Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Gaius
Viimeksi havaittu:
20.04.2004 klo 16.13
liittynyt:
20.01.2004
Viestejä:
1
Syntymäaika:
14.11.1985 (Ikä: 32)
Kotisivu:
Kaupunki:
Helsinki.
Ammatti:
Lukiolainen.

Gaius

Jäsen, 32, sijaintina Helsinki.

Gaius nähty viimeksi:
20.04.2004 klo 16.13
 • Jäsenen Gaius profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Syntymäaika:
  14.11.1985 (Ikä: 32)
  Kotisivu:
  http://
  Kaupunki:
  Helsinki.
  Ammatti:
  Lukiolainen.
  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Joskus 80-luvulla synnyin, joskus 90-luvulla rakastuin jääkiekkoon, joskus 2000-luvulla aloitin sen pelaamisen ja sillä tiellä ollaan.

  Jääkiekko, rullakiekko, salibandy, rullabandy.

  Allekirjoitus

  Suuri ja mahtava Jääkiekkoliitto...