Ilvekselle kärsityn kotijatkoaikatappion (ja täysin munattoman esityksen)jälkeen: "Hyvä piste Currelta". Todettakoon vielä, että tätä ennen Ilves oli käynyt ehkä viisi vuotta putkeen Turussa ottamassa kuokkaansa.
 
Viimeksi muokattu:

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Huml

Olipa hienoa pelaamista Huml:lta jatkoaikamaalissa. Ajetaan mies (Markku?) päätyyn, tullaan kiekon kanssa maalille ja lopuksi makea syöttö Sicak:lle vapaaseen paikkaan. Juuri tällaista pelaajaa tässä ollaankin tarvittu. Muutenkin lämmittää kalatiskin miehien huutoon vastaaminen vastuun ottamisessa ottelujen ratkaisemisessa.

Nurminenkin on mukavasti piristymässä saatuaan kunnollisen sentterin. Helkutti, meillähän alkaa olemaan kohta ketju, joka ratkaisee otteluja toinentoisensa jälkeen.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yuppi kirjoitti:
Ennen peliä jo vitutti kun tiesin että Nurminen tekee taas. Kaksi tuli tällä kertaa
Ensi kerralla eli vajaan parin viikon päästä tulee toivottavasti kolme.

Ilahduttavinta oli tietenkin Nurmisen vahvan vireen lisäksi nousu kahdesti tappioasemasta lopulta voittoon jatkoajalla. TPS:n keskittyminen ei ollut täysin kunnossa, mikä näkyi etenkin siinä, että kahdesti välittömästi sen jälkeen kun itse oli kyetty maali tekemään, oma peli sammahti ja Lukko pääsi iskemään. Avausmaali oli tästä törkeä esimerkki ja myös Liuksen tasoitettua pelin 2-2:een, TPS vain seuraavat hetket katseli ja odotteli Lukon seuraavaa maalia. Maalien jälkeiset vaihdot ja muutamat seuraavat minuutit pitäisi pystyä pelaamaan kurinalaisemmin kuin mitä nyt tehtiin. Tälläkin saralla on vielä paljon parannettavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös