Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Erämaavaris
Viimeksi havaittu:
21.10.2015 klo 21.22
liittynyt:
19.01.2006
Viestejä:
408
Kaupunki:
TRE
Ammatti:
Opiskelija/tutkija

Erämaavaris

Jäsen, sijaintina TRE

Erämaavaris nähty viimeksi:
21.10.2015 klo 21.22
 • Jäsenen Erämaavaris profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  TRE
  Ammatti:
  Opiskelija/tutkija
  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK ja suuret sympatiat Saipalle
  En ole paskanjauhaja tai riidankylväjä. Asiallinen mies.

  Penkkiurheilu, ulkoilu, metsästys ja kalastus.

  Allekirjoitus

  "...Jokerit ovat kuin perusdemarikansalainen Helsingissä. Siis eivät ole välttämättä pahoja, vaan ovat vain erilaisia, joita on vaikea ymmärtää. Eikä se ymmärtäminen edes kiinnosta hirveästi..." - nimim. scholl Hankinnat kaudelle 2007-2008... -ketjussa.