SaiPa-JYP 10.8.2005 @ Rantasalmi

  • 4 066
  • 15

Nshr

Jäsen
Mielestäni tälle ottelulle voi hyvinkin avata oman ketjun, vaikka harjoitusottelusta vielä puhutaankin.

JYPillä on takanaan yksi harjoitusottelu, jossa Kokkolan Hermes voitti jyväskyläläiset maaleiln 2-1. Ottelusta JYPillä olivat sivulla ainakin Jarkko Immonen ja Johannes Alanen.
SaiPa taas aloitti kauden 2-0 tappioon Tampereen Ilvestä vastaan. Tässä ottelussa Tomas Duba oli luukkuvahtina.

Ottelusta on lupa odottaa tasaista kamppailua, josta terävämmin liikkeellä oleva joukkue voiton kotiin tulee ottamaan. Tämä on molemmille joukkueille vasta toinen harjoitusottelu, joten mitään hienoa kiekkoa ei varmaan ole luvassa.

Mikäli joku voisi laittaa väliaikatilanteita yms tänne, olisi se hyvä asia.
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
SS#31 kirjoitti:
Mielestäni tälle ottelulle voi hyvinkin avata oman ketjun, vaikka harjoitusottelusta vielä puhutaankin.

Vaan voipi olla, että menee lukkoon, kun ei ole moderaattorien avaama...
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Pee kirjoitti:
Vaan voipi olla, että menee lukkoon, kun ei ole moderaattorien avaama...
Palstapoliisi Pee voisi myös lukea foorumin viestejä niin tietäisi, että harjoitusotteluissa muutkin voivat avata ketjuja Otteluketjufoorumiin.

Itse ottelusta sen verran, että ylipäätään ennen syyskuun alkua ei kannata joukkueiden viisikkopelistä odottaa mitään vaan keskittyä seuraamaan yksittäisien pelaajien otteita.

SaiPan puolelta eniten mielenkiintoa nostattaa todennäköinen Duban torjuntavuoro.
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
"Murmeli" voisi puolestaan katsoa kellonaikoja, jolloin näitä viestejä on lähetetty, niin ei tarvitsi harrastaa "palstapoliisi Pee" -vittuilua.

Moderaattorit ilmoittivat kahdeksan minuuttia lainaamasi minun kirjoitukseni jälkeen, että "kirjoittajat voivat avata harjoitusotteluille ketjun otteluseurantafoorumille". Vielä klo 15.50, jolloin viestini lähetin, ketjunavauksia tälle foorumille sai suorittaa vain ja ainoastaan moderaattorit; normaalikirjoittajien avaamat ketjut pistettiin tylysti lukkoon, kuten vaikkapa tästä ilmenee.

Muokkaus: Näemmä asiasta olikin viime viikolla jo kerrottu, mutta vapaan puolella. Ja minä kun en "ihan" kaikkia keskustelupalstalle tulevia viestejä lue, niin eipä ihme, että ohi on mennyt. Asiasta olisikin kannattanut jo tuolloin kertoa myös tässä foorumissa, koska aiemmin normaalikirjoittajien avaamat ketjut on tosiaan laitettu lukkoon.

Mutta juu, se siitä ja pelispekulaatioihin sitten...
 
Viimeksi muokattu:

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Pikaraporttia Rantasalmesta..

16min pelattu, JYP johtaa 1-0 Johannes Alasen maalilla. Kimposi kuulemma Kudrocin mailasta SaiPa-maalissa pelaavan Strömbergin ohi. SaiPalla uudet pelipaidat, kuulemma huononnäköiset, punainen raita housuissa. Grönholmilla jotain pientä rähinän yritystä, Kudroc taklasi avojäällä Jyppiläisen levyiksi (iso mies, boksi kutsuu).

Eimitiä, maalinmetsästys jatkuu.
 

Pioneer

Jäsen
Swift kirjoitti:
Kudroc taklasi avojäällä Jyppiläisen levyiksi (iso mies, boksi kutsuu).

Tuo sulkuihin lisäämäsi huomautus on kyllä niin valitettavan totta kuin jokin vaan voi olla. SM-liigassa ei isot miehet yksinkertaisesti saa taklata pienempien teholla. Puhtaistakin niiteistä lentää boksiin, kun vastustajan rääpäle menee rullalle. Tämä siis ihan joukkueesta riippumatta.
 

Nshr

Jäsen
Kenelläkään tietoa, paljonko ottelu päättyi? Maalintekijät? Kenet Kudroc oli taklannut? Joku voisi laittaa statseja ottelusta.
 

Biski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, The Hammers

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
JYP vei rankuilla 3-2, SaiPan maalit Pihlströmin tekemiä, muusta ei tietoa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Analyysiä Kudrocista, kiitos!

Itse tulos on ihan ok, harjoituspelit kun kyseessä, mutta kyllä sen tulossa olevan (?) kanukin sopii olla maalintekoon pystyvä. Ei tuolla niitä maalintekijäpersoonia tällä hetkellä juuri ole. Pihlströmin en valitettavasti usko tekevän mielettömiä määriä häkkejä kauden aikana. Hyvä saldo silti tuossa ottelussa, ei paha.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Ted Raikas kirjoitti:
Analyysiä Kudrocista, kiitos!

Itse tulos on ihan ok, harjoituspelit kun kyseessä, mutta kyllä sen tulossa olevan (?) kanukin sopii olla maalintekoon pystyvä.
Kudroc on omasta mielestäni pelannut molemmissa otteluissa aika +-0 tuloksella. Ei mitään positiivista esiin nousua mutta ei juuri virheitäkään.

Kudroc nousee mielellään keskialueen yli, heittää kiekkoa päätyyn ja painuu vielä itse perään. Tässä muun viisikon pitää olla hereillä, jotta pakin paikka ei jää vapaaksi.

Liikettä löytyy ja käsiä pelin avaamiseen riittävästi. Laukominen on kuin haulikolla vetäisi silmät kiinni. Kovuutta löytyy ainakin alustavan arvion mukaan mutta mistään Martin Richteristä ei voida puhua.

Mälkiän mukaan Kudrocille pitää vielä antaa, että mies sopeutuu ja ymmärtää SaiPan ja ylipäätään eurooppalaisen kaukalon pelitavan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös