Waltteri Immonen, päävalmentaja

  • 16 470
  • 67
Tila
Viestiketju on suljettu.

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti Roswell
Eiköhän tuon tason (vielä kakkonen) valmentaja ole lukenut HVT:n (huippuvalmentajatutkinto) tai ainakin JVT:n.

Eihän Kurrillakaan ole mitään kurssia suoritetttuna mutta silti on maajoukueen apuvalmentaja (vielä tämän kevään).
 

Roswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti Master Chief
Eihän Kurrillakaan ole mitään kurssia suoritetttuna mutta silti on maajoukueen apuvalmentaja (vielä tämän kevään).


Ihme, mutta ei se tutkinto ole edellytys, mutta on se vähintäänkin suotavaa! No ehkä, että Wade on ottanut valmennuksen hieman enemmän "tosissaan" tai ainakin eri lähtökohdista, kun Kurri.

Mutta kuten sanottu en tiedä!
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaahas, seuraavan peliin Jokerit sitten johdattaa Waltteri Immonen! Varmasti suuri hetki on oma poika saa vastuuvalmentajan paikan. Mielenkiinnolla odotan Waltteri ja joukkueen ensi kauden tyyliä. Uskoisin sen olevan liikkuvaa, kuten tänäkin kautena. Nyt olisi kuitenkin mahdollisuus (vai olisiko?) saada fyysistä peliä vielä suurempaan osaan. Finaaleissahan esim. Mäki taklasi mallikkaasti, puhumattakaan Väänäsestä. Tohon jengiin sopivat vahvistukset, niin Wadea kannetaan kultatuolissa vuoden kulutta! Jäämme siis odottamaan sitä. Jos "nenä" teki sen ekalla (päävalmentaja) kaudellaan, niin miksei meidän Wadekin!!
 

Haie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Finisher
Jos "nenä" teki sen ekalla (päävalmentaja) kaudellaan, niin miksei meidän Wadekin!!
'Usko Wadeen on toki kova, mutta "nenä" opetteli pari vuotta TPS:n ruorissa.
Eipä silti, Jokereiden viimeisin mestaruus on saavutettu keltanokka valmentajan alaisuudessa.
 

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Sarjassamme huomioita: Ensi kauden koutsi näyttää olevan uusimman Hockeyn kannessa.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Jortsusta vielä, Uudessa Raumassa oli lainaus Hesarista Jarmo Färdigin kirjoituksesta:

"Hannu Jortikalle, pojalle, "Poikaa" tärkeämpi tällä kaudella on ollut oma isä. Se on inhimillisyyden voitto."

Taisi todellinen syy paluuseen olla tuo, kun Turun Sanomissakin Jortsu myönsi työn Jokereissa jäneen kesken.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Thomasin haastattulusta bongattuja kommentteja:

- Tunnelma on ehdottomasti erilainen. Jortikan aikana pelaajat pelasivat pelko motivaationaan, nyt Waden kanssa pelaajat pelaavat koska heillä on hauskaa ja he haluavat pelata ja voittaa, muotoilee Thomas.

- Jos tällä kaudella jossain vaiheessa väsyn, kerron siitä Wadelle ja se on yksinkertaista. Mutta Hannulle… Ehkä hänelle olisi voinut sanoa että on väsynyt, mutta kaikki olivat liian peloissaan yrittääkseen, muistelee Thomas nauraen.

Nämä kuvastavat hyvin Jortikan ja Waden erilaisuutta valmentajina. Ja ainakin omasta puolestani voin sanoa, että olen tyytyväinen tapahtuneeseen tyylinmuutokseen. Kentällä uskaltaa yrittää, kun ei tarvitse mahdollisen virheen jäljiltä pelätä penkkikomennusta. Uskon, että Wade on myös helpommin lähestyttävissä kuin Jortikka. Toivottavasti tämä uusi tyyli tuo myös tulosta. Ainakin nyt saatiin Niinimäen ja Harkinsin ansiosta hieman käsiä ja variaatiomahdollisuuksia kenttien kokoamiseen.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Wadesta

Luottamus Wadeen on ainakin minulla sata. Mä en voi ymmärtää, miksi esim. Jatkoajan kirjoittajien toimesta Wadea pidetään isona riskinä, sen sijaan naapurin Shedden on automaattisesti kova ammattilainen. Puhumattakaan Lukosta, Pelikaaneista jne. Wade on näistä kuitenkin ainoa, jolla on sm-liigasta ja etenkin siellä menestymisestä kokemusta sekä pelaajana että valmentajana. Wade tuntee liigan paremmin kuin omat taskunsa, viimeisimmät duunit ovat olleet herrojen Summanen, Jortikka jne. alaisuudessa. Miten ihmeessä joku kanukki, joka ei todellisuudessa ole saavuttanut mitään, voi olla ehdoton guru ja vuosia Suomen sm-liigassa valmentanut paljon kokenut koutsi "noviisi ja riski".

Wade hoitaa. Ei epäilystäkään. Kunnon kiekkofriikki asettaa itselleen pähkinän ja kyselee, missä Wade olisi voinut oppia lisää ? Kokkolan Hermeksen koutsina ?
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
bozik kirjoitti:
Miten ihmeessä joku kanukki, joka ei todellisuudessa ole saavuttanut mitään, voi olla ehdoton guru ja vuosia Suomen sm-liigassa valmentanut paljon kokenut koutsi "noviisi ja riski".

En ole Shedden vs Immonen väittelyitä seurannut(onkohan niitä ollutkaan?), mutta heidän vertaaminen lähtee hieman eri lähtökohdista. Uskoakseni Sheddenin ykköstehtävä Hifkissä on saada pelityyli odotuksia vastaavaksi, eli suomeksi Brändi haluaa pelata mahdollisimman fyysistä lätkää liigan puitteissa. Nikkarikoutsi on taas siiihen hommaan luotettavin valinta. Vaikka menestys ja voittaminen ovat epäilemättä myös Hifkin tähtäimessä(ja satavarmasti ne ovat Sheddenin tähtäimessä), niin "ryminällä ulos välieristä" olisi siellä suurempi menestys kuin vastaava tilanne Jokereissa.

Immosen, kuten koko Jokereiden, onnistumista mitataan kuitenkin ainoastaan matsien voittamisissa ja siksi riski epäonnistua on myös hieman suurempi kuin Sheddenillä.
 
Viimeksi muokattu:

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Vaikka uskonkin Waden olevan ammattimaisesti ja monella muullakin mittarilla (eikä vähiten siksi että MIES ON AITO JOKERI) oikea mies nykyiseen tehtävään, on silti ilmassa kysymysmerkkejä paljon. Tulikaste päävalmentajana on kuitenkin aina kova paikka ja nyt varsinkin, kun paketti hippasen levahti juuri ennen kauden alkua. Voittoja on tultava ja jokerikatsomo on tottunut menestykseen.

Wadea eivät fanit toki ensimmäisten vastoinkäymisten ilmaantuessa jätä, eikä näin varmasti tapahtu Hjalmarin ja Masankaan toimesta. Aikaa annetaan. Voisi kuitenkin kuvitella että Jarnan loukkaannuttua, Vallen ja Ritan pakattua laukkunsa Mäen kera, varmasti jännäkakka kävi kurkkimassa Waden pöksyissä. Thomaksen haastattelustakin irtoaa paljon siitä oikeasti pelottavan surkeasta tilanteesta, joka kauteen valmistautuessa treeneissä on kopin sisältöä tutkailtaessa ollut. Toivoa sopii että Harkinsin ja Niinimäen saavuttua koppiin Wadella on nopeasti nuotit pelin uomiin saamiseksi kauden alkuun tultaessa.

Jos joku syö miestä rotan lailla on se, että Waden kastetilaisuuteen eli kauden avaukseen en pääse paikalle... muutenkin syyskuun agenda näyttää siltä, että pahimmassa tapauksessa en näe syyskuussa yhtään matsia.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Panzerfaust kirjoitti:
Immosen, kuten koko Jokereiden, onnistumista mitataan kuitenkin ainoastaan matsien voittamisissa ja siksi riski epäonnistua on myös hieman suurempi kuin Sheddenillä.

Eipä taida olla enää näin. Menestyminen mitataan Jokereissa toki myös voittoina, mutta ei enää samalla tavalla kuin aikoinaan. Silloinhan sellaiset yli 70 prosenttia otteluistaan voittanut Sakari sai kenkää, koska silloisella joukkueella olisi pitänyt pystyä vähintään 100 prosenttiin... Vaikka täällä mitä kirjoitettaisiin, voin sanoa sen, että Wade on Jokereissa seuraavat kaksi vuotta tuloksesta riippumatta. Tämä luo hänelle niin paineettoman tilanteen kuin mahdollista. Jokereiden johto haluaa, että Wade menestyy ja pääsee urallaan eteenpäin. Siihen on monia syitä, joista ei varmaankaan kaikkein pienin syy ole se, että näin Hjallis & Virmanen haluavat todistaa tekemänsä valinnan nerokkuuden. Joten Wade saa kyllä aikaa eivätä isotkaan epäonnistumiset kaada häntä, sillä kauden 2005-2005 tärkeä valmistautuminen on mennyt jo hiukan pieleen lähtijöiden ja usean pelaajan loukkaantumisten myötä. Tämä tiedetään kyllä Jokereissa.

Mulla on sellainen kutina, että jos Jokerit taistelee ja pelaa aktiivisesti ja taklaa ja viihdyttää pelillään yleisöä, lopputulos ei ole niin ratkaisevaa kuin aiemmin. Uusi tilanne Hjalliksen aikana.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
cobol kirjoitti:
Mulla on sellainen kutina, että jos Jokerit taistelee ja pelaa aktiivisesti ja taklaa ja viihdyttää pelillään yleisöä, lopputulos ei ole niin ratkaisevaa kuin aiemmin. Uusi tilanne Hjalliksen aikana.

Pitkään aikaan ei ole nähty sitä, että Jokerit pyörittää jonkun peräpään joukkueen huikealla liikkeellä ja asenteella nippuun. Mm. Oulussa on otettu isonumeroisia voittoja peräpään jengeistä ja muuallakin. Jokerit on yleensä tahmaillut näissä matseissa huolella ja tuoreessa muistissa on varmasti kaikilla viime kauden neppailumatsi Pelsujen kanssa, joka taisi vielä katkaista pitkän voittoputkenkin. Jortsuhan matsin jälkeen silloin kovasti kommentoi, kuinka jengi tuli hallilekin miten sattui ja naureskelivat partaansa leikkisästi ennen matsia.

Tälle kaudelle toivotaan, että pelaajat Waden johdolla ymmärtävät jokaisen matsin tärkeyden - eikä vähiten yleisön kannalta. KAIKISSA peleissä jaetaan samat sarjapisteet.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
cobol kirjoitti:
Mulla on sellainen kutina, että jos Jokerit taistelee ja pelaa aktiivisesti ja taklaa ja viihdyttää pelillään yleisöä, lopputulos ei ole niin ratkaisevaa kuin aiemmin.

En viitannut niinkään Immosen riskiin saada potkuja Harkimolta(liigapuolen potkuveikkausketjussa sijoitin Waden niiden 5 joukkoon, jotka eivät ainakaan kenkää saa) vaan siihen miten hänen onnistumista tulkitaan suhteessa Sheddeniin. Enemmän voittojen kautta kuin pelityylin.

Se Hjalliksen tekemä linjanmuutos taisi alkaa heti S&W tultua, eli siitä lähtien koutsilla on ollut Jokerirosterin melkeinpä turvatuin asema. Kaksi megalomaanista sekoilukautta(1997-98, 1998-99) ovat vaan syöpyneet monien mieleen lähtemättömästi.
 

conti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vakio kirjoitti:
Wade tulee pärjäämään oikein hyvin hommassaan, jos Matti järjestää edes hiukankin kelvollisen materiaalin.

Sorry. Tämä ei todellakaan ole provosointia ketään kohtaan. Halusin ainoastaan kaivaa tämän ketjun esiin ja lukea muistin virkistämiseksi kommentit läpi.

Ketjussa on paljon viisaita kommentteja, joita on tietenkin tällä hetkellä helppo arvioida ihan konkreettisesti. Suosittelen lukemaan.
 

Livakkaniemi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres
bozik kirjoitti:
Wade hoitaa. Ei epäilystäkään. Kunnon kiekkofriikki asettaa itselleen pähkinän ja kyselee, missä Wade olisi voinut oppia lisää ? Kokkolan Hermeksen koutsina ?

Tsekataan tässä vaiheessa onko kanta pysynyt samana?
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
Livakkaniemi kirjoitti:
Tsekataan tässä vaiheessa onko kanta pysynyt samana?

Tämä on tietenkin todella tarpeellista. Fiksua kirjoittelua...
Wadea oon aina pitänyt todellisena Jokerina, eikä mielipide siitä muutu. Mutta, nyt kun puhutaan muista asiaoista täytyy todeta et "valmentajien prototyyppiä" Wadesta ei saa. Tarkoitan mesoavaa, lehdistötilaisuuksia suutuspäissään väliin jättävää tai pelaajia julkisesti kritisoivaa valmentajaa Wadesta ei ikinä tule.

Hämäävä seikka on nimenomaaan tämä rauhallisuus. Koska wade ei pahemmin ulospäin näytä tunteitaan, jengi kokee tämän luovutuksena. Ollaan viime vuosina totuttu näkemään juuri yllä mainittuja episoodeja.

Tämä ei tietenkään poista sitä tosiasiaa et Wade ei ole onnistunut tehtävässään. Ehkä parempi paikka olisi kakkos- tai kolmosvalmentajan paikka peluuttamassa pakkeja. Surenkin koutsiks.... Ainakin ääntä saatais! Ei, joku muu.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
archieG kirjoitti:
Olipa yllatys nimi uudeksi valmentajaksi. Mielenkiintoista nahda, kuinka nopeasti voi siirtya pelaajasta joukkueenjohtajaksi ja valmentajaksi. Onnea naapuriin, valmentaja on kylla joukkueensa nakoinen.


Mielestäni paras kommentti ennenkauden alkua. Pitää kutinsa nyt täydellisesti!
 

Muro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laitetaan vielä muutama sana tilanteesta ennen kuin tilanne ratkeaa suuntaan tai toiseen.

Virmaselle ja Harkimolle iso käsi valmentajan tukemisesta ja uusien palaajien hankkimisesta lähteneiden tilalle. Lähtijät olivat kovia, mutta tilalle hankittiin A-luokan pelaajat eikä rahaa säästelty. Suurin epäonni kävi Thomasin kanssa. Muutama veskan turjuma voitto ja tilanne voisi olla ihan toinen. Voitot ruokkii itseluottamus ja sama päinvastoin.

BTW nyt tiedätte miltä Hifkin kannattajista on tuntunut viimeiset kaksi kolme elinikää, kun ei ole ollut mittoja täyttävää ykkösveskaa.

Itse toivon, että Vade saisi vielä jatkaa ja pääsisi näyttämään epäilijöille. Homma on kuitenkin niin pienestä kiinni; yksi voitto ja peli-ilo voi palata ja vain taivas on rajana. Jos fudut tulee niin päävalmentaja ura taitaa loppua ennen kuin ehti edes kunnolla alkaa.

Karjalaturnauksen jälkeen Jokerit kohtaa Nordiksella Hifkin ja jos Vade on vielä silloin mukana, peukkuja ei silloin vielä pidetä pystyssä Vaden puolesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös