** Joonas Vihko
* Olli Malmivaara
Osoitteet olivat oikeat, mikäli tilastoja katsoo.

Vähän pelottaa, että mennäänköhän me Tampereella rankkareille, jos mennään, niin ei varmasti voiteta.
Pahi vetää taas maalivahdin syliin ja Ilvekseltä tekee joku Lumme rankkarimaalin.

EDIT: Ja rankkareillehan siellä mennään, Markut Paukkunen ja Tähtinen saivat lopussa vielä 2-1 hyökkäyksen, mutta ei niin ei.

Juicey

SaiPa, G
Andrej kirjoitti:
Ei ainakaan tilastoissa näy jäähyä.
44.15 SaiPa Eetu Holma Pelirangaistus käytöksestä 20min

Liigan tilastot taisivat vähän takuta ottelun suhteen, osa 2. erän jäähyistäkin lisätty myöhemmin, mm. Kokon ja Hurmeen yhtäaikaiset jäähyt.

Kiitos SaiPa, huikea toinen erä! Toivottavasti merkit ovat pysyviä ja sputnik lähtee taas nousukiitoon pienen laskun jälkeen!

HemmoP

Olisihan nuo Vihkon 2+0 ja Holman 1+1 kelvanneet kyllä....

Odottelen mielenkiinnolla Vihko vs. Ifk, onkohan se se perinteisen hat trickin paikka......

Eino_Mies

Rauman Lukko
Lukolla Ripan mukaan mahtava tilaisuus ratkaista jatkoajan lopulla.. rankkarit edessä. Koskahan Lukko on viimeksi voittanut rankkareilla? Ei pitkään aikaan. Miksi siis nytkään?

puuha-pete

Kerho, Minnesota, Hollanti
Voi hyvä ihme! Ässät-Latvia 2-3! Aika perkeleen miellyttävää!

vilperi

HPK, Kauhajoen Karhubasket
Peli ohi.HPK:lta hieno nousu 2-0-tilanteesta 2-3-voittoon,hyvä näin.Ässät on lyöty.