Washington Capitals 2017–2018

  • 193 102
  • 701

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Lähiviikkojen ohjelma muistuttaa ihan vanhoja huonoja aikoja jolloin pyrittiin luomaan uusia rivaliteetteja peluuttamalla oman divisioonan jengejä vastakkain niin että lännen porukoita näki paljon harvemmin.
Ei siinä sinällään mitään mutta tuolloin se merkitsi että Caps kohtasi Hurrikaanit tai Pantterit joka toinen viikko, suurinpiirtein (vai tuntuiko vain siltä?).
Ja Hurricanesin kanssa ei saa kyllä rivalrya aikaan sitten millään.
Ihan hyvää kiekko pelaavat, ei siinä mitään, mutta tunteita eivät herätä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Eilinen iltapeli kasvatti kotivoittoputken jo yhdeksään kun b2b-reissulla idässä käväissyt Blues kaatui jatkoilla.

Tasanen peli ja pinnat kelpaa kun pienen suvantovaiheen jälkeen metron jengit näköjään taas palanneet voittokantaan muuallakin. Burakovskylle ihan kelvolline paluu rosteriin, vaikka Stephensonin viltitys osiltaan hiukan harmitteli. Oshielle annettiin erän verran herätystä ykkösketjussa ja sitten palloteltiin takasin ruotuun kun DSP näyttäs tällä hetkellä vaan olevan se sopivin palanen tohen. Herättely kuitenkin sen puoleen toimi että pari kertaa pääs viime ajat yössä ollut Oshiekin tehoille.

Tällä viikolla vielä kaks kotona, eka Canucks (tähän mulla vahvat ohipeli-fiilikset, saatanpa kokeilla vedonlyöntiä omia vastaan) ja viikonloppuna tais olla Hurrikaanit.
 

Väkkärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Kalpa
Jälleen rohkea kiekollinen pelaaminen omassa päässä aiheutti turnovereita ja sitä kautta vastustaja sai vaarallisimmat tekopaikat. Tykkään kuitenkin että pelataan kiekolla vaikka se aiheuttaakin Holtbylle tai Grulle päänvaivaa.

Ylivoima ei edelleenkään toimi, siitä huolimatta vaikka pari uunia saatiinkin. Kiekkoa ei saada Oville tai Oshielle one timereihin. Vihut osaa pelata tiiviillä neliöllä eikä sen läpi saada syöttöjä läpi, jota kautta saisi rikottua av-nelikkoa.

Ti-ke yönä Canucks kotona. Pisteet pitäisi jäädä Capseille. Kuitenkin pitää osata suhtautua oikein myös mahdolliseen tilastotappioon.:)
 

CAPSmaN

Jäsen
Suosikkijoukkue
caps, Kajaanin HOKKI
Capitalsille kymmenes voitto putkeen dc:ssä. Ensimmäinen erä oli vähän hakemista, kunnes Carlsonin kuti upposi erän lopussa canucksin maalin keikkuessa suuntaan jos toiseen ja ihmeellistä maalivahdin estämistä koittivat canucksit haastaa vielä siitä. Toinen erä kokonaan capsien ja olisi voinut muutaman osuman lisää iskeä.
Orpikilta omaan silmään hyvää pelaamista. Tärkeitä blokkeja ja liekkö ollut miehelle uran ensimmäinen läpiajo, mistä kuti "vain" muutaman metrin yli ja lanattiin vielä vedon jälkeen kunnolla. DSP:ltä hieno vastaus tuohon Huttonin taklaukseen, mutta ei kyllä ykkösen laidassa miehen paikka ole. Niin ja Grubyltä huippupeli maalissa ja toivottavasti sama meno jatkuu backtobackissa carolinan kanssa.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jep, 10 täytee kotihallissa. Perusarki rullaa ja voittoja tulee nyt totuttuun tahtiin.

Maalinteko ois ollut tänäpä vaikeeta mutta kaverin pakeilta tuli mukavasti apua siihenkin kun eka El Zorro taisteli maalin paikoilleen juuri ajoissa että saatiin toimitettua limppua verkkoon ja viimosessa Gudbranson teki omiin ihan Maradonaan verrattavissa olevalla suorituksella.

Sitten tuplat Canesia vastaan. Hyvän putken jälkeen 2 pinnaa riittää itelle tästä. Ois hyvä ottaa tilasotappiokin alta ennen ensi viikon omaa reissua :)
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Aikalailla voi sanoa, että ilmaiset pisteet tuli. Vastustaja oli sanalla sanoen heikko, eikä missään vaiheessa tarvinnut epäillä kahta pistettä. Ossi ei ole ollut omimmillaan viime aikoina, eikä mihinkään hurjaan lentoon varmastikaan pääse tuolla alemmissa ketjuissa, joten täytyy nyt vain luottaa, että mies herää ja nimenomaan lunastaisi paikkansa takaisin tuonne tuloksenteko ketjuihin. Nyt vain ensi pelissä koko apinalauma pois selästä ja paluu arkeen.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Pompuilla voitto vaikka täysin ansaittu olikin.
Oliko Caps todella hyvä toisessa vai Eunukit ihan kaamoksessa.
Piranha näytti kivasti löytäneen jalkansa pitkästä aikaa vaikka maaleja ei tullut.
 

6sto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Itse en ole töiden takia paria viimeisintä peliä kerennyt katsomaan, mutta onko Vranan alas lähetyksen takana huonot peliotteet vai muuten vain annetaan muillekin mahdollisuuksia?

EDIT: Vai olenko lukenut asiasta väärää tietoa?
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ei Vrana ole lähetetty alas.
Tai siis oli vissiin vuorokaudeksi tai jotain. Ihan tekninen juttu, säästivät sillä muutaman tonnin.
Ei kuitenkaan ollut tarkoitus että pelaisi alhaalla ja olisi pelaamatta ylhäällä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Vanha niksi palkkakatossa pyöriville joukkueille. Kun on pelitaukoa, niin vapaasti liikuteltavaa kalustoa voi välillä heittää "farmiin" paperilla. Fyysisesti ei esim Vrana ole kuitenkaan Hersheyssä päin käväissyt vaan lippuset ja lappuset liikkuneet sinne tänne. Näillä saadaan pyöriteltyä aina joku dollari kattoon tilaa.

Siitä en tiedä onko tämä sallittua nyt tulevan "by weekin" aikana, ei varmaan? Ja mikä ihmeen byweek tuokin on, kun ei siinä edes ole viikkoa pelien välissä. Perjantaina paikallista aikaa pelataan Carolinassa ja seuraavan viikon torstaina taas Jerseyssä.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Ei kovin häävi ottelu Carolinaa vastaan, eikä myöskään tuo itse ottelu ollut mielestäni kovinkaan viihdyttävä. Yöllä toki uusi yritys Canesin kotikentällä, saas nähdä lähdetäänköhän siellä taistelemaan pisteistä vai suunnataanko katseet jo tulevaan bye weekiin.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ei tämmösten takia viittis vallata teeveetä pikkukakkoselta. Tosi huonoa peliä kaikin puolin tämä toinenkin b2b. Taisi Caps aloittaa ohiviikkonsa pari päivää sovittua aiemmin, mutta kun tämäkin riitti pisteperpelille niin menköön.

Eli jokseenkin ei-ansaittu voitto viimesellä sekunnilla. Oikein sääliks kävi Canesia tuossa kohtaa joka noita pisteitä ois tarvinnut. kertoo peliistä oleellisen sekin että omien 0,05 s enne summeria tehty voittomaali ei mitään kummempia tuuletuksia aiheuttanut.

Ovie sai maalin ja pari crosbypistettä sentäs. Ja toki joukkueelle se 2p.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Joo, pelillisesti ei ehkä ollut sitä parasta antia, mutta mielestäni oli ihan viihdyttävä kamppailu. En tiedä sitten olenko ainoa, jonka mielestä näin asia.:) Beagle nyt ei ole valovuoteen tehnyt maalia ja erittäin hienoon paikkaan teki maalin ja ne ilmeet kyllä kertoivat kaiken.

Nyt huilataan hetki ja noin viikon päästä Devilsiä vastaan jatkuu.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Vääryyshän tuo voitto oli.
Seraavan kerran kun HFboardseilla huudetaan miten tuomarit aina sortaa Capsejä niin tämän pelin voisi palauttaa mieliin.
No, näitä sattuu. Tällä kertaa hyöty meille.
 

Caveman8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Katse tulevaisuuteen

Mielenkiintoista nähdä mitä MacLellan tekee tämän kauden suhteen. Kausi on sujunut yllättävän positiivisissa merkeissä, mutta tällä hetkellä rosteri taitaa olla niin kaukana cup contenderista, että isompia muutoksia kesken kauden ei varmaankaan nähdä. Idässä Lightning on niin vakuuttava ja lännessä Predators ja Blues ovat imo selkeästi kovempia nippuja. Voidaan myös ottaa huomioon että viimeaikoina ryhdistäytynyt Penguins on taas todennäköinen vastustaja pudotuspeleissä. Se ajatus hirvittää nykyään.

Supertähdet Crosby ja Malkin ovat näyttäneet kahdella peräkkäisellä Cupilla mitä kahdella maailmanluokan sentterillä voi parhaimmillaan saada aikaan. Mitä jos Washingtonissa olisi ensi kaudella vastaaava kaksikko? NHL - The case for the Toronto Maple Leafs trading Auston Matthews Spekulaatioissa Leafs tarvitsee top-2 puolustajan ja loistavaa kautta pelaava John Carlson kyl sopis siihen vaatimukseen. Leafsilla ei taida olla rosterissa muita rightin puolen pakkeja tällä hetkellä kuin Zaitsev. 28-vuotiaan Carlsonin seuraavat pari kautta taitavat olla sitä uran parasta kiekkoa. Cupjahtiin valmistautuva Leafs tarvitsee juuri tälläisen kokeneen ja rauhallisen eliittipuolustajan, joka kykenee tekemään pisteitä. Hauska, joskaan ei kovin relevantti yksityiskohta on, että Carlson (35) on tehnyt enemmän pisteitä tällä kaudella kuin Matthews (33). Vaikka Carlsonia odottaa palkankorotus kesällä, on hän silti huomattavasti edullisempi pelaaja kuin 18-19 tulokassopparinsa päättävä Matthews. Joten olisiko se sitten first rounder+Carlson > Matthews?

Capitalsin oma superduo olis siis Kuznetsov-Matthews. Toteutuessaan tämä olisi täydellinen sauma treidata Bäckström ja saada top-2 puolustaja tilalle. Bäckström, joka on tehnyt neljä kautta putkeen yli 70p ei näytä minkäänlaisia hyytymisen merkkejä ja on hyvin todennäköisesti vuosipalkan (6,7milj) arvoinen pelaaja pahvin (2019-2020) loppuun asti. Tällaiset moovit tekisivät myös Capitalsista cup contenderin. Matthewsin pelatessa ens kaudella vielä 925k palkalla, se olisi Ovechkinin viimeinen ja paras mahdollisuus koskaan voittaa Stanley Cup tässä seurassa. Arvio Matthewsin uudesta sopimuksesta on tällä hetkellä 9-10milj. vuodessa, joten se tarkottaisi kapteenin treidaamista lähitulevaisuudessa.
 

F#21

Jäsen
^ Eiköhän kannata heti unohtaa haaveilu Matthewsistä. Toronto ei tule treidaamaan häntä, vaikka joku ESPN-toimittaja noin oksentaisi.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Juu Matthews liikkuu yhtä varmasti kuin Ovechkin tai Crosby olis liikkunut vuonna 2007.

En kyllä näe muutenkaan että tässä oltaisiin erityisen kaukana cup contenderista. Peli rullaa ja core on edelleen sarjan parhaita. Kunhan tulis kerrankin se hyvä pöhinä päälle oikeeseen aikaan (keväällä) ja onni hiukan myötä niin eväät on mennä päätyyn asti.

Cap nousee kesällä ennakko-arvioiden mukaan 5+ milliä joten Carlsonin jatko ei jää rahasta kiinni. Jos jotain treidiä tässä ite odottelen, niin oddmanout-Burakovsky ois semmonen palanen josta voisi saada hyödyllisemmän yksilön tilalle jo tän kauden kannujahtiin, tai kesällä vaikka futures-pakettiin ja palkkakattoon muutama milli tilaa.
 

CAPSmaN

Jäsen
Suosikkijoukkue
caps, Kajaanin HOKKI
Joo eiköhän Toronto pistä Matthewsin lihoiksi, kun saavat kesällä vapautuvan JC:n ja ykköskierroksen myöhäisen pickin :) Ja kyllähän tuo nykyinen Bäcks Kuzy kaksikko tekee mielestäni myös kärkisenttereiden osalta contenderin.
Mikäs lienee Grubyn tilanne, kun hieman vaikean startin jälkeen pelannut aika hyvin, mutta sopimushan loppuu ensi kesään ja eikös Samsonovkin ole jossain vaiheessa rapakon taakse tulossa?
Burasta jos jotain kohtuullista saa, niin kannattaisi harkita vakavasti miehestä luopumista tai sitten nakata ykköseen ja katsoa miten peli kulkee kasin ja bäcksin kanssa sillä eihän DSP sinne kuulu.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Armia olisi edelleen se kaveri, jota ehkä eniten haluaisin pääkaupunkiin. Jetsin paidassa kun ei näytä pääsevän top6-osastolle millään, niin täällä olisi tarjolla ykkösketjun paikka. Liikuteltavaa löytyisi varmasti, joten ei muutakin toimistolla luuria käteen.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Armia olisi edelleen se kaveri, jota ehkä eniten haluaisin pääkaupunkiin. Jetsin paidassa kun ei näytä pääsevän top6-osastolle millään, niin täällä olisi tarjolla ykkösketjun paikka. Liikuteltavaa löytyisi varmasti, joten ei muutakin toimistolla luuria käteen.

Ei meillä oikeen ole mitään mitä Jets haluais. Armia on heille arvokas pelaaja roolissaan.

Samsonov tullee ens kesänä veden yli, mutta kolmen kakkoshäkkäri vuoden jälkeen ja kaukalon mittojen muuttuessa fiksuinta lienee pelata AHL läpi ensin isoilla pelimäärillä. Grubauerilla on viel vuosi RFA pakotteita joten saa nähä roikutetaanko vielä väkisin avaamassa luukkua vai tarjoaako joku taas yhden lupailevan kauden jälkeen jo semmosta palautetta että kelpaa meille. Copleyn pitäs kans päästä jo ylös ja jos ei riitä niin jonkun 60v veteraanin saa kyllä selviytymään 15 pelistä pienellä rahalla.
 

Caveman8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Joo eiköhän Toronto pistä Matthewsin lihoiksi, kun saavat kesällä vapautuvan JC:n ja ykköskierroksen myöhäisen pickin :)

Voi olla, että first rounder ja Carlson ei olisi aivan tarpeeksi, mutta aika lähellä kuitenkin. Holtby+Carlson > Andersen+Matthews vois olla myös mielenkiintoinen ;) Ja kyllä sieltä ykköskierroksen myöhäisiltä varauksilta voi löytää itselleen tähtipelaajan. Capitalsin myöhäisiä ykkösrundin varauksia: Kuznetsov, Carlson, Johansson, Green, Burakovsky, Samsonov. Lisäksi esimerkiksi vuoden 2014 ykköskierroksella varausnumeroilla 25, 27, 29 on sellaisia nimiä kuten Pastrnak, Goldobin ja Kempe.

Ei ole muuten kauan, kun Edmonton treidasi Taylor Hallin pelkästään Adam Larssoniin. Matthewsin odotusarvo on varmasti kovempi kun Hallin, mutta ei kuitenkaan niin kova kuin McDavidin tai edes Crosbyn. Tossa ESPN:n jutussa minkä laitoin edelliseen viestiin oli niin paljon hyviä pointteja et kyl kiva nähdä millaisen ratkaisun Leafs tekee. Se, että kuinka todennäköistä se on tai että vaihtokauppa kävis Capitalsin kanssa on asia erikseen.
 

6sto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Itsekin olisin tuon Buran treidin kannalla, mutta onko kukaan pähkäillyt mitä sillä olisi mahdollista saada?
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Itsekin olisin tuon Buran treidin kannalla, mutta onko kukaan pähkäillyt mitä sillä olisi mahdollista saada?

No menee isosti fantasian puolelle mutta tarjotaan nyt jotain kun ei parempaakaan tekemistä ole :)

1:1 kaupalla ei tässä kohtaan varmaan mitään erityisen järkevää. Jos Kojootit olis valmiita lisäämään jotain varausvuoroa, niin esim Bura+Chorney <-> Hjalmarsson+?.

Yks mitä tossa ite pyörittelin oikeen vaikeemman kautta joku kerta autoa ajaessa, että kun Buran isä aikanaan Ottawassa esiintyi edukseen niin sinne monimutkasen kaavan kautta. Ensin Future considerations <-> Oduya tälle keväälle ja kesällä sitten nuo future considerations konkretisoituu kaupalla Burakovsky+Orpik <-> Hoffman jolloin kokonaisuudessa off season treidi: Bura+Orpik <-> Hoffman+Oduyan kevät 2018. Tämän kauden haluan kuitenkin vielä Orpikin pitää mukana joten en kyseiseen diiliin vielä pistäisi puumerkkiä! Ottawa kaupittelee Hoffmannia palkkakulujen takia ja Burakovsky olisi halvempi sekä kontrolloitavampi. Orpik taasen cap-hittiään jo mukavasti halvempi, etenkin jos odotetaan että saadaan bonarit maksettua ensin pois.

Edit. Fantasiamaailmasta takaisin todellisuuteen: Vegasin ja Capsin scoutit on toistensa peleissä viime aikoina kyläilleet useammin kuin kertaalleen, joten pientä viritelmää saattaa olla menossa.?

Edit 2. muokkausta vielä tuohen jälkimmäiseen fantasia-treidiin..
 
Viimeksi muokattu:

6sto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
No menee isosti fantasian puolelle mutta tarjotaan nyt jotain kun ei parempaakaan tekemistä ole :)

1:1 kaupalla ei tässä kohtaan varmaan mitään erityisen järkevää. Jos Kojootit olis valmiita lisäämään jotain varausvuoroa, niin esim Bura+Chorney <-> Hjalmarsson+?.

Yks mitä tossa ite pyörittelin oikeen vaikeemman kautta joku kerta autoa ajaessa, että kun Buran isä aikanaan Ottawassa esiintyi edukseen niin sinne monimutkasen kaavan kautta. Ensin Bura <-> Oduya+ future considerations ja kesällä sitten nuo future considerations konkretisoituu kaupalla Orpik <-> Hoffman jolloin kokonaisuudessa Bura+ensi vuoden Orpik <-> Hoffman+Oduyan kevät. Orpikille kun maksetaan ensin bonarit pois on miehen todellinen palkka enää kolme milliä, alkanee kelpaamaan sisäisen palkkakaton porukoille. Tämän kauden haluan kuitenkin vielä Orpikin pitää mukana!

Edit. Fantasiamaailmasta takaisin todellisuuteen: Vegasin ja Capsin scoutit on toistensa peleissä viime aikoina kyläilleet useammin kuin kertaalleen, joten pientä viritelmää saattaa olla menossa.?

Jaa-a itse en kyllä keksi mitä sieltä mahtaisi olla tulossa. Voi kyllä olla ettei Vegas vielä tässä kohtaa haluaisi treidata ketään, kuka on vähänkin onnistunut tuossa joukkueessa(huom. vielä).

Asiasta toiseen: Millaistakohan palkkaa aikoo Wilson saada jatkossa, jos kehitys jatkuu vielä kaverin kohdalla, tulee tämän sopimuksen loppu täydelliseen paikkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös