La 24.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 109 026
  • 1 478

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Huttulan olisi kannattanut jäädä ässämäisesti kieriskelemään kuin puolukka pillussa tuonne jään pintaan, niin olisi tullut 5+20. Noh, sinänsä hyvä että tuohon ei tarvitse turvautua.
 

Hubacek

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Vegas Golden Knights, altavastaajat
Ei huolta HIFK. Jos vanhat merkit pitää paikkaa, niin JYP alkaa peruuttelee ja roiskii viimeisessä erässä. Virtasen aikana se on tienny aika huonoa...
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Kappas kun Oulun kotituomarit nostaa taas heti käden Ässien rikkeen merkiksi, kun ensin on kunnon estäminen vedelty alle tuomarin silmien alla.
Melkein oli samanlainen tilanne.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Häviävän joukkueen merkki. Hyvä hallintajakso, jossa pari maalipaikkaa, yksi aivan huippupaikka.Ei tehtyä maalia ja sitten sekavan pelin jälkeen omiin maali.

Taisi ratketa peli siihen. Sekä Jypin että IFK:n hyökkäyspeli on niin heikkoa, että näissä peleissä kaksi tehtyä maalia on käytännössä voiton tae. IFK tehnyt yhden per peli ja lisäksi maalivahti imuroi yhden.

Tyrväistä kaivataan kyllä, jotta saataisiin Sopanenkin mukaan.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
No kun linja olisi sama molemmille
Niinhän se on tänään ollut roikkua saa kuten Tappara se kolmas koukku tai ote on näytetty viheltävän tänään.
Ainut toki, että tänään vihellettiin huomattavasti lievempi nuutisen taklaus päähän kohdistuneena kuin eilen Rantakarilta jätettiin viheltämättä.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Kappas kun Oulun kotituomarit nostaa taas heti käden Ässien rikkeen merkiksi, kun ensin on kunnon estäminen vedelty alle tuomarin silmien alla.

Meinaat sitä kun Taimi pelasi kaksin käsin kiekottoman Vesalaisen pois? Kerrankin ollaan samaa mieltä.
 
Turussa peli loppui jo ennenkuin ehti alkaakaan... Tuomarit eivät tätä ratkaiseet, mutta pelkään, että tuo Pajupilli tulee vielä tällä kaudella jonkun pelin ratkaisemaan. Denisovin jäähy oli jo vähän hakemalla haettu ja Pikkaraisen pellehyppykin meni läpi. Yleensäkin Pajuselta tulee useinkin täysin outoja vihellyksiä leiseen linjaan nähden. Lappeenrannassakin nähnyt usein kuinka käsi nousee lähes aina kun yleisö kohahtaa. Silloin lähinnä huvittanut, kun SaiPahan niistä on silloin hyötynyt... Nyt kun ollaan itse "kärsivänä" osapuolena niin ei naurata.. Olisihan siinä kuitenkin ollut 3-0 tilanteessa edes 3%:n todennäköisyys tulla vielä tasoihin mutta 5-0 niin melkein on usko jo omiin mennyt ;-)
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Mikä tää homma et alkukaudessa päähän kohdistuneista sai about kuolemantuomion? Nyt 2+10.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Nyt ois Sailiolle töitä kun ihmiskyrpä-sika-Lamberg vapautuu. Onneks meillä on noita pakkeja vaikka muille jakaa niin pienet tällit tunnu missään...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös