Philadelphia Flyers 2017–2018

  • 200 718
  • 673

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Mä treidaisin Simmondsin. Jatkosopparia en halua enää tehdä, koska siitä tulee liian kallis ja pitkä. Toisaalta Simmerin arvo muiden silmissä on kohtuullisen korkea, joten takaisinkin voidaan saada hyviä palasia/varausvuoroja. Pelillisesti Wayne on tietysti iso menetys ylivoimalla, mutta tasakentällisin hän ei ole mikään sateentekijä koskaan ollut. Persoonana aivan huippu ja varmasti kopissa todella pidetty jätkä. Ei ole helppo luopua, mutta katson sen järkeväksi. Treidi kauden jälkeen, jos itse ollaan jatkopeleissä, muutoin voi luopua deadlinellakin.

Filppulasta luopuisin myös deadlinella.

Muita potentiaalisia ei välttämättä ole. Jos joku Lehterän tai Weisen ottaa, niin toki.

Sisään en ottaisi ketään realistisesti tarjolla olevista pelaajista.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Mä treidaisin Simmondsin. Jatkosopparia en halua enää tehdä, koska siitä tulee liian kallis ja pitkä. Toisaalta Simmerin arvo muiden silmissä on kohtuullisen korkea, joten takaisinkin voidaan saada hyviä palasia/varausvuoroja. Pelillisesti Wayne on tietysti iso menetys ylivoimalla, mutta tasakentällisin hän ei ole mikään sateentekijä koskaan ollut. Persoonana aivan huippu ja varmasti kopissa todella pidetty jätkä. Ei ole helppo luopua, mutta katson sen järkeväksi. Treidi kauden jälkeen, jos itse ollaan jatkopeleissä, muutoin voi luopua deadlinellakin.

Samalla tapaa ajattelen, joskaan deadlinella varakapteeniamme tuskin kaupataan vaikka pudotuspelimahkut olisivat jo menneet. Niitä kesän juttuja case-Schennin tavoin. Simmerille tulee tosiaan kesällä mittariin 30 ja sen seuraavan lapun alussa jo 31. On tehokas YV-ase varmasti pitkään tuon jälkeenkin, mutta pysyykö enää tasakentällisin vauhdissa mukana? Pahaa pelkään, jolloin olisi aika kallis YV-palanen. Ja kun nykyinen soppari on ollut alihintainen, niin tuskinpa on paljoa vastaan tulossa.

Filppulalle olisin valmis tarjoamaan vuoden jatkon melkeinpä hinnasta viis periaatteella, mutta tuskinpa on näin lyhyttä sopimusta hakemassa. Tuskin tuonne keskikaistelle oikein parempaakaan mistään saavat, enkä oikein kaipaisi mitään liian pitkää ja kallistakaan hakua istumaan pelkän sopimuksensa vuoksi nuorison tiellä. Patrick, Frost, Rubtsov jne, osastosta on pelureita kasvamassa, mutta vielä ensi kaudeksi ei näistä näillä näkymin menestyksen mahdollistavaa kakkossentteriä löydy, jolloin Valle voisi tehdä palveluksen ;) Kaksi kautta on ehdoton maksimi, jota pidempää lappua en tässä tilanteessa toivo kenellekään kolmenkympin havinoissa pyörivälle tai tätä vanhemmalle sentterille.

Deadlinehiankintojakaan ei kaivata, sillä ei tämä joukkue tule niitä maksamaan takaisin. Paukkuja vain säästöön tuleviin keväisiin. Hexy tämän tajuaakin.

Lehterän tai Weisen kauppaamisesta on turha unelmoida. Eivät tule kelpaamaan. Joria olen oppinut tuolla alakentissä näkemään. Ajaa asiansa, vaikkei jalka riitäkään. Weise sen sijaan on täysi turisti, joka ei tuo kyllä mitään, kun ei enää ehdi taklaamaankaan. Goulbourne täytti tuon marginaaliruudun huomattavasti paremmin.

Hyökkäysketjut ovat tällä hetkellä aika hyvässä balanssissa, eikä ratkaisuja tarvitse odottaa vain yhdeltä osastolta. Konecny on istunut hyvin ykkösen laitaan, vaikka paikkoja välillä hukkaakin, Voracek-Filppula täydentävät sopivasti toisiaan ja Raffl menee kolmantena vaikka tuossa voisi ideaalitilanteessa joku parempikin peluri olla. Sanotaanko näin, että kaksikko vierellä mahdollistaa Jaken taitelut ja pienoiset vapaudet. Laughtonia ei voi liikaa kehua ja tuntuu saavan ketjun toimivaan oli laidassa ketä hyvänsä. Suurin murheenkryyni juuri nyt on Patrickin tehottomuus. Puolustuspelaaminen hoituu kyllä. Simmondsin kanssa vetävät aika ajoin ihan ok kulmapyörimisiä, mutta vähän dieseliähän tuo touhu on. Weal tuo toki sitä vauhtia ja toivottua yllätyksellisyyttä. Toivottavasti kaverin viime aikoina piristynyt tehoilu ja noussut itseluottamus säteilisi kaverillekin.

Pakistosta Hägg-MacDonald kaksikolle sattuu aina välillä vähän kummallisuuksia, mutta muuten nuo viimeisimmät parit ovat ihan kiinnostavat. Provorov-Gostisbehere kaksikossa on potentiaalia ihan contenderin kivijalaksi asti, joten sisään ajoa vain. Niin ja Pensiä vastaan nähtiin hyvin mitä käy kun Provoroville sattuu huonompi päivä. Harvassapa ovat NHL-puolustukset, jotka ovat noin riippuvaisia parin päivän päästä 21-vuotta täyttävästä nuorukaisesta.

Joku maalivahti pitää ensi kesänä hankkia Elliottin kaveriksi Neuvirth kun ei tunnu pysyvän kasassa mitenkään. Stolarzille eivät varmastikaan enää jatkoa tarjoa, se juna meni jo, ja Lyönin taso ei tule koskaan riittämään isoon liigaan. Nuorista Hart, Sandström jne. vaativat vuorostaan aikaa.

Junnuista pitänee taas kirjoitella omat sepustuksensa, kunhan joutaa, mutta onhan Morgan Frostia vain nautinto seurata. Olin jo todella positiivisin mielin varauksen jälkeen ja mieli nuorukaista kohtaan ei ole puolessa vuodessa kuin kirkastunut.


PS. Blues peliä katsellessa ei tullut kyllä yhtään ikävä Braydeniä. Sama vanha turhan yksiulotteinen peluri siellä edelleen veti. Ei tule kyllä Blues menemään päätyyn asti noilla konsteilla.
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Olin alkuun sillä kannalla, että ei lähettäisi Simmondsia treidamaan. Kuten yllä mainittiin, niin halpa sopimus vielä ensi kauden ja hemmetin tärkeä pelaaja joukkueelle. Mutta kyllä tässä alkanut jo takki kääntymään. Tunteet näissä yleensä johdattelee, mutta kun ajatellan bisneksen kannalta niin mieli muuttuu. @Eager esitti jo pätevät argumentit ja aika helppo yhtyä noihin. En millään jaksa usko, että 36v Simmonds pärjäisi tasakentällisin vauhdissa mukana. Caphit uskoisi menevän vielä yli 6m. Onko kaupan aika nyt deadlinellä vai kesällä vasta? Juu jaa ei joo... Vastikkeeksi en haluaisi enää yhtään prospektia tai varausvuoroja, koska meillä alkaa olemaan varmaan yli puolet (värikynällä) maailman prospekteista. Nyt olisi tultava valmis pelaaja takaisin. Fantasioita/"huhuja" monta vuotta liikkunu montrealin suuntaan. Usein väläytelty Galchenyukia, johon kyllä vaihtaisin Simmondsin päittäin ilman turhaa härpäkettä. Joku tuon tason pelaajan haluaisin takaisin. Mitä mieltä muut on? Olisin kyllä pettynyt, jos pelkkiä prospekteja ja pickejä tulisi phillyn suuntaan. Ei enää ei. Toki Manning, Filppula jne. vastaan voi ottaa mitä nyt ottaa. Se on asia erikseen, mutta nyt on alettava tulemaan treidin kauttaa muutakin edellä mainittuja asioita.

Sama koskee, että jäädänkö suosiolla poffien ulkopuolelle vai tiputaanko 1. kierroksella, kun ajatellaan pickejä. Tämä jengi tarvitsee kokemuksia, kokemuksia ja kokemuksia. Ei varausvuoroja. Meillä on jo niitä tarpeeksi ja joistain nykyisistä prospekteistakin joudutaan varmasti jossain vaiheessa luopumaan. No more picks Hexy! Ja älkää tulkitko väärin. Pickit ja prospekit tervetulleita, mutta mää oon väsyny siihen, että haalimalla haalitaan niitä.

Filppula saa mun puolesta jatkaa vuoden tai pari, mikäli muita korvaavia palasia ei saada tilalle. Galchenyuk voisi tulla kysymykseen? Kanelle ehdoton ei. Mää en haluaisi nähdä kaveria ikinä Flyerspaita päällä. Ikinä. Ei me tarvita asennevammasia pelaajia tähän vuoristorataan. JVR kyllä houkuttelisi kovasti kieltämättä.

Maalivahti kysymys on mielenkiintoinen. Hart tuskin valmis ja Neuvirth saisi kyllä lähteä. Kärppä Lehtonen?

Itse oon pyöritelly kovasti Tavaresia. Iso ja kallis sopimus tulee olemaan, mihin ikinä päätyykään, mutta ai että. Ei meillä kauheasti ole ongelmia capin suhteen ja tuon tasoinen pelaaja saatavilla, niin olisin kyllä perässä. Vesi kielellä. En usko, että Flyers mahtuu edes TOP10 jengeihin hänen listallaan, mutta mitä mieltä muut on jos tähän olisi mahdollisuus? Ottaisin milloin vaan.

Tulipa varsin negatiivinen kirjoitus. Pahoittelut. Jos jotakin posia haetaan, niin meillä on paljon prospekteja ja pickejä sekä ollaan menossa poffeihin. Ja mehän mennään! ;)
 
Joku niilohan voisi parsia kasaan poffeihin meneviä joukkueita jotka olisivat Simmeristä kiinnostuneita.

Mielellään fyysinen nopea laituri. Joka taitaa 5vs5 pisteiden teon. Pacioretty?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Joku niilohan voisi parsia kasaan poffeihin meneviä joukkueita jotka olisivat Simmeristä kiinnostuneita.

Mielellään fyysinen nopea laituri. Joka taitaa 5vs5 pisteiden teon. Pacioretty?
Bergevin varmaan laittaisi varausvuoron Paciorettyn kylkeen.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ghost kipeänä ja sivussa.

Provorov - Hägg
Manning - MacDonald
Sanheim - Gudas

Näillä mennään. Provo korvaa Ghostin 1. yv:ssä ja Sanheim Provon kakkosessa.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tapaus Simmondsista:

On se vain melkoista meininkiä, kun Flyersillä on pitkästä aikaa 30 maalin voimahyökkääjä, niin hänestä pitää hankkiutua eroon 30-vuotiaana, koska alkaa olla liian vanha ja voi alkaa saada oikeaa palkkaakin. Simmondsin voisi aivan hyvin pitää 6-vuotisella 42 miljoonan sopimuksella. Vaikka olisikin "vain ylivoimapyssy", niin erikoistilanteissa nämä pelit paljon ratkaistaankin nykyään.

Jos Simmondsia myydään, niin takaisin täytyy tulla jotain mottipäistä, eikä mitään 1. kierroksen loppupään paskavuoroja.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
En kyllä itsekään oikein syty Simmondsin myymiselle. Voimahyökkääjäksi Simmonds on kuitenkin yllättävän kevytrakenteinen (85kg) muihin vastaaviin pelaajiin verrattuna (Anders Lee, Milan Lucic ym.), joten en odota niin pahaa notkahdusta uralla myöhemmällä iällä kuin näillä tankkereilla. Kaiken lisäksi on erittäin hieno mies niin kentän sisällä kuin ulkopuolellakin ja jokainen Flyers-fani voi tämän varmaan allekirjoittaa. Taitaa kaverilla olla joku oma hyväntekeväisyysjärjestö Phillyssä tjsp.

Sitten kun se kaunis päivä koittaa, että Flyers lähtee playoffeihin Cup contenderina ilman Simmondsia, niin saattaa tulla nopeasti tätä ikävä. Tai ainakin minulla tulee.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Varsin erikonen peli rangersia vastaan. Hallittiin peliä aika selvästikin mutta varsinaisesti ei kovinkaan vaarallisia paikkoja saatu aikaiseksi. Rangers taas puolestaan rankaisi todella tehokkaasti paikoistaan. Elliot ei varsinaisesti mokaillut yhtäkään maaleista mutta ei kyllä saanut mitään kiinnikään.
Filppula ollut nyt jo jonkin aikaa helvetin flegmaattinen. Ite olisin vähän sitä mieltä että neloseen pörräämään Lehterän kanssa ja Laughton kakkoseen. Lehterää ollut huomattavasti mukavampi katella nelosessa kuin Weiseä. Onhan toi liike järkyttävää mutta silti parempi kuin Weise.
Seuraava peli to-pe yönä meikäläiselle kyllä kovasti odotettu peli. Lindrosin paita nostetaan hallin kattoon. Iso E kuitenkin suurin syyllinen että ihastuin Flyersiin.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Rangers peli paljasti karulla tavalla sen, ettei voitosta tarvitse haaveilla ellei ykkösketju ja -yv sitä yksinään kairaa. Taustatukea kun muilta ketjuilta ei juurikaan tule. Noh, Weal sai nimensä maalisarakkeeseen ja toivotaan että hänen orastava pistetehtailunsa jatkuu. Patrick kaipaisi onnistumisia, mutta kauden mittaan silmämääräisesti kohentuneista peliesityksistä huolimatta niitä ei ole tullut nimeksikään. Maali ja parin tehopisteen ilta voisi aukaista henkisiä lukkoja.

Case Simmonds on kieltämättä hankala tapaus. Iso pelaaja joukkueelle ehdottomasti, muttei ehkä kuitenkaan korvaamaton. Oikelle laidalle top-6 rooliin löytyy Voraceck ja Koneckny, ylivoimalle maalinedustalle ei toki vastaavantasoista kaveria omasta takaa löydy. Niin miellälläni kuin Simmondsin Flyersissa pitäisin, en usko jatkosopimusta olevan varaa allekirjoittaa. Flyers ei kuitenkaan mitä todennäköisimmin ole vielä ensikaudellakaan contender joukkue, joten kannattavampaa olisi ottaa hänestä kunnon vastine, kuin pitää väkisin joukkueessa. Kuten joku ylempänä kirjoittikin, jos kauppa tapahtuu, se tapahtuu todennäköisimmin kesällä. Tätä puoltaisi myös se, että mikäli pudotuspelisaumat ovat vielä trade deadlinella olemassa, ei Simmondsista haluta välttämättä vielä luopua. Toki loppujen lopuksi vastineellakin on varmasti vaikutusta. Nyt toinen joukkue saisi halvan sopimuksen Simmondsin kahden "play-off runin" ajaksi, kesällä vain yhden, joten järjellisesti ajatellen vastineen luulisi olevan parempi nyt.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kelläs näistä hyökkäysprospekteista on ensi kaudeksi tai jo nyt kevääksi mahdollisuuksia nousta NHL:n puolelle?

Ratcliffe - Rubtsov - Allison
Strome - Frost - Sushko
Lindblom - Vorobyov - Aube-Kubel
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eiköhän tässä mene 2-3 kautta vielä ennen kuin voidaan alkaa tosissaan haaveilla menestymisestä, silloinkin kaiken pitää mennä suunnitelmien mukaan ja nuorison kehittyä sille tasolle että pystyvät jengiä auttamaan illasta toiseen.

Edit. Taisonin kanssa samoilla linjoilla Simmerin suhteen vaikka pahalta näin tuntuu sanoa, bisnestä toi homma on loppujen lopuksi sekä ajateltava vähän muultakin kantilta välillä kuin fani lasien läpi.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Vaikka olen ollut Simmerin kauppaamista vastaan, niin täällä porukka heitellyt ihan hyviä pointteja myynnin puolestakin. Joten jos vastine on huippuluokkaa niin miks ei. Jos nyt aletaan kauppailemaan niin nythän se olis arvokkainta treidata johonkin mestaruutta kuolaavaan joukkueeseen. Lännessä monta jengiä josta vois saada kovan paketin vaihdossa. Mites esim. Nashvilleen vaihdossa Tolvaseen ja jotain muuta lisäks. Monella taholla itketty kun Flyers ei varannut Eeliä, niin otetaan nyt se ;)
Mestaruutta hamuavat jengit ovat kuitenkin valmiita satsaamaan ja ottamaan koviakin riskejä.
Wunderveban listalta näkisin että Lindblom saletti ensi kauden Flyers pelaaja. Frost olis kiva nähdä ylhäällä. Jotenkin tuntuis turhalta peluuttaa vielä kausi junnuissa. Se on taputeltu tämän kauden jälkeen mutta onko nhl-pelaaja, sen ensi syksy näyttää.
Veccione puuttui listalta. Olisko siinä toinen peluri ylhäällä ens kaudeksi. Yöllä big E paitaa kattoon.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vaikka olen ollut Simmerin kauppaamista vastaan, niin täällä porukka heitellyt ihan hyviä pointteja myynnin puolestakin. Joten jos vastine on huippuluokkaa niin miks ei. Jos nyt aletaan kauppailemaan niin nythän se olis arvokkainta treidata johonkin mestaruutta kuolaavaan joukkueeseen. Lännessä monta jengiä josta vois saada kovan paketin vaihdossa. Mites esim. Nashvilleen vaihdossa Tolvaseen ja jotain muuta lisäks. Monella taholla itketty kun Flyers ei varannut Eeliä, niin otetaan nyt se ;)

Mielestäni pelkkä Tolvanen ei riitä ja vaikea keksiä mitä muuta järkevää tarjottavaa Nashvillellä olisi, mistä he olisivat vielä valmiita luopumaan.
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Tappara, Chelsea, QPR, Phi Eagles
Jos maalivahtikuviot ovat Elliott/Stolarz .. Stolarz/Hart ... niin melkein sanoisin että ei riitä. Hartista saattaa tulla huippu, mutta kyllä siihen vielä aikaa menee. Nashville hakee mestaruutta tällä kaudella Peksi Rinteellä, joten Saros sieltä pois kuleksimasta ja vastineeksi joku kenet he tarvitsevat nyt heti eli esim Simmonds sinne ja Saros+jotain tänne .. Oli miten oli niin kyllä itse lähtisin maalivahtikaupoille.

Lainaa itseäni ja yrittäisin saada Saroksen Veljellisen Rakkauden kaupunkiin!
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Mielestäni pelkkä Tolvanen ei riitä ja vaikea keksiä mitä muuta järkevää tarjottavaa Nashvillellä olisi, mistä he olisivat vielä valmiita luopumaan.
Ainahan näitä kauppoja voi tasoitella varausvuoroilla. Siihen en ota kantaa, haluaako Nashville Tolvasesta luopua tai haluaako Flyers häntä ylipäätään, kun draftissakin ohitti.

Aikaisempaan kysymykseen tulokkaista oma rankingini ensi kauden osalta on seuraava:

1. Lindblom - Pitäisi olla saletti ensi kaudelle. Toivottavasti nähtäisiin ylhäällä jo kevään aikana.
2. Vorobyev - Hyvällä harjoituskaudella voi ansaita nelossentterin paikan
3. Allison - Jokerikortti, näistä yliopistopelaajista ei koskaan tiedä. Todennäköisimmin kuitenkin AHL:n kautta vauhtia, jos siirtyy ammattilaiseksi.

Frost, Rubtsov ja kumppanit sitten aikaisintaan 2019 kaudelle mukaan.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ainahan näitä kauppoja voi tasoitella varausvuoroilla. Siihen en ota kantaa, haluaako Nashville Tolvasesta luopua tai haluaako Flyers häntä ylipäätään, kun draftissakin ohitti.

Ennemmin pitäisi saada joku valmis NHL-pelaaja. Rakentamisvaiheesta pitäisi alkaa hiljalleen muovata sitä contenderia. Prospekteja alkaa olla riittämiin, kun ensi kesäksikin varausvuoroja on vähintäänkin tarpeeksi.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Ennemmin pitäisi saada joku valmis NHL-pelaaja. Rakentamisvaiheesta pitäisi alkaa hiljalleen muovata sitä contenderia. Prospekteja alkaa olla riittämiin, kun ensi kesäksikin varausvuoroja on vähintäänkin tarpeeksi.
Jep, samaa mieltä. Mietin vain kaupan vastineen "vaihtoarvon" tasoittamisen kannalta. Joku nuori ja potentiaalinen, NHL:n portteja kolkuttelevan pelaaja olisi täydellinen.
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Tappara, Chelsea, QPR, Phi Eagles
Miksi ihmeessä Predators luopuisi tulevasta ykkösmaalivahdistaan? Rinne on jo 35-vuotias ja Saros on mainio jatkumo hänelle. Ei olisi kauheasti järkeä heidän kannaltaan.

Voi olla ettei missään nimessä luovu, mutta mestaruuskiilto silmissä on tehty huononpiakin päätöksiä.

Iso E:n paita kattoon ja jatkoaikavoitto takamatkalta. On varmasti ollut ikimuistoinen ilta. Neuvirth oli taas aika seppä ja onhan tuo harmi, ettei äijä pysy paremmin kasassa.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Frost, Rubtsov ja kumppanit sitten aikaisintaan 2019 kaudelle mukaan.
Rubtsov pääsee ensi kaudeksi onneksi farmiin, mutta mites tuo Frost? Vaikea nähdä, että OHL kehittäisi häntä enää pelaajana ensi kaudella. Saattaa hyvinkin kolkutella NHL:n ovia, jos training camp menee hyvin syksyllä.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Rubtsov pääsee ensi kaudeksi onneksi farmiin, mutta mites tuo Frost? Vaikea nähdä, että OHL kehittäisi häntä enää pelaajana ensi kaudella. Saattaa hyvinkin kolkutella NHL:n ovia, jos training camp menee hyvin syksyllä.

Eipä se tainnut Giroux`takaan haitata, vaikka muutaman yli 100 pisteen dominoivan junnukauden veti ennen NHL:ää. Eli ei kai NHL:n suhteen kannata kiirehtiä, jos rahkeet ei riitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös