Otteluseuranta 28.–29.12.2017 (3. kisapäivä)

  • 32 713
  • 417
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
On Tuulola parempi kuin sanojaan tunnin hakeva Böödi Lind tai typerää slangiansa mongertava Kuhta. Ihan oikea pelaaja lähetettiin verorahoilla jenkkeihin.
 

Eleekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee
Tämä on kyllä muuten totta, valitettavasti..
Onko pelitapa liian vaativa? Olisiko pitänyt ottaa "parhaat" mukaan ja jättää turha roolittaminen pois? Miksei varsinkin junnukisoissa voisi vetää legendaarisella Jokerit tyylillä, eli neljällä "ykkösketjulla"? Kolmosen ja nelosen puukäsistä olisi pitänyt jättää pari jätkää pois ja ottaa Turkulainen ja Kotkaniemi mukaan?
Neloskenttä ollut kokonaisuudessaan Suomen parhaimpia. Ongelma lähinnä "tähtien" fleguilu.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kilkol ja kaks tolppaa minuutin sisään. On toi Krog jo muutamaan kertaan ohitettu että ehkä kohta jo puiden ja veskan väliin.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Kertokaa nyt vittu tolle moottoriturvalle, että jääkiekossa voidaan puhua myös laukauksesta, ettei tarvitse 10 sekunnin välein vedellä tyhjiä pois. En ole ikinä ymmärtänyt miksi tää kaukalonlaitatoimittaja on päästetty selostamoon.
 

Snagari

Jäsen
Tuollaista sumppua vastaan pitäisi lähteä kontrolloidusti niin että koko ajan on apu lähellä kiekolliselle. Yksin yrittämällä ihan helvetin vaikeaa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Turkulainen olisi tehnyt.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksei varsinkin junnukisoissa voisi vetää legendaarisella Jokerit tyylillä, eli neljällä "ykkösketjulla"? Kolmosen ja nelosen puukäsistä olisi pitänyt jättää pari jätkää pois ja ottaa Turkulainen ja Kotkaniemi mukaan?

Sinne voi hankkia vaikka 10 ykkösketjua, mutta ei poista nykyisten 1-2.ketjujen ongelmia. Menestyvällä joukkueella pitää olla tehokkaat kärkiukot, ja Suomen Tolvanen, Vesalainen, Kuokkanen sekä Heponiemi ei tällä pelillä tule kovin paljon tehoja tekemään. Ehkä tuo 1.ketju kannattaa rikkoa.

E: Turkulaisista ja Kotkaniemistä kitiseminen on isossa kuvassa ihan helvetin turhaa.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suomella tähtäin kunnossa. Laidat ja tolpat paukkuu, toivottavasti laukaukset ovat huomattavasti tarkempia jatkossa, muuten ei mitään väliä kuka sitä kiekkoa pitää.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Luukkonen on kyllä omasta mielestä hieman yliarvostettu veska. Jotenkin kaverista jäänyt aina sellainen valju harmaa kuva enkä muista pojalta koskaan nähneeni sellaista ehkää hyvää peliä.

Parastahan on että Hämeenlinnassa UPL:ää pidetty talenttina isokokoisena Saroksena. Ei lähelläkään. Kyllä mä silti uskon että hän pystyisi uraa ulkomailla tekemään mutta kyllähän kaverin pitää vielä useampi vuosi rauhassa kypsyä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Pitäisi olla kolme 'neloskenttää' niin homma toimisi.
-13 voitettiin "jävla trettiotalets anti-hockey"llä (katkeranoloisen ruotsalaispelaajan mukaan), viimeisin mestaruus toki "hieman" erilaisella pelillä. Saa toki olla staroja mutta kannattaisi silti olla jonkunlainen pelinkunnioitus mukana.

Ja oli muuten tanskalaisilla aika liki tasoitus juuri.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Piti oikein tarkistaa, että luenko Mestiksen voimasuhde -ketjua vai U20 kisojen otteluseurantaa. Mites Hyvinkään Ahmojen kausi on mennyt? Onko Riihimäen Nikkareiden veskaritilanne hyvä?

Asiaan: Ei pitäisi olla suomella samoja ongelmia Tanskan kanssa, mitä oli Kanadaa vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös