Puolivälierä Venäjä - Suomi

  • 100 084
  • 778

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti repe_joke

Voisko joku muuten valaista, mitä nämä vanhat kaunat Saarelaa kohtaan on?

En ainakaan ole kuullut, että erkalla olisi mitään henkilökohtaisia kaunoja Saarelaa kohtaan. Vaan kyse on enmmänkin kaunasta Lukkoa kohtaan. Nämähän sai alkunsa siitä, kun Lukossa jo tajuttiin ettei erkasta ole päävalmentajaksi ja annettiin ukkelille kenkää. Jotta nöyryytys olisi ollut riittävä, ei erkaa vapautettu kokonaan tehtävistä vaan laitettiin Möllin apupojaksi. Tämähän vei sitten erkan jääkiekkoliiton palvelukseen pitkäksi ajaksi, kunnes joku hölmö meni sen sieltä pestaamaan taas valmennustehtäviin(ehkä tämä henkilö pitäisi muiluttaa 8] ).

Mutta kahden persoonallisen räväkän valmentajan apupojan tehtävistä(Mölli, Summanen) huolimatta ei ukkeli ole omaan toimintaan saanut mitään räväkkyyttä. Ei ainakaan voi syyttää ettei olisi esimerkkejä ollut ja saanut seurata niitä läheltä. Ehkä olisi kannattanut tehdä myös näistä "hetkistä" analyysi.

Niin ja toinen oli tietysti se, ettei erkan pelaajakykyjä oikein Lukossa arvostettu, vaan ura tössäsi jo A-junnuihin.

Yleinen veikkaushan on kuitenkin ettei erkan joukkueissa tulla näkemään yhtään Lukon kasvattia.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
L4E, sussahan on historioitsijan vikaa. Tunnut hyvin muistavan menneet, sekä muodostavan mielipiteen muiden vastaavista. Älä kuitenkaan koeta kehittää sellaista tuoreeltaan, anna mennä vuosi tai pari, niin sanomisillasi on painoarvoa.

Viimeistään tänään, selvisi monille, ettei Suomi paska ollutkaan. Venäjä vaan oli niin helvetin paljon parempi.

Ja heille, joille se ei selvinnyt, voin ostaa tavatessa uudet Wunderbaumit.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lainataas vähän iltasanomien verkkosivuja:

Yle selosti MM-kisoja kiroillen

Yleisradion radioselostaja Niki Juusela ja kommentaattori Sakari Lindfors antoivat palaa oikein urakalla torstai-iltaisen hävityn Suomi-Venäjä-ottelun jälkeen. Pahaksi onnekseen kaksikko ei tiennyt, että he olivat vielä lähetyksessä ja niinpä kirosanojen sävyttämät kommentit kuuluivat maailmalle.

Radio Suomen selostajakaksikko käytti runsaasti kirosanoja analysoidessaan suomalaisten peliä ja karvasta tappiota.

Juuselan ensimmäinen kommentti heti pelin päättymisen jälkeen Lindforsille oli kysymys: "Dokaakohan Jere tänään?"

Kysymyksellä Juusela viittasi Suomen puolustaja Jere Karalahteen.

Suomen maajoukkueen entisen huippumaalivahti Lindforsin kommentti Suomen ja Venäjän välisestä tasoerosta tiivistyi yhteen lauseeseen, jota Lindfors tehosti käyttämällä v-alkuista sanaa. "Olihan venäläiset v...u kymmenen kertaa parempia kuin suomalaiset", Lindfors tunnusti Juuselalle.

Myös maalivahti Niklas Bäckströmin suoritusta Suomen veräjänvartijana ruodittiin kirosanojen höystämänä.

Muutaman minuutin sadattelun aikana kuultiin koko suomalaisten kirosanojen kirjo. Miesten käyttämistä sanoista ehkä joka kolmas oli joko p-, s- tai v-alkuinen kirosana.


Voi Bozik kun oisin kuunnellu sillon radioo pitempään. :)
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Eihän ihan oikeesti voi tollasella maalivahtipelillä ja passivoitumisella voi voittaa ketään. Venäjä vielä teki noin 2 omaa maaliakin. Summasta vaille tämä homma jäi... . Erkka on varmaan hyvä pitämään luentoja jääkiekosta, mutta ei päävalmentajaksi ehkä apu sellaiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös