Washington Capitals 2017–2018

  • 193 107
  • 701

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Maukas neljän pinnan viikonloppu tosiaan. Itelle Toronto pelin kohokohta oli nähdä Ovie kehissä maalin johdossa loppuhetkillä vihollisen pelatessa ilman molaria. Tämmöset asiat on niitä mistä Ovie syttyy ja veikkaan että tuo lisäbuustia entisestään kapteenin talveen jos saa mahdollisuuksia jatkossakin. Vähemmän yllättäen viimeistelikin sitten hattunsa tyhjään nuottaan. Ois varmaan jokusen kymmentä uramaalia enempi ja tuskin juuri menetettyjä pinnoja ois tullut kun Ovie ei olisi istunut viimeisiä vuosia koirankopissa näissä tilanteissa, ja ei varmaan omiaan motivoimaankaan tuo koirankoppi.

Vrana on ollut taas hyvä pari peliä. Rookie kaudella veikkailen kyllä tulevan kylmiä ja kuumia putkia enemmänkin, vaikka jotain pelejä alle onkin saanut ennestään.

Nyt parin härkäviikon jälkeen tosiaan pieni huili ja muut saa kiriä rästipelejä alta pois niin nähdään hiukan kuinka paha tilanne taulukossa on.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Suunta on ehdottomasti taas parempaan. Tosin parin otteeseen on ollut näitä jo ja sitten taas romahdettu kuoppaan.
HFboardseissa (tai jossain) oli mielenkiintoinen lainaus Trotzin haastattelusta: Kurssi kääntyi kun voitetun Wild-matsin jälkeen piti olla vapaapäivä mutta "pelaajien johtajisto" päätti että seuraavana päivänä luistellaan. Tällä halusivat korvata Trotzille Coloradon fiaskon.

Tätä on pakko arvostaa.

Onko muuten tietoa keitä tässä epävirallisessa johtajistossa on (Ovien lisäksi)? Oma veikkaus on Bäckström ja Orpik.
 

Caveman8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Penguinsin Ian Cole on syönyt poppareita muutaman pelin putkeen ja kuulemma se tarkoittaa treidiä hyvin todennäköisesti. Pens hakee vaihdossa hyökkääjää kolmoseen. Wilson menisi palkkojen kanssa yks yhteen ja Connolly jää vähän vajaaksi. Beaglen pitäisin mielellään täällä. Aaron Ness on muuten tänään waivereissa. En tiedä onko näillä asioilla jokin yhteys keskenään.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jos Rutherford Colen Wilsoniin vaihtaa niin on virallisesti seniili ja ansaitsee passituksen geriatrisen sairaanhoidon piiriin samantien

Ja vastaavasti täälläpäin tulisin välitön tarve rikkoa jotakin jos GMBM vaihtaisi Wilsonin Coleen. Jo pelkkä ajatus pisti kiukuttamaan :)

Onneks Pens ja Caps nyt ei lähtökohtasesti keskenään kovin kaupistele.

Edit. Ja siis Nessin waiverit johtuu siitä että Djoos on pelikuntoinen (tai hyvin lähellä). Tarttee tehä tilaa rosteriin.

Ja ps. connolly on tosiaan jäänyt täysin paitsioon. Peli ei kulje ja DSP sekä Stephenson on jo menneet ohi. Äkkiä vaihtoon tai waivereihin viemästä cap-tilaa, sille on parempaakin käyttöä. (Tuleekohan trendin mukasesti pian joku pahottamaan mielensä kun näin paljon lyhenteitä samassa viestissä)
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Takkiin tuli ja jälleen oli kyllä sellainen matsi, että voitoksi tuo olisi pitänyt kääntää. Seuraavista viidestä ottelusta kolme on divarijengejä vastaan, joten niihin nyt täytyisi panostaa ja ottaa tietysti mahdollisia pisteitä myös muista otteluista mukaan.

Pelissä oli paljon hyvää ja tuolla peli-ilmeellä kyllä saadaan voittoja raavittua varmasti enemmän kuin tappioita. Kuzy oli jälleen kerran aivan jumalainen kaveri ja päästessään hyvään vauhtiin häneltä voi odottaa lähestulkoon mitä tahansa.

Homma jatkuu La-Su yönä Columbusta vastaan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Joo semmone tappio tällä kertaa. Ei juurikaan mitään hätää missään vaiheessa ja peli ihan näpeissä mutta ei vaan tehä paikoista.

Raskaita tappioita. Kyllä näistä tarttis nyt vaan pinnoja saada.
 

Ferris

Jäsen
Ja ps. connolly on tosiaan jäänyt täysin paitsioon. Peli ei kulje ja DSP sekä Stephenson on jo menneet ohi. Äkkiä vaihtoon tai waivereihin viemästä cap-tilaa, sille on parempaakin käyttöä. (Tuleekohan trendin mukasesti pian joku pahottamaan mielensä kun näin paljon lyhenteitä samassa viestissä)

Ehei, Walker sinne waiversiin laitettiin ja Aussin matka jatkui Edmontoniin. Mielenkiinnolla seuraan, että aukeaako NHL-ura paremmin siellä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ehei, Walker sinne waiversiin laitettiin ja Aussin matka jatkui Edmontoniin. Mielenkiinnolla seuraan, että aukeaako NHL-ura paremmin siellä.

Joo. Olihan melkone pettymys kun kauden alkuun kova hehkutus ekalle aussi-kiekkoilijalle ja pitkäänhän kengurun matkaa organisaatiossa on jo jännitetty. Jäi tuntuma että Walker ois pystynyt jotain joukkueelle antamaan kunnollisen sisäänajon jälkeen myös.

No johto oli eri mieltä ja siihen loppui tältä erää Walkerin Caps-ura. Tähänhän käytettiin parikin myöhäisempää varausvuoroa että saatiin oikeudet meille aikanaan, vaikka fiilispohjalta ois voitu saada käyttämättä yhtään vuoroa myös. Vaikka nuo myöhäset vuorot lottoa onkin niin hiukan nyt sitten jäi assets wasted fiilis.

Connolly toki kiitti maalilla yön pelissä. Toivotaan että heräilisi sitten. Muuten peli oli hiukan samaa settiä mitä Kingsejä vastaan mutta nyt saatiin 2 pinnaa. Hyvä näin, divarivihut on tärkemäpiä voitettavia. Aika jäätyminen loppuun mutta tuuri ja Holtby piti tällä kertaa.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Trotzia on fanien toimesta haukuttu tämän tästä siitä että se istuttaa pelaajia poppareilla. Taktiikka kuitenkin näyttäisi toimivan. Ei Conolly mikään huippu ollut eilen(kään) mutta teki sentään maalin. Piranha piristyi silminnähden katsomokomennuksesta kuten Purakoski viime kaudella.

Muutenkin näyttäisi joukkue olevan nyt ihan nätisti Trotzin näpeissä: turhista jäähyistäkin ollaan pitkälti päästy.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tärkeät 2 pinnaa kotijoukkueelle ja varsin viihdyttävä peli. Meinas mennä kuumaks.

Grubauerillekin hyvä saada voittopelejä alle kun on hiukan nihkeää ollut tuloksellisesti kauden alku hällä. Ja nyt kun Connollya tuli tarpeeks haukuttua niin alkaahan sekin maaliputkea kehittelemään.

Thorntonille hatunnosto. Harvempi stara lähtis Wilsonille vastailemaan puhelimeen, etenkin kun taklauskaan nyt ei mitenkään ruma ollut. Toivottavasti selvittiin ilman mieshukkaa tästä, Oshie ja Bowey otti ainakin kipeää.

Edit. lisätään nyt vielä jatkiksenkin noteeraama virstapylväs Ovielle, eli kapteenimme nousi top20 listalle kaikkien aikojen maalipörssissä. Ainoa alle tonnin pelin jäbä top20 joukossa, ja top50 sakissakin noita on Ovien lisäksi vain Bossy ja Rocket. Toki Ovie jo tällä kaudella toivottavasti saa tuhat peliäkin täyteen ja ottaa listalla ainakin Kurrin päänahan vielä kalenterivuodelle 2018, niin tulee vielä se mahdollisesti viimeinen 50 maalin kausi vielä plakkariin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Joo, todella viihdyttävä oli peli ja pisteet kyllä maistuu. Ovechking on aivan eri mies, kuin mitä on nähty esim viime kaudella. Hän suorastaan lentää tuolla jäällä, kun haistaa tien olevan auki maalipaikalle ja nuo harhautuksetkin puree todella hyvin, kun tuossa tekemisessä on kova vauhti mukana. Hienoa seurattavaa!

Toivottavasti Bowey ja Ossi kunnossa.
 

Ferris

Jäsen
Olisikohan 8 keskittynyt mailatekniikan parantamiseen harjoituskaudella? Niin paljon on eroa viime kauteen.

Itse sitä mieltä että liikkeessä se suurin ero on ja sitä myötä myös kiekon kanssa homma toimii paremmin.

Oshie odotetusti sivussa ens yön Chicago-ottelusta, mutta ei hätää kun toinen samettikäsi nousee hänen tilalleen kakkoseen.

Ovechkin-Backstrom-Wilson
Vrana-Kuznetsov-Chiasson
Connolly-Eller-Boyd
Stephenson-Beagle-SmithPelly

Niin ja Sharksien Dillon sai siis yhden ottelun pelikiellon Bowien käsille huitomisesta.

Dillon suspended one game for slashing in Sharks game against Capitals | NHL.com
 
Viimeksi muokattu:

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jep, ovien liike on ihan eri luokkaa muutamaan viime kauteen verrattuna ja alkusyksystähän oli koko maailma jo ihmeissään kun ovie oli kerrankin kesän aikana laihtunut lihomisen sijaan. Näkyy askissakin ihan kivasti.

Tänään Ovie olikin taas huikeessa vedossa ja tehot ois voinut olla enemmänkin ku 1+3. Hieno peli taas koko porukalta ja vaikka sarjataulukko ei anna periksi niin arkinen tuska on helpottanut kovasti. Pelejäkin on taas kiva herätä katsomaan. Edes viime kauden voittoputket ei jaksaneet sytyttää kuten tän hetken Caps. Nuoret vastuurooleissa ja liekehtivä Ovie sytyttää aina.

Joko saa sanoa että Tom Wilson on kasvamassa/kasvanut nyt siihen rooliin mistä on haaveiltu.? 15-20 maalin ja 40-50 pisteen rumaa taklaava ja tappeleva ykkösketjun voimahyökkääjä. Siitä asti kun Wilson draftattiin olen kaveria fanittanut ja puolustanut, kelpaa tämäkin paremmin kuin hyvin. Harmi vaan että soppari katkolla. Jos saa jatkaa ykkösessä niin maltilliset odotukset viimeselle rfa-paperille on luokkaa 4/4 tai lyhyempi ja iso rahastus sen jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Joo, mukavaa on seurata pelejä, kun Ovi kovassa vedossa ja joukkue suorittaa hyvällä tasolla samaan aikaan.

Pelissä ensimmäinen erä oli pitkälti sitä samaa hyvää peliä mitä on nähty ja peli lyötiin käytännössä pakettiin. Toinen erä oli todella huvittava, kun ensin Hawks piti lähes koko erän kiekkoa ja sitten loppuun Caps ylivoimaa ja häkki heiluu ja "ansaitusti" tämäkin erä voitettiin.:) Kolmas erä oli jälleen parempaa ja voitto oli selviö.

Ykkönen oli liekeissä ja sanotaanko näin, että kakkosesta puuttui Ossi ja se näkyi. Seuraavaksi tärkeitä pelejä tulonpäällä ja pisteitä olisi niistäkin raavittava.
 

Ferris

Jäsen
Bura palaamassa kokoonpanoon perjantaina, oli tänään jo treenannut Elleri ja Connollyn kanssa kolmosessa. Jotta Bura saadaan mahtumaan joukkueeseen, niin Boyd laitettu farmiin ja Graovac waiversiin.
 

Ferris

Jäsen
Joko saa sanoa että Tom Wilson on kasvamassa/kasvanut nyt siihen rooliin mistä on haaveiltu.? 15-20 maalin ja 40-50 pisteen rumaa taklaava ja tappeleva ykkösketjun voimahyökkääjä. Siitä asti kun Wilson draftattiin olen kaveria fanittanut ja puolustanut, kelpaa tämäkin paremmin kuin hyvin. Harmi vaan että soppari katkolla. Jos saa jatkaa ykkösessä niin maltilliset odotukset viimeselle rfa-paperille on luokkaa 4/4 tai lyhyempi ja iso rahastus sen jälkeen.

Odotetaan nyt loppukausi ja katsellaan sitten missä Wilsonin kanssa mennään. Vahvasti on kuitenkin näytteitä antanut, että kehitystä olisi edelleen tapahtunut nimenomaisesti pelaamisen suhteen. Seuraavaksi sitten onkin edessä se vaikein osasto, eli pääkopan kasassa pitäminen kun vastustajat alkaa miestä kuumentamaan. Ohessa hyvää lukemista juurikin Wilsonista...

Tom Wilson is the bad guy in every 1980s teen movie | The Hockey News
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Aivan. Oli toki loistava peli Chicagoa vastaan ja muutenkin viime aikoina mutta onhan tätä toivottu niin pitkään että ei nyt uskalla.
Mutta jos 43 tekisi oikein kunnon läpimurron niin se vaikeuttaa entisestään cap-tilannetta: eikö sille pidä sorvata uusi sopimus kesällä (jos siis pitää sorvata)?
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Mutta jos 43 tekisi oikein kunnon läpimurron niin se vaikeuttaa entisestään cap-tilannetta: eikö sille pidä sorvata uusi sopimus kesällä (jos siis pitää sorvata)?
Sopparihan hänellä loppuu tähän kauteen samoin kuin Carlsonilla, joten onhan tuosta ensi kesästäkin mielenkiintoinen tulossa.

Carlsonin hintalappu tulee nousemaan tuosta tämänhetkisestä, se on fakta.

Wilson on parantanut pelillisiä otteitaan tälle kaudelle, joka on korostunut etenkin sen jälkeen, kun pääsi tuohon Ovin ja Backsin kanssa pelaamaan. Tuo edellinen peli ei tullut mitenkään yllätyksenä ainakaan allekirjoittaneelle, sillä peli on näyttänyt hyvältä aiemmissakin peleissä niin Wilsonilla kuin koko ketjulla ja nyt niitä onnistumisia päästiin kirjaamaan myös tulostaululle. Vielä en kuitenkaan uskalla läpimurrosta puhua (ainakaan kovin äänekkäästi), mutta tällä menolla siihen läpimurtoon on hyvät saumat ja todellakin toivon, että se myös tulee tapahtumaan. Ensi kesä tulee sitten, kun se tulee ja ne uudet sopimusneuvottelut on sen ajan murhe.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
No onpas perus Caps meininkiä. Kyllä se nyt vaan on niin että Tom Wilson on the next big thing ja takoo 30+ maalia jo tällä kaudella kun franchise historian eka stanley malja nousee kapteeni kasin vahvoille käsivarsille. Sen jälkeen Wilson ottaa hometown alennuksen soppariin ja cap katto nousee sen verran että Carlsonkin saadaan pidettyä helposti.

Nyt mennään taas vähän aikaa näillä. Pari tappiota alle niin tulen taas huutelemaan että koko joukkue cheerleadereitä myöten pitää välittömästi myydä Seattleen.

Ps. Ois kiva välillä saada edes hiukan apuja lännestä päin. Taas tän yön pisteet itä vs länsi 10-3 ja sarjataulukko ei vaan helpota vaikka kuinka näillä lännen heittopusseilla pyyhkis jäätä. Tietty divarinkin keskinäiset taas jatkojen kautta.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ovechkinilla on hieman p/60 tahti parantunut viime kaudesta. Viime kaudella 2.74 pistettä tunnissa ja tällä kaudella 3.48. Peliaikaa on tullut vähän enemmän per peli. 19.00 tällä kaudella ja edellisellä 18.21.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Tärkeä voitto Rangersista numeroin 4-2!

Peli Rangersia vastaan oli hyvää ja omissa käsissä tuo matsi oli koko ajan ja näin ollen pisteet korjattiin kotiin. Kaveri tuli kertaalleen rinnalle ja jotenkin oli vain koko ajan sellainen tunne, että tässä matsissa ei jatkoaikaa nähdä. Ykkösketju oli kentän näkyvin koostumus ja oli voitossa avainasemassa. Bura tuli takaisin ja otti vähän tuntumaa kiekkoiluun, joten eiköhän se tuosta ala aukenemaan. Erityismaininta jälleen kerran Wilsonin nimiin, sillä mies pelasi taas erittäin hyvin ja kyllä noista hänen taklauksista alkaa todella nauttimaan, kun kentällä tapahtuu kuitenkin pääasiassa hyvää pelaamista kiekollisena ja tulostakin sitä kautta syntyy, nyt ei voi muuta kuin ihailla. Koko ajan enemmän ja enemmän alkaa uskomaan siihen, että nyt Wilsonista on kuoriutumassa sellainen pelaaja, jota aikoinaan tuossa varaustilaisuudessa lähdettiin hakemaan ja mitä siitä asti on odotettu.

Homma jatkuu ma-ti yönä Islandersin vieraana.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Olihan Wilson (taas) aivan ratkaisevassa asemassa, hienoa nähdä.
Onko muuten tietoa Oshien statuksesta - onko day to day vai pahempaa? En ole missään nähnyt tietoja.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös