San Jose Sharks 2017–2018 – tyyntä myrskyn edellä

  • 102 699
  • 359

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Hienosti nollille, tästä voisi Pete jo ottaa opiksi. Eka erän Donskoi oli Joe-duon kanssa ja plaah. Miten joku voi olla noin sokea ja uskoa sen toimivan. Sitten nähtiinkin Donskoin tilalla LaBanc, nähty nähty. Seuraavaksi todellinen jokeri ja Timppa rinkiin. Taisi olla vain muutaman vaihdon(?) ja tilalle Karlsson. Ei toimi. Pelin loppuun Ward = hitain kärkikenttä koko änärissä. Bödkeriä ei kokeiltu, kertoo vähän jampan asemasta joukkueessa. Olisko, olisko se vain sen Duon rikkomisen paikka nyt vain ihan suosiolla.

Kings -peli oli muuten eka kerta, kun Joet aloitti pelin eri kentissä DeBoerin valtakaudella. Vaikeaa on, mutta ensi askel on kuitenkin jo otettu.

Marleau oli kyllä hyvä ykkösessä viime kaudella. Ei voisi enempää vituiksi mennä tämä case Wilsonin kohdalla; omista ei kukaan noussut tilalle (fanityylistä toivotaan toivotaan) ja muut myynnissä olleet isot nimet menneet jo. Noo onneksi säästettiin muutama milli, seuraikoni ja menestys on toissijaisia ilmeisesti.

Itse peli oli tylsä, Sharks tullut tällä kaudella hieman takki auki peleihin tauolta. Taisi olla samaa vikaa myös viime kaudella.
Eka maali Jonesin piikkiin ja Hertlin maalin hylkäystä en ymmärtänyt. Nämä riitti tämän pelin ratkaisuun.
Sanotaan vielä, että Sharksin tehokkain kaksikko Hertl-Cootch saivat tehtäväksi nollata Barkovin kentän. Ömm?
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Tuokin mielessä ollut, että voisiko puolustuksesta ketään nostaa hyökkääjäksi kun Martin palaa. Burnsiahan jo olen ehdottanut mutta onhan Heedkin nuorena pelannut hyökkääjänä. Toki kuinka Ryan osaisi pelata väärällä puolen, toki miettinyt sitäkin että hän sai mukavan pistesaaliin viime vuonna AHL:ssä, mutta onko rooli Burnsin rinnalla vähän rajoittanut hyökkäyspeliä.. Olisko Ryanista itsestään hyökkääjäksi..
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Tuokin mielessä ollut, että voisiko puolustuksesta ketään nostaa hyökkääjäksi kun Martin palaa. Burnsiahan jo olen ehdottanut mutta onhan Heedkin nuorena pelannut hyökkääjänä. Toki kuinka Ryan osaisi pelata väärällä puolen, toki miettinyt sitäkin että hän sai mukavan pistesaaliin viime vuonna AHL:ssä, mutta onko rooli Burnsin rinnalla vähän rajoittanut hyökkäyspeliä.. Olisko Ryanista itsestään hyökkääjäksi..

Ryan saa kiittää AHL pisteistään pakkipari Heediään. Joakim pelaa oikeastaan samaa roolia kuin farmissa; antaa parilleen vapauksia.
Heed ja Burns ovat ainoat uhat puolustuksessa, heidän siirtäminen vain muuttaisi joukkueen maalinteko ongelman hyökkäyksestä puolustukseen. Nyttenkin Heed taitaa olla ainoa pakki, ketä on tehnyt maalin? Aika hurjaa, kun pelitapa perustuu kiekkoa viivalle -tapaan.

Nyt se saatiin paperille; Pavelski pelaa loukkaantuneena. Samoin Thornton, mutta sitä ei kerrota onko se mikä vamma, vaikka Paul Gackle kyselee sen perään joka kerta. Tämä kaksikko on skipannut treenejä vähänväliä, varsinkin Jumbo. Silti Pavelski saa eniten peliaikaa ja molemmat oli uudelleen muokatussa 1.YVssa, vaikka juuri olivat skipanneet treenejä. Sitten ei homma toimi, voi ei missä mahtaa olla vika.

Toinen tappio heikolle idän jengille. Sama TOP6 aloitti pelin, hehe. Goodrow oli loukkaantunut ja tilalle nostettiin farmin ykkösmies O'Regan. Mutsiis 4.centteriksi. Eipä tossa siis mitään ihmeelistä; samoihin ongelmakohtiin kaaduttiin joita valmentaja ei osaa korjata.

Couture on moittinut medialle, ettei Sharks saa vetopaikkoja läheltä. Valmennus alkaa saamaan osansa.
Eikä siinä, onhan toi yritys kamalaa. Puolikuntoiset papat pyörii kentällä ja alkukauden kuumin pelaaja Donskoi pelaa hyvin pienillä minuuteilla. Sekin lento nyt tapettiin hienosti, kun "pääsi" pelamaan Joe-duon kanssa. O'Regan ei vaan voi alottaa nelosesta ylempänä. Bödker oli se, ketä ansaitsi nousta uuteen aloittavaan ylivoimavisikkoon. Onhan näitä.

Kiitospäivän vklp jälkeen, eli tämän viikon, joukkueet jotka ovat pleijariviivan yläpuolella ovat 78% myös keväällä siellä. Nooh, chäänssi Dahliniin on kiva juttu ja ajatukset Tavaresin ja vaikka Julienin poimisesta rahalla on ihan ruususii. Who knows.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Moro! Vuosien tirkistelijän roolin jälkeen, päätiin vaivautua hakemaan kirjoitusluvat ja liittyä tähän joukkoon. Sharkseja on tullut vajaan kymmenen vuoden ajan seurattua ja fanitettua urakalla. Pelien seuraaminen menee joko livenä tai koosteen voimin, riippuen aina miten kerkiää tai jaksaa. Joukkueen lempipelaajia tällä hetkellä on #88, #19, #39 ja #27. Vuosien varrelta löytyy useampi lisää, mutta niitä jaksa sen kummemmin nyt listailla.

Viime yön peliä en koostetta kummemmin pystynyt katsomaan, mutta käteen jäi vain piste Duckseja vastaan rankeilla hävitystä matsista. Donskoilta pari häkkiä ja hyvä että yv:llä osuttiin. Toivotaan et DeBoer kuitenkin alottaa pientä ketjurumbaa, saisi peli sitä nopeutta ja ne maalitkin varmasti syntyisi paremmin.

Seuraava matsi torstai aamuna (ellei puhelin huijaa) Arizonassa. Sieltä pitäisi ”helpot” 2 pistettä ottaa pakolla matkaan.

Edit: pädillä tulee typoja..
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Vähemmän yllättäen Donskoi-Couture-Hertl -ketju dominoitti peliä. Jos mä osasin tämän kolmikon perään huudella aika tarkalleen kuukausi sitten, niin luulisi että tämä idea olisi käynyt ammattilaistenkin mielessä. Mutta ei, kaikenmaailman bödkerit ja karlssonit tossa kolmantena lenkkinä jumitti ilman mitään panosta. Onneksi nyt Karlssonin loukkaantumisen myötä DeBoer oli melkein pakoitettu tähän komboon, kun Donskoi Joe-duon kanssa oli paskaa alusta loppuun.

Joe-duo pidetään edelleen sitkeästi yhdessä ja heidän kanssa viimein pääsi vähän pidemmän tovin pelamaan Timppa Meier. Hyvältä se näytti, ainakin mun mielestä. Jostain syystä silti keskenkaiken sinne piti saada Ward tilalle. En kyllä löydä yhtään järkevää syytä tälle.

Bödker on ihan viittä vaille ulkona pelaavasta kokoonpanosta. Olisi pitänyt olla jo aikoja sitten, mutta läski tilipussi pitänyt miehen kentällä vielä tähän asti. Buyoutti varmaankin ainoa keino päästä eroon ja se pitäisi viimeistään kesällä tehdä. Ihan jäätävä virhe koko soppari, kun ajattelee että ilman häntä Marleaulle oltaisiin voitu tarjota isompaa sopparia.

Ei ole Hansen se sama kaveri, kun Nuckseissa pelasi. Ei mitään käyttöä, parempia pelaajia löytyy farmista.

3vs3 jatkoajalla kentällä viilettää Pavelski. Hidas ja loukkaantumisen takia pienellä laukaisuinnokkuudella oleva kaveri. Eikö muka parempaa löydy.

Paljon naurettiin, kun rightit pisti rystyllä kiekon Berran taakse kolme kertaan putkeen. Eipä siinä, yhtä helposti sitä kiekkoo iskettiin längeistä Jonesin taakse - jälleen.

Kojootit juu seuraavaksi ja he ovat mukavassa 3ottelun voittoputkessa. Itse en vetoa vetäisi voiton puolesta.

Martinin paluu se vaan venyy ja skippaa edessä olevan vieraskiertueen. Ekana puhuttiin yhdestä harkasta, sitten viikon harkoista ja nyt hiljaiselon jälkeen kunnolla lisää saikkua. Ei hyvältä näytä. Onneksi nyt sentään hänet pidetään sivussa, tyhmäähän se on loukkaantuneita veteraanipelaajia pakkopeluuttaa isoilla minuuteilla runkosarjassa. Marraskuussa.

Lisättäköön että ylivoima näytti pitkästä aikaa hyvältä. Helppo resepti; joukkueen parhaat hyökkääjät: Couture-Donskoi-Hertl kimppaan, kylkeen käsillä varustettu nuori O'Regan ja kaikkia pelottava Burns. Ei mitään jarruja, vaan kavereita ilman rajoitteita.
 
Viimeksi muokattu:

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Onneksi itse löin vetoa voiton puolesta, sillä tappioputki päätökseen 3-1 voitolla Arizonasta. Ketjuruljanssi tuotti tulosta ja onnistumisia tuli 1. ja 2. kentiltä. Koosteen varassa taas itse, niin en tiedä miten DeBoer on pelin aikana vaihdellut esim. Meierin ja Labancin paikkoja. Jones oli taas mies paikallaan, välillä pahojakin laukauksia näytti jäävän hyvin haaviin. Joku peliä tarkemmin katsonut voi taas jakaa parempaa analyysia, mutta tästä voitosta hyvä jatkaa Vegasiin testaamaan haarniskan paksuutta haiden hampaissa.

Martinin loukkaantumisesta voisi johto antaa rehellisiä kommentteja. Tulee mieleen viime kauden Barkovin loukkaantuminen, jossa tuntui kusetuksen makua olevan ilmassa aina kun Floridasta ilmoittivat aikatauluista. Ja myös Pavelski ja Jumbo pitää saada kuntoon, vaikka millaista pikkupipiä olevinaan olisi, pitäisi ajatella pitkälle ja antaa nyt levätä pois jos jotain on niin jaksaa keväällä vääntää päätyyn. Tietenkin paha kommentoida, kun ei loukkaantumisten laatua kerrota tarkemmin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Couture skippaa paskapuheet;

"Him and Melker are similar in the fact that they both get in on the forecheck and they’re tenacious on the puck,” Couture said, referring to Donskoi. “I think Donny’s got — I don’t say this to take anything away from Melker — a little more puck skills, more creativity offensively."

“We need them to produce. They play a lot of minutes. They play the most minutes of our forward group,” Couture said, referring to the Thornton-Pavelski line.

Pelkkää faktaa.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Tervetuloa @Vislami Sharks-ketjuun! Täällä ollaan viime aikoina oltu aika paljon @Telnyashkan varassa (kiitos myös sinne), hienoa että saadaan uusia kirjoittajia joukkoon.

Ja kojoottipeliin: Heed oli poissa, miksi? Loukkaantunut? Hyökkäävä pakki on juuri se mitä tässä tarvitaan, kun hyökkäysvitjoissa ei liikaa tehoa nyt ole.

Ja niihin vitjoihin liittyen, Sharksin todellinen ykköskenttä on Couturen linja. Ja tuolla ykkösellä ei mennä pitkälle, ellei syvyyttä ole ihan kunnolla. Ja eihän sitä nyt ole.

Jumbo ja erityisesti Pavelski pelaavat loukkaantuneina (ja tosiaankin ovat aika jumissa), luojan kiitos Meier sai Joe-ketjun näyttämään jo vähän senlaatuiselta miltä pitää. Kukaan muu (Labancin alkupelien suonenvetoa lukuun ottamatta) ei tuossa ole onnistunut, ja Hertl on parempi pitää muissa vitjoissa. Vaikka otanta on pieni, Meier on nyt pidettävä ykkösessä, piste.

Mikäli PDB laittaa Meierin tuosta pois ja tilalle Labancin/Wardin/vadsomhelst, otan tätä majavaa pillistä kiinni ja näytän sille väkisin kaikki Pekko-elokuvat. Saatana.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tervetuloa @Vislami Sharks-ketjuun! Täällä ollaan viime aikoina oltu aika paljon @Telnyashkan varassa (kiitos myös sinne), hienoa että saadaan uusia kirjoittajia joukkoon.

Ja kojoottipeliin: Heed oli poissa, miksi? Loukkaantunut? Hyökkäävä pakki on juuri se mitä tässä tarvitaan, kun hyökkäysvitjoissa ei liikaa tehoa nyt ole.

Kiitokset! Joo huomannutkin et vanhat aktiivit vähän hävinnyt porukasta, eiköhän tästä tiivistä seurantaa kolmenkimpassakin saada.

Heedin poissaoloa itsekkin ihmettelin, kun mistään ei ainakaan löytynyt tietoa loukkaantumisesta, mutta tosiaan tuntuu johto pimittävän tietoja loukkaantumisten suhteen..

Toivotaan tosiaan et kalkkunaa täynnä olevat mahat saavat taktikointia aikaan valmennusjohdolla. Vegasin matsi taitaa tullakin jo klo 01:00 yöllä niin voi tehdä tiukkaa päästä katsomaan, mutta yritetään!
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Ei kait Ryan loukkaantunut kun ei pelannut 3.erässä. Vielä jos Heed ei pelaa loukkaantumisen takia+Martin niin saa kohta AHL:stä hakea apua?

Burnsille vihdoin maali ja piste edes koko matsista. Vlasic painanut melkein puolet peliajasta kentällä..
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Vegasista lähti mukaan piste, koosteen varassa itse jouduin taas menemään, kun muu elämä vie liikaa aikaa.

Eipä nyt paljoa sanottavaa jäänyt koostesta, kun Vegasin puolesta aika suppeana mentiin. Pieniä puolustusvirheitä, joista sallitiin pari Vegasin maalia. Burns osui vihdoin ja viimein, pelasi samalla 900. ottelun NHL:ssä. Jatkoaika maali onnekkaasti Thorntonin luistimen kautta sisään.

Tänään vastaan hyvin lähiaikoina pelannut Winnipeg ja Patrik Laine. Molemmilla back-to-back, joten se sentään tasottaa tilanteita. Oiskohan Dell vs. Mason maalissa, ellei Helleybuck vedä tuplia. Tiukkaa peliä varmaan luvassa, toivottavasti humala pysyy maltillisena niin jaksaa vielä 05:00 kukkua ja alkaa tuijottelemaan.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Joo humalassa selvis matsis kattomaan, ei vaan ollut maltillista ja muistissa vaan Coochin av-maali, sekä Winnipegin nopeus.

Silti kova 4-0 voitto, vaikka Winnipeg iski kovasti niskan päälle ja jumalattoman nopea verrattuna hailaumaan.

Vois illalla yrittää katsoa matsin uusiks niin palauttelee mieleen mitä on tapahtunutkaan.. tiukkaa väsymystä tällähetkellä
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tänä yönä päästäänkin taas itärannikolle tutustumaan Pennsylvanian osavaltioon sekä Philadelphiaan. Eli klo 02:00 Flyersia vastaan, kauden avauksessa 5-3 otetettiin pataan, mutta se onkin hyvä syy vain parantaa. Tästä alkaakin sitten neljän pelin vierasputki itärannikolla seuraavan viikon ajan, tiukkoja matseja luvassa. Viikonloput pelit voisi yrittää katsoa, kello 02 tienoilla alkaa kaikki, joten ei aivan otollisin aika..

Flyers ovat tosiaan hävinneet edelliset 8 peliä ja vielä back-to-back. Eilisen Penguins pelin jäljiltä voi kyllä olla vihaista porukkaa vastassa, mutta toivottavasti myös väsynyttä.

Jones missannut aamuharjoitukset WPG pelin loukkaantumisen tiimoilta, joten Dell aloittanee maalilla ja Bibeau kutsuttu farmista availemaan luukkua. Ketjuista ei mitään tarkempaa pöhinää vielä, toivottavasti Donskoi-Couture-Hertl ois painamassa täysillä.

E: Huomasinkin et ketjuista oli just ilmoitettu:

Meier-Thornton-Pavelski
Hertl-Couture-Donskoi
Boedker-Tierney-Hansen
Karlsson-O'Regan-Ward

Braun-Vlasic
Dillon-Burns
DeMelo-Heed
 
Viimeksi muokattu:

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Päästiin jatkamaan Flyersin tappioputkea, koosteesta nyt kamalasti taas irti saa, mutta 8 ja 19 tuntuu olevan ihan pelivireessä nytten. Pavelskilta pari todella hyvää paikkaa, Thornton kahdesti läpi joista ei osumaa, mutta ylivoimalla sitten laukoi helpon sisään.

Parin päivän huili ja sitten vastassa Florida ja Tampa Bay back-to-back.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Pari maalirikasta peliä Sharks -näkökulmasta sai uteliaisuuden päälle katsomaan peli. Myös kehuttu 3.kenttä oli pakko nähdä, tanskalaiset positiivisessa valossa, what?

Peli alkaa julmalla takaiskulla. Vlasic kituu blokkauksen jäljiltä, hän ja Braun aivan kimpassa maalin edessä, kun heidän takana takatolpalla Grioux vapaana.
Tasoitus on Tierneyn. Hakee syöttöä ja nopeasti kääntääkin vedoksi, onnekkaasti pakin mailan kautta maaliin.
5vs3 YVlla kiekko pyörii hyvin ja paikkojakin oli. Kuitenkin siinä vastustajan kolmikko oli piiitkän tovin kentällä, että jotain aggressiivisempaa olisi toivonut. Kuitenkin Thorntonin veivailu ja syöttöhakuilu päättyi vetoon, joka meni niin helposti läpi.
Viimeinen maali hyvän karvauksen myötä. Varsinkin se, että Vlasic veti ja Braun oli parhaimassa paikassa ohjaamassa sitä oli mukava nähdä. Osaa ne hyökkäyspäässäkin.

3.erä oli kyllä kaikenpuolin jäätävä, eilenkin pelannut Flyers ei saannut oikeastaan mitään aikaan. Sharks oli kokoajan kiinni, karvasi hyökkäyspäässä väkevästi ja omissa oli aina Sharks -nuttuja enemmän kiekon alla.

Jones day-to-day, reissussa mukana, joten paluu voi tapahtua vaikka heti. Donskoi loukkaantui, kylkeen taisi tulla poikkaria. Toivottavasti ei mitään vakavaa, elintärkeän kentän peluri kun on.

Heed otettiin sivuun juuri ennen peliä. Ilmeisesti sama ylävartalovamma vaivaa. Paskajuttu. Dillon pelasi Burnsin parina ja en kyllä tykkää. Kuulosti sillon joskus alkuaikoina hyvältä idealta, mutta eihän toi kaksikko ole koskaan toiminut. Kiva kuitenkin, että DeMelo on tässä pelejä saannut alle, pitkään oli sivussa.

Thorntonin peli kyllä näyttää paremmalta. Lähteekö joulukuussa yhtä hurja vire kuin 15-16 kaudella? Pavelski taasen on se sama kaveri, ketä tekee kaiken hyvin, mutta ei vain ehdi kiekon eteen ohjailemaan. Ja vedotkin lähellä aika heikkoja vrt aikaisempiin kausiin. Koska se on viimeksi maalin tehnyt? Pitkä aika kuitenkin kaverilta, ketä pelaa eniten hyökkääjistä. Joku muu saisi yrittää hänen paikalla, tosin hiljaista on sillä osastolla. O'Regan olisi oma ehdokkaani.

Dell muuten oli jeba, ei mikään hätä hätäillä Jonesin kanssa. Flyersin selostajien selostus Dellin MVestämisjäähyn hakuilusta huvittava. Olihan se aikamoinen show.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Pavelski ja 300. maali. Tulihan se sieltä, 11peliä siinä meni, huhhuh.

Itse peli oli hyvin samanlainen alussa kuin edellinen kohtaaminen. Molemmat painosti kovin ja peli oli kuin tukossa, kun mitään ei saatu rakenneltua. Tai Sharks ei saannut, ehkä 1.ketju hieman. Taasen Barkov sai enemmän ja lopulta Panthers ansaitusti johtoon 1.erässä.
2.erässä Timon vahva peli tuottaa maalin, Pavelskilta nätti väistö luistimella, ettei tulisi jälleen yhtä naurettavaa maalivahdinestämistä (case Donskoi.).
3.erässä Sharks oli mielestäni selvästi parempi. Johdossa jälleen tyylikästä puolustamista ja kiekon liikuttamista laidoissa hyökkäyspäässä.

Donskoi oli sivussa, joten Karlsson nousi 2.kenttään. Hänen tilalla 4.kentässä pelasi LaBanc. Ankeaa oli hyökkäys, kunnes DeBoer teki todella hyviä siirtoja; Ward nousi Karlssonin tilalle ja voi jumpe kuinka hyvältä 2.kenttä jälleen näytti. Hertl-Ward dominoitti laidoissa ja näin Couturella oli ekaa kertaa pelissä tilaa tehdä jotain.
Toinen hyvä siirto oli dumpata vaisu Bödker-Hansen pari Carpenterin kanssa pelamaan jämäminuutit. Näin Tierney sai hyökkäysvoimaa enemmän rinnalla olevilta Karlssonilta ja LaBancilta. Voittomaali heille.

-Tierney on tässä jonkin aikaa ollut jo kovassa suosiossa. Jälleen nousi vikoiksi minuuteiksi 1.kenttään suojelemaan johtoa. Ja onhan kaverilla enemmän maaleja kuin eniten pelaavalla hyökkääjällä.

-Timo sama ilkeen fyysinen, toi pelitapa toimii. Siellä oli kyllä se yksi laitataklaus, jossa oli huolimaton. Vielä on hiomista.

-Puolustus oli tasaisen hyvä. Sanottakoon Dillonin olleen heikoin lenkki. Haiskahtaa siltä, että jos joskus kuntoon tulee, niin Martin pääsee aika sukkana takaisin Burnsin viereen.

Nyt siis pari voittoa peräkkäin joukkueista, mitkä olisi pitänyt voittaa myös ekoissa kohtaamisissa. Seuraavaksi Lighting ja saas nähdä mitä tulee. Toivottavasti mennää samoilla kentällisillä kuin pelin lopussa, ellei sitten joku tee paluuta saikulta.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Pieni deja vu tuli pelistä.

1.erässä Lighting paino hulluna päälle, mutta Sharksin puolustus pärjäsi erinomaisesti. Lopulta erinomaisesti pelannut 4.kenttä iski, maali erinomaisen paluun tehneelle Goodrowille.
2.erän alussa Sharks näytti olevan hieman hukassa/ilman tuntumaa tähän nopeaan vastustajan peliin, vaikka siellä kentällä hääri oikeat miehet. Nopeasti peli tasoihin josta loppuerä melkolailla samoin kuvioin kuin 1.erä, mutta Sharkseilla tuntui pikkuhiljaa painavan eilinen peli.
3.erän Tampa aloitti YVlla, koska päin vittua tilanteenluku tuomareilta. Tässäpä se pelin käännekohta. Kuin edellisessä kohtaamisessa, Sharks vaisui heti tappioasemasta. 3-1 maalissa en nyt oikein tajua mitä siinä tapahtui. Luulisi nyt kaikkien nähneen Hedmanin, mutta silti siinä Dillon vetää backskatee hyväntovin luottaen täysin syötönkatkaisemiseen? 4-1, kun Braunin jalka veti lukkoon blokkauksesta, loput maalit ihan pointless.

-Thornton haistatti paskat tuomareiden avittaessa pienempiä pelaajia; ajeli muutamaan otteeseen tyylikkäästi yli näiden smurffien.

-Jones oli väkevä ekat 40minuuttia. 3.erä oli nyt hurlumhei kaikilta, mutta kyllä tämä esitys lupaa hyvää.

-DeMelo on liian hyvä waivereihin.

-Bödker oli sivussa loukkaantumisen takia, mutta nyt kun kattoi tota taistelua kaikilta, niin ei sinne joukkoon haluaisi mitään puolivillaista kaveria. Ilman parempi.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Peliä Capsia vastaan en katsonut, mennään koosteella;
Sharksin ainoan teki Timo, jonkin asteen apina näytti putoavan selästä. Se olikin ainoa, vaikka paikkoja oli. Varsinkin hyvän laukauksen omaava LaBanc hakeli aivan liikaa syöttöjä. Hertl oli yhdessä tilanteessa aivan yksin maalinedustalla ja kiekon saatuaan jää katsomaan, olisiko ketään kenelle syöttää. Yhtä tuskaa katseltavaa.

Thornton tappeli. Ilmeisesti siinä tarvittiin erätauollisen aikaa Capsin valmennukselle, että saivat jonkun haastamaan. Ja se joku oli koohottaja-Wilson. Vanhuus ei tule yksin ja mitä ilmeisemmin Wilson löysi tuurilla Jumbon leuan hänen parran alta. Sääli ettei nähty tähti vs tähti -tappelua, mutta eipä Capsin ykkösäijistä ketään osaa nyrkkiä puristaa.

Dillonilta aikamoinen ou no -show ja viikatetta kehiin. Jätkällä on kokemusta ja liigan isoimmat hammassuojat, olisi nyt matchannut jos noin paljon vitutti. Kakkua tulee, joten Sharks saattaa joutua kutsumaan farmista kaveria pelamaan. Ei mitään hajuu, ketä sieltä ekana tulisi. Middleton? Roy pelannut myös hyvinhyvin.

Ovechkin mälläsi jo 20.maalin tähän kauteen. Kauden loputtua Sharkseilla saman maalirajan rikkoo tällä menolla ainoastaan Couture.

Joukkueet jotka ovat jo oikeastaan pleijarikeväästä ulkona, heillä ei oikein tahdo olla oikeita palasia mitä Sharks tarvitsisi. Ainoastaan E.Kane. Enkä kyllä usko, että yksin Kane tämän junan kääntäisi, vaan tarvittaisiin toinenkin top6 tasoinen kaveri. Näyttää liian vaikealta ja näin liian kalliilta.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Itselläkin meni WSH peli nopeella koosteella. Ei näyttänyt kyllä Sharksien tahti hyvältä. Syöttövirheitä ja taidottomuutta. Puolustuksessa merkkausvirheitä ja sokkona pyörimistä. Grubauer otti muutamia hyviä koppeja ja Sharksien viimeistelemättömyys isona ongelmana.

Idän 4 pelin kiertue ohi ja 2-2-0 tuloksella puolet pisteistä mukaan. Seuravaana kolme heikompaa joukkuetta kotona vastassa, viikonloppuna back-to-back, mutta kaikki pitäisi silti pystyä voittamaan.

Dillonilta aikamoinen ou no -show ja viikatetta kehiin.

Ja kuten ounastelit, kakkua tuli 1 peli. Barracudasta nostellaan sit paikkaajaa.

Joukkueet jotka ovat jo oikeastaan pleijarikeväästä ulkona, heillä ei oikein tahdo olla oikeita palasia mitä Sharks tarvitsisi. Ainoastaan E.Kane. Enkä kyllä usko, että yksin Kane tämän junan kääntäisi, vaan tarvittaisiin toinenkin top6 tasoinen kaveri. Näyttää liian vaikealta ja näin liian kalliilta.

Kahdelle TOP-6 hyökille ois tosiaan tarvetta, tarvittaisiin maalintekijää ja mielellään kunnon jokapaikan taituria. Kuten sanoit ei kamalasti ole tarjolla, kun Duchenekin meni.

Ehkä uudenvuoden tienoilla voi puhua jo vakiintuneista sijoituksista ja alkaa miettimään isompia kauppoja jo ulkopuolelle jääneistä joukkueista.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Mielenkiintoinen fakta että tällä hetkellä Sharks päästänyt vähiten maaleja omiin, mutta tehnyt toiseksi vähiten maaleja itse.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Ja silti joukkueen kapteeni ja päävalmentaja ei näe ongelmaa maalinteossa, vaan ajan myöden nämä runsaat vetopaikat alkavat näkyä tulostaululla.

Couture on eri mieltä ja uskaltaa sanoa sen, minkä me kaikki näemme. Onneksi Cootchilla on sopparia vielä ensi kaudeksi, muuten olisi varmasti tänä kesänä lähtenyt ilmatteeksi kilpailukykyisempään joukkueeseen.

Mielenkiintoinen on Wilsonin tilanne. Seuraikoni skipattiin vuosien takia. Tilalle suunitteilla nuori kaveri, ketä auttaisi heti ja olisi osa myös tulevaisuutta. Sitä ihmetellessä joukkueen paras hyökkääjä ei ole yhtään tyytyväinen tuloksiin ja tuskin on sattumaa, että Thorntonille tullut tähän lyhyeen aikaan tappelu ja sakko, kun joukkue tuskailee maalinteossa. Kiristää hermoja.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Mielenkiintoinen fakta että tällä hetkellä Sharks päästänyt vähiten maaleja omiin, mutta tehnyt toiseksi vähiten maaleja itse.

Itsekkin tätä faktaa vähän ihmettelin kun NHL statseja kattelin. Karu faktahan tosiaan on, että maaleja tekemättä on hankala voittaa otteluita ja se näkyy tällä hetkellä sijoituksessa.

Ja on tosiaan omituista koko keissi valmennuksen ja kapteeniston osalta. Cooch onneksi tosiaan myös paikallaan niinkuin @Telnyashka mainitsikin ja uskaltaa kertoa faktat joukkueen tilasta.

Tuskastuminen tulee varmasti näkymään jatkossa myös muissakin, kuin Thorntonissa. Toivottavasti nyt jotain toimintaa tapahtuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös