MM 2021: Suomi

  • 178 807
  • 1 251

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Mikä tekee määtästä kiinnostavan!? Hidas ja aikansa elänyt! Toki tuolla varmaan pärjää ihan jees. Kyllä Arttu Ruotsalainen on paljon mielenkiintoisempi, ihan ilman värilasejakin!

Muuta asiaa. Moni epäili Konnaa, mutta siellä se vaan Jalosen kokenut sotaratsu on ja tulee olemaan tärkeä palanen.
On se Ilves kova, ei edes pelannut Ilvespaidassa vielä kun kaveri jo kisakoneessa
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Eli Lankinen ei tullutkaan kisoihin. No tuskin noihin maalivahteihin homma kaatuu. Pakisto on yllättävän hyvä, jännä nähdä Määttä näissä kisoissa. En mitään erityistä odota, mutta semmoista varmaa pelaamista. Hyökkäys tässä eniten arveluttaa. Voi tulla tuskaista tuosta maalinteosta, toivottavasti Ruotsalainen osoittautuu näihin kisoihin liian hyväksi ja Lundell saa itsensä kuntoon, jotta häneen voi luottaa. Harmi, jos Savinainen loukkaantui ja siksi häntä ei nähdä. Mäenalanen ei EHT:llä vakuuttanut ja mieluummin näkisin Vellun hänen tilallaan. Olisi kiva vielä kuulla, että miten noiden muiden NHL-ukkojen kanssa oikein kävi eli estikö Rangers vaikka Kakon osallistumisen ja mihin Lindell jäi? Olisi kyllä ollut Kakolle roolia tarjolla.

Ei mitään hirveää tähtiloistoa löydy rosterista, muttei löydy muiltakaan, niin näillä mennään. Lähtökohtaisesti Tsekki näyttää parhaimmalta joukkueelta, kun saivat kosolti NHL-apuja.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jaa, eipä ole jälleen nimillä pilattu tämä jengi, vaikkei toki ollut kaksi vuotta sittenkään. Nyt vain on vaikea uskoa toissavuotisen toistamiseen tai edes mitalipeleihin. Pakko myöntää, ettei rosterikaan hirveästi nappaa. Lundell selkeästi kiinnostavin nimi. Toki on vain oma ongelmani, ettei eurolätkä nappaa eikä nimistä puolet sano yhtään mitään. Huvittavaa silti, että pelataan maailmanmestaruudesta, eikä mukana ole edes Euroopan paras suomalainen hyökkäystrio.

No, eiköhän nuo ottelut tule katsottua ainakin jos lähtee edes sinnepäin kulkemaan. Mestaruus, mitalit ja menestys ei sinänsä ole se juttu, jos jengi antaa kaikkensa, mutta lähtökohtaisesti tietysti toivoisi suurimman osan parhaista olevan joukkueessa.
 

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan tää kunnon EHT-nippu. Eipä siellä ole kyllä muillakaan kovin raposia nippuja. Kunnon välihöntsyt luvassa. Kyllähän nämä katellaan, mutta vuotta 2022 odotellessa.
 

Hexa

Jäsen
Taidetaan kuitenkin kaikkien kisapassit leimata sittenkin heti. Iltalehdestä lainattua: ”Joukkueenjohtaja Mika Kortelaisen mukaan ryhmä on lopullinen, eli siihen ei tehdä enää muutoksia.”
 

Avuton tunari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vähän kaikki.
Onhan tää kunnon EHT-nippu. Eipä siellä ole kyllä muillakaan kovin raposia nippuja. Kunnon välihöntsyt luvassa. Kyllähän nämä katellaan, mutta vuotta 2022 odotellessa.
Normaali vuonna nykyinen joukkue sopisi juurikin viimeiseen EHT-turnaukseen ennen viimeisiä, varmoja tulijoita.

Mutta tänä vuonna näillä mennään.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaikki munat samaan koriin eli ykköskentäksi Ruotsalainen-Lundell-Pakarinen.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Taidetaan kuitenkin kaikkien kisapassit leimata sittenkin heti. Iltalehdestä lainattua: ”Joukkueenjohtaja Mika Kortelaisen mukaan ryhmä on lopullinen, eli siihen ei tehdä enää muutoksia.”
Voi tietty olla vaikea tulla kuplaan jälkikäteen, mutta kai nyt pari passia olisi voinut jättää odottelemaan...
 

Thoma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Leijonat
Vaikuttaako tuo korona niin paljon kieltäytymisiin? Olisi luullut, että nyt olisi ollut tunkua kun viime vuonna ei pelattu ja on näytönpaikka ensi vuoden olympialaisiin. Saako Suomi enää koskaan tähtiloistoa MM-kisoihin vai kuihtuvatko nämä kakkosluokan kisoiksi? Karjalalippikset edelleen arvostavat.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Jaksaakohan väsynyt ja jääkiekkoon lopen uupunut Rasmus Ristolainen osallistua Olympialaisiin? Toivottavasti ehtii levätä kunnolla kesän aikana!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Ihan kuin olisi Suomessa opittu jotain vuosista 2011 ja 2019. Ei yhtään otsikkoa surkeasta joukkueesta, eikö täälläkään ole sivutolkulla maansa myyneitä voivottelijoita.
Lähinnä vuodesta 2019. Kyse on siitä ainakin itselläni, että nimetön joukkue ei kiinnosta lähtökohtaisesti, ja vaikka 2019 olikin yksi suomalaisen urheiluhistorian suurimmista tuhkimotarinoista, ei selkeänä altavastaajana kisoihin lähteminen ole mikään etu toistuvasti.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Vaikuttaa aika tasapaksulta jengiltä, mutta oma luotto Jalosen Jukkaan on edelleen kova.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kiteytettynä, jos kuka tahansa muu kuin Jukka Jalonen olisi julkaissut tämän kyseisen MM-ryhmän, niin poru, kohu ja kitinä olisi ollut valmis. Mutta ainakin itselläni on luotto, että Jukka Jalonen, jos kuka tietää mitä tekee ja luotan hänen valintoihinsa ja arvioihin 100%. Vaikka itse olin hieman yllättynyt, että esim. Tiivola, Sund ja Nousiainen tiensä lopulliseen ryhmänä raivasivat, niin luotto Jukkaan on sen verran kova, että uskon näiden valintojen olleen oikeita ja hyvin tarkkaan harkittuja. Luotan, että Jalonen, jos kuka tietää parhaiten (sekä toki muu valmennustiimi).

Uskon, että roolitus ja kaikki asiat on mietitty viimeistä yksityskohtaa myöten halki ja niistä osista mitä on ollut saatavilla, on jalkeille kasattu paras mahdollinen ryhmä. Luottamuskin pitää ansaita ja eiköhän Jalonen ole sen luottamuksen ja työrauhan ansainnut.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Juu, mutta onhan tämä ikävä tilanne TPS:n ja Lukon pelaajien kannalta. Ovat vetäneet täysillä ja osa kuitenkin pelaa myös tulevaisuudestaan. Mömmöm-jäät ovat kuitenkin hyvä näyteikkuna jopa nahilan suuntaan, mutta ne jää nyt väliin vain koska Jere ja Jukka päätti näin.

Myös SHL:n finaalit päättyi juuri. Ei tainnut sieltäkään olla tulijota. Ottiko Ruotsi ketään mukaan Vaxjöstä tai Röglestä?
On muuten eka kerta, kun itse koitan seurata lähinnä kisoissa Slovakian ja Tsekin joukkueita. SVT kanavilta varmaan tulee katsottua lätkää sinikeltaisesta näkökulmasta. Väritkin tutun turvalliset. Ainakin Lukon slaavilaiset mahtui joukkueisiinsa, joten seurataan niitä. Mietitään matkalla, että missä ketjuissa olisi Lukko ja TPS vahvistukset pelanneet paremmin kuin nähdyt.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Nälkäisen oloinen uusi leijonaryhmä, jolla ilmeisen kovat halut lähteä metsästämään isoa saalista. Yli puolet joukkueesta on ensimmäistä kertaa mukana MM-kisoissa ja tämä on varmasti monelle näistä pelaajista yksi iso mahdollisuus saavutta pala unelmaansa. Onneksi ryhmästä löytyy myös sitä kokeneempaa kisakaartia, joka tietää mitä näissä karkeloissa menestyminen vaatii.

Ihan hyvät fiilikset ovat ainakin itsellä tästä ryhmästä. Työtä on kuitenkin vielä jäljellä ja palasia on vielä hiottava, että saadaan optimoitua eri kombinaatioiden toimintaa. Paljon riippuu siitä kuinka hyvät "syömähampaat" saadaan teroitettua eriosastoille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös