HIFK - SaiPa To 17.2.2005

  • 18 269
  • 130

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Aksu
Eli asia selvä. Kuten aiemmin kerroin kommentit pistettiin jakoon suoraan jäähallilta eikä siinä yhteydessä ollut tarpeeksi aikaa jäädä niitä puhtaaksi kirjoittamaan.

Edit: Kyllä ottaa ex-Jokeri koville ex-vastustajan leirissä. Ei voi muuta sanoa.

Juu, tarkoitukseni ei ollutkaan kritisoida tuota, että kommentit pistettiin sellaisenaan jakoon. Ihan hyvähän se on saada tuoreita kommentteja pikaisesti julkaistuksi.

En kyllä ymmärrä, että mitä pellemäistä Malmivaarassa on. Minusta on vain hyvä asia, että tuollaisessa matsissa koittaa vähän saada säpinää kentälle. Ja mikäs sen mukavampaa katsottavaa kuin pieni tanssahtelu. Outoja HIFK-fanien kommenttaja tässä ketjussa.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti vlad
Niinpä, kaikkein viimeiseksi olisin luullut HIFK-fanien nostavan tällaisesta persoonallisesta kielenkäytöstä ja elehtimisestä yhdistettynä pieneen nokkapokkaan sen suurempaa melua. Ennemminkin tyytyväinen pitäisi olla kun tällaista herkkua voitollisessa matsissa vielä kaiken muun päälle tarjotaan!

Yrittäkää nyt perhana saada nimet niille kirjoittajille, älkää kirjoittako tota HIFK-fanit sitä ja tätä paskaa. Varmasti IFK-faneilta löytyy niin monta mielipidettä kuin kirjoittajiakin. Nytkin heti KAIKKI SaiPa-fanit ja Ässä-fanit hyökkäävät ketjuun ja ulisevat kuinka kaikki IFK-fanit taas ovat jotain mieltä.

Lauran jutuissa nauratti enimmäkseen se, että ei lähtenyt haastamaan Ruutua, joka puhtaasti taklasi miestä. Kultasen verinen naama juttu Malmivaaralta jäi kyllä tähän Tommyn ""pojat kertoivat, että se lähti ambulanssilla kun Haakana katsoi sen suuntaan"-tyyliin. Noh, väriä kai jutun kirjoittaja on hakenutkin.

Matsissa SaiPa oli sinänsä hyvä, että ne pelasivat tosissaan, IFK:n keskittyessä johonkin aivan muuhun kuin pelaamiseen. Sählyyn tai vastaavaan.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Aksu
Miksi pelle?

Vastaan kirjoittajan puolesta, pelle=narri=jokeri. Ei mitään vakavaa kuittia kohti SaiPaa, vaan narreja.
 
Viestin lähetti Aksu
Miksi pelle?

Jokeritausta.

Itse pelistä ei oikeastaan ole paljoa sanottavaa. Kultanen pelasi muutenkin kauden parhaimpia pelejään ja sitten teki vielä maalin. Kuitenkin Kultanen teki siinä Kuhta-Malmivaara tilanteessa niin miehen työn, kuin mies voi vain jääkiekkopelissä tehdä. Mun makuun tommonen "meiän tähtipelaajia ei hakata" mentaliteetti. Täydet pisteet Kultaselle ja meikäläisen silmissä arvostus nousi aivan mielettömästi. Kuitenkin olisi voinut tapahtua paljon, jos Malmivaara olisi saanut jatkaa tätä idioottimaista touhuaan. Olisi sitten Ruutua ruvennut haastamaan, eikä käydä meidän tähtipelaajan kimppuun.

Muuten pelistä ei ole oikeastaan sanottavaa. Paitsi että Rantala oli paska. Kuten Mälli sanoi, tämä on jääkiekkoa ja noista jäähyistä jääkiekkoon ei kovin montaa kuulunut. Toki Saipa kahvasi paljon, mutta kuitenkin tuli liikaa. Miten nämä tuomarit voivat tuomita tällä tasolla.

Kuhta-Jokinen-Pirjetä kenttä seuraavaan peliin, toimi todella näyttävästi (ja tehokkaasti) ajoittain.

Myös Lennu-Kimi-Fagerstedt ketju ansaitsee kiitosta hyvästä työstään, joka kantoi tänään hedelmää myös pisteiden muodossa.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Viestin lähetti Jurvanen
Pelattiinko siellä lätkääkin?

Ei ainakaan kahdessa ekassa erässä. Vikassa erässä HIFK innostui pelailemaan. Se syy miksi tuosta tapauksesta puhutaan on se että se oli koko ottelun kohokohta. En tiedä miten lätkätappeluita arvostellaan joten oma arvio on 60-40 Malmivaaralle. Sai alussa pari iskua kylkiin, siinä kaikki. Mutta niitä ei kai lasketa? Muuten tasaista vääntöä.

Harvoin on muuten niin paljon vituttanut jääkiekko-ottelussa kuin toisella erätauolla. Varsinkin toisen erän peli HIFK'lta oli täyttä paskaa. Kolmannen erän tappelu ja HIFK'n hyvä peli vikassa nostivat ottelun tasoa jonkin verran. Kuka jaksaa katsella kahden ekan erän kaltaista jääkiekkoa?

PS. Ylivoima on vieläkin umpisurkeata. Missä viipyy laukaukset? Ja mikä helvetin idea oli laittaa ekassa erässä Olli maskimieheksi? Kai tuon tason pelaajalle löytyy parempaakin käyttöä ylivoimalla. Onneksi toisessa erässä pääsi pyörittämään ylivoimaa Lassen kanssa.

- tinke-80
 

miikafrans

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Svedu porukka.
Viestin lähetti Gellner
En kyllä ymmärrä, että mitä pellemäistä Malmivaarassa on. Minusta on vain hyvä asia, että tuollaisessa matsissa koittaa vähän saada säpinää kentälle.
En voi muiden puolesta varmasti sanoa, mutta eiköhän tämä "pelle" liity tähän "narri" taustaan. Olen samaa mieltä, että on vaan hyvä, jos joku edes saa jäähyn jostain muustakin aiheesta, kuin "koukkaaminen" tai "kampitus".

edit.Tulikin jo aika monta selvitystä narrin merkityksestä.
 

Since 1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hammaslääkäri Ruudun vastaanotot runkosarjassa varatut

Tarkennusta sen verran, että Ruutu tappelee aivan varmasti tarpeen tullen pudostuspeleissä, mutta seuraavasta 10 min/peli-/ottelurangaistuksesta runkosarjassa tulee neljä peliä pelikieltoa.

Tosin tuskin Ruutu sielläkään tappelee sen pidemmän kaavan kautta, koska siitä tuppaa tulemaan aina ottelurangaistus eli yhden pelin pelikielto. Se on kauniisti sanottuna kovin huono sääntö.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Rebel
Yrittäkää nyt perhana saada nimet niille kirjoittajille, älkää kirjoittako tota HIFK-fanit sitä ja tätä paskaa.

Niin kauan kuin HIFK-fanit itsekin käyttävät personoimatonta nimitystä HIFK-fanit, katson oikeudekseni käyttää itsekin sitä.

Jos mieltäsi lämmittää niin laitetaan "pöytään" jokunen nimimerkki: #12, Wiltord ja Old School.

Oletko nyt tyytyväinen?

vlad.
 
Viestin lähetti Tinke-80
Ylivoima on vieläkin umpisurkeata. Missä viipyy laukaukset? Ja mikä helvetin idea oli laittaa ekassa erässä Olli maskimieheksi?

No kun ei sinne kukaan muu paskahousu oikeastaan uskalla mennä. Ruutu varauksin, kun Vopikin on poissa. Järvinen siellä käy joskus, mutta ei saa ripareita kuitenkaan sisään, jos niitä tulee, että turha jätkä siellä. Kaikki muut oikeastaan saadaan siirrettyä liian helposti pois maalilta. Pärä osaa tämän homman myös, vaikkei iso olekkaan. Saarisen Pasi osaisi myös tämän homman (eikös ollut tällä kaudella maskissa?). Tekihän Olli tänään maalinkin maskissa ollessaan.

Mutta samaa mieltä olen, että ei ole Ollille se paras rooli olla maskimiehenä tässä joukkueessa. Vittu se Pikkarainen (siis Ilkka) takaisin. Vieläkin muistuu mieleen Ilkan naama siellä maalin edessä irvistyksessä, kun kaverit yrittää työntää Ilkkaa pois. Taisipa saada joskus vähän kovemmankin kudin päähän, mutta eihän silläkään ollut mitään muuta vaikutusta, kuin entistä suurempi into sinne maalin eteen.
 

ahal

Jäsen
Jätetään tämä Malmivaara-episodi jo sivuun, turhautuneen miehen purkaus, kun matsi karkasi käsistä. Mutta päähuomion varasti tämä pillipiipariosasto, halusi rooliin ja pääsi. Kiitos sääntöjen. Petoluolassa tuntui olevan käytäntö, että aina kun punapaita kaatui, saipalainen joutui boksiin. 11 kertaa matsin aikana. Yli kolmannes ottelusta vajaalla, syö miestä ja joukkuetta. Ei ihme, että 3. erä tuotti tuskaa. Kyllä näitä Seppo Mäkelöitä tulee ikävä, kun pelejä usein katsoo. Yhtä lottoamista koko tuomarointi.

Silti, parempi voitti, ei kahta sanaa. On pedoilla niin laaja materiaali, että hirvittää. Montaa pelaajaa illasta ei mieleen jäänyt, tappelijoiden ohella Jamo, Vokoun, OJ, Banham, Kuhta... nämä kultapoteistaan. Saipalaisille voisi ihan oikeasti suositella vielä ylimääräisiä luisteluharjoituksia, siksi kulmikasta monella meno oli. Vaikka olihan vastassa muuan Z... Eniten kaivattais kuitenkin käsiä, ei puusellaisia vaan ihan pehmeitä ja taitavia...
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kovin hirveästi ei tästä käteen jäänyt. Ylivoima olisi pakko saada toimimaan ennen pleijareita. Ja koko osasto terveenä hommaa hiomaan. Vokounilla ei paras iltansa, jos ei tuata Jamollakaan, tuata.
Tappelutilannehan jäi enemmänkin yritykseksi, tasaiseksi painiksi. Plussaa kuitenkin dumareille, etteivät heti olleet väliin tunkemassa. Toivottavasti tulee yleisemmäksikin käytännöksi.

Rantalalle sattui kylläkin ainakin kaksi lapsusta; Petrellin laitataklaus ei ollut mitään sinnepäinkään. Ilman mitään laseja.
Myös varman oloisena maalin huitominen Pirjetän tolppalaakin jälkeen oli outoa.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
"yllättäen" oltiin taas kaverin kanssa katsomassa eri peliä kuin suurin osa täällä kirjoittaneista. Ekan erän peli oli meidän molempien mieleen, ainakin oli yritystä jos ei järki aina ollut mukana, maaleja tuli jne jne. Toisen erän pilasi tuomarin linja, SaiPalaista laitettiin penkille mistä tahansa syystä, hölmö oli myös petrellin tuomio. Oliko O-P Grönholmin tuomio kiekon sulkemista oikea? SaiPa taisteli hienosti alivoimat. Kolmas erä muuttui pelailuksi nopean 5-3 maalin jälkeen.
SaiPan ykkösketju oli tavalliseen tapaan hyvä, Koho kaivoi aloituksia, Skyttä ja Paakkarinen karvasivat, jotenkin olisi vielä odottanut Paakkariselta sitä viimeistä riidan haastoa, vähän tökkimistä mailalla ns. pikkusikaa. Vänttinen oli hyvällä pelipäällä ketjunsa kanssa. Banham näyttää hoitavan kauden loppuun asti tyylikkäästi.
 

Old School

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti vlad
Niin kauan kuin HIFK-fanit itsekin käyttävät personoimatonta nimitystä HIFK-fanit, katson oikeudekseni käyttää itsekin sitä.

Jos mieltäsi lämmittää niin laitetaan "pöytään" jokunen nimimerkki: #12, Wiltord ja Old School.

Oletko nyt tyytyväinen?

vlad.

Siis mielestäsi on väärin olla kommentoimatta Malmivaaran puheita pelin jälkeen?
mielestäsi on oikein käydä takaapäin mailalla tähtipelaajan päälle?

Mieti itse mikä show täällä olisi jos vaikka J.Ruutua olisi vituttanut ja olisi mennyt Metropolitin,Koivun,Voutilaisen,Viuhkolan jne jne. kimppuun...
ja sen takia vielä että joku muu on ajanut J.Ruudun pystyyn.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Old School
Siis mielestäsi on väärin olla kommentoimatta Malmivaaran puheita pelin jälkeen?
mielestäsi on oikein käydä takaapäin mailalla tähtipelaajan päälle?

Koska en ole nähnyt tilannetta niin kysytään läsnäolijalta näyttikö siltä, että Malmivaara yritti vahingoittaa Kuhtaa?
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Hamraan
SaiPa taisteli hienosti alivoimat.
Tämä on totta, eikä IFK:n ylivoiman toimimattomuus (vaikka 2 yv-maalia tulikin) ollut suinkaan ainoastaan IFK:n huonoutta. Sama homma on vaan jatkunut koko kauden. Kuvio kyllä saadaan suht hyvin kuntoon, syötellään ja siirrellään. Mutta ei kirveelläkään saada luotua kunnon maskia eikä niitä todellisia huippumestoja ja klap-klap-maaleja. Edes 5-3:lla, tässäkin matsissa oli reilu minsa, tuloksena yksi veto viivalta ilman maskia.

Saipa on kylläkin ihan hyväilmeisesti taisteleva jengi, ei siinä mitään. Ja Frank on todellakin pelimies, hieno oli katella lämmittelyn lopussa kun Banham laittoi n. 10 one-timeria putkeen yläkulmiin Qvistin jakaessa.
 

Carlos

Jäsen
Hani

En tieda mika mahtaa taman Kultsin pelissa olla vialla, katsomosta tulee vaan scheissea joka kohdassa. Kaveri tekee maalin, tappelee itsensa suihkuun, mutta sittenkaan ei kelpaa. Luulisi etta olisi ottelun ylistetty sankari. Ehka meille ei vaan mikaan kelpaa.

Itse tykkaan Jarskin pelista vallan mahlottomasti.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Hirso dominoi totaalisesti - kaksi ensimmäistä vaihtoa ja 0+2. Kahdesti kiekko aloitusvoiton jälkeen pakeille ja tadaa... uusi piste-ennätys tehtynä, vain taivas on rajana, halleluja!

Ja sitten illan muihin aiheisiin... Jarno Kultanen, tarjoan oluen, asiaa!
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Aksu
Koska en ole nähnyt tilannetta niin kysytään läsnäolijalta näyttikö siltä, että Malmivaara yritti vahingoittaa Kuhtaa?

Ei. Molemminpuolista, normaalia tökkimistä.
 

miikafrans

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Svedu porukka.
Viestin lähetti Betoz
Vaikea oli pysyä hereillä.
Tsori tsättäys, mut muuten tylsän pelin piriste oli A7- katsomossa peliä isän ja veljensä kanssa katsomassa ollut n. 8v. tyttö. En muista, olenko ennen nähnyt jonkun niin rennosti nukkuvan katsomossa(vauvat pois laskuista).
 

Tumba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK
Viestin lähetti punasydän

Myös Lennu-Kimi-Fagerstedt ketju ansaitsee kiitosta hyvästä työstään, joka kantoi tänään hedelmää myös pisteiden muodossa.
Lennu-Kimi-Fagerstedt? Onko toi tosiaan ketju? Kuulostaa ihan homobaarin jonolta.

Malmivaara on iso, mutta säyseä. Aika yllättävää, että lähti tanssiin kultasen Kultasen kanssa. Kultanenhan pelaa NHL:ssä. Joko Kultsi puhuu slangia?
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Old School
Siis mielestäsi on väärin olla kommentoimatta Malmivaaran puheita pelin jälkeen?
mielestäsi on oikein käydä takaapäin mailalla tähtipelaajan päälle?

Mieti itse mikä show täällä olisi jos vaikka J.Ruutua olisi vituttanut ja olisi mennyt Metropolitin,Koivun,Voutilaisen,Viuhkolan jne jne. kimppuun...
ja sen takia vielä että joku muu on ajanut J.Ruudun pystyyn.

Ottamatta kantaa siihen koettiko Malmivaara todellisuudessa vahingoittaa otteillaan Kuhtaa (?), kysyisin Sinulta, onko tavanomaista, että osaan HIFK-faneista voi lyödä itkuiikka-leiman? Tällaisen käytöksen olen tottunut liittämään joidenkin muiden seurojen faneihin, en HIFK:läisiin.

En siis puolustele Malmivaaran otteita vaan ennemminkin ihmettelen sitä itkua mikä hänen lausunnoista on syntynyt!

vlad.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti Aksu
Koska en ole nähnyt tilannetta niin kysytään läsnäolijalta näyttikö siltä, että Malmivaara yritti vahingoittaa Kuhtaa?

Paikalla olleena näytti kyllä siltä, että Malmivaaralla kilahti sen verran että yritti ottaa matsia ensimmäisen lähellä olleen vastustajan kanssa. Joka nyt sattui olemaan Kuhta. Ja myönsihän tuon Olli itsekin. Tarkennuksena, että ei varmaan tietoisesti yrittänyt vahingoittaa, vaan saada vaan matsia aikaiseksi.

Turhaa turhautumista, mutta näitä sattuu. Puolin ja toisin. Ei mikään elämää suurempi juttu tuo ollut, joten eiköhän se siitä.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Tumba
Lennu-Kimi-Fagerstedt? Onko toi tosiaan ketju? Kuulostaa ihan homobaarin jonolta.

Ihan tosi? Itse en tieda milta homobaarin jono kuulostaa, mutta uskon etta tiedat mista puhut.


Ihan vakavissaan niin kahvit olisi nappiksella jos olisi ollut kahvia suussa. Aika hyvin lohkaistu. :-)
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti vlad
osaan HIFK-faneista voi lyödä itkuiikka-leiman?
Ottamatta kantaa itse asiaan sen enempää; mielestäni joidenkin IFK-fanien huvittuneisuus kohdistui lähinnä siihen tapaan jolla Malmivaara (luultavasti tahattomasti) antoi haastiksessaan itsestään sellaisen kuvan, kuin olisi kovakin hanskaaja. Itse tappelua/yleisön viihdyttämistä en nähnyt juuri kenenkään kritisoivan.
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Viestin lähetti Carlos
Ehka meille ei vaan mikaan kelpaa.
Joillekin kelpasi:
- kiitettävää toimintaa Jarskilta
- Täydet pisteet Jarskille
- Kultaselle propsit
- Kultsi teki miehen työn
- Kultaselta hyvä veto, kun lähti mukaan tappeluun
- Kultanen toimi aivan oikein
- Kultasen Jarskille taputin seisaallani
- Täydet pisteet Kultaselle

Puoli-ilmaiset kolme pistettä ja Kärpät tulee koko ajan selkä edellä vastaan. Lauantaina taas pari askelta lähemmäksi. Vielä kun Ilves kirii itsensä kuudenneksi, niin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös