NHL-huumoria

  • 2 662 300
  • 5 167

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Eihän tuo vielä mitään, huomattavasti tyhjemmältäkin on näyttänyt viime aikoina. Alakatsomot ihan Florida-tasoa tv-kuvassa.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mutta kävis nyt joku hallimestari raaputtamassa tuon "HOCKEYTOWN" keskiympyrästä pois... Jollain Panttereiden menestyksellä ja perinteillä tyhjät katsomot ovat ihan ymmärrettäviä. Jos Detroit on minkään sortin "lätkäkaupunki, niin luulisi yleisönkin löytävän halliin heikosta pelistä huolimatta. Kysykää vaikka Torontosta. Että onhan tässä aihetta vaikka minkälaiseen huumoriin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Graingerin loppumaton sota Detroitin yleisömääriä kohtaan.

Niin, sinä kun olet useaan otteeseen väittänyt, että halli on täysi. Et ymmärtänyt mikä ero on loppuunmyydyllä ja täydellä. Ehkä tuo video hieman avaa asiaa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Niin, sinä kun olet useaan otteeseen väittänyt, että halli on täysi. Et ymmärtänyt mikä ero on loppuunmyydyllä ja täydellä. Ehkä tuo video hieman avaa asiaa.
En kyllä viime yön pelin katsojamääristä ole kommentoinut mitään enkä tiedä miten video yhdestä ottelusta vaikuttaa muihin otteluihin? Mutta ei se mitään, jatka vaan yhden miehen taisteluasi, tätä ok hauska seurata ja ihan oikean ketjunkin olet löytänyt.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
En kyllä viime yön pelin katsojamääristä ole kommentoinut mitään enkä tiedä miten video yhdestä ottelusta vaikuttaa muihin otteluihin?

Tietänet itsekin, että tuo ei ole mikään yhden ottelun otanta, vaan ihan sama minkä koosteen menet katsomaan Wingsin kotipeleistä viime vuosina, niin tyhjää jakkaraa näkyy lähes joka ottelussa yhtä paljon. Itse nyt vilkaisin lokakuun 16. pelatun Lightning-ottelun sekä jonkun Wild-matsin, niin aika paljon oli tyhjää noin niin kuin sadan prosentin täyttöasteella vetävälle seuralle.

Tuo taistelusi täysien katsomoiden puolesta on näin YouTube-aikakautena vähän turhaa.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ite luin, että Detroitin matseissa ollut TÄLLÄ kaudella sen verran tyhjää katsomoissa, koska ihmiset tutkiskelee matsin aikana uuden hallin tiloja ja palveluita, mikä sitten näkyy tyhjinä penkkeinä. Tiedä sitten. Kuulemma myös ainakin toistaiseksi aika väljy meno ollut peleissä ja halli ns. etsii vielä identiteettiään
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oliko tuo tilanne sittenkään ihan sitä, miltä näyttää? Meinaan kun Kuznetsov tekee samaan eleen ensimmäisen kerran jo kun Connolly on vasta istumassa penkille. Ehkä hänellä ei ollut edes tarkoitus pistää fist bumpia Connollyn kanssa? Kenties touhuili jotain omia taikojaan. Minusta näyttää, että Kuznetsov seurailee katseellaankin lähinnä omaa nyrkkiään ja vain vilkaiseen Connollyn suuntaan. Joka tapauksessa Kuznetsovina olisin tietysti tuossa tilanteessa kopauttanut vaikka olkapäähän kaveria, jos hänellä oli tarkoitus onnitella ja huomaa ettei kaveri näe.
 

tiilk

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tuon kaltaiset "uutiset" ja "uutissivustot" saavat aina verenpaineen nousemaan. Alla jutun pääpointti, niin ei tarvitse antaa klikkiä:

"Yllättävän ja pirteän tekemisen ruumiillistuma on ollut keltanokkahyökkääjä Daniel Carr.

AHL:ssä Laval Rocketin paidassa 20 pelaamassaan ottelussa 19 pinnaa mättänyt laituri on nimittäin tehoillut NHL:n puolella kolmeen otteluun jo viisi pinnaa (1+4).

Tuo tahti tarkoittaa sitä, että kanadalaisen pistekeskiarvo on toistaiseksi uskomaton 1,66. Kyseisellä lukemalla irtosi tilaston kärkipaikka koko NHL:ssä ennen torstain vastaisen yön pelejä."
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Jos jätettäisiin nämä klikkihuoraukseen toimintansa perustavat "urheilu-uutissivustot" ainakin linkkaamatta tänne. Puhtaasti IP-osoitteisiin perustuen ei aina voi vetää turhan suuria johtopäätöksiä, mutta äkkiseltään näyttää siltä, että ainakin domainit nhlsuomi.com, suomif1.com, suomiurheilu.com, arvokisat.com ja suomifutis.com johtavat saman joron jäljille. Syvemmin en jaksa nyt alkaa perehtymään, mutta vitsiosastoa kaikki tyynni. Ulkoasu kertoo kovasti samaa. Toisaalta vaikka ampparit.comin suosituimpien uutisten listaa vilkaisten ovat näillä lureotsikoillaan tekijälleen ilmeisen hyvä rahanpainokone.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Jos jätettäisiin nämä klikkihuoraukseen toimintansa perustavat "urheilu-uutissivustot" ainakin linkkaamatta tänne. Puhtaasti IP-osoitteisiin perustuen ei aina voi vetää turhan suuria johtopäätöksiä, mutta äkkiseltään näyttää siltä, että ainakin domainit nhlsuomi.com, suomif1.com, suomiurheilu.com, arvokisat.com ja suomifutis.com johtavat saman joron jäljille.

Kaikille näitä paskasivustoja linkkaaville voisi antaa oikeasti kuukauden bannin. Kuinka tyhmiä te olette?

Jottei mentaisi aiheesta ohi, niin tässä keksiä NHL Twitterissä: "When the biscuit is real hot. https://t.co/xs2x9nXig7"
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En ole täysin varma missä yhteydessä nämä kommentit on annettu, mutta Twitterissä ja Instagramissa ainakin pyörii. Jarmo Kekäläinen Duboisista:

"He’s a big man. You don’t think he’s a 19-year old guy when you look at him physically, in his underwear. Holy smokes.”

Keklulla oli muut syyt kuin pelitaidot Puljun skippaamiseen?
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tälle kuvalle tuli hymähdettyä.
 

Liitteet

  • F87CF0BC-299B-4745-ABC6-AAE6E20E612F.jpeg
    F87CF0BC-299B-4745-ABC6-AAE6E20E612F.jpeg
    345,7 KB · kertaa luettu: 1 727
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös