Pallokerhon otteet kaukalossa kaudella 2017–2018

  • 333 879
  • 2 836

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Vaikeeks taas meni saatana. Toki kapteeni vääntää kiekkoja väkisin sisään ja Larmi ottaa torjuntoja jopa kasseillaan! Noista mä tykkään.
 

Ikikerho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En tiedä mitä muut on mieltä, mutta Severi Sillanpää on pelannut tänään perkeleen hyvän pelin. Juu ei pisteitä, mutta nelossentterin homman hoitaa aivan loistavasti.
Täysin samaa mieltä tästä. Loistava taisteluvoitto tulee kuopiosta, hyvä kerho ja hyvä otto, on se vaan hieno mies! Kalpa hävisi, pelsut on häviöllä ja ässien tilanne on tasan tällä hetkellä, aika hyvin on menossa tämä kierros tällä hetkellä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ihan koko peliä ei tullut nähtyä, mutta olipa paikoin Kerho kusessa viimeisessä erässä. Tuuri ja Larmi piti Kerhon pelissä ja sitten tuli Kapteeni ratkaisemaan pelin. Lahti oli tuossa lähinnä tiellä, mutta tästä huolimatta näin. Karmea tuska taitaa Lahdellakin olla tällä hetkellä päällä.

No huikea voitto, ei voi muuta sanoa. Lauantaina hallissa lähemmäs 5000 kuin 4000 yleisöä. Toivottavasti nähdään aktiivinen Kerho siellä raskaan viikon päätteeksi.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Lahti oli tuossa lähinnä tiellä, mutta tästä huolimatta näin. Karmea tuska taitaa Lahdellakin olla tällä hetkellä päällä.
Lahti on niin jäykkä mies kun vertaa meiän nuorisoon, vaatii nykyään lentokentän pyörähdyksilleen. Nämä muut pelaa aisteillaan ja Lahti yrittää rutiinilla.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vaikka tänään tuli loistava taisteluvoitto Kuopiosta, niin kyllähän realistina pakko sanoa, että Kalpa oli parempi ja lähinnä Larmin + Oton + onnen avulla voitto tuli kotiin. Joku jo kehui Sillanpäätä ja vaikka itse myös antanut kritiikkiä, niin tänään pelasi kyllä hienosti.

Puolustus pitäisi saada jollain tavalla parempaan kuosiin. Olisko kassassa oikeasti hiukan rahaa panostaa puolustukseen?
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yksisarvismiestäkin kun on muuten tullut tässä dissattua, panin tänään merkille että Kerhon pelaajillahan jalka kulkee aika hyvin tässä vaiheessa kautta... Etenkin näillä jotka pisteitäkin takovat.

Miro Karjalainen ei ole hyvä ja antoi KalPan tehdä maalinkin sieltä, minkä piti kai olla vahvuusalue. Mutta vielä huolestuttavampaa on, että kiekollisesti #38 ja #39 ovat aivan samalla tasolla.

MUOK. OPEX tuossa kommentoikin Sillanpäätä. Ihan hyvää pörräämistä, mutta sääli että mies ei ole mikään uhka hyökkäyspäässä. Vähän aarniomaista pelaamista.
 

Ralph

Jäsen
Viimeiseen kuuteen peliin:

Palve, 1+6 = 7
Paajanen, 5+1 = 6
Lehtivuori, 3+3 = 6
Tuulola, 3+3 = 6
Vesalainen, 3+3 = 6
Nikkilä, 0+6 = 6
Leino, 0+4 = 4 (neljään peliin)

Seitsemän pelaajaa painanut viime viikot piste per peli -tahtia. Turunen jäljessä kun tehot vain 2+1. Muilla pelaajilla yhteensä 11 pistettä noihin kuuteen peliin.
 

Buzzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvin menee, mutta menköön. Playoff paikka lähenee vääjämättömästi. Kerholla 12 peliä jäljellä runkosarjaa. Niistä fifty/fifty, koti- ja vieraspelejä. Vieraissa kulkee, niinkuin entisellä miehellä, mutta kotona on ollut takkuista saamisen puolella (pisteiden). Huomattavaa se, että itseasiassa Kerho saalistanut enemmän pisteitä vieraspeleistä kuin kotipeleistä. Lisäksi vieraspelaamisen ylivoima on ollut häikäisevän hyvää. Miten saada rentous tekemiseen ja voittaminen myös kotipeleihin? Siinäpä pähkinä Pennanen & co purtavaksi.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Miten saada rentous tekemiseen ja voittaminen myös kotipeleihin? Siinäpä pähkinä Pennanen & co purtavaksi.
Tässä on muuten vissi ero siinäkin, miten vastustelija pelaa Kerhoa vastaan. Kun Kepa on vierasilla, isäntäjoukkue pelaa aggressiivisesti, antaa helvetisti painetta ja pelailee myös itseään ulos helposti - ja tämmösessä vauhdikkaassa päästä-päähän luistelukisassa meidän Pallo on (ollut tammikuun) yllättävän hyvä. Sitten taas kun jengit tulee Rinkelinmäelle, niin paljon tarkempaan träppäillään ja jopa peruutellaan - ja silloin meiän Pallo taas hakkaa päätään ties mihin samuperhosiin eikä osu millään maaliin.

Tänään (eilen) kävi taas niin, että ottelusta tehtiin ihmeellisellä puolustuspään sekoilulla vaikea, mutta onneksi kävi hyvin lopulta. Vaikka oli tuuriakin mukana, pomppihan se kiekko KalPallekin melkosesti, mm. se syöttö tokaan maaliin lipsahti vahingossa lavan kannasta ja meni Larmin lapion alta. Jos olisi mennyt sinne minne piti niin maaliahan ei olisi kaiketi syntynyt.

Karjalaisen on palattava hyvälle tasolleen, tässä pelissä oli ymmärrettävästi vähän hukassa kuten kuka vaan pitkältä pelitauolta palaava. Muutoin pakkiparit oli vähän tasaisemmat, mutta karmeaahan tuo oman pään palloilu on edelleen. Jotenkin käsittämättömän vaikeaa se merkkaaminen ja ihan perus 1-1 pelaaminen on. Oli useampi kerta kun KalPalla joku 1 vs 3 hyökkäys ja siitäkin saatiin paniikki omiin.

Mutta ei luovutettu saatana ja väännettiin väkisin wanha kunnon pig steel tutuilta mestoilta! Kotona sitten lauantaina hirveä ralli päälle, ylälippa ainakin notkuu liitoksistaan.
 

Ralph

Jäsen
HPK:n koko kauden sisäisen pistepörssin kärki:

1. Oula Palve, 40 pistettä
2. Kristian Vesalainen, 34 pistettä
3. Joonas Lehtivuori, 30 pistettä
4. Otto Paajanen, 27 pistettä
5. Teemu Turunen, 27 pistettä

Eli Paajasen ja Turusen kolmetta pistettä vaille ollaan siitä, että viisi pelaajaa yltäisi samalla kaudella 30 pisteen rajapyykkiin. Ei ole ihan yleistä Kerholle, että vähintään viisi siihen pystyisi samalla kaudella. Tässä aiemmat tällaiset kaudet 2000-luvulta ja kauden lopputulos Kerhon osalta:

- 1999-00, pronssia
- 2001-02, pronssia
- 2002-03, pronssia
- 2004-05, pronssia
- 2006-07, pronssia
- 2009-10, hopeaa

Eli mestaruus taitaa jäädä haaveeksi, mutta Paajasen ja Turusen kolme pistettä mieheen varmistaa Kerholle himmeämmän mitalin. Joko voi alkaa papuja keräilemään mitalikahveja varten?
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Näkeekös jostain sarjataulukon kierroksittain? Mietin, että miltä se sarjataulukko taas näyttikään silloin tammikuun ensimmäisenä päivänä.

On tää hurjaa menoa
 

Ralph

Jäsen
Mietin, että miltä se sarjataulukko taas näyttikään silloin tammikuun ensimmäisenä päivänä.
5. Ässät, 59 pistettä
6. SaiPa, 58 pistettä
---
7. Lukko, 58 pistettä
8. Pelicans, 56 pistettä
9. HIFK, 56 pistettä
10. KalPa, 55 pistettä
---
11. KooKoo, 43 pistettä
12. Ilves, 40 pistettä
13. Jukurit, 38 pistettä
14. Sport, 38 pistettä
15. HPK, 35 pistettä

Siitä voi jokainen itse etsiä Ässien ja HPK:n piste-eron, kun vuosi vaihtui. Ja voittihan vuoden ekassa pelissä Ässät rankkareilla HPK:n, joten ero vielä kasvoi yhden ottelun jälkeen.
 

Ralph

Jäsen
Ehkä on sittenkin okei, jos HPK ei jatkuvasti pelaa hyvin. Eilen puhuttiin JYP:stä, että heillä oli a-junnujoukkue ja se tarkoittaa varmaa tappiota. Joukkueessa pelasi yhdeksän a-junnuikäistä.

HPK:lla on joka pelissä seitsemästä yhdeksään a-junnua, joten perustellaan huonoja pelejä kuin JYP. Kärppätappio johtui noista kahdeksasta a-junnusta, mutta KalPa kaatui seitsemällä.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään on sitten kova testi edessä HIFK:ta vastaan, vaikka onhan tässä ollut jo pidempään kovaa testiä. Jos on Kerho pelannut pidempään hyvin niin sitä on tehnyt myös HIFK. Kuntopuntarissa HIFK on Kerhon edellä, joten sieltä tulee todella kova vastus vastaan. Voitettaissa peli tottakai on ja se vaatii hyvää peliä heti alusta alkaen. Näin uskon, että myös käy sillä, kuten tapana on ollut, mitä laadukkaampi vastus sitä paremmin myös itse pelataan.

Luulen, että pelin ratkaisu käydään maalinedustoilla, ne täytyy nyt vaan pystyä pitämään hallussa. Lisäksi nyt ei saisi päästää yhtään helppoa maalia eli ne halvat maalit pois. Kova karvaus vaan päälle jolla vaikeutetaan HIFK pelin avaamista lisäksi itse täytyy pystyä tulemaan pelaamalla omista pois sillä HIFK karvaa myös hanakasti ja iskee painetta jos siihen vähäänkään annetaan mahdollisuutta.

Pelihän sen sitten lopulta näyttää mitä tuleman pitää. Pahoin vain pelkään, että HIFK:n vire on Kerholle tänään liikaa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Nyt tarvittais vyysisyyttä. Ekan erän lopussa alkoi jo näykä miten pelottaa kiekon kanssa ja siitä Vesalaiselta suoraan vastustajan lapaan lätty, onneksi ei mennyt. Nyt pitäisi saada laidat ryskymään.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo, IFK otti isännän otteet erän lopussa ja painoi päälle kuin yleinen syyttäjä. Plussaa tuosta oman maalin varjelemisesta, nyt ainakin otetaan äijät tosissaan oman maalin edessä. Ja olihan siinä Kerhollakin tonttinsa.
 

J.Petke

Jäsen
Voiko joku avata tämän Niemeläinen - Karjalainen -parin ideaa? Kumpikaan ei oikein osaa lukea peliä ja varsinkin Niemeläinen on aivan liian usein hukassa. Huonosti muodostettu pari mielestäni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös