Ilmoitukset

Nimimerkki Valle on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa Jokerit-osion henkilökohtaisuuksista. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen. 

Nimimerkki VilleLeinon jatkuvat henkilökohtaiset hyökkäykset ja offtopic-viestit NBA-ketjussa on huomioitu ja olemme päättäneet palkita kyseisen nimimerkin viikon pelikiellolla.

Nimimerkki Itämeri keskittyi viesteissään pelkkään provosointiin ja henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Tämän vuoksi olemme päättäneet poistaa nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki BlackWolf kirjoitti niin monta aggressiivista ja hyökkäävää "Liigan voimasuhteet"-ketjuun, että olemme päättäneet rauhoittaa häntä viikon pelikiellolla.

Nimimerkki aurajoki kirjoitti täysin turhan viestin TPS:n huhuketjuun vain muutama tunti sen jälkeen, kun olimme jo huomauttaneet, että kyseiseen ketjuun ei enää turhia viestejä haluta. Tämän vuoksi olemme asettaneet kyseisen nimimerkin viikon pelikieltoon.

 • Nimimerkit Pervert ja Winger huilaavat viikon keskinäisestä nokittelustaan Sport-osiossa.
 • Nimimerkkien Frank McKee ja Zinetula kahden sanan-viestit "Juurikin näin" Kärpät-osiossa ovat turhuuksia ilman omaa asiaa, ja ne palkitaan viikon pelikiellolla sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkin Elkku viestien taso osoittautui viime aikoina sen verran heikoksi, että päätimme poistaa hänen kirjoitusoikeutensa.

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä pilkku1

 1. pilkku1
 2. pilkku1
 3. pilkku1
 4. pilkku1
 5. pilkku1
 6. pilkku1
 7. pilkku1
 8. pilkku1
 9. pilkku1
 10. pilkku1
  Tolvaneeeeen
  Viesti käyttäjältä: pilkku1, 16.02.2018 klo 15.04 foorumissa: Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko
 11. pilkku1
 12. pilkku1
  Tolvanen
  Viesti käyttäjältä: pilkku1, 16.02.2018 klo 14.35 foorumissa: Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko
 13. pilkku1
 14. pilkku1
 15. pilkku1