Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

Hillankukka
Viimeksi havaittu:
13.08.2005 klo 14.16
liittynyt:
17.03.2005
Viestejä:
4
Syntymäaika:
13.08.1980 (Ikä: 37)
Kotisivu:
Kaupunki:
Oulu
Ammatti:
Ammatiltani olen laboratorioanalyytikko, mutta oma

Hillankukka

Jäsen, 37, sijaintina Oulu

Hillankukka nähty viimeksi:
13.08.2005 klo 14.16
 • Jäsenen Hillankukka profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Syntymäaika:
  13.08.1980 (Ikä: 37)
  Kotisivu:
  http://
  Kaupunki:
  Oulu
  Ammatti:
  Ammatiltani olen laboratorioanalyytikko, mutta oma
  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Olen kotoisin Sallasta. Jääkiekosta olen aina tykännyt ja kaikesta muustakin urheilusta. SM-liigaa aloin seurata syksyllä 1994, jolloin minusta myös tuli TPS-fani. Muutin Ouluun 19-vuotiaana, ja täällä asustelen edelleen. Yksi ammatti on opiskeltuna

  Kuntosali, kuntonyrkkeily, klassinen laulu, satunnainen pianon pimputtelu, penkkiurheilu, netissä roikkuminen, TV:n katsominen, musiikin luukuttaminen aivan liian isolla.

  Allekirjoitus

  This baby's got a temper, you'll never tame her.