Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus
K-P
Viimeksi havaittu:
11.11.2004
liittynyt:
14.07.2004
Viestejä:
1
Syntymäaika:
14.03.1982 (Ikä: 36)
Kotisivu:
Kaupunki:
Minä asun Jämsässä Aivan Mäntän Rajalla ja käyn ko
Ammatti:
Minä opisikelen vielä...

K-P

Jäsen, 36, sijaintina Minä asun Jämsässä Aivan Mäntän Rajalla ja käyn ko

K-P nähty viimeksi:
11.11.2004
 • Jäsenen K-P profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Syntymäaika:
  14.03.1982 (Ikä: 36)
  Kotisivu:
  http://www.ilves.com
  Kaupunki:
  Minä asun Jämsässä Aivan Mäntän Rajalla ja käyn ko
  Ammatti:
  Minä opisikelen vielä...
  Suosikkijoukkue:
  Rakastuin heti perinteikkääseen joukkueeseen jossa
  Minä synnyin pieneen runttimäen kylään Kuorevedelle, Mäntän ja Jäsän väliin. Pieni iloinen vesseli jolla oli jo pienenä keskikalju, tosin ei enää. Noin neljä vuotisena siirryin pelaamaan Mäntän Kiekko poikiin (Kiepoon). Aluksi pelasin 4-5 vuotta vanh

  Minä harrastan Jääkiekkoa KPKssa, jalkapalloa Mäntän valossa, ja Salibandya kaveri porukassa. Myös kalastus ja netissä surffailu on kivaa ajan vietettä...

  Allekirjoitus

  On Vain yksi HELMINEN!!!