V-G-

Україна | isn't
Englantilainen wolveslainen skooraa! 1-1
Nauroin just samaa. Tämä oli futismaailman verrokki sille, että riippuliitäjä törmää pellon ainoaan puuhun.

Rodrille vähän musta minuutti: aiheutti vaparin ja pelasi Coadyn kanssa aivan liian löysästi. Tuon kokoinen kaveri laitetaan keskitystilanteissa puolustamaan maalin edessä juuri siksi, ettei vastustajan lihapää pääsisi ohi. Nyt pääsi. Risuja.

redpecka

Nyt on cityt vihaisia. Kohta varmaan 3-1. Just ku SaiPa, jos kehtaa tasoittaa Kárppiä vastaan niin häviää vaan rumemmilla numeroilla.

Paitsi jotain äksönii tuolla toisessa päädyssä... Katotaan.

V-G-

Toivottavasti Dendoncker osaa ottaa tämän illan huumorilla.

mikko600

NUFC, Steve Clarkes tartan army
Burnley mennyt jo aikaisessa vaiheessa Leicesteriä vastaan johtoon.

V-G-

Leicester tasoittanut tuossa vähän aikaa sitten.

Ja Sheffieldkin johtaa. Ei tullut Martinezille nollaa :(

V-G-

Nyt olisi Villalla vähän niinkuin pakko tulla rinnalle ja ohi mutta jotenkin tukkoiselta tuo näyttää. Ilman Grealishia tosi keskikertainen porukka, vaikka muutama todella kiinnostava pelaaja löytyykin. Onkohan seuraava "vauhdista jäävä"?

V-G-

Villan rumputuli ja Sheffieldin puolustustaistelu oli kieltämättä lopussa oikein viihdyttävää katsottavaa.

Lert

Manchester United, TPS
Pidän kyllä vähän huolestuttavana, että 70-luvun valmennusmetodeilla menestytään edelleen Valioliigassa

Pohjoisesta

Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Enpä kyllä keksi enää yhtään syytä sille miksei amadille vois antaa jo vähän isompia minuutteja. Ei oo greenwood ollu oikein vireessä viime aikoina