Ja YV:llä 3-3:een!
  2. M

Hohhoijaa 1-3...
  3. M

Hienosti Jokinen hiipi vapaaseen paikkaan! Todelliset maalipaikat olleet melko vähissä tässä erässä.
  4. M

Otteluseurantaketju ma-ti (31.3-1.4.2014)

LA-Wild pelissä hirvittävä tempo ja etenkin Kings pelaa todella fyysisesti.
  5. M

Kings 1-0 johtoon, upea syöttö Kopitarilta kulmasta keskelle nousseelle Martinezille, joka ampuu ranteella kiekon maaliin.
  6. M

Joo se on nää yön tunnit ku ei enää ajatus pysy mukana hommassa, onneksi palstaveljet paikkaa! ;) Tästä sitten LA-Min peliä seuraamaan!
  7. M

Zajacille uran ensimmäinen hattutemppu, Jagr 0+4. Myös Ruutu saanut syöttöpisteen tuohon maaliin.
  8. M

2 erää pelattu ja Devils kuluttaa jäähypenkkiä melko ahkeraan tahtiin. Schneider napsinut kiekkoja hyvin, mutta Ellis ollut myös todella hyvä.
  9. M

Njd-Flo seurannassa ja ei voi muuta kuin ihmetellä mitä kotijoukkue sekoilee. Peli täysin kontrollissa, Brodeurille 5/8 laukausta, jonka jälkeen Schneider maalille. Zajac summannut 2+1 tähän mennessä. e: Peli oli siis jo 3-0 Devilsille
  10. M

Otteluseurantaketju to-pe yö (27.-28.3.2014)

Söderberg siirtää reboundista Bosan kahden maalin karkumatkalle. E: Hidas minä :D
  11. M

Khudobin vetää melkosta letkajenkkaa tuolla maalilla mutta kiekot näyttää tarttuvan.
  12. M

Ja Jeff Skinner lisää johdon 0-3:een vastahyökkäyksen päätteeksi.
  13. M

Jiri Tlusty vie illan toisella osumalla Carolinan kahden maalin johtoon.
  14. M

Chi-Bos pelin ohella katon tuota Flo-Car niin olipa todella heppoinen Dvorakin ulosajo ekassa erässä. Gudbranson anto vauhtia ja Dvorak päin Luongoa. Kakkosen olisin vielä ymmärtänyt tuomarilta, mutta ulosajo jotain täysin käsittämätöntä.