1. J

Edmonton Oilers (2.) – Los Angeles Kings (3.), Pacific 1. kierros

Losin näennäisesti hallitsi peliä laukoi joka suunnalta ei vaan uppoa. Öljy miehet laittaa paikoista sisään, ei auta maanantain pelissä ratkaisun tuntua.
  2. J

Herätyskello viritetty herättää 04:50, kahvi tippumaan kera kreemimunkin. Lets go Kings!
  3. J

Florida Panthers (1.) – Washington Capitals (WC2.), Atlantic 1. kierros

Onko joku käynyt Floridassa?? Oliko rannalla hiekkaa??
  4. J

:D Joo ei sielä hiekkaa oo :"D
  5. J

Voittaako caps... Onko rannalla hiekkaa... Piste.
  6. J

Washington Capitals 2021–2022 – lopun alkua vai vielä kerran pojat?

Kannattiko herätä... Semmonen läpsyttely, olis voinut kääntyä toisinkinpäin. Tärkein kuitenkin kaksi pistettä. Eiköhän mennä Pittsburghista ohi että heilahtaa. Maalivahti kysymykseen, heittäisin Vitekin tolppien väliin.
  7. J

Pens-Caps laatu kiekko taattu. Oli kyllä vaiherikas peli joka lopulta kääntyi meille. Hienosti Samsonov kasasi itsensä ensimmäisen erän jälkeen, muutoinkin mielestäni hallinta siirtyy Capsille ja saatiin ansaittu voitto!
  8. J

Olipahan taas peli... Tokassa erässä oli vaikka ja kuinka paikkoja ratkoa ottelu, ei niin ei. Kolmosen erän alku... tai taitaa olla joukkueen systeemi puolustaa sillee et odotetaan vastustajan laukausta joka osuu blokkiin, tai sitten taistellaan riparista, parhaassa tapauksessa maalivahti saa...
  9. J

Hieno peli capsiltä kahteen kertaan rinnalle ja ohi! Alakentän grinderit olivat tänään avain asemassa hienoja onnistumisia. Samalla rytinällä kaatuu öljymiehet. Eihän sitä tiedä vaikka Ovy ohittais Jagerin samaan syssyyn let's go caps!
  10. J

Täälä oli puhetta asiasta joten laitoin myös tänne... Onha Ovy iso osa joukkuetta!
  11. J

NHL:n maaliennätyksen metsästys

12. J

13. J

Oli jotenkin tehotonta puurtamista jälleen... Laihalohtu ovyn maali viimeisellä minuutilla. Mielestäni 4-0 maalin jälkeen rupesi joukkueesta näkymään maalin nälkää, hiukan liian myöhään... Flyers pitäisi tällä esityksellä kaatua. Nyt olisi kyllä hyvä kun ovy tekisi edes pienen pesäeron...
  14. J

Olipa hengetöntä peliä jotenkin ei nyt vaan lähde... Ovechkin jäässä niin koko porukka kohmeessa. Maalivahtipeli on surkeaa vaikka itse olen tykännyt Samsonov, Vanecek parista mut nyt ei vaan kulje... Onko tietoa milloin Oshie tai Mantha pääsee sairastuvalta?