Ilmoitukset

Nimimerkki JypFabu on sivussa seuraavan viikon ajan sääntöjen 2§:n ja 6§:n perusteella.

Nimimerkki BlackWolf on poissa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n ja 18§:n perusteella.

Nimimerkki Bobby on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

BB koodit

• [B], [I], [U], [S] - Lihavointi, kursivointi, alleviivaus ja lävistys

Tekee valitun tekstin lihavoiduksi, kursivoiduksi, alleviivatuksi tai lävistetyksi.

Example:
    Tämä on [B]lihavoitua[/B] tekstiä. Tämä on [I]kursivoitua[/I] tekstiä. Tämä on [U]alleviivattua[/U] tekstiä. Tämä on [S]lävistettyä[/S] tekstiä.
    Output:
    Tämä on lihavoitua tekstiä. Tämä on kursivoitua tekstiä. Tämä on alleviivattua tekstiä. Tämä on lävistettyä tekstiä.
  • [COLOR=color], [FONT=name], [SIZE=size] - Tekstin väri, fontti ja koko.

Vaihtaa valitun tekstin värin, fontin tai koon.

Example:
    Tämä on [COLOR=red]punainen[/COLOR] ja [COLOR=#0000cc]sininen[/COLOR] teksti. Tämä on [FONT=Courier New]Courier New[/FONT] tekstiä. Tämä on [SIZE=1]pientä[/SIZE] ja [SIZE=7]suurta[/SIZE] tekstiä.
    Output:
    Tämä on punainen ja sininen teksti. Tämä on Courier New tekstiä. Tämä on pientä ja suurta tekstiä.
  • [URL], [EMAIL] - Linkkaus

Luo linkin käyttäen välittyä tekstiä kohteena.

Example:
    [URL]http://www.example.com[/URL] [EMAIL]example@example.com[/EMAIL]
    Output:
    http://www.example.com example@example.com
  • [URL=link], [EMAIL=address] - Linkkaus (Edistynyt)

Liittää valitun tekstin valittuun nettisivuun tai sähköpostiosoitteeseen.

Example:
    [URL=http://www.example.com]Mene sivustlle esimerkki.com[/URL] [EMAIL=example@example.com]Laita minulle sähköpostia[/EMAIL]
    Output:
    Mene sivustlle esimerkki.com Laita minulle sähköpostia
  • [USER=ID] - Profile Linking

Links to a user's profile. This is generally inserted automatically when tagging a user.

Example:
    [USER=1]Käyttäjänimi[/USER]
    Output:
    Käyttäjänimi
  • [MEDIA=site] - Upotettu media

Upottaa mediaa hyäksytyiltä sivustoilta viestiisi. Suositellaan, että mediapainiketta muokkausvalikossa käytetään. Hyväksytyt sivut:

Example:
    [MEDIA=youtube]oHg5SJYRHA0[/MEDIA]
    Output:
    An embedded YouTube player would appear here.
  • [LIST] - listat

Näkyy bulletoituna tai numeroituna listana.

Example:
    [LIST] [*]Bullet 1 [*]Bullet 2 [/LIST] [LIST=1] [*]Merkintä 1 [*]Merkintä 2 [/LIST]
    Output:
    • Bullet 1
    • Bullet 2
    1. Merkintä 1
    2. Merkintä 2
  • [LEFT], [CENTER], [RIGHT] - Tekstin kohdennus

Muuta muotoillun tekstin kohdennusta.

Example:
    [LEFT]Vasemmalle kohdennettu[/LEFT] [CENTER]Keskelle kohdennettu[/CENTER] [RIGHT]Oikealle kohdennettu[/RIGHT]
    Output:
    Vasemmalle kohdennettu​
    Keskelle kohdennettu​
    Oikealle kohdennettu​
  • [QUOTE] - Lainattu teksti

Näyttää tekstin, jota on lainattu toisesta lähteestä. Voit myös nimetä lähteen.

Example:
    [QUOTE]Lainattu teksti[/QUOTE] [QUOTE=A person]Jotain mitä he sanoivat[/QUOTE]
    Output:
    Lainaus:
    Lainaus:
  • [SPOILER] - Text Containing Spoilers

Hides text that may contain spoilers so that it must be clicked by the viewer to be seen.

Example:
    [SPOILER]Simple spoiler[/SPOILER]
    [SPOILER=Spoiler Title]Spoiler with a title[/SPOILER]
    Output:
    Simple spoiler
    Spoiler with a title
  • [CODE], [PHP], [HTML] - Ohjelmointikoodin näyttö

Näyttää tekstin yhdellä useasta ohjelmointikielestä, korostaen syntaksia kun mahdollista.

Example:
    [CODE]Yleinen koodi[/CODE] [PHP]echo $hello . 'world';[/PHP]
    Output:
    Koodi:
    Yleinen koodi
    PHP:
    echo $hello 'world';
  • [INDENT] - Tekstisisällys

Sisentää valitun tekstin. Laajemmat tekstit voidaan sisentää toistensa sisällä.

Example:
    Tavallinen teksti [INDENT]Sisännys [INDENT]Lisää sisennettyä[/INDENT] [/INDENT]
    Output:
    Tavallinen teksti
    Sisännys
    Lisää sisennettyä​
  • [PLAIN] - Tavallinen teksti

Ottaa BB-koodin käännöksen pois käytöstä valitussa tekstissä.

Example:
    [PLAIN]Tämä ei ole[B]lihavoitua[/B] tekstiä.[/PLAIN]
    Output:
    Tämä ei ole[B]lihavoitua[/B] tekstiä.
  • [ATTACH] - Liitteen sisällytys

Sisällyttää liitteen valittuun kohtaan. Jos liite on kuva, joko thumbnail tai täysikokoinen versio liitetään. Tämä syötetään yleensä painamalla sopivaa nappia.

Example:
    Pikkukuva: [ATTACH]123[/ATTACH]
    Täysikokoinen: [ATTACH=full]123[/ATTACH]
    Output:
    The contents of the attachments would appear here.