Kertokaa Janne Vuorelasta...

  • 1 034
  • 1

heka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
...hieman informaatiota, sillä kiinnostaisi tietää minkälainen kaveri on kyseessä. Jannehan on tiettävästi tulossa Jyväskylään Training Cambille, joten mahdollisesti Janne saattaa olla ensi kauden JYP:n joukkueessa.
 

tsei_tsei

Jäsen
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-02-28 11:40, heka kirjoitti:
<BR>
<BR>...hieman informaatiota, sillä kiinnostaisi tietää minkälainen kaveri on kyseessä. Jannehan on tiettävästi tulossa Jyväskylään Training Cambille, joten mahdollisesti Janne saattaa olla ensi kauden JYP:n joukkueessa.
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Mitä Tapparassa olen miestä katsellut, niin ihan kohtuullinen pelimies. Ei tuntunut vaan sopivan Rautakorven kuvioihin. Avaa välillä loistavasti ja ihan hyvä mailatekniikka. Heikkouksia on jonkinmoinen ryntäily (pelaa itsensä ulos), typerät jäähyt ja turhien riskien ottaminen kiekollisena. Ns. perusvarmuus puuttuu, mutta potentiaalia on.
[addsig]
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös