Kentällisiä 2005-2006

  • 3 745
  • 10

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Tulevan kauden kentällisiä

? - ?/Salonen - ?/Salonen
Ahosilta-Hämäläinen-K.Kenig
Tuppurainen-M.Kenig-Kaartinen
Huohvanainen-Miettinen-Kekäläinen
Kuuluvainen-Tiihonen-Keinänen
Kiiskinen
Keinänen ja Kiiskinen ovat sen tyylisiä pelaajia, että peliaikaa pitäisi saada kolmesta ensimmäisestä ketjusta, joka on mahdollista mikäli kehitys jatkuu kesän aikana.
Salosen ketjukaverit ykkösketjusta ovat selkeät puutteet tällä hetkellä.


?- Suhonen
Alastalo- ?
Pisto-Kuusisto
Savolainen-Kuronen
Saavinen-Komulainen
Kahdelle puolustajalle olisi tarvetta sillä muutoin Suhosen ja Alastalon kykyjä ei voida hyödyntää kunnolla isoja kiekolliseenkin peliin pystyviä pakkeja pari kappaletta niin näyttää ihan OK-tilanteelta.

Kapanen
?
"Nuori" kehityskelpoinen kakkosveskari, joka on tyytyväinen on pelattujen pelien lukumäärä mitä tahansa väliltä 5-20. A-junnuista löytyy tarvittaessa kolmosveskari.

KalPasta mahdollisia muualle lainaan lähtijöitä näin pikaisesti ajattellen.
Kiiskinen tarvitsee miesten pelejä taidot riittävät jo, Tiihonen peliaikaa taso riittää ainakin Mestikseen, Komulainen tarvitsee miesten pelejä, Saavinen/Kuronen kaikille ei riitä peliaikaa.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Kentällisiä

KalPan ensi kauden kentälliset näyttävät kyllä varsin selvältä. Joukkuetta on kuitenkin rakennettu pala kerrallaan. Hankintalistalla lienee enää ykkösketjun laiturit, puolustaja ja kakkosmaalivahti. Toinenkin vahvistus puolustuspäähän voi tulla, mikäli halvalla esim. Mestiksestä löytyisi. Tähän sarkaan kelpaisi Jussi Heikkinen millon tahansa.

Olen aika paljon samoilla linjoilla kuin Jani82. Eiköhän KalPan kentälliset tule näyttävään suunnilleen seuraavilta;

Mr X - Salonen - Mr X
Ahosilta - Hämäläinen - Kenig
Tuppurainen - M Kenig - Kaartinen
Huohvanainen - Miettinen - Kekäläinen
Kuuluvainen


Hyökkäys todennäköisesti rakentuu juurikin noin. Olisin kyllä erittäin tyytyväinen, jos tänne hommattaisiin vielä yksi hyvä keskushyökkääjä. Näin ollen M Kenig voitaisiin pudottaa nelosketjuun ja Miettinen voitaisiin lähettää hakemaan kovuutta Joensuuhun. Tämä variaatio on kuitenkin erittäin EPÄtodennäköinen. Ei tarvitse olla suuri meedio, jos veikkaa KalPan lähtevän kauteen juurikin tuolla koostumuksella. Mister Äksät ovat sitten hankintoja, joihin ne suurimmat pelimarkat taikkapa eurot uhrataan. Kermanille on yhä tarjous sisällä, jos Kalle haaviin tarttuu, niin sitten paikka on auki yhdelle AHL-kaverille. Mikäli Kalle ei KalPaan tule, niin toinenkin laituri tullee ulkomailta.

Keinänen tuskin KalPassa ensi kaudella pelaa. Nuorukainen haluaa vastuullisen roolin hyökkäävissä ketjuissa, Kuopiosta sitä ei ole tarjolla. Eivät ole myöskään Mikun kanssa kaikkien ylimpiä ystäviä. Saas nähdä löytääkö Keni itsensä Mikkelistä, Joensuusta vai Turusta.


Ja puolustus;

Mr X - Suhonen
Alastalo - Savolainen
Pisto - Kuusisto
Saavinen

Puolustus riippuu paljon siitä, miten tämä ykköspakkihankinta onnistuu. Saavinen on kehityskelpoinen puolustaja, pelasi käytännössä Hokin ykkösparissa. Liigakelpoisuus on arvoitus, uskon kuitekin, että mies liigatasollakin puolustuspäässä pärjää. Pontetiaalia on ainakin enemmän kuin esimerkiksi Kurosessa.

Kyllä puolustuspäähänkin vielä toisenkin vahvistuksen soisi. Isokokoinen, liikkuva puolustaja tuohon ryhmään vielä ykköspakin lisäksi, niin ei meillä suurempaa hätää ole. Tämä on pitkälle rahakysymys. Puolustuspäähän tulee varmuudella yksi kovahakinta, josta haetaan joukkueen ykköspakkia. Mikäli kassaan jää rahaa, niin jollekin Mestis-puolustajalle voi vielä paikka aueta. En tähänkään oikein jaksa uskoa.

Kapanen
Luostarinen/Kilpeläinen

Kakkosmaalivahdiksi KalPa etsii halpaa ratkaisua. Kapanen on täydessä kunnossa, joten mies pystyy käytännössä yli 40 peliä pelaamaan. Tiettävästi kolme vaihtoehtoa veskariksi on. Saas nähdä kuka luukkua availee. Eiköhän se tuosta Luostarinen/Kilpeläinen kaksikosta löydy.

Näillä mennään.
 

power hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Liigakiekossa ratkaisee kovuus!

Liigakiekko eroaa mestiskiekosta nimenomaan kovuudessa. Kovuudella en välttämättä tarkoita kovia keskialueen taklauksia tai tappeluita. Kovuus on liigakiekossa tiukempaa miesvartiontia ja vääntöä kiekosta kaukalon kulmissa. KalPa tarvitsee nimenomaan kiekon kaivamiseen ja miesvartiointiin näitä peräänkuuluttamiani isokokoisia pelaajia. Jos kukaan ei kaiva kiekkoja kulmista tai väännä irtokiekoista, ollaan heikossa asemassa, koska liigakiekkoa pelataan paljon kulmista käsin.

Nyt on unohdettava avoin "coast to coast" mestiskiekko ja keskityttävä rakentamaan KalPan kentällisistä fyysisesti vahvoja. Ns. mikkihiirijääkiekko voi toimia ajoittain liigassakin, mutta pitkässä yli 50 ottelun sarjassa mikkihiirikiekko lakkaa toimimasta viimeistään pudotuspeleissä. Oletan, että KalPa -fanit haluavat nähdä joukkueensa näissä peleissä. Emme voi unohtaa kentällisiä rakennettaessa isokokoisia pelaajiamme kuten T. Kuuluvaista ja J. Pistoa.
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Re: Liigakiekossa ratkaisee kovuus!

Viestin lähetti power hockey
KalPa tarvitsee nimenomaan kiekon kaivamiseen ja miesvartiointiin näitä peräänkuuluttamiani isokokoisia pelaajia. Jos kukaan ei kaiva kiekkoja kulmista tai väännä irtokiekoista, ollaan heikossa asemassa, koska liigakiekkoa pelataan paljon kulmista käsin.

Nyt on unohdettava avoin "coast to coast" mestiskiekko ja keskityttävä rakentamaan KalPan kentällisistä fyysisesti vahvoja. Ns. mikkihiirijääkiekko voi toimia ajoittain liigassakin, mutta pitkässä yli 50 ottelun sarjassa mikkihiirikiekko lakkaa toimimasta viimeistään pudotuspeleissä. Oletan, että KalPa -fanit haluavat nähdä joukkueensa näissä peleissä. Emme voi unohtaa kentällisiä rakennettaessa isokokoisia pelaajiamme kuten T. Kuuluvaista ja J. Pistoa.

Viisaita sanoja toveri Power Hockeylta! Itse olisin valmis lähettämään esimerkiksi Kekäläisen vaikkapa Joensuuhun. Mitä annettavaa liigatasolla? Mielestäni on aivan turha lyödä nelosketjun vääntäjiksi kahta Mikki Hiiri kokoluokan laituria. Kekäläinen ja Huohvanainen molemmat 174 senttisiä, ikävä tosiasia ettei sentit riitä fyysiseen rooliin enää liigatasolla, kun vastustaja heittää yli 10 senttiä pidemmät kaverit vastaan!

Tuon kokoisia pelimiehiä ei muissa liigajengeissä mahdu koko hyökkäyskalustoon kuin 1-2. Ja meillä näitä pikkumiehiä on jo tarpeeksi hyökkäävissäkin ketjuissa. Eli Lapinlahden lintuja lainaten, rikkovat ketjut tarvii lisää pituutta, ja mieluiten heti!

Ugh, olen puhunut!
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Kalpan niinsanotut kookaat pelaajathan ovat varsin normaalikokoisia pelaajia , ei erityisen isoja ja vahvoja. Toivotaan, että tulevat pelaajat olisivat kookaita ja vahvoja . Eikös Kiiskinen ja Komulainen mahdu ensikaudeksi vielä a-junnuihin ?
 

Bondarev

Jäsen
Re: Re: Liigakiekossa ratkaisee kovuus!

Viestin lähetti Are
Itse olisin valmis lähettämään esimerkiksi Kekäläisen vaikkapa Joensuuhun. Mitä annettavaa liigatasolla? Mielestäni on aivan turha lyödä nelosketjun vääntäjiksi kahta Mikki Hiiri kokoluokan laituria. Kekäläinen ja Huohvanainen molemmat 174 senttisiä, ikävä tosiasia ettei sentit riitä fyysiseen rooliin enää liigatasolla, kun vastustaja heittää yli 10 senttiä pidemmät kaverit vastaan!

Pieni näkemysero kehiin, joka koskee lähinnä Huohvanaisen Henkan rinnastusta "Mikki Hiiri" tason fyysiseksi vääntäjäksi.
Itse olen kyllä vakuuttunut ihan täysin päinvastoin, että viimeiseksi Huohvanaisella jää fyysisestä puolesta kiinni Liigassa pärjääminen. Jos nyt verrataan tätä KalPan ns. haalariosastoa, niin uskaltaisin väittää, että esim. sen mainitsemasi 10 cm pidempi Kuuluvaisen Tike ei vedä vertoja noissa kulmaväännöissä Henkalle. Kuuleman mukaan Henkka on joukkueen kärkinimi fysiikkatesteissä. Pituus ei korvaa suoranaisesti lihasmassaa/voimaa, ja sitähän nimenomaan tarvitaan niissä väännöissä.
Toisekseen itsehhän en lähtis heittelemään tämän osaston pelimiehiä Mestikseen, vaan juuri niitä jamppoja joista ei ole alkuunkaan rikkoviin rooleihin, ja jotka tarvitsevat kiekollisen roolin joukkueessa. Ennakko kaavailujen mukaan yksi tälläinen on Aki Keinänen, joka ei näyttäis mahtuvan hyökkääviin ketjuihin.

Vielä mun näkemys ketjuista ja pakkipareista:

MV:

Kapanen / Luostarinen tai joku "nuori löytö"

Pakkiparit:

Kuusisto - "Vahvistus"
Suhonen - Alastalo
Pisto - Saavinen
Kuronen - Savolainen

Hyök.ketjut:

"Vahvistus" - Salonen - "Vahvistus"
K.Kenig - Hämäläinen - Ahosilta
Kaartinen - M.Kenig - Tuppurainen
Huohvanainen - Miettinen - Kekäläinen/Kuuluvainen
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Fyysisyydestä

Bondarevin kanssa aivan samoilla linjoilla. Koko ei ole mikään itsesarvo, eikä koko takaa millään tavalla fyysisyyttä tai onnistuneita kulmavääntöjä. Pelkät sentit ja kilot eivät auta mitään, ja pelkkiä fyysisiä mittoja tutkimalla vertailuja on aivan turha tehdä.

Henri Huohvanainen on KalPan ykkösnimi fyysisissä testeissä. Vahva jässikkä ja vääntäjä. Fyysisesti joukkueen vahvin. Kulmaväännöissä huomattavasti vahvempi kuin esimerksiksi Kuuluvainen, vaikka Tike onkin paljon kookkaampi. Huohvanainen on liigatasollekin hyvä haalariosaston vääntäjä.

Kekäläinen on puolestaan parantanut karvauspeliään koko ajan. Pelikäsitys on parantunut huomattamasti. Kekäläinenkin on kohtuullisen vahva. Ennen kaikkea miehen karvauspeli on erittäin hyvää. Mies astii hyvin syöttösuunnat ja on lähes poikkeuksetta oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja saa karvauksellaan vastustajan pelin oikeaan suuntaan ja loppupaletti lyö kaistan tukkoon. Tämä kaksikko on tärkessä roolissa tulevalla kaudella. Enemmin Joensuuhun vaikkapa yksipuolinen maalitykki Keinänen.

Tällä nelosketjun laiturikaksikolla pärjätään ihan mallikkaaksi. Häntäpään joukkueelle oikein hyvä haalariosasto. Nelosketjun sentteri onkin iso kysymysmerkki, todella iso. Tatu Miettinen on kaukana siitä tasosta, mihin Kekäläinen ja Huohvanainen rikkovassa roolissa pystyvät. Max Kenig on puolestaan hyökkäävämpi tapaus.

Koko ei todellakaan ole itseisarvo, pelkällä koolla ei saa hyvää pelaajaa tai loistavaa nelosketjun työmyyrää. Kuuluvainen on kaksikkoa Kekäläinen&Huohvainainen jäljessä, vaikka kokoa on paljon enemmän ja taklauspeli onkin hieman parempaa. Tyyppiesimerkki siitä, että pelkkä koko ja kovat taklaukset eivät riitä haalarihommiin. Kuuluvainen ajaa itsensä usein tilanteista ulos. Intoa on kuin villivarsalla. Valitettavasti into usein kostautuu. Puolisokea päälle ajaminen on liigatasolla lähes itsemurha. Riski itsensä ulospelaamiselle kasvaa toiseen pontensiin, näitä kun nähtiin Mestiksessäkin kohtalaisen paljon. Kuuluvainen on kuitenkin ehdottomasti piristysruiske KalPa-miehistöön. Itse näkisin miehen kuitenkin mielummin ylimääräisenä hyökkääjänä, joka toisi tarvittaessa virtaa ja taklauksia kuopiolaisten peliin. Taso ei toistaiseksi vielä riitä Huohvanaisen ja Kekäläisen tasolle haalarihommissa. Kekäläisen pelikäsitys ja karvauspeli on paljon edellä, Huohvanainen on puolestaan patukkamaisena jässikkänä huomattavasti vahvempi kulmaväännöissä ja myös kiekollisesti edellä.
 

Korinekki

Jäsen
Vähän Koko-asiaa

Viime kaudella tuli KalPaa nähtyä Urheilukanavan kautta aika monta kertaa ja pakko sanoa, että joukkue pelasi mielestäni äärettömän viihdyttävää, hyökkäävää taitojääkiekkoa.
Suomalaisessa kiekossa on menty viime vuosina ihan liikaa siihen, että hakemalla haetaan isoja pelaajia. Ja tulokset on luettavissa jo ihan tämän kevään MM-kiekossa. Fyysisyys on tärkeää. Mutta kuten Tamikin sanoi, "lätkä on vieläkin taitopeli".
Teillä on hyviä luistelijoita, juonikkuutta, taitoa. Mielenkiintoisia pelaajia ja nykyliigaan erityyppinen joukkue. Toivottavasti KalPa jatkaa samalla tyylillä myös liigassa. Siinä on teidän vahvuus. Liikkeessa ja taidossa. Pitäkää siitä kiinni.
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Sen enempää fyysisyysvääntöön enää puuttumatta (mielipiteet on mielipiteitä, ja pysyn edelleenkin aiemmassa kannassani Kalevan fyysisen osaston heikkoudesta) tiedustelisin, että onko kellään konkreettisempaa tietoa Keinäsen tilanteesta?Ilmeisesti tie vie pois Kuopiosta!?! Mielestäni kyseinen pelimies on maalinteossa yksi KalPan juniorimyllyn lahjakkaimmista tuotteista kautta aikain. Tämänkaltaisen talentin hukkaamista pidänkin todella kovana takaiskuna, ja pahoin pelkään, että saadaan vielä joskus näpeille ko. nuorelta mieheltä. Ikävä umpikuja, sillä Akista ei todellakaan ole rikkovaan rooliin, kuten joku jo ansiokkaasti aiemmin totesikin. Vaihtoehdot vähissä!
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Viestin lähetti Are
Sen enempää fyysisyysvääntöön enää puuttumatta (mielipiteet on mielipiteitä, ja pysyn edelleenkin aiemmassa kannassani Kalevan fyysisen osaston heikkoudesta) tiedustelisin, että onko kellään konkreettisempaa tietoa Keinäsen tilanteesta?Ilmeisesti tie vie pois Kuopiosta!?! Mielestäni kyseinen pelimies on maalinteossa yksi KalPan juniorimyllyn lahjakkaimmista tuotteista kautta aikain. Tämänkaltaisen talentin hukkaamista pidänkin todella kovana takaiskuna, ja pahoin pelkään, että saadaan vielä joskus näpeille ko. nuorelta mieheltä. Ikävä umpikuja, sillä Akista ei todellakaan ole rikkovaan rooliin, kuten joku jo ansiokkaasti aiemmin totesikin. Vaihtoehdot vähissä!

Tie vie pois Kuopiosta ja Mestikseen. Luvassa on vastuullinen rooli hyökkäävistä ketjuista. Vaihtoehtoja on kaiketi vielä pari.

Ikävä kyllä tässä käy nyt näin. Keinäsessä on valtavasti pontetiaalia. Miehestä ei vain ole rikkovaan rooliin. Kahdesta ekasta hyökkäysketjusta KalPalta löytyy astetta kovemmat kaverit. Keinänen kuitenkin tarvitsee ehdottomasti kovia pelejä ja vastuuta alle. Vastuun ja kovien pelien myötä Keinäsestä voi kehittyä vielä kelpo maalintekijä aina liigatasolle saakka. Tosin pelaamisen pitää monipuolistua ennen sitä, pelkkä maalivainu ja maalintekotaito ei oikein riitä.

Ikävä tapaus kertakaikkiaan. Kyseessä on kuitenkin erittäin lahjakas kuopiolainen juniori. Ei vaan oikein istu tämän hetken KalPa-palettiin. Tärkeintä olisi ehdottomasti saada tilanne Keinäsen kanssa sovittua rehdisti ja osoittaa, että jatkosa peliaikaa voi olla luvassa liiga-KalPassakin. Näitä lahjakkaita omia kasvatteja ei ole varaa menettää lopullisesti. Siltoja ei pitäisi poltella.

Toivottavasti tahot sopivat yhteisymmärryksessä Keinäsen siirrosta Mestikseen. Keinänen voi vuoden-parin päästä olla varteenotettava liigapelaaja. Jotenkin kuitenkin tuntuu siltä, että mies on saanut tarpeekseen Kuopiosta, kun vastuuta ei ole annettu. Tosin, peiliinkin voisi katsoa ja hakea syitä myös sieltä omasta pelaamisesta.

Toivon todellakin, että Aki nähdään vielä tulevaisuudessa vuoden-parin päästä KalPa-paidassa. Ensi kaudella Keni viilettää kuitenkin jossain muualla.
 

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa hankkii itsensä näköisiä pelaajia - pieniä, taitavia ja vikkeliä. Näin kai tämä tilanne on nähtävä. Toisaalta arvelluttaa tämänhetkisen joukkueen pienikokoisuus. Toisaalta olen oikeasti ylpeä, että täällä uskalletaan luottaa omaan tekemiseen ja tyyliin. Jääkiekko on todellakin muuttunut liikaa isojen ja ilkeiden puukäsien temmellyskentäksi, ainakin täältä Suomesta katsottuna. Se mihin "mikkihiiret" riittävät liigassa, kun tila ja aika on kortilla jää nähtäväksi.

Joukkueen runko itsessään on varsin hyvä ja erityisen tyytyväinen olen Kimmo Kapasen paluusta maalinsuulle. Juuri näinhän tämän piti mennäkin kun Pasi lopetti. Nykyrosterista uskon suurimmat yllätyspaukut olevan ladattu nimiin Jani Tuppurainen ja Jussi Savolainen. Tuppurainen on varsinainen tykinkuula ja on naputellut Hokissa hyviä pisteitä:

2002-03 37. 15+17=32
2003-04 39. 13+22=35
2004-05 36. 13+14=27

Jussi Savolaisessa näen ainesta parempaan, kuin tähän asti on nähty. Kaveri on iso, hyvin liikkuva rightin pakki, joka käsittelee kiekkoakin ihan OK. Ripaus lisää itseluottamus ja kovuutta, niin hyvä tulee. Ehkä nyt olisi aika seuraavalle isolle harppaukselle. Onko Jussi tyytynyt tähän asti liian vähään?


HYÖKKÄYSKETJUT
"Mr.Beginning" - Sami Salonen - Kalle Kerman/"Mr.Canada"
Marko Ahosilta - Ville Hämäläinen - Kasper Kenig
Jani Tuppurainen - Max Kenig - Sami Kaartinen/Aki Keinänen
Timo Kuuluvainen/Saku Kekäläinen - Tatu/Mr.Kukavaan - Henri Huohvanainen

Salonen on kingi! Mutta Salonen on kingi vain, jos miehelle löydetään tarpeeksi hyvät ketjukaverit. Kalle saattaisi sopia tuohon ruutuun hyvin, mutta hintalappu saattaa muodostua liian kovaksi. Toivotaan tosiaan, että tulevat vahvistukset eivät ole tasoa ehdottamani Mr.Beginning suoraan Alaskan farmisarjasta. :) No, eiköhän KalPan scoutting-osasto klaaraa homman himaan.

Kakkonen onkin takuuvarmaa kamaa myös liigassa. Piste.

Kolmosessa on suurin epävarmuustekijä, mutta myös suurin yllätyspotentiaali. Max Kenig teki 19-vuotiaana Kerhossa tehot 51. 6+13=19. Lahjakas kaveri on siis ilman muuta kyseessä. Tuppuraisesta olikin puhetta jo aiemmin. Kaartinen/Keinänen...hmm. Samilla on jo kokemusta liigasta, mutta Akissa on enemmän potentiaalia. Valitettavasti vain Keinänen ei taida olla valmennuksen suosikkeja. Kaveria ei missään nimessä saa hukata, vaan laittaa esim. Joensuuhun kehittymään ja saamaan peliaikaa. Mielelläni näkisin Akin keräävän peliminuutteja liigassakin.

Nelosessa on yhden pelaajan kohdalla paha musta aukko, kuten Micco tuossa aiemmin jo mainitsikin. T.A.T.U. ei mielestäni täytä nelosen liigasentteriltä vaadittavia laatukriteereitä. Kaverilla on taitoa, jota tämä ei osaa käyttää mihinkään joukkuetta hyödyttävään. Laukausta ei käytännössä ole. Voimataso ja aloitustaidot eivät riitä myöskään. Mestis on oikea taso Tatulle. Esim. Ässistä poistunut Mika Niemi saattaisi olla parempi vaihtoehto tälle tontille. Laiturit täyttävät paikkansa tässä kentässä.


PAKKIPARIT

Samuli Suhonen - Juha Alastalo
"Mr.Woodrock" - Jussi Savolainen
Matti Kuusisto - Jermu Pisto
Mikko Saavinen - Juho Kuronen

En lähtisi hajottamaan pitkään yhdessä pelannutta ykkösparia ennenkuin nähdään miten homma toimii liigassa. Jos vääntö ei riitä ja kahden kiekollisena pätevän kaverin lahjat menevät hukkaan, sitten molemmille puolustavampi pakkipari.

Canadan vahvistuksen tulisi olla iso, kovaluinen ja kiekollisenakin pätevä. Tällaisia kavereitahan ei onneksi hae kuin 99,9% eurooppalaisten huippuliigojen seuroista... Savolainen yllättää vielä monet, jos uskaltaa ottaa vastuuta ja tehdä itsestään Äijän.

Kolmosen pakkipari on yhtä arvoituksellinen, kuin hyökkäystriokin. Kuusisto on pieni patukka, jolla on todella kova laukaus, jota nähtiin mm. loukkaantumisista johtuen viime kaudella turhan vähän. Pisto on kokenut ja hidas puujalka ja -käsi. Mutta kun malttaa jättää ne ensimmäisen Ring-leffan kakkoseksi jättävät bobbyorr-sooloilut pois, on kyseessä mukiinmenevä peruspakki.

Saavisesta on suoraan sanottuna tiedä paljon mitään. Oli kuitenkin Hokissa luottopakki ja ainesta ilmeisesti on kiekolliseenkin peliin. Kuronen menee sitten siinä kahdeksantena pakkina.


Tulis nyt jo ne kanukit! Ja menis kesä nopeesti ja alkas liigakausi!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös