TPS pre-season 2018–2019

  • 43 848
  • 159

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Filppulaa ja Palvetta on peluutettu täällä Lohjalla samassa yv-ketjussa. Tulosta ei ole vielä tullut, mutta ajatuksena tää on yhtä seksikäs kuin Pamela Anderson ja tynnyri saksalaista vehnäolutta yhteensä.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Filppulaa ja Palvetta on peluutettu täällä Lohjalla samassa yv-ketjussa.

Tulos näissä harjoituspeleissä ei itseäni hirveästi liikuta, mutta tämän tapaista peluuttamista en vaan ymmärrä. Samoin viime kaudella alivoimat peluutettiin välillä päin persettä.

Korkki kiinni, Kaskinen.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Tulos näissä harjoituspeleissä ei itseäni hirveästi liikuta, mutta tämän tapaista peluuttamista en vaan ymmärrä. Samoin viime kaudella alivoimat peluutettiin välillä päin persettä.

Korkki kiinni, Kaskinen.
Kyllähän viime kaudellakin tuota kaksikkoa peluutettiin YV:llä yhdessä ja muistaakseni toimi pirun hyvin. Tosin itsekin pitäisin mieluummin eri ketjuissa pyörittämässä kahta vaarallista ylivoimaa.
 
Viimeksi muokattu:

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
Tulos näissä harjoituspeleissä ei itseäni hirveästi liikuta, mutta tämän tapaista peluuttamista en vaan ymmärrä. Samoin viime kaudella alivoimat peluutettiin välillä päin persettä.

Korkki kiinni, Kaskinen.

Itsekin mietin tätä viime kaudella, että mitä helvettiä siellä taas sählätään kun laitetaan Palve ja Filppula samaan yv-kenttään, mutta tulos/tilanteet saivat mielipiteeni muuttumaan.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Harkkapelien tulokset eivät mairittele. Toivottavasti ei ollut parasta mihin pystytään. Vielä on aikaa petrata. Ei tarvitsekaan olla vielä täydessä terässä.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eihän näillä kesän harjoituspeleillä nyt hirveästi ole väliä. Tärkeintä on hitsata joukkuetta yhteen ja kehittää joukkuepelaamista sekä hakea oikeita roolituksia ja tehdä erilaisia kokeiluja. On kyllä totta, että voisivat nämä harjoituspelit mennä tuloksien valossa paremminkin, mutta en nyt paniikkinappulaa lähtisi painamaan vielä. Twitterissä olevan Palven pelin jälkeisen haastattelun perusteella Tepsillä oli hyviäkin hetkiä. Tosin eivät ne yksittäiset hyvät hetket riitä. Pieni huolenaihe on tuo puolustuspää. Omissa on soinut turhan paljon. Maalivahtitilanteesta on paha sanoa mitään. En nyt lähde kirkossa kuuluttamaan, että meillä on vahva maalivahtiosasto. Puolustukseen pitäisi kyllä saada yksi laatupelaaja. Ei kannata kyllä mennä sokkona mitään paniikkihankintaa / arpaa hommaamaan.

Sitä mietin myös, että Tepsillähän on melkeinpä liigan kaksi parasta sentteriä, mutta kärjen takana taso laskee jonkin verran. Jos Palve tai Filppula loukkaantuvat niin en oikein usko, että muut sentterit pystyvät edes lähelle Palveen tai Filppulan tasoa ja ottamaan tarvittavaa tuloksentekijä -roolia kärkiketjuissa. Olisi mielenkiintoista tietää, että miten valmennus ja johto on ajatellut hoitaa tilanteen, jossa Palve tai Filppula loukaantuu. Karvonen ei kuitenkaan taida riittää kärkiketjujen sentterin rooliin. Ehkäpä asia on ajateltu hoitaa niin, että Björkstrand pelaa tarvittaessa sentterinä, jos sellainen tilanne tulee. Hänhän pystyy sitä paikkaa hyvin pelaamaan ja on vissiin ihan hyvä aloittajakin. Tosin ei muillakaan joukkueilla hirveästi ole laajuutta sentteriosastolla.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Toki nyt kannattaa pitää vastustajatkin mielessä, Tapparaa vastaan repaleisella kokoonpanolla ja nyt viimekauden Ruotsin mestaria vastaan joka voitti runkosarjan täysin ylivoimaisesti (ja joo, onhan sielläkin pelaajistossa tapahtunut muutoksia).

Olisi kyllä kiva kun pääsisi vetämään johtopäätöksiä muualtakin kuin tulostaululta. Mitä twitterin perusteella ymmärsin niin TPS oli aika lähellä tasoittaa peli 3-3 toisessa erässä. Tuon jälkeen olisi voitu varmaan voitostakin kamppailla.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo tietenkin hyvä pitää mielessä, että Tepsi pelasi tänään Ruotsin mestaria vastaan, joka on laadukas joukkue. Tapparaa vastaan oli monta pelaajaa sivussa, joten ei tässä nyt mitään kriisiä ole, eikä syytä paniikkiin. Paha tässä nyt on mennä mitään syväluotaavaa analyysiä tekemään, kun en ole pelejä nähnyt. Rauhallisin mielin tässä voi kauden alkua odotella. Mielenkiinnolla myös odotan, kun Tepsillä on aika paljon mielenkiintoista seurattavaa. Oli sitä viime kaudellakin.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Siis joo, Växjö pelasi sellaista peliä, mitä TPS yritti pelata. Kovalla paineella ylhäältä ja Tepsin paineistessa puolustuspäässä löysivät aina parilla syötöllä pois omalta alueelta. Ensimmäisessä erässä Tepsin hyökkäykset katkesivat järjestään melkeinpä kaikki viimeistään Lakersin siniviivalle. Tuo Tepsin ainoa maali syntyi tilanteesta, jossa Korppari karvasi kiekon joltain Växjön jätkältä maalin kulmalla ja syötti Filppulalle, joka heitti kiekon sisään. Toisessa erässä peli lähti kulkemaan paremmin ja Tepsin YV tuotti tuon toisen maalin. Tuolla onnistuneella YV:llä Tepsi hankki myös rankkarin, mutta Palve veti sen tolppaan. On kyllä todettava, että Växjön veskari oli kyllä huikea jätkä. Ei mitään höntyilyä, vaan todella rauhallista työskentelyä. Tirroselle upposi ehkä joku helppokin(?), vaikka Växjö oli maalin edessä kyllä paljon kovempi kuin Palloseura.

Tepsi jäähyili pitkin peliä todella kurittomasti. Sanoisin, että kakkosia oli varmaan noin kymmenen. Vähän tuli Talkkaria ikävä, kun ruotsalaiset alkoivat kuumentamaan meidän ukkoja. Yksi kova, mutta puhdas niitti Filppulaan ja Korppari oli vähän tämän jälkeen lyömässä poikkaria ja ottamassa jäähyä. Myöhästyneen taklauksen jälkeen joku Bono lähti kostamaan ja niin edelleen. Budish oli myös etunenässä tönimässä, mutta kyllä tuo nyt vähintään Monnin tasoisen poliisin olisi tarvinnut. Yllättävää tosin että harjoituspelissä vedetään pikkusikaa(?). No onhan kyseessä toki viime kauden mestari, joten varmaan kaikki temput pitkin kautta käytössä. Talkkari olisi dominoinut tuossa pelissä.

Harmi että pelistä ei ole missään tilastoja. Niistä muistuisi paremmin mieleen kuin tästä jostain täysin hajanaisesta kimpusta tilanteita. Se on todettava, että Lohjan jäähallissa on ihan saatanan kylmä joten aivotkin ovat yhä hieman jäässä.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Taitaa vaxjön pelaajabudjettikin olla yli 2 kertainen tps:n verrattuna(junnuja ei tarvi peluutta). Lähinnä kiinnostaa oliko peli kuinka tasainen ja miten puolustuspeli/maalivahti onnistui.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Taitaa vaxjön pelaajabudjettikin olla yli 2 kertainen tps:n verrattuna(junnuja ei tarvi peluutta). Lähinnä kiinnostaa oliko peli kuinka tasainen ja miten puolustuspeli/maalivahti onnistui.

Oma muistikuvani nyt on, että Tepsi joutui rikkomaan jatkuvasti. Sen kannalta Växjö oli ihan hemmetisti edellä. Viisikkopelissä Tepsi ei ollut täysin jaloissa, mutta harvoin pystyi tekemään suoria hyökkäyksiä, jotka olisivat päättyneet vaaralliseen tilanteeseen, puhumattakaan mistään kauhean pitkistä pyörityksistä. Antaisin Tirroselle kaiken kaikkiaan kohtuullisen puhtaat paperit tuosta pelistä. Växjön viimeistely oli kyllä todella laadukasta ja vaikka tekikin vain viisi maalia, paikkoja oli enempäänkin. Tirronen otti jotain todella hyviäkin koppeja. Puolustus taas oli nähdäkseni usein hidasta ja pehmeää. Muistelen, että Växjön maaleista leijonanosa syntyi maalin edestä, mistä joku rotevampi poke olisi ehkä klaarannut vierailijat jo muualle.

Sen nyt voin sanoa, että mikään kaksinkertainen pelaajabudjetti ei kentällä sinällään näkynyt, vaikka Växjön kaikki kentät olivat kyllä kovia. Jossittelu nyt ei hyödytä mitään, mutta paremmalla viimeistelyllä ja vähän kovemmalla puolustuspelillä Tepsillä olisi ollut ihan mahdollisuus voittaakin, joten en usko, että Växjö voittaisi Tepsiä kymmentä kertaa kymmenestä. Samaan aikaan täytyy todeta, että Växjö oli kyllä ihan hemmetin kova jengi, joten en usko että jossain playoffeissa tämänpäiväisen pelin perusteella Tepsi olisi ruotsalaisille muuta kuin suupala.

Jännää nähdä miten käy kun vastaan tulee Malmö ja pelataan pisteistä. Voi olla, että ruotsalaista, nopeaa, pelityyliä vastaan pelaaminen kantaa siinä vaiheessa?
 

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
En nähnyt peliä. Växjö on kova. En nähnyt edellistäkään. Tapparakin on kova.

Heitän nyt kuitenkin ilmoille semmosen pienen homman, mitä on tepsissä ollut jo kolmisen kautta tai siitä asti, kun ollaan edes jollain tavalla päästy hyvään lopputulokseen runkkarissa. Eli tässä jengissä on edelleenkin hemmetisti jätkiä jotka vetää vaan rutiinilla pelit mitä sopimus vaatii. Osa taas syttyy vasta tosipeleissä (Filppula). Nuoret jannut meille on viime kausien tulokset lähinnä ansainneet. Sillon kun papat surffaa niin väyryset, palmut ja virrat ne maalit on vääntäny vaikka väkisin.

Vaikka Bonosta pidänkin paljon, niin siitä D-katsomon alaosasta on aika läheltä nähnyt, että mikä meininki on peleissä, joissa ei mitään välitöntä panosta ole. Esimerkiksi jyp kahden erän jälkeen 5-0 Turussa. Erätauolta Bono palaa kuin naantalin aurinko ja ne vetää sitä rinkiään siinä ja läppä lentää ja leveä hymy kasvoillaan. Tämä Jyp-peli ei ollut ainoa. HIFK kävi kanssa vetää rumat lukemat pari kertaa, mut eihän tuolla väliä ku palkkaa maksetaan, vaikka lauantai-illaksi saatu huikeat 6900-ihmistä katsomoon.

Ei kannata kyllä kenenkään mennä hirveesti poimimaan mitään kirjoittamastani.

Pointtini oli vain, että puolet kokoonpanosta on puolivaloilla ihan tärkeissä liigapeleissäkin, niin eiköhän tuolla aika rennolla kaverimenolla menty. En ihmettelisi jos Bono olisi ”vahingossa” antanut muutaman namupassin vastustajan lapaan. Voi sitte pelin jälkee naureskella ja lähteä Lohjan yöhön kahden joukkueen voimin.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pointtini oli vain, että puolet kokoonpanosta on puolivaloilla ihan tärkeissä liigapeleissäkin, niin eiköhän tuolla aika rennolla kaverimenolla menty. En ihmettelisi jos Bono olisi ”vahingossa” antanut muutaman namupassin vastustajan lapaan. Voi sitte pelin jälkee naureskella ja lähteä Lohjan yöhön kahden joukkueen voimin.

Voi nyt jumalauta mitä juttua.

Minä en ymmärrä mikä helvetti siinä on että Jatkikseen nykyään kirjoitetaan niin paljon paskaa. Esimerkkeinä nyt vaikka Tepsin osio (ikävä kyllä) sekä Telia-langat. Yritin uudelleen aktivoitua kirjoittajana pitkän palstauran päätteeksi n. vuosi sitten mutta todella vaikeaa se on tätä nykyä. Valitettavasti.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Itse pitäisin taas varsin yllättävänä jos Korpikoski, jolla ei ole minkäänsortin kapteenikokemusta yhtään mistään (ei edes A:ta yhdenkään ottelun verran) tulisi suoraan kapteeniksi. Kyllä se Korpikosken kokemus ja isällisyys varmaan tulee kopissa muutenkin esille.

Ei mua haittaa tippaakaan jos Karvonen valitaan kapteeniksi. Pelaajien siunaama tuo päätös varmasti lopulta on, ja Karvonen on kuitenkin oma kasvatti josta voi tulla pitkäaikainenkin kapteeni.
Vähän tuossa vedetään mutkia suoraksi, jos sanotaan, ettei Korpikoski voisi tulla "suoraan kapteeniksi", jos hän ei ole koskaan ollut edes varakapteenina. Jos nyt katsoo hänen uraansa kausi kaudelta, niin aika vähän hänellä on ollut edes mahdollisuuksia saada sitä kirjainta rintaan. Ensin Tepsissä parikymppisenä junnuna, mistä siirto AHL:n Hartfordiin yhtenä joukkueen nuorimmista pelaajista. Sen jälkeen nousu legendaariseen New York Rangersiin edelleen vähän päälle parikymppisenä junnuna. Sitten siirto Phoenixiin 23-vuotiaana, missä pelasi 6 kautta. Kojoottien kapteenina itseoikeutetusti koko hänen aikansa oli seuralegenda Shane Doan, ja apukippareinakin kokeneita veteraaneja kuten Ed Jovanovski, Adrian Aucoin, Derek Morris, sekä nousevia tähtiä Keith Yandle, Martin Hanzal ja Oliver Ekman-Larsson muun muassa. Coyotesista lähdön jälkeen hän on lähinnä ollut kiertolaisena, joten koko urallaan hänellä ei tosiaan niitä tilaisuuksia ollut siihen kirjaimeen. Vaikka hän ei kopissa niitä äänekkäimpiä kavereita olekaan (olen pelannut aikoinaan samassa joukkueessa), niin voisi kuvitella, että nyt 32-vuotiaana entisenä NHL-veteraanina pitkällä sopimuksella paluu kasvattajaseuraan, että voisi huoletta sen C:n laittaa rintaan.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yritin uudelleen aktivoitua kirjoittajana pitkän palstauran päätteeksi n. vuosi sitten mutta todella vaikeaa se on tätä nykyä. Valitettavasti.

Kumma kun silti jaksat viikosta toiseen esiintyä täällä kuin jonain palstamessiaana, jonka ylösnousemusta koko Jatkoaika odottaa. Tämä lähes sama viesti on toimestasi osunut silmiin aika monta kertaa. Jos palstan taso ei miellytä niin mielestäni on kaksi vaihtoehtoa: lopettaa lukeminen tai yrittää omalta osaltaan parantaa tasoa (kirjoittamalla sisällökkäämpiä viestejä, ei länkyttämällä palstan tasosta). Tämä ei minään puolustuksena lainaamallesi kirjoitukselle, jota en myöskään allekirjoita.

Kiitos @eki likanen otteluraportista! Lakers on tosiaan niin kova mittari, että Liigassa ei vastaavaa tule vastaan. Ensi perjantain Malmö-ottelusta voinee ehkä jo vetää enemmän johtopäätöksiä.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kumma kun silti jaksat viikosta toiseen esiintyä täällä kuin jonain palstamessiaana, jonka ylösnousemusta koko Jatkoaika odottaa. Tämä lähes sama viesti on toimestasi osunut silmiin aika monta kertaa. Jos palstan taso ei miellytä niin mielestäni on kaksi vaihtoehtoa: lopettaa lukeminen tai yrittää omalta osaltaan parantaa tasoa (kirjoittamalla sisällökkäämpiä viestejä, ei länkyttämällä palstan tasosta). Tämä ei minään puolustuksena lainaamallesi kirjoitukselle, jota en myöskään allekirjoita.

Rauha. Ymmärrän kyllä kantasi, mutta kyllä täällä pitää saada vaatia tasokkaampaa viestiä. Minä kirjoitan aina asiaa, ja ehdottomasti siitä syystä minulla on oikeus korostaa tämän yhteisön yhteisen edun mukaisesti että tuollaiset vailla mitään totuusperää olevat oksennukset käy tiukemmassa harkinnassa ennen ”lähetä”-valinnan painamista.

Palstamessiointi on omaa värittynyttä tulkintaasi. Substanssi on minulla kunnossa ja minulla on sen myötä odotuksia TPS-osion yleistä tasoakin kohtaan. Lukemisen lopettaminen käy, kuten todettua, aika ajoin harkinnassa, mutta sen jälkeen tähän osioon ei minultakaan tulisi viestejä ja sitä en halua sillä laadukkaaseen keskusteluun tuon itsekin laadukasta sisältöä.

Asiaan silti ettei mene ohi aiheesta yksinomaan:

Edustaako Elias Karvonen mielestänne sellaista pelillistä esimerkkiä jota kapteenilta odotetaan? Onko kapteeni oltava ns. johtavia pelaajia tasoltaan? Treenikauden aikana olen Eliaksen tekemisistä itse saanut sellaisen kuvan että pyrkii kyllä johtamaan joukkoja edestä ja olemaan äänessä sekä kannustamaan muita, mutta se pelillinen anti on ollut toistaiseksi sellaista ettei aivan kyllä riitä esimerkiksi muille. Jännä nähdä mikä tämä kapteenikuvio lopulta tulee olemaan.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
@Scissors Ainakin omasta mielestä kapteenin ei välttämättä tarvitse tuota pelillistä antia niinkään tuoda. Tärkeämpää ainakin itselle on, että kapteeni antaisi itsestään sen 100% harjoituksissa ja peleissä, vaikkei niitä pisteitä sitten aina tulisikaan. Tietty olisihan se hienoa, jos samalla pisteitä tulisi vrt. Peltola Tapparassa ja Kallio edellisillä kausilla.

Korpikoski olisi ollut näin joukkueen ulkopuolelta ajateltuna hyvä valinta, mutta voihan olla ettei tätä roolia ole halunnut ottaa. Ei sekään hyvä ole, jos joku pakotetaan ottamaan se C rintaansa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
"Pitää tehdä töitä vain enemmän" toteaa Kaskinen. Vittu siitäkö tässä oli kyse. Växjö siis teki töitä enemmän. Alkaa olla pannu täynnä näitä urheilufraaseja, joita vain heitellään ilman mitään tarkoitusperää. Pitääkö nuo koutsit mediaa ihan läppänä?
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
"Pitää tehdä töitä vain enemmän" toteaa Kaskinen. Vittu siitäkö tässä oli kyse. Växjö siis teki töitä enemmän. Alkaa olla pannu täynnä näitä urheilufraaseja, joita vain heitellään ilman mitään tarkoitusperää. Pitääkö nuo koutsit mediaa ihan läppänä?

Itse asiassa varmasti osittain pitääkin. Ammattimaisesti nuo haastattelut ja kommentoinnit toki tulisi suorittaa, mutta ei sitä varmasti aina syty Lohjan pakastimessa pelatun ottelun jälkeen avaamaan kaikkia ottelun nyansseja jollekin nönnönnöölle. Silloin useimmiten heitellään noita ärsyttäviä latteuksia, joista ei kyllä kostu yhtään mitään.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Oman muistukuvat täysin päinvastaiset viimekaudesta. Tps:lle oli ensimäiset erät vaikeita viime kaudella, ja yleensä maalivahti imaisi sen ekan helpon vedon avauserässä. Aika usein tappiolla ensimäisen erän jälkeen. Kokenut kaarti Kallio, filppula, perrin järjesti joka pelii maalin tai 2. Runkosarjassa ongelmat oli kun toinen aalto palmu, lindsted:llä ja virralla oli välillä pitkiäkin aikoja vaikeuksia saada maali järjestettyä ja tuloksen teko oli pitkiäkin aikoja kokeneen kaartin vastuulla..
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Pitää tehdä töitä vain enemmän" toteaa Kaskinen. Vittu siitäkö tässä oli kyse. Växjö siis teki töitä enemmän. Alkaa olla pannu täynnä näitä urheilufraaseja, joita vain heitellään ilman mitään tarkoitusperää. Pitääkö nuo koutsit mediaa ihan läppänä?

Ihan asiaa Kaskinen tuossa mielestäni puhuu. Sanoi että nopeustaitavuudessa oltiin perässä ja sitä tarvii työstää. Ehkä Växjö on tehnyt enemmän töitä sen eteen.
 

Emu1

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Pitää tehdä töitä vain enemmän" toteaa Kaskinen. Vittu siitäkö tässä oli kyse. Växjö siis teki töitä enemmän. Alkaa olla pannu täynnä näitä urheilufraaseja, joita vain heitellään ilman mitään tarkoitusperää. Pitääkö nuo koutsit mediaa ihan läppänä?
Se missä TPS oli jäljessä Lakersiin oli juuri siinä työn teossa. Växjön pelaajat olivat nopeampia ja räjähtävämpiä ja parempia kaksin kamppailussa. Jos noita ominaisuuksia haluaa parantaa nin siihen auttaa ainoastaan kovempi treenaaminen. Ei Tepsi missään pelisuunitelmassa ollut jäljessä.

Växjö pelasi samalla tavalla kuin Tepsi mutta paremalla luistelulla ja työn teolla.

Edit: Btw Växjö hävisi Shl:län playoffeissa yhden pelin. 13 peliä ja 13 päästettyä maalia.

Puolivälierä
Lakers - Byrnäs IF 4-1

Välierä
Lakers - Malmö 4-0

Finaali
Lakers - Skellefteå 4-0

Ja finaali sarjan lopputulokset olivat:
7-0
0-4
4-1
0-5


Ei me ihan paskalle hävitty. (Vaikka kokoonpano vähän muuttunut)
 
Viimeksi muokattu:

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan asiaa Kaskinen tuossa mielestäni puhuu. Sanoi että nopeustaitavuudessa oltiin perässä ja sitä tarvii työstää. Ehkä Växjö on tehnyt enemmän töitä sen eteen.

Juu, hitaustaitavuudessa oltaisiin oltu viime kaudellakin mestareita. Onhan nämä heitot ihan paskaa.

Kaskinen voisi opettaa joukkueen puolustamaan viisikkona ja lopettaa paskan jauhamisen. Mestaruuksia ei voiteta hyökkäämällä, vaikka meillä Palven ja Filppulan tasoisia jannuja löytyykin.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Vetikö TPS ottelussa kenties ns. luomulätkää? Jotkut kautta edeltävät kommentit ovat hieman viitanneet siihen. Eli ei pelipaikkoja eikä pelisysteemiä, reagoidaan tilanteen mukaan, pelipaikat kiertävät jne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös