Easton-turnaus, Lahti, 19.-20.8.2005

  • 4 826
  • 31

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Shejbal kirjoitti:
Tämän paivän ottelu ei tarjonnut ihan niin paljoa tapahtumia kuin eilinen. Taisi jo Pelicansia painaa vielä eilinen peli, koska liike ei ollut aivan totutun kaltaista. Hienoa kuitenkin, että voittoon tarvittavat maalit saatiin aikaiseksi ja puolustus välttyi virheiltä paremmin kuin eilen.

Harmi kun Valeri Pokrovskylla ei ollutkaan haluja humppaan Heleniuksen kanssa. Kovasti kaveri huitoi Helgeä ja tarjosi hanskaa, mutta kun Sami rupesi haastamaan ja ehdotti hanskojen pudotusta, karisi Pokrovskyn uho saman tien. Oltaisiin saatu mukava päätös tällekin turnaukselle.
Ajattelen samoin että liike oli hidastunut eilisen (jopa päättömän) pörräämisen jäljiltä KalPaa vastaan. Lisätään siihen vielä iivanoitten mailalla kahvaus eli hinauksessa oleminen ja koukkimiset. Tosin S. Heiskanen antoi välillä samaa lääkettä paluupostissa niille päin. Santtu antoi viime kesän turnauksessakin hanskojensa puhua kommenttia siitä sikäläisestä kahvauspelistä! ( -> molemmat ulos)

Ai oliko se Pokrovsky joka uhonsa päätteeksi hiippaili muina miehinä pois kääntäen selkänsä Samin kutsulle - katse tiiviisti omaan vaihtoaitioonpäin kohdistettuna? Ymmärsi kai niellä ylpeytensä.

Hössö-Helasen loukkaantumistilanne oli kyllä outo. Lähti katkomaan rännikiekkoa maalinsa takana ja liukui oman pelaajan luistelulinjalle josta syntyi turha törmäys. Luki peliä väärin, kiekko olisi kuitenkin jäänyt omille siinä tilanteessa ennen törmäystä?

Lopuksi Jämyn tekemä maali nosti kivasti tunnelmia. Alkaisko Jämyn pelivire elpyä polvivaivan jätetyä rauhaan. Kiva nähdä Jämy taas peleissä!
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eikai Teillä (Pelicans) mitään maalivahtiongelmaa ole - ainakaan harjoitusotteluiden perusteella. Onnittelut turnausvoitosta!
 

Turquoise

Jäsen
Suosikkijoukkue
Linnut
Routainen Sydän kirjoitti:
Eikai Teillä (Pelicans) mitään maalivahtiongelmaa ole - ainakaan harjoitusotteluiden perusteella. Onnittelut turnausvoitosta!


Kiitoksia vaan!

Kyllä me ykkösveska jostain tarvitaan, vaikka turnee menikin suht ok. 1-2 helppoo menee (längistä) per matsi, ja niin taas kaanilaumalla on
edessään hirvee työsarka kääntää pelit voitoiksi tai edes tasureiksi. Uskoisin, että moni muukin on samaa mieltä.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Maalivahtiongelma ja maalivahtiongelma. Helanen nyt vaan on sellanen että niitä harvoja huippupelejä lukuunottamatta melkeinpä pelissä kuin pelissä lirvahtaa vähintään yksi helppo, ja siihen ei meillä juuri ole varaa.
 

Jason26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Blackburn Rovers,Englanti, Tahko
RV16 kirjoitti:
Kyl ne vitun ryssät jaksaa vittu huiskia niillä mailoilla, onneks saa taas vajaan vuoden olla katsomatta sitä hakkuutta.

Tämän takia en haluisikaan, että pelattaisiin niitä vastaan mitään harkkamatseja. En ymmärrä miksi veli venäläisiä pitää raahata vieläpä näihin turnauksiin mukaan. Pelatkoon keskenäänsä vaikka Pajulahdessa.

Jos sitten ensi vuoden kotiturnaukseen otetaan jotain kuin venäläisjoukkueita.

Ja lopuksi vielä onnitelut Pelicansille turnausvoitosta.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
The Original Jags kirjoitti:
Annatko ymmärtää, että venäläiset huippupelaajat haluaisivat tulla Pelicansiin, jos Pelicans armollisuudessaan jonkun heistä haluaisi joukkueeseensa?
Mitä ihmettä? Onko "The Original Jags" lopulta kirjoittanut myös sellaiseen ketjuun, joka käsittelee jääkiekkoa? Eivätkö Illuminaatti-, "Näin naapurissa" ja Nato-ketjut enää riitä?

Ike
 

Moonchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kraken
Aluksi ihmettelin vähän tuossa pelissä, että miten tuo Lopin kenttä saa yli voimalla paljon enemmän tilaa pyörittää peliä. Sitten vasta älysin, että kun Helenius on siinä kentässä maalin edessä maskimiehenä niin siellä oli miltei aina 2 venäläistä painiskelemassa Samin kanssa. Muille vapautuu mukavasti tilaa kun Sami vetää noita miehiä itseensä, eli ihan hyödyllinen kaveri tässäkin mielessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös