Hienoimmat suoritukset NHL:ssä 2023–2024

Florida Panthers (1.) – Boston Bruins (2.), Atlantic 2. kierros

Saa sitä tietysti olla tappelematta mikäli haluaa, mutta kertoo kaverin luonteesta että ottaa vaan helpot tappelut.
  3. E

Pitäisikö päästä Lucic irti kun on harjoitellut jo Tkachukia varten?
  4. E

Se ois sitten 1-1 voitoissa Bostoniin. Hieman yllättävästi Boston sai toisen näistä Floridan peleistä varastettua. Game 2 oli Bostonin osalta ihan hyvä ekan erän osalta, vaikka siellä jäikin useampi maalipaikka käyttämättä. Toiseen erään sitten alkoi tulla puolustukselle mokia omaan päähän ja...
  5. E

Otteluseuranta 8.–9.5.2024

Nää ESPN selostajat on kyllä ihan pihalla, selittää jostain että nyt on uhka loukkaantua kun pitää alivoimalla blokata vetoja.. Juu suojellaan tätä 1-6 tappiota
  6. E

Lundellin uimakerhosta päivää
  7. E

Varmaan seuraat teksti-TV:n kautta niin voin kertoa että Boston ei ole edes yrittänyt pelata jääkiekkoa vikassa erässä
  8. E

Pitää muille antaa mahdollisuus tulla tasoihin sarjassa :)

15. E

Oli tyhmä vihellys tuomareilta. Boston sais kyllä laittaa sisään noista paikoista, kaks kertaa ollut tyhjä maali ja Coylen veto kehikkoon. Kyllä Florida tulee vielä tasoihin jos ei itse tee. Tää oli kyllä erän kohokohta Linkki...