Pe 2.2.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 37 154
  • 559
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Asiat kuitenkin tärkeysjärjestykseen. Mun tuurilla Herra 47 eli Sinko Salmi tekee viimeisen 5 min aikana kypärätempun, ja se olisi sellainen ”miracle on ice” jota ei tohtisi missata. Tämä siis vain jos lähden aiemmin pois.
Se on taalla sivistymattomassa maassa hyva etta saat viunaa koska haluat 24h.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
vittu mitä touhua, saisko näistä muutaman still kuvan?

milloin tuomarit herää ?

Näin nopeasti katsottuna tuo Juutilainen-Komulainen oli enemmän huonoa tuuria kuin mitään porsastelua. Ajavat yhdessä kiekon kanssa laitaan, Komulaisella tökkää luistin ja Juutilainen ei edes varsinaisesti taklaa, mutta kieltämättä työntää kädellä. Ei tuo ulosajonpaikka ole, mutta ehkä 2+10 ja toivottavasti Komulaiselle ei käynyt pahemmin, se lienee tärkeintä.

Edit: Pisteet Komulaiselle siitä ettei jäänyt makailemaan ja hakemaan ulosajoa, vaikka selvästi vähän tai enemmän kolahtikin.
 

Liitteet

  • komulainen_juutilainen.jpg
    komulainen_juutilainen.jpg
    173,9 KB · kertaa luettu: 253

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin pelistä huomaa selvästi miksi ammattilaiset ovat ammattilaisia ja junnut junnuja. Ne pienet asiat, kuten pieni lyhyt kiekon siirto omissa ei näiltä nuorilta oikein onnistu. 5v5 peli on ollut yllättävän hyvää omassa päässä alun sekoilun jälkeen, mutta kaikki ne pienet sijoittumiset yms. erottavat vielä ammattilaisuudesta. Ylivoimamaalit ratkaisivat pelin, joten kolmas erä lienee tylsää neppailua.

Se on juuri näin. Puhumattakaan kamppailupelaamisesta ja kamppailujen voittamisesta. Kyllä tuolla Honka ja co. pystyy loistamaan ihan eri tavalla, kun kokeneet ammattilaiset on tuomassa tasapainoa kokonaisuuteen.
 
Krisselle syöttöpinna, nää on tärkeitä nyt sille
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No niin, saatiinhan tästä vielä peli. Ja onneksi ei (kai?) ollut mikään tuomareiden avustuksellatai muuten vääryydellä saatu maali.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hade 5-0. Hakee edeltävässä tilanteessa Raskille melkoista namumaalia, mutta kun ei osu, niin laittaa sitten ranteella itse yläpeltiin.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
"JYPin" alivoima on kyllä onnetonta.

Tuossakin #39 rynni kuin nuori leokomarov
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No siinä ei kauaa mennyt, kun Tappara tasoitti.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jyppi rikkoo jatkuvalla syötöllä. Tuomarit armahtaa.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Tappara filmikahvaa 1-1. Kävikö edes maalissa, saatana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös