• 8 585
  • 68

miskaa78

Sabres
Hyvä voitto, vaikka ekan erän ensimmäisten minuuttien jälkeen oltiin ainakin 3 potkua kaverin perässä ja Virtanen sitten lopulta rankaisi. Sitten Voutilainen otti ns.löysät pois ja loistava laukaus, 1-1. SIITÄ alkoikin sitten maali-iloittelut ja kerhon peli parani, lisää luistelua ja kiekko nopeasti omalta alueelta pois. Itseä huolestutti paikoin kerhon harhasyötöt sekä se, että ei selkeästi pureta kiekkoa omasta päästä. Myös Leinon ehkä liiallinen kiekon kuljetus/neppailu jopa ärsytti välillä. Kun sitten piti laukoa, niin aina jotain pomppua tms. ja tilanne kuivui kasaan. Positiivisena jäi mieleen Nielikäinen(taklaukset, karvaus, se maali ja tuuletus) ja se Schneiderin avaus, josta Sprukts rankaisi.

Tästä on hyvä jatkaa.

Hypodermic

JYP
Ensimmäisessä erässä ajoittain JYP:ltä todellä näyttävää peliä jota oli iloa seurata, Kerhoa vietiin kuin pässiä narusta. Harmi vaan että pyöritys oli tehotonta ja sitten kerho iski pari maalia hetkessä, naks. Kaikenkaikkiaan pelissä kyllä näkyi JYPin vajaa miehitys etenkin puolustuspäässä. HPK tekikin maalinsa aivan maalin edestä. Nikkiläkään ei kyllä esittänyt taaskaan mitään erikoista, joten äkkiä tässä tulee Sinkkua ikävä jos mies on pidempään pois.

Virtasen kuivan kauden katkeaminen lämmittää ja tietty Salmun maali. Siinäpä ne sitten oikeastaan olikin.

Mikko Laineen "vittu lyön sua mailalla päähän" -huuto (tai jotain sinne päin) Marttiselle oli, nohh.. Aika huvittavaa. Sama äijä(kö) taklasi sitten Louhivaaraa hypyn kera kyynärpäällä päähän, jos tilanteen oikein näin. Varma en siis ole, mutta eipä tainnut Ossi enää loppupelissä pelata. Vituttamaan pistää tommoset hyppimiset, eihän meillä näitä äijiä olekaan jo valmiiksi tarpeeksi lasaretin puolella... Saiko myös Jääskeläinen jonkinlaisen tällin kun en ollut häntä 3. erässä pahemmin jäällä näkeväni?

Päiväkerholle kuitenkin ansaitut pisteet. JYP:llä on vaikeaa...

clayman

HPK, MASO
Hypodermic kirjoitti:
Sama äijä(kö) taklasi sitten Louhivaaraa hypyn kera kyynärpäällä päähän, jos tilanteen oikein näin.
En tiedä onko toi tilanne sama, jota itse tässä muistelin, mutta ihmettelin miksi ei tullut jäähyä. Meinaan aika pahalta tilanne näytti, kun tälli suoraan päähän. Meni vaan niin nopeasti ohi, etten oikein huomannut tarkaan, mitä siinä tapahtui ja ketkä pelaajat oli kyseessä.

vsop

....
...

Joo, Louhivaara poistui ottelusta päähän kohdistuneen taklauksen seurauksena. Ossi taisi siitä valittaakin tuomarille. Jääskeläisellä taitaa olla edessä pidempi poissaolo, näin otaksun linkutuksesta päätellen.

TobiasG

MuLLets...
Omin silmin nähtynä ei Kerhon peli ole kulkenut viime otteluissa kuin ajoittain, ja joissain otteluissa ei alkuunkaan. Kaukana on joukkueen pelaaminen verrattuna marraskuun lentoon. Liikkeestä ei ole tietoakaan ja syöttötarkkuus on hukassa. Ennen tämän päivän ottelua liikettä ja yritystä oli havaittavissa vain Sailion ja Nielikäisen osalta, mutta koko loppu jengi vain höntsäilee. Tänään sitä liikettä tulikin Spruktsin ansiosta lisää joukkueeseen, ja ehkäpä se pelikin tästä alkaa piristymään sairastuvan tyhjettyä. Uskon kuitenkin Ipan olevan ongelmissa ja Kerhon liekeissä ensi torstaina.

Köpi

JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Sama äijä(kö) taklasi sitten Louhivaaraa hypyn kera kyynärpäällä päähän, jos tilanteen oikein näin. Varma en siis ole, mutta eipä tainnut Ossi enää loppupelissä pelata.

Ei ollut Laine, vaan Leino, joka selvisi kyllä kolttosestaan kuin koira veräjästä, 2+10 olisi kyllä ollut ehdoton tuosta hyppytaklauksesta. Täysin turha temppu.

Juu, ei kahta sanaa siitä, että parempi joukkue voitti. Kerholta loistava kolmas erä, JYPillä ei ollut mitään aseita eikä edes juuri yritystä saada murrettua Kerhon puolustusmuuria. Oikeastaan siihen Keinäsen 3-1 maaliin ekan erän lopussa tuntui JYPin pahin tempo hyytyvän.

Noh kuitenkin positiivisia elementtejä pelistä löytyy, turha pistää päätä pensaaseen. Ote vaan ei taas(kaan) pitänyt kuuttakymmentä minuuttia ja puolustusvirheitä tuli.
Virtanen ilmeisesti oli käynyt katsomassa peiliin, koska nyt nähtiin sitä Anttia mitä JYP tarvii. Olikohan se siirto Jessen kanssa samaan ketjuun Antille juuri se piristysruiske mitä kaivattiin.
Nikkilällä ei kyllä taas paras ilta, sekä kolmas että neljäs maali menee ainakin osittain maalivahdin piikkiin, vaikka tokihan pakit olivat missälie Keinäsen ja Spruktsin survoessa kiekkoja maaliin.

Nyt kun vaan selvittäisiin loukkaantumisista säikähdyksellä ja saadaan todellakin Ahlqvist maaliin lauantaille, niin mitään ei ole vielä menetetty.

Twite

Hämeenlinnan Pallokerho
Leinon ja Hassisen pitäisi tosiaan jättää taklaaminen sellaisille jotka osaavat sitä tehdä. Hassinen kädellä kuuppaan, Leino hyppäämällä kaverin pää laitaa vasten. Ei noin. Väitän että molemmissa taklauksissa makoilemaan jäämällä olisi saanut kerholaisen suihkuun. Pisteitä jyppiläisille siitä että moista ei harrasteltu. Siis ei päähän taklaamista eikä makoilua.

Tosin sattuuhan noita, ei tuosta kovin kummoista äläkkää jaksa pitää. (Eikä ole kukaan pitänytkään.)

Edit

HPK, Frölunda
retro kirjoitti:
Noista maaleista sen verran, että mukavaa kun klipit on nyt pitempiä. Eli onkohan tämä pysyvä muutos vai vain tämän kerran

"Yleisön" pyynnöstä klipeistä tehtiin pidempiä, jotta Joksin hehkutuksia kuuluu enemmän. Kyllä tuo pidennys tuli jäädäkseen (ainakin HPK:n maaleihin), vierasjoukkueen klipithän ovatkin samanlaisia, kuin ennenkin. Tila palvelimella on kuitenkin jokseenkin rajallinen.

Fossey

HPK
Olipahan ottelu. Pitäisikö nyt sitten JYP-kannattajan tapaan hehkuttaa kuinka viihdyttävä ottelu oli, kun Kerho poistui kaukalosta voittajana? Sitä en aio tehdä, mutta toteampa vaan että helvetin hyvällä prosentilla laitettiin paikoista sisään (Janis!) ja kolmannessa erässä ei annettu vastustajalle pienintäkään mahdollisuutta edes hätyytellä johtoa. Nämä kaksi tekijää ovat erittäin tärkeitä pudotuspeleissä.

Sairastuvalle lähti tällä kertaa Lahden Jaska.. Johan siellä alkoi tyhjää ollakin.

Leiska

JYP, SuKiKa
Valitettavia asioita nuo Jari Jääskeläisen ja Ossi Louhivaaran mahdolliset loukkaantumiset. Väkeä siellä potilasosastolla kun on ennestäänkin jo aikalailla. Toivottavasti ei mitään pahempaa olisi lopulta käynyt.

Yritystä vierasjoukkueella kyllä pelissä oli, ainakin ensimmäiset kaksi erää. Kolmannessa erässä HPK puolustikin sitten voittoasemaansa kuten pitää. Tommi Nikkilältä ei mikään paras ilta, osittain itsekin laskin HPK:n 3-1 ja 4-1 maalit miehen piikkiin. Juha Salmun uran ensimmäinen liigamaali lämmitti mieltä, ihan hienon laukauksen mies tykitti Kerhon maaliin. Antti Virtanenkin osoitti sitten heräämisen merkkejä laukomalla maalin, jospa se tästä lähtisi.

Viiden ottelun tappioputki alla, tästä ei ole kuin yksi suunta..

jukiapina

JYP valitettavasti
Nikkilä on todella huono ja tulee sitä olemaan. Kaikki 5 maalia olisi ollut torjuttavissa mutta ei niin. Olisivat ennemmin antaneet Kosuselle hieman kokemusta. 21 torjuntaa 5 päästettyä härre guud.

Köpi

ifota kirjoitti:
En missään nimessä kiistä Hassisen käden osumista Jyppiläisen päähän, mutta syynä siihen oli lähinnä taklattavan huono asento, ei kyynärpäiden hirveän korkealla oleminen.

Itseltä meni tuo Hassisen tilanne täysin ohitse, missä vaiheessa se tapahtui..jos vaikka uusinnasta näkisi? Ilmeisesti JYPin peluri ei kuitenkaan tässä loukkaantunut toisinkuin Leinon hölmöilyssä.

Twite

Köpi kirjoitti:
9.55 HPK Jani Hassinen Kyynärpäätaklaus 2min.
Ei loukkaantunut. Eikä ollut oikeastaan Leinon taklaukseen verrattavissa oleva törkeys.

FourForty

JYP
jukiapina kirjoitti:

Taas huomaa, että et käy katsomassa a-nuorten pelejä. Kosunen ei ole mikään kaksinen maalivahti siellä, joten ei olisi mitään järkeä antaa kokemusta maalivahdille, joka ei ole kovinkaan lupaava - Ahlqvist on sitten jo toinen juttu.

Nikkilä voi olla liigatasolle ihan kohtalainen maalivahti, mutta JYPissä se ei riitä tällaisia joukkueita vastaan. Valitettavasti. Tämä ottelu taisi mennä oppirahojen maksamisen piikkiin, kun kokoonpanossa oli noinkin paljon junnuja. Ehkä se joskus sitten palkitsee.

Hack

Leiska kirjoitti:

Alaspäin?

Yllätyin JYPin pelistä, tai siis kahden ensimmäisen erän pelistä. Kerrankin hyökättiin vieraissa. Virtanen myös piristi.

Köpi

Twite kirjoitti:

No kyllähän tuo tilanne sitten tuli nähtyä, luulin että meinattiin jotain muuta. Vaarasuota Hassinen siinä taklasi, mutta ei mitenkään yltiöpäisen rumasti, toisinkuin Leino.

Twite

Juuri niin. Alkuperäinen pointtini, huonosti esitettynä, oli se että kun tuollaiset pelaajat 'kerran kaudessa' taklaavat niin eivät osaa sitä (puhtaasti) tehdä. Mutta eipä kannata tehdä kärpästä härkkästä.

PS. Viime kaudella Hassinen taklasi tv-pelissä itsensä vaihtoaitioon. Suutarit ja lestit ja pysymiset.

miracle

HPK, suomalaiset Leijonat
-Nielikäinen pelasi hyvin "omilla vahvuuksillaan", mutta on naurettava huomiohuora. Tuuletukset sikakatsomolle ja mukahauskat kommentoinnit TV:ssä pelin jälkeen huutavat "tehkää minusta (kultti)sankari".
Mitäs kivaa se Nielikäinen siellä haastattelussa oikein jutteli, kun siitä täällä niin kovasti riittää keskustelua? Itse olin paikanpäällä katsomassa, joten jäi haastattelut näkemässä. Olihan sillä vähän show-miehen elkeitä siellä kentällä maalin jälkeen, mutta hauskaahan se oli.