Arki tullut Kuopioon

  • 6 233
  • 23

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Ihan ensin sanon, että tätä on sitten kenenkään turha ottaa v*ttuiluna. Sitä se ei nimittäin todellakaan ole.

Olin seuraamassa ottelua Ilves-KalPa menneellä viiikolla Hakametsässä. Kerrotaan nyt ensin hieman siitä, vaikka se ottelu onkin varmasti moneen kertaan jo ehditty käsitellä.

Ennakkoon ajattelin, että pakkohan se on hieman Ilveksen puolella olla kun kuopiolaisia ei tueta. Peli alkoi KalPan kannalta todella hienosti: Kiekko liikkui ja avausmaalikin tuli suhteellisen nopeasti. Näytti siltä, että kuopiolaisten huono tulos Kärppiä vastaan oli mennyttä elämää. Ilves tasoitti erän loppupuolella Perttu Lindgrenin hyvällä laitanousulla. Tosin tilanteessa maalin saa ottaa niskoilleen se KalPan puolustaja, joka antoi kaverin kirmata ulkokautta ohi. Erä oli kokonaisuudessaan pientä Ilveksen hallintaa, mutta laukaustilasto (6-18) mairitteli tamperelaisia. Todellisuudessa peli oli paljon tasaisempaa.

Toisessa erässä pakkipari Kuusisto-Pisto hässi omassa päässä aivan käsittämättömästi. Pisto lähti maalintaakse ja hävisi kaksinkamppailun Pesoselle lopulta heittäen voltit yksikseen. Pesonen passasi b-pisteiden väliin, josta Toni Koivisto siirsi Ilveksen karkumatkalle. Myös maalivahti Kimmo Kapanen saa ottaa hieman syitä niskoilleen, sillä hän jäi seuraamaan liian pitkäksi aikaa kulmassa ollutta Pisto-showta, eikä reagoinut riittävän nopeasti Pesosen syöttöön.

Maalin jälkeen peli tasoittui hieman, kunnes alkuottelun aivan hukassa ollut Jason Guerriero sai Jussi Pesosen hienon syötön ja heitti kiekon ylämummoon. Kuulin vasta pelin jälkeen, että Guerriero oli tullut kehiin suoraan lentokoneesta, joten ei ihmekään, että ukko tuntui olevan aivan sekaisin ensimmäisessä erässä. Se siitä. Jotkut sanovat, että KalPan selkäranka katkesi maaliin, mutta omasta mielestäni tämä ei pidä alkuunkaan paikkaansa. se tapahtui vasta vajaata minuuttia myöhemmin, kun Perttu Lindgren pyöritti koko KalPa-kuusikon aivan sekaisin, mukaanlukien maalivahti Kapasen. Perttu kruunasi tilanteen hienolla syötöllä seläntaakse maalineteen Mikko Luoville, joka sai pistää kiekon tyhjään maaliin Kapasen etsiessä jo bussin avaimia jäältä. KalPan pelaajien päät painuivat alas ja odotin aikalisää. Turhaan.

Muutaman minuutin päästä Guerriero ja Koivisto pääsivät 2vs.2-hyökkäykseen. Pakkiparina oli vastassa Kuusisto-Pisto ja pojat päättivät ottaa Guerrieron kahdella pelaajalla kiinni. Lopputulos oli se, että Koivisto pääsi nokikkain Kapasen kanssa ja pehmeillä käsillä 5-1. Käsittämätön hässi puolustajilta. Ei näin.

Kolmas erä oli oikeastaan vain pelailua, paitsi rakastamani Tommi T.Laitisen osalta. Hän päätti omalta osaltaan pilata typeriin ratkaisuihin jo ratkenneen ja suhteellisen hyvin hanskassa pysyneen ottelun. Mä vaan kysyn..

Mutta nyt asiaan. Minussa herätti kovasti ihmetystä KalPan otteet kentällä. Ottelun loppuvaiheessa toivoin, että joukkue ei saisi hirveästi pataan kentällä ja minua oikeasti suretti taululla seisoneet numerot. Kuopiolaisia ei voi minun mielestäni syyttää yrittämisen puutteesta, nimittäin pelaajat taistelivat viimeiseen asti maineensa puolesta. Joukkue ei vaan yksinkertaisesti riitä. Ensimmäisen kerran ottelussa minulla nousi karvat pystyyn vasta sen jälkeen kun peli oli jo päättynyt. Nimittäin KalPan kannattajat.. Mahtoi olla kivaa huudella "Hävettää! Hävettää!" matsin jälkeen varsinkin kun pelaajat yrittivät kaikkensa, mutta sarjataso on väärä. Ei jumaliste. Vieläkin ottaa päähän. Ihme takinkääntäjäporukkaa olette.

Se siitä.

KalPan pelaajien taso myös ihmetyttää. Kun vertaa viime kauteen, niin esimerkiksi Samuli Suhonen on suoraansanottuna aivan perseestä. Mies, joka on dominoinut Mestistä puolustajan tontilta menneet vuodet, ei kykene pitämään ylivoimalla kiekkoa enää edes hyökkäyspäässä. Joku sanoisi, että kyseessä on kovempi sarja. Olkoot. Kyllä pelaajan silti kuvittelisi osaavan ne samat perusasiat, kuin aiemminkin. Ihmetystä herätti muutenkin KalPa-puolustus, josta esiin nousi ainoastaan Mikko Saavinen hyvällä pelillään. Saavisessa on paljon potentiaalia ja ihailen hänen kypsyyttään ja hienoja ratkaisuja kentällä vuodesta toiseen. Loistavaa, että Hokin kasvatti on saanut ansaitsemansa mahdollisuuden liigassa. Ehdottomasti KalPa-puolustuksen valopilkku.

Hyökkäyksestä nostaisin positiivisesti esiin Kasper Kenigin, jolla ei voi olla kaikki kotona. Kaveri hässi rankun, eikä lyönyt pleksiä. Pelasi torstaina hienosti joukkueen eteen ja yritti viimeiseen asti. Negatiivisesti esiin on nostettava nämä KalPan vahvistukset Terry Harrison ja Tomas Kurka. Kumpikaan ei ole edes heikkoa liigatasoa. Ikävä myöntää, mutta kumpikaan ei ole Adam Hall.

Sami Saloselta odotan vastuunkantamista. Hän on se pelaaja, joka voi veneen kääntää omalla esimerkillään ja tekemisellään. Ilves-ottelussa yritys oli kova ja kiekko liikkui Saloselta laitureille mukavasti, mutta edellä mainittu Kurka ei voi Salosen parina jatkaa, kun mies ei mistään osu. Tosin kun taululle katsoo, niin suurimmat ongelmat eivät ole todellakaan hyökkäyksessä.

Jani Tuppurainen teki hienon tahtomaalin. Siitä pisteet hänelle. Max Kenig ei ole liigatasoa.

Yhteenvetona todettakoon se, että töitä on tehtävä. Muutaman pelaajan otteista näkyi se, että he selkeästi ovat luulleet olevansa liigatason pelaajia ja päässeet leijumaan sillä naisystäville baarissa. Nyt heille on selvinnyt totuus mitä karuimmalla tavalla ja seurauksena on paniikinomaisia tekoja. Yritys on kova, mutta vanne päänympärillä kiristyy silmiinpistävästi ja ahdistus oli pelinjälkeen ilmeinen.

Jotkut ovat kyseenalaistaneet Mika Pieniniemen valmennustaidot. Bullshit. Kaveri on tehnyt omista pojista kootun jengin melkein liigatasoiseksi. Hänen vikansa ei ole se, että monet kuopiolaiset eivät ole ymmärtäneet realiteetteja ja sitä, että kun kolme pelaajaa lähtee NHL:ään, niin sillä nyt vain on jotain väliä. Joukkue on heikentynyt muutenkin viime kaudesta ja kesäharjoittelu on saanut aikaiseksi ainoastaan takapakkia. Kehitystä en nähnyt millään osa-alueella viime kauteen verrattuna. Päinvastoin.

Tiesikö Hannu Kapanen ja Aki Korhonen lähtiessään, että tämä laiva tulee ajamaan pahasti karille?

Kuopiolaisille sanoisin sen verran, että te olette halunneet liigaan. Nyt on turha alkaa jättämään uppoavaa laivaa. Monet ovat saaneet teistä hyvän syyn pitää liiga suljettuna ja "mitäs minä sanoin"-tyyppejä on tullut esiin kuin sieniä sateella. Niitä tulee vielä lisää. He eivät ole oikeassa. Viime vuotista KalPaa ja tämän vuotista KalPaa yhdistää enää ainoastaan pelipaidat. Kaikki muu on muuttunut.

Luulisin, että tämänhetkinen Sport voittaisi tämänhetkisen KalPan. Sen verran joukkue on menettänyt yhtenäisyyttään viime kaudesta. Viime kaudella kuopiolaisista näkyi se, että joukkue on hitsaantunut yhteen ja kaikilla oli yhteinen päämäärä. Nyt siitä paketista on jäljellä enää pieniä murusia.

Arki on tullut Kuopioon.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Hauskaa, että näitä juttuja tulee pääasiassa lähinnä Mikkelistä ja Vaasasta.
Omanpään pelaaminen on KalPan heikkous ja sen lienee jokainen jo tiedostanut ei siinä sen kummenpaan hieman paremmalla onnella KalPalla olisi pisteitä 3-5 ja silloin kukaan ei puhuisi mistään "arjesta" totuus on se, että tällä kaudella tulee turpaan useammin kuin kahdella tai kolmella edellisellä kaudella yhteensä, siinä ei ole mitään uutta kun sarjataso vaihtui.
Kun omanpään pelaaminen saadaan kuntoon on homma kokonaan eri näköistä, hyökkäys on tökkinyt viime peleissä juurikin siitä syystä, että puolustus ei ole toiminut.
Maalinteko voimaa KalPalla on ihan riittävästi muihin samantason joukkueisiin verrattuna, mutta puolustus pelaaminen on ollut luokatonta kaikissa peleissä.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Jani82 kirjoitti:
Hauskaa, että näitä juttuja tulee pääasiassa lähinnä Mikkelistä ja Vaasasta.
Mä en näe siinä mitään hauskaa. Mun mielestä koko tilanteessa ei ole mitään hauskaa. Ensimmäistä kertaa elämässäni tunsin aivan oikeasti sääliä KalPan pelaajia kohtaan. Yritys oli kuitenkin todella kova koko 60min.

Jani82 kirjoitti:
Kun omanpään pelaaminen saadaan kuntoon on homma kokonaan eri näköistä, hyökkäys on tökkinyt viime peleissä juurikin siitä syystä, että puolustus ei ole toiminut.
Maalinteko voimaa KalPalla on ihan riittävästi muihin samantason joukkueisiin verrattuna, mutta puolustus pelaaminen on ollut luokatonta kaikissa peleissä.
Tätä minäkin hain takaa, mutta en kirjoittanut sitä suoraan.

"Tosin kun taululle katsoo, niin suurimmat ongelmat eivät ole todellakaan hyökkäyksessä."

Nimenomaan omassa päässä pelaamista pidän KalPan heikkoutena. Hyökkääjien on paha tehdä mitään, kun he eivät saa kiekkoa ollenkaan Taisi olla toisessa erässä tilanne, kun Ilveksen ykkös-, ja kakkosketjut pyörittivät peliä taukoamatta yli 2 minuuttia KalPan päädyssä niin, ettei joukkue saanut koskettua kiekkoon kertaakaan.

Yksi asia unohtui. KalPa pelasi hyvää alivoimaa. Paketti pysyi hienosti kasassa ja ainoan maalinsa Ilves teki ylivoimalla 4-3-vastaan.

Tarkoitus ei todellakaan ole puukottaa puukotettua. Itse olin todella surullinen siitä, ettei KalPa pärjännyt Ilvestä vastaan.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Castillo kirjoitti:
Ihan ensin sanon, että tätä on sitten kenenkään turha ottaa v*ttuiluna. Sitä se ei nimittäin todellakaan ole.

KalPan pelaajien taso myös ihmetyttää. Kun vertaa viime kauteen, niin esimerkiksi Samuli Suhonen on suoraansanottuna aivan perseestä. Mies, joka on dominoinut Mestistä puolustajan tontilta menneet vuodet, ei kykene pitämään ylivoimalla kiekkoa enää edes hyökkäyspäässä. Joku sanoisi, että kyseessä on kovempi sarja. Olkoot. Kyllä pelaajan silti kuvittelisi osaavan ne samat perusasiat, kuin aiemminkin. Ihmetystä herätti muutenkin KalPa-puolustus, josta esiin nousi ainoastaan Mikko Saavinen hyvällä pelillään. Saavisessa on paljon potentiaalia ja ihailen hänen kypsyyttään ja hienoja ratkaisuja kentällä vuodesta toiseen. Loistavaa, että Hokin kasvatti on saanut ansaitsemansa mahdollisuuden liigassa. Ehdottomasti KalPa-puolustuksen valopilkku.

Hyökkäyksestä nostaisin positiivisesti esiin Kasper Kenigin, jolla ei voi olla kaikki kotona. Kaveri hässi rankun, eikä lyönyt pleksiä. Pelasi torstaina hienosti joukkueen eteen ja yritti viimeiseen asti. Negatiivisesti esiin on nostettava nämä KalPan vahvistukset Terry Harrison ja Tomas Kurka. Kumpikaan ei ole edes heikkoa liigatasoa. Ikävä myöntää, mutta kumpikaan ei ole Adam Hall.

Sami Saloselta odotan vastuunkantamista. Hän on se pelaaja, joka voi veneen kääntää omalla esimerkillään ja tekemisellään. Ilves-ottelussa yritys oli kova ja kiekko liikkui Saloselta laitureille mukavasti, mutta edellä mainittu Kurka ei voi Salosen parina jatkaa, kun mies ei mistään osu. Tosin kun taululle katsoo, niin suurimmat ongelmat eivät ole todellakaan hyökkäyksessä.

Jotkut ovat kyseenalaistaneet Mika Pieniniemen valmennustaidot. Bullshit. Kaveri on tehnyt omista pojista kootun jengin melkein liigatasoiseksi. Hänen vikansa ei ole se, että monet kuopiolaiset eivät ole ymmärtäneet realiteetteja ja sitä, että kun kolme pelaajaa lähtee NHL:ään, niin sillä nyt vain on jotain väliä. Joukkue on heikentynyt muutenkin viime kaudesta ja kesäharjoittelu on saanut aikaiseksi ainoastaan takapakkia. Kehitystä en nähnyt millään osa-alueella viime kauteen verrattuna. Päinvastoin.

Kuopiolaisille sanoisin sen verran, että te olette halunneet liigaan. Nyt on turha alkaa jättämään uppoavaa laivaa. Monet ovat saaneet teistä hyvän syyn pitää liiga suljettuna ja "mitäs minä sanoin"-tyyppejä on tullut esiin kuin sieniä sateella. Niitä tulee vielä lisää. He eivät ole oikeassa. Viime vuotista KalPaa ja tämän vuotista KalPaa yhdistää enää ainoastaan pelipaidat. Kaikki muu on muuttunut.

Arki on tullut Kuopioon.

Ensin pahoittelut pitkästä lainauksesta. Enpä voisi olla enempää samaa mieltä tuon yllä olevan kirjoituksen kanssa. Pitikö se tämäkin nähdä, että on samaa mieltä KalPasta vannoutuneen Sport-fanin kanssa? Piti näkymä.

Näen asiat juuri tuolla tavalla. Monen pelaajan perustekeminen on aivan sekaisin. Aivan simppelit perusasiat eivät onnistu kentällä. Tätä EI VOI mitenkään selittää sarjatason kovenemisella. Normaali merkkauspeli, normaali syöttötyöskentely ja muut perusasiavat ovat olleet viime otteluissa täysin ulapalla. Viisikkopelistä ei ole oikein tietoakaan. KalPan suurimmat vahvuudet ovat kääntyneet heikkouksiksi. Black Adder ja muut provoajat voivat sanoa mitä haluavat, mutta totuus on se, ettei KalPa ole pelannut lähimainkaan omalla tasollaan.

Joko kesäharjoittelu on täysin epäonnistunut tai sitten henkinen painolasti on tällä hetkellä liian kova, että onnistumisia voisi tulla. Pieniniemikin kertoi, että joukkueen päät painuvat ensimmäisestä takaiskusta. Joukkueelta odotettiin kehitystä, mutta onkin käynyt päinvastoin. Tämä ei kyllä todellakaan ole Pieniniemen syy. Kesäharjoittelustakin vastasi Kotilainen. Olen sitä paitsi täysin varma, että ongelmat ovat pään sisällä.

Ei KalPa liigan keskikastissa pelaisi, vaikka joukkue omalla tasollaan pelaisikin. Se on kuitenkin varmaa, että otteet kentällä olisivat paljon parempia, jos joukkue saisi pelaamisensa kuntoon. Joukkue pystyisi taistelemaan tasaisesti häntäpäässä, mikä riittäisikin avauskauden suoritukseksi. Nyt näin ei käy, koska moni pelaaja on mennyt valitettavasti vain taaksepäin. Syitä tähän on vaikea ymmärtää

Yhteen hiotunut joukkue on vain muisto hallin käytävillä. Pelitapa on kuitenkin kaikilla selkäytimessä, nyt se vain pitäisi saada sieltä esille. Kaksi edellistä Mestis-mestaruutta tulivat juuri yhtenäisyyden ja hyvin toimineen pelitavan vuoksi. Nyt vain tarvitaan joukkueelta henkisiä johtajia, jotka kääntävän laivan kurssin, johtajia, jotka saavat joukkueen luottamaan itseensä ja pelitapaan, tämä auttaisi KalPan jo varmasti huomattavasti parempiin suorituksiin. Esimerkiksi Suhoselta ja Saloselta odotetaan nyt ratkaisuja kentällä ja ennen kaikkea sen ulkopuolella. Johtajuutta ja esimerkkejä sekä onnistumisia, niin kyllä tästä vielä hyvä tulee.

Kuopiolaisesta kiekkoyleisöstäkin olen samaa mieltä. Nyt on kaikista pahin aika kääntää takkinsa ja hylätä joukkue. Henkisesti puolityhjä kotikatsomo on vain uusi painolasti, mikä kipsaa joukkueen ja sen yksilöiden pelaamisen entistä enemmän.

Kuka kääntäisi KalPan kurssin?
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Castillo kirjoitti:
Tätä minäkin hain takaa, mutta en kirjoittanut sitä suoraan.

"Tosin kun taululle katsoo, niin suurimmat ongelmat eivät ole todellakaan hyökkäyksessä."

Nimenomaan omassa päässä pelaamista pidän KalPan heikkoutena. Hyökkääjien on paha tehdä mitään, kun he eivät saa kiekkoa ollenkaan Taisi olla toisessa erässä tilanne, kun Ilveksen ykkös-, ja kakkosketjut pyörittivät peliä taukoamatta yli 2 minuuttia KalPan päädyssä niin, ettei joukkue saanut koskettua kiekkoon kertaakaan.

Yksi asia unohtui. KalPa pelasi hyvää alivoimaa. Paketti pysyi hienosti kasassa ja ainoan maalinsa Ilves teki ylivoimalla 4-3-vastaan.

Tarkoitus ei todellakaan ole puukottaa puukotettua. Itse olin todella surullinen siitä, ettei KalPa pärjännyt Ilvestä vastaan.
Tiettyjen pelaajien "muissa ketjuissa ne jo lukee" fyysinen=oman pään pelaaminen ei riitä liigatasolla on todettua jo näissä peleissä.
Yksi fyysinen pakki parantaa tuota osastoa jo huomattavasti, jolloin on kaksi liigatasolla fyysiseen peliin pystyvää pakkparia, Pisto-Kuusisto ja Suhonen-Mr.X.
Fyysisyyttä haetaan ja mutta tähän asti hankinnat ovat menneet "puihin" ja sille ei voi mitään mutta kyllä se siitä.
Aikaa tähän oman pään pelin parantamiseen ei ole hirvittävästi, sillä tappiot syövät itseluottamusta, mutta pienellä tuurilla homma voi kääntyä nopeastikin.
Tänään siihen on hyvä mahdollisuus ja toivottavasti KalPa sen käyttää.

Pari rökäletappiota ja sitä myötä pelaajien huomattavasti kasvanut mailasta puristaminen on paha pitkässä jouksussa ja sen takia tämän päivän peli on erittäin tärkeä.
voitolla alkaa todennäköisesti useimpien pelaajien lukko aueta ja pelaaminen palaa "omalle" tasolle, KalPan viimeiset pelit ovat todella kaukana joukkueen omasta tasosta.

Kesäharjoittelussa on varmasti tapahtunut muutoksia kun Harri.M Hakkarainen siirtyi lopullisesti Kärppien leiriin ja KalPan kesäharjoittelusta vastasi Tero Kotilainen.
Mutta testien perusteella joukkue oli paremmassa kunnossa kuin ikinä tosin en muista milloin olisi ollut noin paljon loukkantumisia kesän aikan ollut kuin nyt.
 
Viimeksi muokattu:

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Mielenkiintoista, että monet nostavat juuri pakkiparin Kuusisto-Pisto esiin, kun omasta mielestäni juuri tämä pari on KalPan heikoin lenkki. Itse nostaisin (tein sen jo) esiin Mikko Saavisen, jonka ei tarvitse pelata joka hetki fyysisesti. Älykkyys riittää siihen.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Castillo kirjoitti:
Mielenkiintoista, että monet nostavat juuri pakkiparin Kuusisto-Pisto esiin, kun omasta mielestäni juuri tämä pari on KalPan heikoin lenkki. Itse nostaisin (tein sen jo) esiin Mikko Saavisen, jonka ei tarvitse pelata joka hetki fyysisesti. Älykkyys riittää siihen.

Itsekin olen ihmetellyt ennenkaikkea Piston hehkutusta, kun mies on mielestäni pudonnut täysin liiga-vauhdista. Kuusistolla taas on potentiaalia henk.koht. tasolla liigaan.

KalPan puolustus on tosiaan aivan onneton, eikä sitä auta se, ettei Mr.Suhonen pysty pelaamaan omalla tasollaan. Alastalosta esim. olisi ehdottomasti päästävä, koska ei sillä rungolla ja hätäilyllä liigassa pärjätä.

Edelleenkin pidän Tomas Kurkaa onnistuneena hankintana, kunhan vaan mies saisi hiukan peliään raiteille, muttei taida tsekki -mentaliteetilla onnistua jos joukkue rämpii noin pahasti. Paskamaisinta olisi, että mies nostaisi kytkintä kesken kauden.
 

puumaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
Uskoiko jouku sitten kuopiossa, että kalpa tuolla joukkueella taistelisi muusta kuin peräpaikasta. Tosiasiassa kalpalla on kasassa jengi, jolla taisteltaisiin tasapäisesti mestiksen voitosta sportin ja jukureiden kanssa. Mestiksen voittanut kalpa oli luokkaa parempi kuin tämän kauden liigajoukkue. Jotenkin tämä vuosi tuntuu olevan ikään kuin välivuosi, jolloin kalpa pääsee rauhassa rakentamaan ensi kauden joukkuettaan. Sen vuoksi on hyvä ettei ole vaaraa putoamisesta, kuin (jos on) ensi kaudella.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Castillo kirjoitti:
Mielenkiintoista, että monet nostavat juuri pakkiparin Kuusisto-Pisto esiin, kun omasta mielestäni juuri tämä pari on KalPan heikoin lenkki. Itse nostaisin (tein sen jo) esiin Mikko Saavisen, jonka ei tarvitse pelata joka hetki fyysisesti. Älykkyys riittää siihen.
Kuusisto on jatkanut viime kevään tasollaan ja jopa parantanut siitä mitä Kimen rinnalla teki hyvää peliä.
Jermu Pisto on taas ollut kuin uudesti syntynyt pelaa sillä tavalla kuin viime kaudellakin olisi pitänyt pelata maalin edustalla pelataan kovaa ja Jeke osaa sen.
Yksinkertaista ja kovaa peliä siinä Jeken homman nimi ei Jermun tehtävä ole harrastaa mitään ylimääräistä ja harrastaa kiekollista roolia tyyliin Suhonen.
Jermu onkin ollut alkukauden positiivisimpia yllätyksiä yhdessä Kiiskisen Tuomaksen kanssa.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
puumaila kirjoitti:
Uskoiko jouku sitten kuopiossa, että kalpa tuolla joukkueella taistelisi muusta kuin peräpaikasta. Tosiasiassa kalpalla on kasassa jengi, jolla taisteltaisiin tasapäisesti mestiksen voitosta sportin ja jukureiden kanssa. Mestiksen voittanut kalpa oli luokkaa parempi kuin tämän kauden liigajoukkue. Jotenkin tämä vuosi tuntuu olevan ikään kuin välivuosi, jolloin kalpa pääsee rauhassa rakentamaan ensi kauden joukkuettaan. Sen vuoksi on hyvä ettei ole vaaraa putoamisesta, kuin (jos on) ensi kaudella.

Eikö tuo nyt ole jo aika selvää, että Hallin, Kapasen, sekä Timosen lähtiessä joukkue kuin joukkue suomessa HEIKENTYY???

Olkoon sitten niin, että joukkue on heikompi kuin viime kaudella ja nyt ikäänkuin rakennellaan rauhassa ensi kauden joukkuetta, koska putoamispelkoa ei ole. KalPa kuitenkin pääsi vasta muiden seurojen jälkeen markkinoille.

EDIT: Jos olet yhtään silmällä katsonut keskusteluja, niin ei... Kuopiossa ei ole kukaan uskonut KalPan tällä kaudella taistelevan muustakuin peräpäästä.
 
Viimeksi muokattu:

theace

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olin myös seuraamassa Ilves peliä ja asia jonka vierustoverini (Ilveksen kannattaja) sanoi positiiviseksi Kalpan pelissä, on se että Kalpa pelaa rajallisesta materiaalista huolimatta rohkeasti hyökkäävää peliä, eikä lähde peruuttelemaan ja pelaamaan kilpikonna puolustusta. Eli edellisten kausien Mestiksessä tulosta tuonut pelitapa on säilytetty. Mutta onko tuo pelitapa Kalpan surma, pelataanko liian rohkeasti hyökäten?

Ilves pelissä karvattiin agressiivisesti, joka tuotti tullessaan useita ylivoimahyökkäyksiä vastustajalle.Pitäisikö pelitapaa hioa hiukan varovaisemmaksi? Nyt tuntuu että puolustajien ja hyökkääjien väliin jää liikaa tilaa , jota vastustajan hyökkääjät pääsevät hyödyntämään liian helposti. En tarkoita, että siirryttäisiin pelkästään varjelemaan omaa maalia ja seisomaan omalla siniviivalla rivissä vastustajan hyökätessä, vaan karvattaisiin hieman maltillisemmin ja pyrittäis pitämään viisikko tiiviimpänä keskialueella. Tietynlaista ympäri kentän höntyilyä on tällä hetkellä havaittavissa.

Mutta kuten aiemmissa viesteissä on todettu, tämä kausi koitetaan sinnitellä sillä materiaalilla mitä käytettävissä on. Ja koitetaan pitää arvostelijoiden "kuuluuko Kalpa liigaan" kommentit omassa arvossaan. Kalpa kuuluu liigaan, nyt on menossa vasta ensimmäinen kausi ja viime kauden porukalle kuuluu antaa mahdollisuus. Katsotaan sitten ensi kaudella ja siitä eteenpäin mille paikalle sijoitukset alkavat asettua, kun päästään siirtomarkkinoille samalta viivalta muiden joukkueiden kanssa. Tästä kaudesta ei kannata tehdä liian kauaskantoisia johtopäätöksiä. Mutta ei Kalpa niin huono oikeasti ole kuin Ilves peli näytti. Kova koulu on vaan käytävä läpi.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Nyt kun liigan arki on koittanut, olisikohan jo korkea aika lopettaa se keskustelu "tulevista ykköskentän vahvistuksista"? Tässä on keväästä asti hehkuteltu kaiken maailman mr. X-Salonen-mr. X -ketjuja. Hälytyskellot kumahtelivat viimeistään elokuun alussa, kun pakka oli ihan levällään ja erinäisissä forumeissa kuitenkin hehkuteltiin, että "ei hätää, ykkösketju on vielä tulossa". NHL-tilanne oli tietenkin sekava, mutta tuossa vaiheessa joukkueen pitäisi kuitenkin olla jo siinä kuosissa, että tulijat ovat vain hyviä lisäyksiä joukkueeseen, eivätkä avainpelaajia, joiden mukana joukkue seisoo tai kaatuu.

Huomattavan paljon hedelmällisempää olisi keskustelu siitä, mitkä ovat seuran konkreettiset urheilulliset tavoitteet esimerkiksi ensi kaudella, keitä nykyjoukkueesta aiotaan/kannattaa pitää seuraavaa kautta ajatellen ja millaisia vaatimuksia tulevan kauden liigapelaajilta vaaditaan. Nyt on jo nähty, että pelkällä luistelutaidolla ei liigassa pärjätä.

Jos jotkut pelaajat eivät missään nimessä jatka seurassa kaudella 2006-07, heitä voidaan siirtää joulu-tammikuussa jo syrjään (sillä ehdolla, että joukkue on siinä vaiheessa jumittanut tukevasti jumbosijalle). KalPassa on kuitenkin runsaasti melko taitavia pelaajia, jotka eivät liigaan yksinkertaisesti riitä, mutta olisivat esimerkiksi Ranskan tai Tanskan sarjoissa melkoisia vahvistuksia joukkueilleen. Nyt kun meillä on liigapaikka hanskassa jo seuraavaksi kaudeksi, voidaan uutta joukkuetta ruveta kasaamaan jo alkuvuodesta, kuten kilpailijat ovat päässeet tekemään.

KalPan kotimaisen materiaalin tämänhetkinen heikkous ei ole ainoastaan seuran vika. Sopivimmat vahvistukset oli keväällä käytännössä menetetty muualle jo ennen kuin KalPan liigapaikka oli saanut siunauksen. Karsintojen mahdollisesti palautuessa tämä tulee olemaan iso ongelma myös muille joukkueille, joiden liigapaikka varmistuu vasta myöhäisessä vaiheessa. Osin tästä syystä en kannata perinteisen karsintajärjestelmän palauttamista (en ole pelkästään periaatteesta karsintoja vastaan). Karsintoihin tuskin ajautuu äveriäitä seuroja, jotka voivat myöhäisessä vaiheessa palkata vapaana olevia ylihintaisia keskitason pelaajia.

Pahin virhe tässä vaiheessa syksyä on ruveta boikotoimaan kotipelejä. Siinä tapauksessa ensi vuodenkin ykkösketjun vahvistukset ovat näitä terryharrisoneja.
 

MVD

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK, Dallas Stars & Liverpool
Puolustaa / Ei puolusta ! Tänään hallilla seisoneena väitän että pysyi paketti kasassa täydet 60 minsaa puolustus päässä. Pikku haparointia tottakai sattuu kaikille joskus. Esim. tämän päiväinen alivoima peli oli aivan loistavasti suoritettu, ei siellä iso punainen ihan valtoimenaan päässyt revittelemään.
 

Jouko Ahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ManUtd,Colorado Avalanche ja kalapa
Joo onnea kalpalle vaan kolmesta pisteestä.oli nimittäin niin HUONO ifk että nauttikaa.toivottavasti ifk leirissä tappahtuu jotain ja nopeasti!varmasti huonoin ifk mitä olen ikinä nähnyt!!muuten on se hyvä että pleksit ei väistä "fyysistä" ifk:tä..muuten olisi oltu jo hallin ulkopuolella ajeltiin nimittäin lähinna päin laitoja.säälittävä esitys!ainoa asia mikä lämmitti mieltä oli suhteellisen runsaati näkyneet punapaidat katsomossa.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Jani82 kirjoitti:
Hauskaa, että näitä juttuja tulee pääasiassa lähinnä Mikkelistä ja Vaasasta.

Niinpä. Varsinkin viime vuotisen "sodan" jälkeen on mukavaa seurata miten te pärjäätte liigassa. Ja onhan sinullakin kiinnostusta vierailla Sportin keskustelupalstalla. Ainakin silloin kun pääsee tökkimään Sportin talousasioista...Mutta kiitollisuudella otamme kaikki neuvot talousasioissa vastaan, koska Kuopiossahan nämä asiat osataan.

Itseäni ihmetytti kesän ja syksyn aikana Kalpan hiljaiselo siirtomarkkinoilla. Toisaalta olisin odottanut, että Kalpa hankkisi senttejä ja kiloja miehistöönsä. Toisaalta odotin parin isomman kalan uivan Kalpan verkkoon, sillä pelaahan esim. hienoja Kalpa-kasvatteja ympäri muailmoo. Menneitä liigavuosia tutkaillessa on moni "pienempi seura" pärjännyt suhteellisen mukavasti, kun niillä on ollut yksi todellinen iskunyrkki, joka tekee tarvittavat maalit. Mutta eipähän tuo todellisten pelimiehien hommaaminen onnistunut oikein muiltakaan liigaseuroilta.

Tarkoitus olisi itsellänikin käydä tsekkaamassa yksi Kalpan peli tällä kaudella. Kuopioon on niin pitkä matka, että taitaa vierailu suuntautua Poriin tai Tampereelle. Lycka till illan peliin!!
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Arki tuli

Uskomatonta viime peleissä laukauksia semmoset 30 ja välillä ylikin , mutta maalihanat aivan tukossa. Mestiksessä maaleja paukutelleet kaverit eivät tunnu saavan aikaiseksi maaleja sitten millään. K Kenig runkosarjassa viimekaudella 18 maalia nyt 2 maalia, Kaartinen 19 maalia nyt 3, Ahosilta viimekaudella runkosarjassa 39 pistettä nyt 0. Lisätään vielä Hämäläinen viimekaudet piste per peli kuitenkin nyt saanut 6 syöttöpistettä.
Pisteiden varjossa onnistuneet ainostaan Suhonen, Hakki, Kurka ja Alastalo.
Uskomattomia rökäletappioita vieraskentillä. Lisäksi Kapanen ei ole pelannut sillä tasolla mitä on odotettu. Mitä ihmettä pitäisi tehdä ?
Mestikseen olisi aihetta laittaa puolijoukkuetta. Ei yksi Lysak ihmeitä tee.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Icepowerman kirjoitti:
Uskomatonta viime peleissä laukauksia semmoset 30 ja välillä ylikin , mutta maalihanat aivan tukossa. Mestiksessä maaleja paukutelleet kaverit eivät tunnu saavan aikaiseksi maaleja sitten millään. K Kenig runkosarjassa viimekaudella 18 maalia nyt 2 maalia, Kaartinen 19 maalia nyt 3, Ahosilta viimekaudella runkosarjassa 39 pistettä nyt 0. Lisätään vielä Hämäläinen viimekaudet piste per peli kuitenkin nyt saanut 6 syöttöpistettä.
Pisteiden varjossa onnistuneet ainostaan Suhonen, Hakki, Kurka ja Alastalo.
Uskomattomia rökäletappioita vieraskentillä. Lisäksi Kapanen ei ole pelannut sillä tasolla mitä on odotettu. Mitä ihmettä pitäisi tehdä ?
Mestikseen olisi aihetta laittaa puolijoukkuetta. Ei yksi Lysak ihmeitä tee.
Alkukaudesta jätkillä oli röykeyttä ja uskallusta ajaa maalille ja tehdä niitä maaleja en tiedä mitä joukkueen sisällä on tapahtunut viime aikoina, mutta halu mennä maalille ja tehdä se maali näyttää kadonneen.
Kuitenkin, joka pelissä on paikkoja ollut nyt vaan puuttuu se kärsivällisyys tehdä niistä paikoista se maali.
Onnistumisia tulee varmasti, mutta siihen tarvitaan pientä onneakin ja sitä ei ole viime peleissä ollut tippaakaan.
Kapanen ei ole loistanut, mutta ei pettänytkään jos muilta ei tule apuja ei Ikkukaan voi kaikkea hoitaa.

Viimeinen teko tässä tilanteessa on ruveta itkemään ja protestoimaan sillä, että ei tule hallille sillä se on tulevaisuuden ja ensi kauden joukkueen kannalta huonoin ratkaisu minkä voi tehdä.
Kaiken lisäksi Pelicans näyttää pysyvän selän takana niin ei tässä ole mitään hätää rangingissa ollaan yksi sija ylempänä tällä hetkellä kuin kauden alussa ja se oli se kauden tärkein juttu.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Icepowerman kirjoitti:
Uskomatonta viime peleissä laukauksia semmoset 30 ja välillä ylikin , mutta maalihanat aivan tukossa. Mestiksessä maaleja paukutelleet kaverit eivät tunnu saavan aikaiseksi maaleja sitten millään. K Kenig runkosarjassa viimekaudella 18 maalia nyt 2 maalia, Kaartinen 19 maalia nyt 3, Ahosilta viimekaudella runkosarjassa 39 pistettä nyt 0. Lisätään vielä Hämäläinen viimekaudet piste per peli kuitenkin nyt saanut 6 syöttöpistettä.
QUOTE]

Ihanko tosissaan näiltä kavereilta odotit edes jonkunlaisia tehoja liigassa?Voisin sanoa että 95% liigaa seuraavista osasi sanoa kauden alussa että eivät pysty vastaaviin tehoihin liigassa,hyvä jos edes tyydyttäviin tehoihin.Sanoisin että jos joku kyseisistä pelaajista tekee yli 15 pinnaa kauden aikana,se on jo yliodotusten.
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Jakub kirjoitti:
Icepowerman kirjoitti:
Uskomatonta viime peleissä laukauksia semmoset 30 ja välillä ylikin , mutta maalihanat aivan tukossa. Mestiksessä maaleja paukutelleet kaverit eivät tunnu saavan aikaiseksi maaleja sitten millään. K Kenig runkosarjassa viimekaudella 18 maalia nyt 2 maalia, Kaartinen 19 maalia nyt 3, Ahosilta viimekaudella runkosarjassa 39 pistettä nyt 0. Lisätään vielä Hämäläinen viimekaudet piste per peli kuitenkin nyt saanut 6 syöttöpistettä.
QUOTE]

Ihanko tosissaan näiltä kavereilta odotit edes jonkunlaisia tehoja liigassa?Voisin sanoa että 95% liigaa seuraavista osasi sanoa kauden alussa että eivät pysty vastaaviin tehoihin liigassa,hyvä jos edes tyydyttäviin tehoihin.Sanoisin että jos joku kyseisistä pelaajista tekee yli 15 pinnaa kauden aikana,se on jo yliodotusten.

Näinhän se ikävä kyllä taitaa mennä. Näyttää vahvasti siltä, että Mestistykeistä ei ole liigatason ratkaisijoiksi. Yksi yhdistävä tekijä on sellaisen tilannekovuuden puute, joka estää maalinteon parhailta paikoilta eli vastustajan maalinedestä. Mestiksessä vastustajan pakeista mentiin vielä luistelemalla tai parilla näppärällä veivillä ohi, mutta liigassa tuo pelityyli ei enää pure, koska vastustajat ovat isompia, vahvempia ja nopeampia.

Itsekin odottelin, että useampi Mestiksessä pisteillä herkuteillesta ratkaisijoistamme olisi kehittynyt liigatason ratkaisijaksi. Näyttää siltä, että olin väärässä. Tyytyväinen täytyy olla, jos edes yksi nimistä Kaartinen, Hämäläinen, K.Kenig ja Ahosilta löisi läpi tällä kaudella liigassa. Tällä hetkellä tilanne tämän suhteen näyttää pahalta.

Tämä kausi kuitenkin mennään näillä nimillä ja ensi kaudeksi sitten toivottavasti saadaan rakennettua paremmin liigaan sopiva kokoonpano.

Edelleenkin olen samaa mieltä, jota olin jo viime keväänä; lisää kokoa tarvitaan ehdottomasti. Pikku hiljaa alkaa varmaan aueta niillekin, jotka väittivät kesällä, että pienten miesten liike riittää korvaamaan puuttuvat sentit ja kilot, että näin asia ei todellakaan ole. Liikkeen pitäisi olla todella ylivertaista vastustajiin verrattuna, mutta tämän päivän liigassa myös vastustajat liikkuvat hyvin.

Mutta, kuten jo useaan kertaan todettua, tämä kausi menee opetellessa liigan tavoille. Keväällä sitten johto katsoo, kuka jatkaa ja kuka ei. Itselleni riittää edelleen, että joukkue taistelee illasta toiseen ja nappaa aina välistä jonkun päänahan. Jos Pelicans pidetään takana, niin se on vielä hyvä bonus.
 

Old59

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tappioputkessa ollaan

KalPa näyttäisi nyt olevan keskellä pitkääääää tappioputkea ja valitettavasti ainoa kiinnostava asia onkin nyt seurata, rikkoutuuko Pelicansin hallussa oleva kuluvan kauden ennätys. Pelicansin 11 ottelun tappioputken puolivälissä oli kyllä yksi jatkoaikatappio, joten pisteetön putki oli vain viiden ottelun mittainen. KalPalla on nyt putkessa neljä 'suoraa' tappiota.

Kun seuraavat vastustajat ovat Blues (k), Tappara, TPS, Jokerit (k), Lukko (k), JYP, SaiPa, Ässät (k), HPK ja Pelicans (k), niin kyllä mahdollisuus Pelicansin 11 ottelunkin putken rikkomiseen on täyttä realismia. KalPalle ei pisteitä liene tulossa aiemmin kuin mahdollisesti kotipeleistä Lukkoa ja Pelicansia vastaan, joten ainakin tuo viiden 'suoran' tappio-ottelun putki rikkoutunee varmasti.

Valitettavasti tämä merkitsee myös sitä, että viimeistään Lukko-kotiottelussa katsojia on alle 3000.

Tässäkin ketjussa on jo ansiokkaasti analysoitu syitä KalPan kuluvan kauden huonoon menestykseen ja joukkueen pieni koko lienee lähes yksimielisesti havaittu tärkeimmäksi. Toistaiseksi kukaan ei ole vielä tuonut esille pienen ja nopean joukkueen pitkän tähtäimen etua: kun NHL:ssä käyttöön otettu tiukempi tuomarilinja vääjäämättä tulee SM-liigaankin (tämä on vain ajan kysymys eikä vaadi paljon muuta kuin että muukin media hyppää IS-Veikkaajan tällä viikolla liikkeelle tönäisemään kelkkaan), kääntyy KalPan asetelma täysin päälaelleen. Onko pienikokoisen joukkueen kokoaminen sittenkin tietoinen ratkaisu eikä olosuhteiden sanelema pakko, kuten yleisesti luullaan? Onko KalPan johto kaukonäköisempi kuin mikään muu, vuodesta toiseen samanlaisina toistuvien liigakuvioiden kangistama ja seuraavaa kevättä kauemmas katsomaan kykenemätön joukkuejohto? Kyykyttääkö Sirviö loppupeleissä (vuonna 2007 tai 2008) kaikki muut tj:t?
 

crosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalapa
Old59 kirjoitti:
Onko pienikokoisen joukkueen kokoaminen sittenkin tietoinen ratkaisu eikä olosuhteiden sanelema pakko, kuten yleisesti luullaan? Onko KalPan johto kaukonäköisempi kuin mikään muu, vuodesta toiseen samanlaisina toistuvien liigakuvioiden kangistama ja seuraavaa kevättä kauemmas katsomaan kykenemätön joukkuejohto? Kyykyttääkö Sirviö loppupeleissä (vuonna 2007 tai 2008) kaikki muut tj:t?
Enpähän tiedä onko pieni mies mikään etu "uuden NHL:n" tuomarilinjassa. Katsos siinä on kyse vain siitä ettei mailalla saa estää kaveria. Nooo... iso mieshän pysäyttää kenet vain puhtaastikin, mutta näinköhän nämä Kalpan pienet (olevinaan muita nopeammat) saavat pysäytettyä ketään ilman sitä koukkua ja ronkkimista mitä on tällä kaudella saanut nähdä enemmän kuin tarpeeksi? IMO tuo tuomarilinjan uudistus saattaisi vielä vain pahentaa Kalpan tilannetta. Näin ainakin siis katsomieni NHL-otteluiden ja SM-liiga otteluiden perusteella. No tuskin nyt ehkä sentään pahentaisi, mutta ei varmasti kyllä parantaisikaan. Ei kannata todellakaan ruveta visioimaan mitään mahdollista menestystä vuonna 200x, jonkun ehkä IS:n mukaan tulevan uudistuksen takia, vaan päivä kerrallaan, ja matsi kerrallaan kehittää joukkuetta eteenpäin. Ehkä ollaan muutaman vuoden päästä siinä tilanteessa missä JYP on nyt maltillisella työnteolla.
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Jakub kirjoitti:
Ihanko tosissaan näiltä kavereilta odotit edes jonkunlaisia tehoja liigassa?Voisin sanoa että 95% liigaa seuraavista osasi sanoa kauden alussa että eivät pysty vastaaviin tehoihin liigassa,hyvä jos edes tyydyttäviin tehoihin.Sanoisin että jos joku kyseisistä pelaajista tekee yli 15 pinnaa kauden aikana,se on jo yliodotusten.

Vastaavia tehoja en odottanut missään nimessä.
Tosiasiassa odotin jokaiselta 20 pisteen kautta ja todellista läpimurtoa keskitason liigapelaajaksi. Onhan tässä vielä sarjaa jäljellä. Hämäläinen taitaa päästä siihen nippanappa , mutta Ahosilta ei ellei kikat ala purra ja verkko heilua entiseen malliin.
 

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Icepowerman kirjoitti:
Vastaavia tehoja en odottanut missään nimessä.
Tosiasiassa odotin jokaiselta 20 pisteen kautta ja todellista läpimurtoa keskitason liigapelaajaksi. Onhan tässä vielä sarjaa jäljellä. Hämäläinen taitaa päästä siihen nippanappa , mutta Ahosilta ei ellei kikat ala purra ja verkko heilua entiseen malliin.
Otammehan huomioon sen, että Ahosiltakin oli pitkään alkukaudesta sivussa loukkaantumisen vuoksi? Ja mitä tuohon Ahosillan sukuun tulee, niin tuo rasvaprosentti tuntus olevan ihan kohdallaan kummallakin veljeksellä! :D Tällä tarkoitin, että varmasti ottaa aikansa kunhan Make kuntoutuu. Jaksan uskoa, että Makesta on vielä suuri apu KalPalle tällä kaudella. Samoin Hämäläis Vilistä. Vilin tehoja olenkin odotellut, hällä kun on kaikki resurssit nostaa tasoaan monta pykälää.

Kuten Jani82 aikaisemmin sanoi, niin röyhkeys on se mikä KalPan pelistä on ollut täysin kadoksissa viime peleissä. Ei ole luottoa omiin tekemisiin, ja tuntuukin, että peliä ei jopa uskalleta rakentaa röyhkeästi! K. Kenig on ollut taas ihan pimennossa viime pelit. Hänen peliään katsoessa tuntuu, että ihan kuin mies pelkäisi kaksinkamppailuja! Ei ole iloista KalPan peli ei. Nyt kun tappioita tulee (johon joukkue ei ole tottunut), niin silti pitäisi vaan jaksaa yrittää pelata paineitta, ja esittää sitä taitokiekkoa mitä joukkue osaa. Tselios oli eilen kuuleman mukaan ollut hyvä, toivotaan että kaverista kehkeytyy helmi Suhosen rinnalle puolustukseen!

Huomista odotellessa. Blues on ailahdellut hurjasti viime peleissään, ja heitä on kohdannut sama ongelma mikä KalPaakin viime aikoina: viimeistely. Toivotaan että Kuopiossa huomenna ei soi blues, vaan Bluesin verkko! :)
 

PAKKI69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Jep, kun muuttaa nimet tuosta edeltä ja voikin tähän ketjuun jatkaa. Tätähän tämä kannattaminen on vaikka nyt vuodesta 2005, mutta syvin olemus ei muutu...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös