TPS ja playoffs 2018 – Kanada-maljan paluu Aurajoen rannoille?

  • 86 377
  • 455

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Niskalaukausta odotellessa, milloin se napsahtaa on vain ajan kysymys.
Helvetin pettynyt ja pessimistinen olo tällä hetkellä, ehkä hyvällä tuurilla pari voittoa voidaan raapia mutta en kyllä pysty uskomaan että neljä kertaa kyetään voitto ottamaan kun maalintekokin on noin tehotonta ja otteet kentällä ovat olleet varsin munattomia.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minä en usko yhteenkään voittoon. Enkä sano tätä nyt piruilu tai vittuilu mielessä. Tämä nyt vain on tällainen sarja, että kaikki mikä voi mennä ratkaisevasti pieleen myös menee pieleen. Anti-flow-tila. Kärkiketjujen miehillä on sellaiset gorillat niskassa ettei ne enää tällä kaudella varise. Muutenkin... en voi kuvitella tällä hetkellä tilannetta, jossa TPS ei sössisi esim. johtoasemaa maanantaina Hakametsässä. Henkinen yliote on vastustajalla niin valtava tällaisten pelien jälkeen. Me ehkä sorruttiin SaiPaa vastaan himmailuun katkaisupelissä, mutta Tappara ei sellaista siimaa anna. Tai jos antaa, niin Hrachovina hoitaa loput.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pystihän ei ole auran rannoille tänä vuonna tulossa, se on kylmä fakta.

Kaiken negailun keskelläkin on hyvä muistaa, kuinka ylivoimainen materiaali Tapparalla sittenkin on meihin (tai muihin liigan joukkueisiin) verrattuna. Tuo EHT-tason pakisto kertakaikkiaan on sellainen että sitä vastaan ei saa hyviä paikkoja luotua määräänsä enempää peliä kohden, ja hrachovina on kyllä ollut ihan saatanan hyvä siihen päälle. Setäseen ei olla missään nimessä kaaduttu, mutta kun materiaalietu on muutoin vastustajalla, niin silloin meillä pitäisi olla se parempi molari, joka pystyy varastamaan pelejä meille.

Loppujen lopuksi ollaan hävitty tää sarja nyt erikoistilanteisiin. Pelattiin melkeen erä tänään ylivoimaa ilman maalia, ja toisaalta av on vuotanut kuin seula -ekassa pelissä neljään alivoimaan kolme päästettyä maalia, perjantaina kaksi päästettyä. Tämän lisäksi niitä jäähyjä on tullut otettua liikaa, usein hyökkäyspäässä ja vaarattomissa paikoissa keskialueella. Nämä ovat mielestäni kurinalaisuuskysymyksiä: ei playoffeissa voi ottaa jäähyjä hyökkäyspäässä, ja toisaalta pitää pysyä av-suunnitelmassa ja kertakaikkiaan ottaa se poikittaissyöttö Haapalalle pois. On hätäilty, eikä ole pysytty suunnitelmassa. Tappara ei tee tällaisia virheitä.

Kyllä oisin valmis laittamaan aika kookkaan rahasäkin tapparan mestaruudelle tällä hetkellä, en usko että parista hifk-kärpät löytyy heille sen kummempaa vastusta kuin mekään.
 
Ylivoima. Mitä helvettiä on tapahtunutkun ei toimi? Kaikki ei ole kiinni Tapparan av:n hyvyydestä. Budish ei saa mitään aikaiseksi. Heikkinen ei osu tolppien väliin. Jopa puoliseniili Tami Auran aalloilla olisi kokeillut esim. Monnia maskissa kerta Hrachovina otti helpot kiinni.
Ei Tami sitten nähnyt Pikkaraista siinä maskissa? Ehkä Ilkka on sitten liian pieni.

Mielestäni on hämmentävää, miten niitä maaleja ei ole tullut, koska paikkoja ja aihioita on riittänyt. Toki Tappara on saanut niitä Filppulan ja Palven poikkisyöttöjä suitsittua, mutta etenkin Heikkistä koskien syy on Hrachovina ja Tapparan pakit. Hrachovina tulee paljon vastaan ja liikkuu poikittain nopeasti peittäen jatkuvasti erinomaisesti. Nelikko hoitaa sitten irtopalat ja tekee tilaa.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Sen verran tehotonta ollut viimeistely jo pidemmän aikaa että uusia pelaajia askiin rotaatiosta ja sitä kautta uutta säpinää kentälle. Nieminen, Lindsten, Kakko, Tirronen nyt ainakin kehiin ja hyökkäysketjut uuteen uskoon sillä ei tässä vanhaan malliinkaan parane enää mennä ja kahdelle ensimmäiselle ketjulle rutkasti peliaikaa.

Budish-Filppula-Perrin
Palmu-Palve-Kakko
Nieminen-Kuru-Nurmi
Pajuniemi-Virtanen-Väyrynen
Lindsten
Tirronen aloittavaksi maalivahdiksi.
 
Viimeksi muokattu:

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huomenna voisi vihdoin tehdä rohkeita muutoksia kokoonpanoon/peluutukseen sekä kaivaa lisää asennetta kaukaloon ja erityisesti rakoviinan vartioiman maalin eteen. Jos sitten hävitään 5-0, niin ainakin yritettiin. Ennemmin niin kuin vanhoilla kuvioilla ottaa se yhden tai kahden maalin tappio ”ihan ok” pelin päätteeksi.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Itsehän vetäisin koristermein "pienen viisikon" jäälle. Eli Palmu, Perrin ja Väyrynen. Pakeissa tulisi toki jalkavuuden kanssa ongelmaa. Ellei sitten olisi Juolevi ja EJ/Berger? Tapparan pakit eivät ole kauhean liikkuvia hekään, joten tässä viiden ukon voimin ase siihen ähkyyn.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Ketjun nimen mukaiseen Kanadamaljan paluuseen Turkuun tänä vuonna on matkaa ja paljon, mutta näinköhän Tappara jättää Tepsille munat pataan ja ottaa voitot 4-0. Itsellä on pienet toiveet, että jollain tuosta kairataan voitto tänään edes tilastojen valossa. Viime pelin virheiden ja munattomuuden jälkeen halu edes katoa tämän illan peliä oli pieni, mutta kyllä se näköjään tästä heräilee. Jos TPS kaatuu illalla, niin toivottavasti hyvällä pelillä ja luistimet jalassa, niin on helpompi lähteä pronssipeliin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
En vaan käsitä sitä että Setänen työnnetään maaliin kuin kausikortin saaneena pelistä toiseen saati että haluttaisiin noin muutenkaan herättää edes tähän vikaan matsiin joukkuetta kokoonpanomuutoksin. Siellä muutama polki sen verran "tuoreella" jalalla lauantaina, että joku saattaisi pientä rotaatiota harrastaa ketjuissa, mutta nyt ilmeisesti ei kiikasta luistelusta eikä fysiikasta tämä homma. Tämä lienee viesti.

Luovutettu on ja viimeinen sammuttakoot valot. Toivottavasti edes esiinnytään kuin miehet eikä vetäytyvät Mikki hiiret vaikka käkättimeen tulisi vasemmalta ja oikealta.
 
Viimeksi muokattu:

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei olla tällä kaudella hävitty neljää peliä putkeen, saa nähdä tuleeko tänään se neljäs. En oikein salli itselleni mitään odotuksia illan suhteen, koska en jaksa enää sitä pettymyksen tunnetta. Lauantain tappion jälkeen tuntui siltä, että jääkiekko ei enää koskaan kiinnosta meikäläistä, mutta niin vain sellainen häviävän pieni "entä jos kuitenkin"-tunne taas herännyt. Sellainen fiilis on, että sarja on jo hävitty ja suurin surutyö sen osalta tehty, joten ei jaksa enää jännittää tuloksen puolesta.

Tehkööt parhaansa ja katsotaan mihin se riittää.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Juuri näin, tämän kauden osalta on jo pystynyt luovuttamaan. Kevät tulee, linnut muuttavat ja pian on vappukin. Helpottaa tuskaa. Tappio tulee aika tylyllä tavalla, sillä kyllähän tämäkin kevät jossiteltavaa taas jättää. Siihenkin on jo tottunut, niin monta menestyksetöntä vuotta tässä on tullut myötäelettyä. Toivottavasti ensi vuonna onnistutaan sitten keväälläkin, hyväksi runkosarjajoukkueeksi TPS on jo noussut. Katastrofi vältettiin ja minimitavoite tuli täytettyä. Positiivista kehitystä sen suhteen ehdottomasti, se täytyy kyllä tunnustaa!

Illan pelistä ei mitään odotuksia. Eihän se välttämättä helppo paikka Tapparallekaan ole, mutta kovin suuria mahdollisuuksia en Tepsille näe. Jotain uutta valmennus olisi voinut kyllä keksiä, mutta taitaa eväät olla syöty sielläkin suunnalla. Ilmeisesti pää on jo turta seinään hakkaamisesta.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Mörkö kolkuttelee jo ovella mutta oisko vielä kerran pojat perkele mentaliteetti saatu tänään iskostettua konehuoneeseen. Toivotaan.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Mörkö kolkuttelee jo ovella mutta oisko vielä kerran pojat perkele mentaliteetti saatu tänään iskostettua konehuoneeseen. Toivotaan.

Toivotaan tosiaan. Mitään odotuksia ei ole, mutta kiva olisi jos olisi saappaat jalassa kun noutaja tulee. Toivottavasti kiekko löytää tänään Tapparan häkkiin asti useammin kuin kerran/kaksi.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Nyt saa antaa pään tyhjentyä ja sen jälkeen alkaa ladata täysillä pronssi peliin. Ei niitä mitaleja liikaa kenelläkään ole. Siinä on pieni etulyönti jos vastustaja tulee ns. suoraan välieristä pronssi otteluun. Usein tuolloin ei jaksa se himmeä paljoa kiinnostaa. Nyt on hyvä lähteä our time teemassa kerran vielä.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kesäloma ja laulukuoro, mikäs tässä. Kevättä olikin jo ilmassa.

Pahin pettymys purkautui lauantain kotitappioon, nyt itse asiassa fiilis on vähän sellainen, että oli ihan hyvä pudota tänään. Ei tartte pelätä luokatonta keskiviikkoesitystä kotikaukalossa 5000 katsojalle, kun Tappara katkaisi sarjan jo kotonaan.

Tepsin nousuun sarjassa ei varmasti kukaan pelejä nähnyt uskonut, tuskin uskoi kukaan pelaajistakaan. Mitäpä sitä piinaa sitten pitkittämään.

4-0 takkiin on, yhtä kaikki, niin surkea sarjasuoritus että se toivottavasti pakottaa valmennuksen katsomaan peiliin ja opettelemaan asioita isommin. Aivan surkeat pudotuspelit Tepsi pelasi kokonaisuutena, eritoten kokoonpanon nimiin peilattuna.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Jahas. Perjantaina sitten vielä kerran hallille tällä kaudella, kun vastaan tulee HIFK. Ei varmaan kovinkaan suuri yleisöryntäys tule olemaan kyseinen peli.

Omasta mielestä pronssi voitaisiin ihan hyvin jakaa sille paremmin runkosarjassa sijoittuneelle joukkueelle.
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielenkiintoista nähdä pronssipelissä molempien jengien päivän kunto. Onko tässä jo alkanut epävirallinen kesäloma vai vedetäänkö asenteella loppuun asti?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Turun Palloseuralla ei mitaleja 2010-luvulta vielä toistaiseksi niin paljon ole, että luulisi tuon metallin voittaminen kiinnostavan ja samalla kauden päättäminen voittoon. HIFK kyllä sytyttää varsinkin kun tämän kauden keskinäiset menivät miten menivät.

Jos TPS tulee juoksemaan sukkasillaan tuohon peliin, alleviivaa se entisestään tämän kauden fiaskomaisia Tappara-sarjan vaiheita, mutta soturimaisella asenteella ja ehjällä 60 minsalla voidaan pyyhkiä pahimpia pois. Jos HIFK tulee sillä asenteella peliin, millä kannattajansa tällä hetkellä tamppaavat pronssipelin suhteen, olen aika varma, että mitalijonossa on TPS.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Omasta mielestä pronssi voitaisiin ihan hyvin jakaa sille paremmin runkosarjassa sijoittuneelle joukkueelle.

Minun mielestä voitas olla jakamatta kokonaan. Ainoastaan mestari huomioitaisiin.

Joukkueet kokeneet helvetinmoisen pettymyksen ja sitten vielä pitää läpsytellä.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Käsittämätöntä urheilullisesti se, että ottelu pelataan vasta ensi pe. Tepsillekin, Tappara-sarjan mahalaskun jälkeen, tulee yli puolentoista viikon tauko. Hifkillekin melkein viikon mittainen.

Pisnesmielessä ymmärrettävää sitten pelipäivän valinta toki. Jos olisi vaikka ensi tiistaina, ei pelissä montakaan katsojaa olisi. Nyt voi olla ehkä jopa viistuhatta.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Eiköhän tuonne tule mentyä kun lippujenkaan hinnat eivät päätä huimaa, kohtuuhintaista juomaakin on tarjolla ja mielenkiintoinen joukkue vastassa sekä uskoisin ettei tuossa matsissa trappia paljon nähdä. Pronssimitalit pitää klaarata ehdottomasti jotta hieman parempi maku jää kaudesta.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Käsittämätöntä urheilullisesti se, että ottelu pelataan vasta ensi pe.

Urheilun kanssa näillä pronssiotteluilla ei ole mitään tekemistä. Vähemmän krapulassa oleva joukkue voittaa. Oikeasti näiden pelaaminen voitaisiin lopettaa ja valita pronssit runkosarjan mukaan, jos niitä nyt ylipäätään pitää jakaa.
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Sitten voitaisiin lopettaa hopean jakaminen myös änärityyliin. Ei top 3 joukkueeseen kuuluminen mikään totaalinen katastrofi ole kun etenkin kun Tappara on pysäyttämätön tällä kaudella.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pikkarainen vetää viimeisen kerran mustavalkoisen paidan päälleen, saattaa olla jäähyväispeli myös pappojen osalta, katsellaan mitä ensi viikko tuo tullessaan..
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sitten voitaisiin lopettaa hopean jakaminen myös änärityyliin. Ei top 3 joukkueeseen kuuluminen mikään totaalinen katastrofi ole kun etenkin kun Tappara on pysäyttämätön tällä kaudella.

Niin voitaisiin, mutta jos täällä hopeita pitää jakaa, niin finaalin häviäjälle ne on helppo jakaa.

Me kuulutaan top 4 joukkueisiin, eikä 3-4 joukkueiden paremmuus ratkea tuolla krapulapaskapelillä - koska ketään ei kiinnosta. Peli pelataan, koska se on sopimuksiin merkitty pelattavaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös