JYP, KPC.
No saatiinpahan nollat ja kupariset rikki.

Nick

Ässät
Turha molaria on syyttää. Ottaa sentään kaksi kolmesta kiinni. Eli torjunut vajaassa kahdessa erässä jo 6 kertaa.

spaceman

JYP, #26, #15, #11, #45
Maali!!!

Kymmenen vetoa maalin edestä ja sitten survotaan sisään.

Tästä se lähtee.

Ziggy

Ilves
Eiköhän myös Miklik avaa maalihanat tänään. Helsingissä Ilves pelasi hyvin 50min, tänään 30min. Mahtaakohan riittää..

Hollanti

Varmaan se KalPa
Ässät ottanu puolustuksesta mallia Sportilta?

Dee Snider

Jatkoaika Cancer Fighters
Voi vittu, että voi vituttaa! Mikä vittu tuota Andya vaivaa? VITTU!

By the way, vituttaa tuo tuttiritari myös ihan saatanasti. Kaiken kukkuraksi rouva soittaa kyliltä, että joku toukohousu peruutti auton kylkeen... Voi saatana! Mitä vielä?

edit: Poika tuli lätkäreeneistä kotiin ja veti molarikassillaan eteisen ovimyykin paskaksi... Voi vitun vittu, kai sitäkin täytyy alkaa parsimaan, todennäköisesti vielä telon itseni siinäkin hommassa päivystykseen. Joku irtosormi tästä enää puuttuu, saatana! Perkele, mikä black friday!

Viimeksi muokattu:

passenger

Bernard on kyllä todella alistuneen oloinen tuolla maalillaan. Näkyy kauas, että itseluottamusta ei vain löydy. Ja tuomarilinja on tosiaan taas täysi vitsi, siinä kävi Kuparinenkin huutamassa tuomarille, että Lähteenmäeltä vedettiin keskialueella jalat alta ja sitten seuraavasta Ässille jäähy.

madeOFspade

Ässät
Selvääkin selvempi Jalkakamppi.

Jalkakamppi ok mutta Bloodin hyppelyt ja mailan "veto" omaan kainaloon ok?

Kyllä vaan oli selvä kamppi, mutta eipä vaan Maione saanut koukustaan jäähyä kun koukki Lähteenmäen nurin. Eikä Kantola saanut boksia keihästämisestä...

Pavlikovsky

TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ei juuri järjen häivää Palloseuran kohelluksessa toisessa erässä, tuo maali olisi ollut kaivattu virtapiikki, mutta ei. Päinvastoin, tuosta alkoi kotijoukkueen vyörytys. Nyt vähän eri taktiikalla vikalle kolmannekselle kiitos.

Le Banner

Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Nyt ei oo muuta mahista, ku Monni herättelee, ja poimii hookkaneilta jonkuu pois, ihan sama kenet!

Koffit syliin. Tai sitten vaan ihan uudet jaot? Hyvää tekemistä kotijengiltä, mutta rehellisesti sanottuna odotin kahden erän jälkeen 4-5 maalia ainakin.

Jani82

KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Molempiin suuntiin mennyt noita ohi. Sen takia pitäisikin viheltää aina jäähy jos maila osuu polvitason yläpuolella vastustajaan. Liigassa sitä ei vaan uskalleta tehdä.

alcoholic

Ässät
Vituttaa suunnattomasti, että Ässät jatkaa noita lahjojen jakamisia. Peli voisi olla vähintään tasan ilman kahta isoa töppiä. Kohta saa siirtorajalla hankkia uuden veskarin, jos Andyn otteet ovat tuota tasoa.

Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Porilaisten kanssa ei kannata alkaa vaittamaan. Tuomarit ovat aina heita vastaan. Jos sen hyvaksyy niin on helpompi menna eteenpain