Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

ElBaron
Viimeksi havaittu:
16.10.2005 klo 20.39
liittynyt:
09.07.2004
Viestejä:
7

Seuraa: 1

Syntymäaika:
13.01.1982 (Ikä: 36)
Kotisivu:
Kaupunki:
Turku
Ammatti:
opiskelija amk. ylioppilas koneenasentaja

ElBaron

Jäsen, 36, sijaintina Turku

ElBaron nähty viimeksi:
16.10.2005 klo 20.39
 • Jäsenen ElBaron profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Syntymäaika:
  13.01.1982 (Ikä: 36)
  Kotisivu:
  http://
  Kaupunki:
  Turku
  Ammatti:
  opiskelija amk. ylioppilas koneenasentaja
  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Olen 22-vuotias opiskelija. Olen seurannut aktiivisesti urheilua koko pienen ikäni. Urheilulajien suhteen olen kaikkiruokainen, mutta erityisesti jääkiekko ja salibandy ovat sydäntäni lähellä.

  kesällä jalkapalloa, talvella jääkiekkoa ja salibandya. Myös tietokoneet ja kaikki tietotekniikkaan liittyvä on sydäntäni lähellä.

  Allekirjoitus

  "Lipsuu, lipsuu": sano Jeesus ku öljymäelle kiipes.