Pe 1.12.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 38 984
  • 573

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
Tää on yks huonoimpia Kerhon pelejä mitä oon koskaan nähnyt. Toki onhan Tappara hyvä mutta ei helvetti.
 

Kalteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Tuomarit ottaa tonttia Raumalla
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Nonniiin, Raumalla tuomarit ottavat roolia. Vittujen vittu.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Hyvä jäähy Tikalle.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Menny kyllä usko Miklikiin. Slaavilaista pelailua illasta toiseen. Voisiko virtanen vaikka välillä sekoittaa ketjuja tjms
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
No onhan TPS:llä paikkansa ollut, mutta ei ole kelvannut. Siihen suurin syypää ollut Engren, joka on liigan paras maalivahti.

Kyllä kyllä. Omiin vaan olisi voitu hyvin lyödä äsken nähdyssä erässä 4-5 rysää, joten kokonaisuutena peli kanttaa omissa etenkin. Ihan sohimista.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sandell viimeiseen viiteen peliin 2+5. Jengin tärkein pelaaja tarvitsi vajaan puoli kautta iskuun päästäkseen. Nyt ei tarvitse enää miettiä tarjotako jatkosopparia. Ässä on iskussa, pahvia kouraan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nordiksella on erittäin, erittäin viihdyttävää lätkää. Pelinopeus on liigamittareilla ihan huipputasolla ja aavistus jopa pleijarihengestä tuoksuu. Hienoja yksilösuorituksia, upeita kuvioita ja tunnetta molemmilta jengeiltä. Loistavaa viihdettä.

Töpsykäiset yrittävät rimpuilla perässä (2-0) ja kaikki merkit viittaavat aika kuumaan kolmanteen erään. Tämä on tietysti ymmärrettävää transuarvoja palvovien maalaisten juhlaottelun nöyryytyksen ja viime kevään pudotuspelien jälkeen. Pikkaraisella ainakin toinen aivosolu on jo liikkeellä, joka yleensä tarkoittaa jotain sellaista, joka täyttää jatkiksen väittelypalstan muutamaksi päiväksi.

Toivotaan nyt ettei kukaan kummastakaan joukkueesta fyysisesti loukkaannu. Henkiset loukkaantumiset ovat jo varmoja kahden erän jälkeen.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jotenkin fokus jossain, huomisessa? Helpompi tästä olisi ottaa 3 pistettä kuin huomenna. Nyt pitää palata viime pelien liikkeekseen ja hoitaa voitto. KalPa rankoo tehokkaasti joten puolustuspään hölmöilyt pois.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä. Ulvoo ihan hulluna Hifkin maalia.

Jantta muuten ulvoo aika hulluna kaikkien maalia, paljon selostaa IFK:n pelejä (luojan kiitos), mutta en ole huomannut että olisi sen kummempia värilaseja, joka on harvinaista selostajassa. Jantan ulvomisen ainoat erot olen huomannut maalin eroissa, Heiskasen maaleille ulvoo enemmän, hienoille maaleille myös.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
KooKoon Ville Järvinen avaa kauden maalitilinsä heitolla punaviivalta ja Rajaniemi hoitaa itsensä YouTube-koosteisiin.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Toivoin voittoa, mutta paljon pitää tapahtua ennen sitä. En raavi ranteitani juustohöylällä koska Lüga on tasainen ja kevät kaiken muuttaa voi. Ilves pelaa tylyä kiekkoa ja propsit siitä.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Oma ranking on edelleen Assat, HPK ja baloun naissa huudoissa. Kylla sinakin, arvon palstaveli, aika lujaa huudat taalla tuomareista joka kierroksella
Itselläni löytyy onneksi parempaa tekemistä, kuin pitää rankingia noin autistisista asioista.

Hyvä että jollain tuuhioilla on tuohonkin aikaa.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Menny kyllä usko Miklikiin. Slaavilaista pelailua illasta toiseen. Voisiko virtanen vaikka välillä sekoittaa ketjuja tjms
Vaihdatteko päikseen Mikko Lehtoseen? Saatte ämpärillisen kiekkoja ja kuusi rullaa vessapaperia kaupan päälle. Kiekot saa palauttaa jos ne on huonoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös