Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

ADE
Viimeksi havaittu:
26.06.2003 klo 13.20
liittynyt:
25.06.2003
Viestejä:
0
Syntymäaika:
13.01.1979 (Ikä: 39)
Kotisivu:
Kaupunki:
Tampere
Ammatti:
Opiskelija

ADE

Jäsen, 39, sijaintina Tampere

ADE nähty viimeksi:
26.06.2003 klo 13.20
 • Jäsenen ADE profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Syntymäaika:
  13.01.1979 (Ikä: 39)
  Kotisivu:
  http://
  Kaupunki:
  Tampere
  Ammatti:
  Opiskelija
  Suosikkijoukkue:
  Jääkarhut Kauhajoki, Tappara, Atlanta, Anaheim
  Harrastanut lajia ensin pelaajana n. 5 vuotta jonka jälkeen siirtynyt tuomaritoimintaan.

  Jääkiekko eri muodoissa, Tietsikan räplääminen

  Allekirjoitus

  RW:Dany Heatley, C:Kris Beech, LW:Ilya Kovalchuk, RD:Steve McCarthy, LD:Brad Stuart, G:Kari Lehtonen