Keskiviikon pelit

  • Viestiketjun aloittaja mikkovan
  • Alkaa
  • 1 353
  • 5
M

mikkovan

Ihan mutu tuntumalta...
<BR>K-Vantaa - Diskos 1
<BR>Jukurit - KooKoo 1
<BR>Ahmat - Sport 2
<BR>Jokipojat - FPS 1
<BR>Hermes - UJK 1
<BR><IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_cool.gif"><IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_cool.gif"><IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_cool.gif"><IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_cool.gif"><IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_cool.gif">
<BR>
<BR>
<BR>
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: mikkovan 2001-02-25 23:27 ]</font>
 

teemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Enpä voisi paljon enempää olla samaa mieltä. Ainoa mikä epäilyttää, on Sport, vaikka toisaalta, olisiko heillekin jo tilastovierasvoiton aika? Toivotaan ainakin Jokipoikien kannalta niin. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
 

Afan

Jäsen
Alustavat todennäköisyysarviot:
<BR>Ahmat-Sport 47-17-36
<BR>Jukurit-KooKoo 80-10-10
<BR>K-Vantaa-Diskos 52-18-30
<BR>Hermes-UJK 82-8-10
<BR>Jokipojat-FPS 40-19-41
<BR>TuTo-KJT 64-16-20
<BR>
<BR>Ahmat-Sport on ottelu, jonka arvioinnissa onnistuisi kai parhaiten psykologi. Tai ainakin joku Sportin sisäpiiriin kuuluva, joka tietäisi, millä asenteella joukkue on matkassa.
<BR>
<BR>Hyvin kotonaan pelanneiden Ahmojen motivaatiota tuskin tarvitsee kyseenalaista, sen verran kovaa kritiikkiä joukkue on varmasti saanut valmentaja Jari Hiltuselta ala-arvoisesta esityksestään Jokipoikia vastaan viikonloppuna. FPS:n ja KooKoon hävitessä Ahmoilla oli loistava tilaisuus asemiensa merkittävään parantamiseen, mutta yksi kauden heikoimmista kotiesityksistä ja Jokipoikien ihmepompulla saama tasoitus viimeisellä minuutilla pudottivat pistesaaliin yhteen.
<BR>
<BR>Materiaaliltaan parempi Sport on päässyt loistovireeseen, mutta ainoastaan kotonaan. Kotivoittoputki nousi UJK:n kaadolla jo seitsemään, mutta vieraissa joukkue ei ole voittanut kahdeksaan otteluun. Perinteisestihän Sport on ollut nimenomaan kova kotijoukkue, mutta tällä hetkellä suurimmat ongelmat vieraspelaamisessa lienevät motivaation puuttessa. Joensuussa hengetön vaasalaisryhmä ei saanut tehtyä maaliakaan.
<BR>
<BR>Ahmat lähtee otteluun suosikkina, mutta muutos Sportin matka-asenteessa voi kääntää asetelmat toisinpäin.
<BR>
<BR>Ahmojen kilpailijoista Jokipojat ja FPS kohtaavat toisensa Joensuussa. Hyvinkääläisten näkökulmasta pessimistit toivovat FPS:n voittoa, jotta Jokipojat pysyisi takana ja karsinnat vältettäisiin, ja optimistit ristivät kätensä Jokipoikien puolesta, jotta Ahmat pääsisi FPS:n ohi ja pudotuspeleihin. Materiaaliltaan FPS on parista selvästi laadukkaampi, mutta suurella sydämellä olemassaolostaan taisteleva Jokipojat on puolustanut viime peleissä ansiokkaasti, kun taas FPS:n puolustus on vuotanut pahasti ja joukkue ajautunut tappiokierteeseen.
<BR>
<BR>Hankalimmassa paikassa jälkijoukon joukkueista on KooKoo, sillä Jukureiden vieraana pistetilin kasvattaminen vaatisi pientä ihmettä. Jos Jokipojat ottaa pisteenkin omasta ottelustaan, pudonnee KooKoo karsintaviivan alapuolelle.
<BR>
<BR>Vähäisin panos on Kokkolassa, jossa Hermes kohtaa UJK:n. Kummankin joukkueen sijoitus on jo lähes varma (Hermes 3., UJK viimeinen). Hieman enemmän on pelissä Tikkurilassa, kun notkahduksen jäljiltä voittojen tielle palanneet pudotuspelijoukkueet Kiekko-Vantaa ja Diskos ottavat mittaa toisistaan. Vantaa tavoittelee vielä kotietua, Diskos aloittaa play offs –pelit vierasjäällä.
<BR>
<BR>Turussa hieman parhaasta vireestään hyytynyt TuTo tarvitsee vielä pisteitä voittaakseen runkosarjan, sillä Jukurit hengittää niskaan. KJT:tä vastaan välillä jo otteitaan petranneen Timo Kinnusen pitäisi kopata kiekkoja viime otteluita paremmalla prosentilla.
<BR>
 

Lada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Minun arvioni prosenteissa:
<BR>
<BR>Ahmat - Sport 54-15-31
<BR>Jukurit - KooKoo 88-7-5
<BR>K-Vantaa - Diskos 41-10-49
<BR>Hermes - UJK 80-8-12
<BR>Jokipojat - FPS 57-12-31
 

teukka2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ja näin niissä tulee käymään:
<BR>
<BR> Ahmat - Sport 3-2
<BR> Jukurit - KOOKOO 4-1
<BR> K-Vantaa - Diskos 4-3
<BR> Hermes - UJK 5-2
<BR> Jokipojat - FPS 4-2
<BR>
<BR>
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Luulen että näin käy:
<BR>* Ahmat-Sport 4-1
<BR>* Jukurit-KooKoo 7-1
<BR>* KiekkoVantaa-Diskos 2-3
<BR>* Hermes-UJK 6-2
<BR>* Jokipojat-FPS 5-1
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös