Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä NMA

1. N

SaiPa kaudella 2024–2025: ”Voittavan jääkiekon alkeiskurssi”

Silmiinpistävää on se että Saku Salminen on edelliset 3 kautta onnistunut olemaan +/- tilastossa pakkasen puolella 6-10 minuutin peliajoilla. 21-22 kaudella Tapparassa komeat -7 kun muut pakit vähintään saman verran plussalla..
  2. N

SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

En tiedä miks, mut tuntuu että nää salipostaukset jää viikon ainoiksi hypetetyiks uutisiks!
  3. N

Tulosveikkaus päivän ottelulle

8-1 kotkapaidoille
  4. N

SaiPan peliesitykset kaudella 2023–2024

Ois kyllä kiva kun kerran 100-0 voitetun oman pään alotuksen jälkeen se tilanne hyödynneittäis mut ei. Hyökkääjät liukuu viivaa kohti ja sit tulee pakki pakki syöttö jalkoihin, ja taas puolustetaan. Naukkariselle 10 vuoden pahvi.
  5. N

8-1
  6. N

Tolla oman alueen puolustamisella jotkut 2-divisioonan kärkiketjutkin pystyis tuottaa parin minuutin pyörityksiä saipan päädyssä. Miten helvetissä tossa touhussa on kaikki ajotukset ja reaktiot noin helvetin pielessä. Valmennuksen piikkiin menee osa, mut kyl täs alkaa huomaamaan miks tietyt...
  7. N

Tänään menee kymppi rikki ekaa kertaa, lopussa muutama kavennusmaali ku hifk lopettanut pelaamisen. 2-11
  8. N

Puolet pelistä pelattu ja nolla laukausta maalia kohti! Ehkä kaks vetoa ohi maalista, kai tääki joku ennätys on!
  9. N

Kiekkoa tosiaan päätyyn ja ukkoa perään, yleensä heikoilla ajotuksilla ja sit käydään varovaisesti tökkimässä tai ajamassa ohi. Kumpi pääty tahansa niin kaksinkamppailut 100-0 tepsille. Karseen näköstä.
  10. N

Laittakaa se Ethan "puolustamisen kultasormi" Goldberg vaikka kantaa pulloja ja kerää kiekkoja, tekee sekin jotain sit palkkansa eteen.
  11. N

Ymmärrän jos tällästä alivoimaa pelataan pienessä kaukalossa, missä mailalla saa maalin edestäkin puolustettua syötöt syvyyteen, ei ikävä kyllä toimi tässä sarjassa, etenkään kun pelaajille ei blokkihommat oo tänään maistunu.
  12. N

Kiitos kaudesta! Vaikee on tehdä ees tyhjennysmyyntejä ku puolet joukkueesta ei mahdu edes mestikseen.
  13. N

1-0 ja siihen loppu pelaaminen tasotukseen asti. Moro Anttalainen pitäis olla se pakkipari mikä nimenomaan pitää omanpään puhtaana nyt -5 molemmilla.