Ke 27.3.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 78 447
  • 1 105

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Hauan Tepsille samanlaisen putken kun Kärpille. Lähes joka vuosi 2000 luvulla mitaleilla ja mestaruuksia mitaleista puolet. Ainakin melkein
7-2-2 (kulta, hopea, pronssi) Että ei oo ihan mestaruuksia 2x enemmän ku muita mitaleita. Ehkä tän kauden jälkeen!
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Olin jo Ticketmasterin sivuilla, mutta Veini pelastaa.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kärpillä unohtunut pulustus?
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Joo-o. Näyttää sittenkin että #oranssikevät toteutuu. Tänään näytti tosiaan hyvältä. Mustavalkoista tekemistä oli jäällä ensimmäisen erän vaisun alun jälkeen. Jääkin oli valkoinen kun Telian valkotasapaino ja värilämpötila oli säädetty kohdalleen. Jäljellä on vain mustaa. Perjantaina katsotaan mikä se toinen väri lopulta on ja tullaanko vielä kerran Hämeenlinnaan. Ei luovuteta kuitenkaan vaikka pahalta näyttää.
 

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Onnittelut HooPeeKoolle, perjantaina jatketaan! Siinä pelissä alkaa olla jo panostakin. Saattaa olla nimittäin julistevastaavan viimeinen peli Tepsin ruorissa.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Vittu kai mä saan olla vittuuntunut kun TPS ei ole hallinnut suvereenisesti sitten 99-01. Odottanut kuitenkin nyt jo 18 vuotta..

Moniako tällaisia putkia on ollut Liigassa? Jotkut seurat eivät ole voittaneet koskaan eikä tuohon kolmen mestaruuden putkeen ole Tepsin jälkeen pystynyt yksikään muu seura.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lindsten, saa tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös