Hermes - tuo tilastollinen ihme

  • 2 240
  • 38

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
JHT:Vehmanen on Hermeksen kasvatti ja harjoitteli koko Joulutauon Hermeksen kanssa.Miten muuten junnut on pärjänny siellä? Miten Järvilä? Järvilä oli viis vuotta sitte Hermeksen lupavin junnu mutta pilas uransa huumeilla nyt pari vuotta ollu ilmaan.Markkanen ja Mustonen on kyllä aika kova parivaljakko ens kaudella Hermeksessä?
<BR>Koittakaa pysyä Suomi-Sarjassa.
 

Hermez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Pittsburgh Penguins
Oisha Markkasta ja Mustosta ihan hyvä vähä testata vaikka Hermeksen tulevassa kesän leirissä!
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Väärinymmärrysten välttämiseksi lisään, että tarkoitin numerolla 20 meidän poikaa. Jos Hermeksen Mattilalla on sama numero, niin se taitaa olla \"kovien jannujen\" suosiossa <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Matsissa eilen kävi miten kävi (5-0).
<BR>
<BR>Seuraavassa valmentajien kommentit:
<BR>- Hermeksen ikävä piirre on sen tapa pelata sääntöjen rajamailla. Me ei siihen osattu
<BR>vastata oikealla tavalla, vaan tunne meni yli, Koivisto valitteli.
<BR>
<BR>- Pelimiehen merkki se on sääntöjen rajoilla pelaaminenkin, Juha Pajuoja kuittasi kollegansa pyyhkeet
<BR>
<BR>Että semmottiin.
<BR>Vai että pelimiehen merkki, en voi muuta sanoa kuin että \"voi V****\".
<BR>Jos Hermes olisi hävinnyt eilisen ottelun, niin Pajuoja olisi varmasti valitellut, että pelaajilla meni hieman yli tunnetasolla ja ettei ollut motivaatiota jne... Nyt kun tuli voitto on saamarin helppo elvistellä. Vai että pelimiehen merkki...
<BR>
<BR>Kuka sitten tuleekin Hermestä vastaan play-offseissa toivon että he näyttävät miten jääkiekkoa pelimiehet pelaavat. Valitettavasti meidän porukasta ei ollut kuin kerran siihen tällä kaudella.
<BR>
<BR>Jos Kokkolaan tulee TuTo tai Jukurit tällä kaudella, niin tuskinpa tällä sääntöjen rajamailla peluulla enää pärjätään. Veikkaan että TuTo ainakin veisi Hermestä kuin tuuliviiriä...
<BR>
<BR>Sorry vaan Hermes-fanit, mutta nyt vähän jurppii...
<BR>
 

Hermez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Pittsburgh Penguins
Joo-o.. No ehkä Hermeksen pelaajat taklas vähä kovemman puoleisesti, niinku pitääki. Mut ei ne sentään ryhtyny samallaiseen sikailuun ku ujk:n pelaajat.. mm. Väkiparta tökkäs VAIHTOAITIOSTA Hermeksen Petri Laitista kaulan tiennoille! eikä tullu ees jäähyä. Muutenki Hermesläiset sai koko ajan mailasta, onneks ei loukkaantunu ku yks pelaaja pikkasen.. No onneks ei tarvi enää ens kaudella nähä jääkotkia mestiksessä..!
 

Hermez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Pittsburgh Penguins
UJK ei muuten saanu tällä kaudella yhtään maalia Kokkolassa, ihan kiva tilasto! Eilisestä pelistä vielä sen verran että Hermes pelas puoliteholla ja silti pyöritti ukilaisia miten tahtoi.. Normioki niputti yhessä vaiheessa kaikki ukin 5 kenttäpelaajaa, mut se valavuo veti sitten pidemmän korren, joka muuten oli ainoo ukin pelaaja joka ansaitsi siitä pelistä puhtaat paperit!
<BR>
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Jää-Kotkat pelas kyl nii sikaa eilen varsinkin Väkiparta heilutti mailaa kokoajan. Tyhmä Tammelin taklas kokoajan kynärpäitä edellä.
 

Hermez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Pittsburgh Penguins
Harmi kun Mattila ei ollu kehissä eilen.. Ois \"mamba\" vähä kouluttanu tiettyjä pelaajia. Yks puhuttava tilanne oli vielä se ku joku ujk:n tyhmistä pelaajista polvitaklas Teemu Normiota samallalailla kun K.Mattila teki Mi.Jämsälle tässä joku aika sitten. Ei muuten tullu jäähyä kun tuomari näky tykkäävän niin ujk:n pelaajista ettei nyt ihan kaikista tilanteista viitsinyt kakkosta viheltää..
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Kaveri kerto et Mattila kävi virnuilemassa Tammelinille ku oli jäähyllä kärsimässä kympiä. Mattila ja Tammelin ovat hyviä kavereita ja aika lailla samantyypisiä pelaajia Mattila kuitenkin taitavampi ja parempi pelaaja.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Jos Tepa pelaa lauantaina tulee K.Mattilalle \"noutaja\".
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ote edellä olleesta viestistä: \"mm. Väkiparta tökkäs VAIHTOAITIOSTA Hermeksen Petri Laitista kaulan tiennoille! eikä tullu ees jäähyä.\"
<BR>
<BR>Eikö tuo ole oikein esimerkillistä pelimiehen esiintymistä, ainakin Pajuojan kommentoinnin mukaisesti tulkittuna. Todellista sääntöjen rajamailla pelaamista - sehän on rajamailla, kun ei tule jäähyä.
<BR>
<BR>Edellisen vistini jälkeen on tullut paljon kommentteja. Pitäisikö tästä päätellä, että se koira älähtää johon kalikka kalahtaa...
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Alkaa mennä jo naurettavuuksiin tämä keskustelu... Ensinnäkin keskiviikon Hermes-UJK -pelissä vierasjoukkue oli se, joka pelasi \"pikkusikaa\". Pelin jälkeen sitä vielä kehdattiin itkeä, kuinka inhottavasti Hermes pelasi! UJK käytti mailaa kaikkeen muuhun kuin pelaamiseen ja vieläpä tuntui, että hakkaaminen oli ihan tarkoituksellista. Jääkiekko-nimisessä pelissä UJK oli lähinnä säälittävä... Toiseksi: Eiköhän Pajuojan lausunto tarkoita sitä, että voittava pelaaja/joukkue osaa suhteuttaa pelinsä tuomarilinjaan. Jos pelaa liian softista, ei pärjää; jos liian kovaa, istuu boksissa ja turpaan tulee. Pajuoja todennäköisesti tarkoittaa, että pelityylin pitää olla sopivan aggressiivista ja se \"sääntöjen rajalla\" pelaaminen vaatii pelisilmää. Mistään vahingoittamisesta ja pelottelusta ei ole kyse... Kolmanneksi nämä typerät \"kouluttamispuheet\" ja \"sille-ja-sille tulee noutaja/koulutusta\" -jutut eivät kuulu jääkiekkoon. Lopettakaa lapsellisuudet... Neljänneksi: kaipa provosointi tavallisesti tuottaa tulosta, joten ei kai typeryyksien kommentointi ole itsestään selvää...
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Myönsihän Jääkotkien valmentajakin:
<BR>- Hermeksen ikävä piirre on sen tapa pelata sääntöjen rajamailla. Me ei siihen osattu
<BR>vastata oikealla tavalla, vaan tunne meni yli, Koivisto valitteli.
<BR>Siis meidän pojilla meni homma kylläkin överiksi. Tämä ei millään tavalla puolusta sitä, että Hermes pelaa rumaa peliä, anteeksi vain Hermeksen kannattajat.
<BR>
<BR>Koko divariajan mitä Ukissa on kiekkoiltu nautittavinta peliä on esittänyt TuTo. Muutama kausi sitten pääkaupunkiseudun porukat pelasivat aika ikävää kiekkoilua, mutta nyt taso parantunut. Vastaavasti Jääkotkia haukuttiin Möllin aikana hakkaavaksi joukkueeksi - taisi olla ihan tottakin.
<BR>On myös tosiasia, että taidollisesti heikompi tai väsyneempi joukkue joutuu käyttämään vääriä otteita. Samaten joka joukkueessa on kaveri joka pelaa pelistä toiseen kovaa peliä.
<BR>
<BR>Tämä keskustelu on käyty oikeastaan minun ja muutaman Hermeksen kannattajan välillä, taitaa olla huono aihe koska ei muita kiinnosta.
<BR>Siis nämä juttutuokiot kahden sikailevan joukkueen otteista <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">.
<BR>
<BR>Olisi hauskaa kuulla Sportinkin kannattajien kommentteja.
<BR>
 
Börjelle!
<BR>Järvilä ei ole pelannut vähän aikaan JHT:ssä. Ei hän mikään loistopelaaja ollut. Kikkaili vähän liikaa ja monesti itsensäkin. Muista junnuista parhaita ovat Ruokoja, Indola, Uusitalo, Stoor niin ja Vehmanen, mutta hän ei mikään juniori ole. JHT on jo varmistanut sarjapaikan ensi kaudeksi, mutta se tapahtui vain maalieron turvin. Toivottavasti Markkanen-Mustonen pelaa vielä ensi kaudella JHT:ssä. He pitivät joukkuetta pystyssä koko alkukauden. Mustonen voisi ehkä lähteä kehittymään hermekseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös