Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus
Hillankukka
Viimeksi havaittu:
13.08.2005 klo 14.16
liittynyt:
17.03.2005
Viestejä:
4
Syntymäaika:
13.08.1980 (Ikä: 37)
Kotisivu:
Kaupunki:
Oulu
Ammatti:
Ammatiltani olen laboratorioanalyytikko, mutta oma

Hillankukka

Jäsen, 37, sijaintina Oulu

Hillankukka nähty viimeksi:
13.08.2005 klo 14.16
 • Jäsenen Hillankukka profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Syntymäaika:
  13.08.1980 (Ikä: 37)
  Kotisivu:
  http://
  Kaupunki:
  Oulu
  Ammatti:
  Ammatiltani olen laboratorioanalyytikko, mutta oma
  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Olen kotoisin Sallasta. Jääkiekosta olen aina tykännyt ja kaikesta muustakin urheilusta. SM-liigaa aloin seurata syksyllä 1994, jolloin minusta myös tuli TPS-fani. Muutin Ouluun 19-vuotiaana, ja täällä asustelen edelleen. Yksi ammatti on opiskeltuna

  Kuntosali, kuntonyrkkeily, klassinen laulu, satunnainen pianon pimputtelu, penkkiurheilu, netissä roikkuminen, TV:n katsominen, musiikin luukuttaminen aivan liian isolla.

  Allekirjoitus

  This baby's got a temper, you'll never tame her.