Reino ”Pappa” Ruotsalainen sai potkut!

  • 2 564
  • 4

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sai fudut Kiekko-Oulun valmentajan tehtävästä oudolla tavalla.
Potkut nimittäin järkkäsi pelaajat keskenään pitämässä palaverissa, jonne ei ollut valmentajalla asiaa, palaverin jälkeen oli vain joukkueenjohtajalle kerrottu päätöksestä ja näin ollen hän viestitti asian Ruotsalaiselle.
Syynä Ruotsalainen pitää tyyliään peluuttaa 4-kentällistä, josta oli pelaajat saaneet tarpeekseen ja nyt jatkanevatkin 3-kentällisen pelaamisella. Uudeksi valmentajakseen pelaajat taisivat valita Vesa Vedmanin, joka on toiminut hommassa ennenkin ja onkin hyvä kaveri pelaajien kanssa jotka potkut Ruotsalaiselle hommasivat.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
On muuten aika harvinaista, että Suomi-sarjassa on panokset niin kovat, että pitää antaa potkut valmentajalle.

Wemanin Vesku on ollut Kiekko-Oulun valmentaja jo monta edellistä kautta, olisiko jo 3 kautta. Muistan Veskun olleen jo ammattikouluiässä pelaamassa Eka-Kiekon riveissä. Ihan hyvä, asiallinen ja rauhallinen tyyppi.

Tuosta on nyt puhuttu, että Wemanin tultua Kiekko-Oulu alkaa pelaamaan kolmella kentällä. Olisikohan tämä joku säätötoimenpide, että Kiekko-Oulu saa pelinsä kulkemaan. Pappa peluutti joukkuetta neljällä kentällä, pelaajia jäi vielä ylikin, mutta lieneekö neljän kentän pelaamiseen riittävän hyvää pelaajamateriaalia. Varmaan käy niin, että jos Vesku saa homman skulaamaan kolmella kentällä, joukkue siirtyy sen jälkeen pelaamaan neljällä, mikäli materiaali tämän suo. Tosin en ole aiempina vuosina seurannut, että millä tavoin Wemanin Vesku on silloin Kiekko-Oulua peluuttanut?

Cowboy muuten, kävitkö katsomassa sunnuntaina Nivalassa Cowboysien ja Laserin peliä? Jos kävit, niin anna kommenttisi, että miltä peli ja Laser näytti.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
kh

En ollut katsomassa kyseistä ottelua, joten en voi kommentoida peliä sen kummemmin mitä olen lehdistä lukenut.
 

Torstai

Jäsen
Pelaajat KOulussa eivät järjellä ole pilattuja?

Voisi tietysti ajatella, että Pappa, vanha kettu, oli oikeassa. Vaikeat ottelut ja vaativammat vastustajat KOululla ovat vielä edessään ja nyt olisi paras hetki antaa kaikkien kartuttaa kokemusten harvaa säkkiä.

Ketä Wedman peluuttaa kevät talvella nousupeleissä, kun ykkös-kakkoskentän "nimimiehet" ovat kuka sairaana, tekun pääsykokeissa, mummon luona Vääksyssä tai "unohtavat milloin bussi lähtee"? Silloin menee sormi suuhun.

Mitä mahtoivat siinä pelaajien kokouksessa sanoa ne 4-kentän pelaajat, jotka tiesivät jäävänsä työttömäksi?

"Tämä ei ole mikään punakaarti, missä johtajat valitaan huutoäänestyksellä."

Lammio, Tuntematon Sotilas



- Torstai voi pahoin -
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
K-Oulu

Pojat ovat tähän asti pärjänneet hyvin valmentaja vaihdoksen jälkeen, mutta eilen tuli noutaja Rovaniemellä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös