Blues - Jokerit ma 23.1.2006

  • 19 666
  • 108

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
E kirjoitti:
Muutenkin Rönnin linja oli vähintään erikoinen. Välillä sai ottaa ihan surutta miestä ja välillä taas tuli hipaisusta jäähy.

Oltiinkohan me samassa matsissa ? Kerro mikä/mitkä jäähyistä tuli ns. hipaisusta.
Ja voit jatkaa mainitsemalla esimerkkejä viheltämättä jätetyistä SELVISTÄ jäähyistä. Tulkinnanvaraisia pikkurikkeitä on joka matsissa tusinoittain, molemmin puolin, jos et ole sattunut huomaamaan.

Jatkan vielä että harvoin S/M-liiga matsissa tuomari ei ole väenväkisin yrittänyt antaa jäähyä taklauksesta. Nimellä ryntäys/kyynärpäätaklaus yms. Jos molemmat joukkueet taklasivat 25-30 kertaa niin vain 1 jäähy niistä on enemmän kuin hyvin. Niuhompi tuomari olisi helposti pilannut koko matsin.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Seti kirjoitti:
Kerro mikä/mitkä jäähyistä tuli ns. hipaisusta.
Ja voit jatkaa mainitsemalla esimerkkejä viheltämättä jätetyistä SELVISTÄ jäähyistä.

Esimerkiksi Järventien kiinnipitäminen, Tevasen koukku ja Määtän koukku, kaikki olivat erittäin paljon pelin yleis"linjan" vastaisia "hipaisujäähyjä". Loppupelin linjan vastaisia oli myös Jokerien ensimmäinen kampitus. Varsinkin kolmannessa erässä sai taas ottaa useamman kerran Bluesin pelaajaa aivan miten halusi, varsinkin Kankaanperän (?) poikittainen maila pitkän kiekon viheltämisen jälkeen Kariyan päähän oli kohtuullisen käsittämätön tuomitsemattajättäminen. Toinen vähintään yhtä selvä oli, kun Kuki lähti jahtaamaan Kariyan taklauksen jälkeen Kariyaa koko kentän poikki ja veti Stevien niskalenkillä kiekottomana pelaajana jäähän. Toisin päin taas esimerkiksi Hurme löi kerran erittäin kovaa Jokerien pelaajaa mailalla keskivartaloon Bluesin aition edessä. Haluatko vielä esimerkkejä?
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Taas Bluesin tappio oli näköjään tuomarin syytä!? Niin oli myös tappiollisessa HIFK-ottelussa! Ihme ja kumma kun tuomareiden silmätikkuna on aina Blues!

Tämä vaan tällainen hajahuomio sivustalukijan roolissa.

Poistun omaan ketjuun!
 
Kariyan 3.erän tilanne oli selvä paitsio ja taisivat sen myös vieressä istuneet blegi fanitkin parin hidastuksen jälkeen myöntää.
Taisi kariyalta muutenkin palaa hessu aika totaalisesti kun ottaa samaan vaihtoon kaksi TOSI tyhmää ja selvää jäähyä, hakata se ois pitäny niistä,
Mutku se on niin pieni.
Oli kyl aika huvittava tuo tomekin läpiajo ja Kaltiaisen torjunta yritys.
Jokerit oli parempi 4-2.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
E kirjoitti:
varsinkin Kankaanperän (?) poikittainen maila pitkän kiekon viheltämisen jälkeen Kariyan päähän oli kohtuullisen käsittämätön tuomitsemattajättäminen. Toinen vähintään yhtä selvä oli, kun Kuki lähti jahtaamaan Kariyan taklauksen jälkeen Kariyaa koko kentän poikki ja veti Stevien niskalenkillä kiekottomana pelaajana jäähän. Toisin päin taas esimerkiksi Hurme löi kerran erittäin kovaa Jokerien pelaajaa mailalla keskivartaloon Bluesin aition edessä. Haluatko vielä esimerkkejä?

No perkele. Kaikkea sitä sattuu kun silmä välttää. Yhtään näistä en tunnusta nähneeni. Kas kun ketjussa kukaan ei mölyä että Kariyaa vedettiin poikkarilla päähän. Luulisi tuollaisen kuohuttavan tunteita viikkokaupalla. Kuki - Kariya kohdalla lienee hieman värittynyt näkökulma, se mieshän lentää nurin kun vähän hipaisee. Kolmanteen ei kommenttia oman kuvakulman johdosta.

Neljä mainitsemaasi vihellettyä olivat kaikki selviä tapauksia. Juuri näitä joista osa vihellätään, osaa ei. Räikeimmät pois ja sillä hyvä. Kolmannen erän linja toki hieman sallivampi, muttei siitä yhtä tappiota voi syyttää. Sehän oli kaiken lisäksi teidän paras. Ja ennenkuin edelliseen ehtii kukaan tarttua. Niin moni linjaton tuomari olisi saattanut jättää niin Hyvösen kuin Koivistonkin loppuminuuttien jäähyt viheltämättä. Teidän pitäisi ennemmin kiitellä siitä että saitte pelata melkein koko viimeisen viitosen yyveetä.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Sellainen seikka täytyy muuten vielä sanoa, että pelissä oli kaksi rangaistusta taklaustilanteesta. Toinen oli tulossa Laatikaiselle, mutta Tomek teki maalin. Sinäänsä ihan selvä, että Laatikainen hyppäämällä jyräsi purkavan Jokeripakin ylitse.

Tulihan tuosta Kariyan päähän tulleesta poikkarista torikokousta päätyyn, siellä oli Kankaanperä, Semir, Stevie ja Rahikainen linjurien lisäksi tuuppimassa toisiaan. Isku tuli kypärän takaosaan, ettei siinä mitään vahinkoa päässyt käymään, kun Kariya sai tasapainonsa pidettyä. Jos olisi kaatunut, olisi päätyplankissa ollut todella pahan näköisesti.

Olen Rönniä heikompia tuomareita nähnyt paljonkin, mutta silti olisin kaivannut nimenomaan linjaa. Kun välillä vihelletään ja välillä ei, alkaa helposti turhautua niin kentällä kuin katsomossa.

Omaan nukkumiseen puolustuspäässä ja omaan tehottomuuteen hyökkäyspäässä tässä taas kaaduttiin, Askeyllakaan ei ollut ihan paras päivänsä, muutaman kerran oli maali aivan tyhjänä, mutta ei niin ei. Vaikka toisaalta yksi turhaan vihelletty paitsio merkitsi aika paljon kuitenkin pelin kannalta.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Kauden eka matsi katsottu livenä ja heti tuli voitto. Kovin kummallista kiekkoa ei ollut, Jokereiden pelin rakentaminen pari erää selvästi Bluesin vastaavaa edellä. Jokerit avasit jatkuvasti nopeilla passeilla laidan kautta, tai sitten mm. Santalan kuljetuksilla. Blues ei ilman Kariyaa pystynyt juuri muuhun kun kiekon roiskimiseen päätylaidoitukseen. Bluesin puolustus oli sekin aivan hukassa, Tomekin maalin aikana sekoilu oli pahimmillaan ja kun Tomekilla oli aikaa panna Virenit kehiin ja silti byyri lopputuloksena.

Jokerit vain meinasivat sitten tyriä koko homman kolmannessa erässä peruutteluun ja varmisteluun. Tuossa vikan erän alun 5-3 tilanteessa olisi pitänyt ratkaista koko matsi, nyt vedettiin sitten nitroille. 5-3ssa ei saatu varmaan kuin yksi veto aikaiseksi, kun haettiin sitä ns. parempaa paikkaa ja 5-4 peli ei ollut juuri parempaa. Kolmannessa erässä meinasi jo varmaan vetää Pakan ja Santalan kentiltä maitohapoille sen verran paljon pelasivat. Aloituksia Blues veti mielestäni selvästi paremmalla prosentilla, kun Jokerit, tosin tuo 4-2 maalia edelsi Pakan ratkaiseva aloitusvoitto.

Askey hoiti kaiken tarvittavan, Hyvönen, Santala ja Varis erottuivat kiekon kanssa, samoin kuin Järventie. Lepistö hoiti hyökkäyspäässä

Tuosta Kariyan hylätystä maalista olen kyllä itse sitä mieltä, että paitsio oli. Tuli muutamaan kertaan katsottua tuo hidastus. Tosin sitten taas vikalla minuutilla tehty maali hylättiin Rönnin liian nopean vihellyksen takia.

Askey hoiti kaiken tarvittavan, Hyvönen, Santala ja Varis erottuivat kiekon kanssa, samoin kuin Järventie. Lepistö hoiti hyökkäyspäässä duuninsa mukavasti. Bluesista Karyia oli koko ajan vaarallinen ja häntä Jokerit pyrkivät hermostuttamaan taklauksilla, sekä pelin aikana, että vihellyksien jälkeen.

Dumareista sen verran, jos noita koukkauksia ja mailahäirintää poistettaisiin sillä tarmolla, millä eilen poistettiin linajdumareiden ansiosta aloittajia, peli olisi huomattavasti siistimpää. Eilinen mailamiekkailu oli kurjaa katsottavaa, johon sortuivat molemmat jengit. Heti kun jäädään vauhdista, pannaan staga kainaloon ja pelataan vastustajalta vauhti pois.

Jokereiden fanikatsomo jätti kyllä Bluesin vastaavan jalkoihinsa. Istuin aivan keskellä hallia ja Bluesin fanikatsomon ääntä ei juurikaan kuulunut, Jokerikatsomo taas jaksoi suurin piirtein koko matsin laulaa ja mekastaa ja se kuului.

Kuten Jatkoajan Seniori-illassa totesin, voittoputki on nyt auki, heh. Tosi koetukselle joudutaan torstaina, kun saadaan rakas paikallisvastustaja kaukaloon. Kapea on valitettavasti Jokereiden materiaali ja kun esim. ylivoimaa joudutaan pyörittämään mm. Pakan käsillä, tulee mm. Metroa tai Ottoa kova ikävä.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kaikki kunnia Jokereille voitosta ja faneille hyvästä kannustuksesta. Mutta mutta. Jyri Rönn oli täysin sysipaska, samoin linjamiehet. Aivan järjettömiä vihellyksiä ja viheltämättä jättämisiä. Kariyan maali ei ollut paitsio, ja lopussa tehty "3-4" kavennus oli myös selvä maali. Mutta korostan silti että ei me tuomariin kaaduttu. Ihan hyvä tunnelma hallissa. Bluesilta erottui edukseen 4 loistavasti pelannutta pelaajaa: Niko Nieminen, Olli Ahonen, Semir Ben-Amor ja Ismo Kuoppala. Tevanen teki uransa avausmaalin, hyvä niin. Muuten oli suht huono. Masa oli hyvä maalillaan, mutta tarvitsee ehdottomasti enemmän pelejä. Toivottavasti Masa pelaa torstaina.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Tommy kirjoitti:
Tämä kausi on heikompi kun viime kauden Grogin sekoilut. Nousisi nyt Jokerit ja TPS ohi niin mediakin alkaisi kirjoittamaan Bluesin floppaamisesta.

Mikään ei ole huonompi kuin viimekausi, korkeintaan buutsin kausi. Aika vaan kultaa muistot, tai tässä tapauksessa, leikkaa homeet ja hioo ruosteet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös