La 13.1.2018 Ässät - Lukko

  • 6 522
  • 40

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jospa taas vaihteeksi avattaisiin otteluketjukin ihan ajoissa..

Taas kerran Lukko-peli, näistä menee jo lähes maku kun tuntuu, että likimain joka toinen viikko näitä tahtoo olla. Tosin tämä taitaakin nyt sitten olla kauden viimeinen kohtaaminen, kun tässä esimerkiksi maakunnan sisäisen puolivälieräsarjan mahdollisuus näyttää hyvin utopistiselta taas tänäkin vuonna

Kotijoukkueen päävalmentaja on viime aikoina päässyt arvostelemaan joukkueen jyrkin sanoin, sen verran pitkäksi on tämä Ässien alavire taas venähtänyt. Osin voi mennä massiivisen loukkaantumislistan taakse, osin taas ei voi. Viime viikonloppuna esimerkiksi asioiden mennessä vain aivan vähän eri tavalla, Ässät olisi saanut jopa 4-5 pistettä, mutta mitäpä sitä jossittelemaan kun nolla tuli. Joka tapauksessa paineet voittamiseen, etenkin kotona, alkavat taas olla jo aika isot. Rosteri on kuitenkin edelleen sellainen, että tavallaan tulosta täytyisi voida odottaa näilläkin miehillä

Korhonen-Makkonen-Laganiere
Peltola-Taimi

Lähteenmäki-Kärki-Kotkniemi
Matushkin-Vuorisalo

Saha-Kuparinen-Insam
Mäkelä-Tuohilampi

Huhtanen-Appelgren-Lamberg
Walli

Kiviaho
(Bernard)

Rosterissa ainoana asiana huomio kiinnittyy siihen, että VIIMEINKIN luoja edes tietää miten pitkään aikaan Kiviaho on taas aloittava maalivahti. Miehen option käyttö tuossa juuri julkaistiin, joten sen kunniaksiko sitten, tiedä häntä

Lähdetään nyt siitä, että Lukko-ottelu tulee tähän väliin oikeaan paikkaan, koska niin äärimmäisen inhottavia tappioita tässä on tullut viimeisen viikon aikana useita. Nyt ei riitä, että pisteet ovat melkein taskussa kuten ovat useimmissa aiemmissa viime aikojen peleissä olleet, nyt pitäisi varmistaa että ne myös jäävät sinne taskuun. Äärimmäisen haastava ilta on varmasti edessä, mutta Lukko on kaatunut tällä kaudella useamman kerran ihan puhtaalla hengen voimalla, joten se on ainakin hyvä tavoitetila..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tämä on Ässille kriittinen peli: tappioputki pitää saada nopeasti poikki jotta väli kuuden joukkoon ei kasva nopeasti mahdottomaksi kiriä kiinni

Kiviaho maalilla on ratkaisevassa osassa, koppi pitää tarttua heti alusta asti. Jos Lukko pääsee parilla helpolla maalilla johtoon niin se on vaikea lyötävä. Jos kerrankin kävisi Ässillä edes pieni munkki ja saataisiin ekoille minuuteille joku pomppumaali niin sen voimin saataisiin ehkä se Isomäen lauantaihurmos sytytettyä...
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Enpä muista koska viimeksi on lähdetty näin heikoista asetelmista paikallispeliin. Ässillä sairaslista nälkävuoden pituinen eikä asiaa paranna se, että vemppamiehet edustavat joukkueen kärkipelaajia. Maalivahdit on ansiokkaasti valmennettu siihen tilaan että mestis olisi oikeampi sarja näille sankareille, kumpikaan ei saa kiinni rantapalloakaan. Puolustuksen stunttimiehet ja kasipakit ovat ilmeisesti jo kaikkensa antaneet, nykyään ei onnistu edes se pleksin kautta purku vaan niistäkin kiekot karkailevat katsomoon. Seuraukset sitten sen mukaan, eli alivoimaa ja maaleja omaan päähän.

Eipä siinä, meikkis lähtee katselemaan asenteella kova känni ja noloja huutoja koko pelin ajan. Toivottavasti kotijoukkue jaksaa sinnitellä pitempään kuin minä. Tulosvetoon Ässät 0,1,2 ja Lukko 8, 9 ja 10.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko tänään:

Mv: Kähkönen (Ylönen)

I: Niskala-Motin; VandeVelde-Ramstedt-Koivisto
II: Ahonen-Riikola; Keräen-Ilomäki-Liedes
III: Marttinen-Sevänen; Suuronen-Tiivola-Antonen
IV: Koivistoinen-Friberg-Claireaux
(7. pakki Mäkinen)

Eli torstain pelin kuumeen takia väliin jättänyt Johan Motin palaa takaisin omalle paikalleen ja Atte Mäkinen siirtyy takaisin seiskapakiksi. Muita muutoksia ei torstaiseen ole, eikä mikään ihme sillä minusta Lukko pelasi silloin ihan kelpo pelin sarjajohtajaa vastaan.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukon vaikea ajanjakso takanapäin ja tässä viimeisen kuukauden ajan on pelit kulkeneet taas paremmin, viimeisestä 9 matsista 18 pistettä eli 2 p/ottelu. Positiivista on, että uudet miehet Ramstedt ja VandeVelde ovat parantaneet ja päässeet pisteiden makuun. Kun vielä Ässillä on viime aikoina mennyt heikommin, niin Lukon pitäisi kai olla ennakkosuosikki, mutta näissä peleissä harvemmin on menneillä ollut merkitystä. Tasainen matsi varmaan odotettavissa, kertoimetkin ennakoivat tätä: 2,35 - 4,00 - 2,40. Ja matsin jälkeen tässä ketjussa isoveli sitä ja tätä, suippokorvat, hitsaajat, 1963, RTK jne.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Ässillä taitaa olla nyt viimeisestä 8 ottelusta raavittu miehekkäät 2 pistettä? Peli ollut aivan saatanan huonoa eikä käytännössä mikään ole toiminut. Maalivahdit eivät ole onnistuneet, puolustus ajoittain käytännössä vitsi ja hyökkäyksessä tarvitaan tolkuton määrä maalipaikkoja, jotta saadaan kiekkoa verkkoon.

Rehellisesti sanottuna illan ottelusta ei ole kyllä juurikaan mitään odotuksia. Lukko on pelannut hyvin viime aikoina ja tulee takuulla kovaa heti ottelun alusta asti.

Veikataan 1-5 lopputulos vaikka tottakai edes 1 piste lämmittäisi mieltä.

Mukavaa kiekkoiltaa kaikille!
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Miksi tämäkin koitos alkaa vasta 18.30?

Ihan turhaa ja typerää venyttää näitä viikonloppupelejä noin myöhään.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Miksi tämäkin koitos alkaa vasta 18.30?

Hallin ohjeismyynnin kannalta varmaan hyvä tuo myöhäisempi aika. Kaljaa menee enemmän ja ihmisiä alkaa hiukomaan, joten makkarakin maistuu.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Miksi tämäkin koitos alkaa vasta 18.30?

Ihan turhaa ja typerää venyttää näitä viikonloppupelejä noin myöhään.

Vastasit itsellesi, viikonlopun takia tietenkin alkaa myöhemmin. Nyt voi sitten pelin jälkeen mennä hallilta suoraan kapakkaan jatkamaan iltaa, ei tarvitse edes mennä välissä kotiin ottamaan lisää pohjia vain siksi, koska on liian aikaista *hymiö*

Perheelliselle onkin sitten jo iso ero tuossa puolentoista tunnin viiveessä normaalilauantaihin nähden, se on totta..
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Illan peli auttaa pitämään vaimon tyytyväisenä. Muutimme taannoin Raumalle ja sanoin meneväni baariin katsomaan peliä. Vaimo ei ajatuksesta pitänyt, mutta kerroin hänelle Ässien olevan nykyään niin paska, että joudun kuitenkin lähtemään kotiin jo viiden minuutin pelin jälkeen Lukon johtaessa 0-2. Tosin Kiviahon ollessa maalissa tulee jo Lukon kaksi ensimmäistä laukausta luultavasti menemään maaliin, joten ehkä saan lähteä kotiin jo minuutin jälkeen. En taida tilata isoa tuoppia. Ehkä jonkin shotin voi ehtiä juomaan, ennenkuin peli on ratkennut.
Vitun Kiviaho! Miten voi laittaa maalille kaverin, josta oma valmentajakin on sanonut, ettei saa edes vetoketjua kiinni?
 
Muutimme taannoin Raumalle...
Voimia.

Nelosketjun voisi laittaa pelin avaavaksi ketjuksi jäälle. Ohjeistuksena koko peliksi yksinkertainen kiekko päätyyn, aja ja ärsytä. Kananmunat kainaloissa fleguilu saisi pikku hiljaa loppua. Illan matsiin seisomakatsomo loppuunmyyty ja A-katsomot lähestulkoon loppuunmyyty kaikki. Eli yli 6000 katsojan pitäisi mennä tänään rikki. Loppuunmyytyyn halliin tuskin aivan riittää.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Kiitos! Niitä todella tarvitaan. Ei tätä paikkaa turhaan kutsuta Suomen persereiäksi, mutta minkäs teet, kun molempien työpaikat ovat täällä.
Nelosketju voisi tosiaan laittaa laidat ryskymään, koska maalien muodossa ei tule olemaan kotiyleisöllä juhlittavaa.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Rutiinivoittoa Lukko lähtee hakemaan tänään ja kaikki muu paitsi kolme pistettä raumalaisille on iso pettymys. Ilmeisesti paikalliselta jullekerholta puuttuu tänään useampi pelaaja, mutta loukkaatumisten taakse ei kannata mennä, eikä sitä korttia ole toistaiseksi vielä käytettykään. Vähän ehkä vilauteltu tulevan tappion syyksi. Lukolta puuttuu pari kovaa laituria, mutta muutoin joukkue on kasassa.

Porilaiset rypevät tappioputkessa ja näin tulee myös jatkumaan. Suora voitto Lukolle tänään siis. Onneksi myös sieltä on lyhyt kotimatka takaisin sivistykseen, etteivät paikalle menevät Lukon kannattajat altistu liikaa yksinkertaisuuden alhoon.

Hyvää peli-iltaa ihan kaikille.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jaahas Lukon loistava ylivoima vei pisteet Raumalle tänä iltana. Osittain nähtiin aika railakasta taklauspeliä. Satakunnan keskinäisten pisteet jäivät tällä kaudella Lukolle pistein 10-8.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kliininen vierasvoitto. Yv alkaa toimia. Kähkönen hjyvä, vaikka nollapeli meni halvalla. Kiitos Lukko.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Aiai, kun tekee hyvää. Positiivista Lukon kannalta oli, että ylivoima toimi. Porilaisten kannalta highlightit jäivät suippojen suurimpaan huppin eli taklauksiin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ässät-Lukko 1-4.

Viime aikoina Lukon vieraspelit eivät ole oikein sujuneet, mutta tänään oli hyvä ja ehjä vieraspeli.

Ylivoimakin, jota on haukuttu vissiin lokakuusta asti ja joka on jo parissa viime pelissä osoittanut heräämisen merkkejä, toi vihdoin myös tulosta, 3/3 eli Lukko viimeisteli sadan prosentin tehokkuudella ylivoimistaan.

Toinen tärkeä tekijä voitossa oli Kaapo Kähkönen, sarjan paras maalivahti.

Lukolle ei kolmannessa erässä tullut minkäänlaista paniikkia missään vaiheessa, vaikka semmoista hiukan pelkäsinkin.

Ja kun vielä mainitsen että Teemu Ramstedt ja Chris VandeVelde olivat hyvin pelanneen Lukon parhaita hyökkääjiä ja loistavia kesken kauden tehtyjä hankintoja, niin eipä tässä muuta.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mielestäni ihan tasainen ottelu, Lukon parempi erikoistilannepelaaminen ratkaisi. Hallilla vaikutti olevan hyvä tunnelma.

Positiivista on, että uudet miehet Ramstedt ja VandeVelde ovat parantaneet ja päässeet pisteiden makuun.

Ja tänään Ramstedt 1+2, Vandevelde 1+2.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Veikataan 1-5 lopputulos vaikka tottakai edes 1 piste lämmittäisi mieltä.

Ei kauas jäänyt omasta vedosta. Lukon erinomainen ylivoimapeli oli tänään se mikä erotti tänään joukkueet. Ässien yv heikkoa edelleen, vaikka päästiin 5v3 tahkoamaan lähes 2min.

#pahapaikka jne. Kauas on valahdettu sijalta 4.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Kyllä Ässien pelissä näkyi pakostakin loukkaantumistilanne. Joukkue jaksoi kyllä painaa läpi pelin aktiivisesti ja olla fyysinen, mutta järki ja ratkaisijat puuttuivat tyystin. Ahon haastattelusta ennen peliä oli pääteltävissä, etteivät kaikki velat edes sairastuvalla ole, joten huonoja uutisia voi olla vielä lisääkin luvassa.

Lukolle tärkeä voitto ja pisteet. Ylivoima oli tänään rautaa ja vaikka joku porilainen otteluketjusss puhuikin suonenvedosta, niin onhan tuolta rosterilta nyt lupa odottaakin tehoja. Toki tänään onnistui jo "liiankin" hyvin, mutta joka tapauksessa ylivoimapeli näyttikin siltä miltä pitää. Oli hienoa, että joukkue tuli pukukopista vielä jäälle kiittämään kannattajia.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Aivan aluksi haluan kiittää illan taklaajia ja taklattavia, hienoa toimintaa. Monta taklausta, kovavauhtistakin, mutta ei törkeyksiä. Pienet miinukset Claireauxille pienestä filmistä (mutu) ja Lähteenmäelle vähän turhan optimistisesta kurvista paineen alla.
 

Nigi

Jäsen
Aivan aluksi haluan kiittää illan taklaajia ja taklattavia, hienoa toimintaa. Monta taklausta, kovavauhtistakin, mutta ei törkeyksiä. Pienet miinukset Claireauxille pienestä filmistä (mutu) ja Lähteenmäelle vähän turhan optimistisesta kurvista paineen alla.
Kyllä, molemmat joukkueet jakelivat painavia ja puhtaita pommeja, oli ilo seurata sitä.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aivan aluksi haluan kiittää illan taklaajia ja taklattavia, hienoa toimintaa. Monta taklausta, kovavauhtistakin, mutta ei törkeyksiä. Pienet miinukset Claireauxille pienestä filmistä (mutu) ja Lähteenmäelle vähän turhan optimistisesta kurvista paineen alla.
Samoin näin myös minä. Niskala otti muutaman painavan pommin aika hienosti, ei kääntyillyt vaan veti keuhkot täyteen ilmaa ja vastaanotti taklauksen. Arvostan kyllä.
 

sob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
Railakasta taklauspeliä, Suippojen kliinistä suoritusta vieraskaukalossa ja tehokasta ylivoimaa. Eipä siinä kotijoukkueella ollut juuri mitään palaa. Erityiskiitos Veikkaukselle, joka on antanut siipirikon Ässien vastustajille loistavia kertoimia viimeiset viikot - pelikassa kasvaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös