Tampa Bay Lightning 2017–2018

  • 100 270
  • 332

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Hedman ei ole mielestäni kauden alussa muina vuosina alottanut ihan tällaisilla minuuteilla. Yleensä mies on ollut parhaimmillaan siinä vuodenvaihteen jälkeen, joten annetaan sitä aikaa. Isolla miehellä luistin kevenee, sitten kun saa kunnolla pelejä alle.

Palat - Point - Gourde on ollut kiistatta hyvä, mutta Palattia voisi kokeilla myös Johnsonin kanssa, jotta myös Johnsonia saisi vähän heräteltyä. TJ: taso tuntuu heittelevän aika paljon pelien välillä. Välillä on sitä tuttua sähinää ja vaarallinen jatkuvasti. Välillä täysin näkymättömissä. En usko Pointin tehojen kärsivän vaikka vieressä viilettäisi Killorn.

Vasille taas vähän hankalampi peli Panttereita vastaan, vaikka sekaan mahtui useita huipputorjuntoja. Budajlle olisi myös nyy tärkeää saada se avausvoitto.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika vahvat ysärin Detroit-vibat tulee tuosta jengistä. On kanadalainen supertähti ja venäläinen supertähti. Ja tietysti ruotsalainen huippupakki. Sergachevin myötä venäläisväri sen kuin lisääntyy.

Tietenkään pelaajaprofiilit eivät ihan täysin natsaa vertauksessa mutta hyvää työtä GM tekee mallintaessaan pelivuosiensa menestysreseptiä.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Hedman on todella aloittanut kauden tahmeasti ja on aika kaukana siitä tasosta, jolla mies viime kaudella suoritti. Silmiinpistävää on ollut epävarma kiekollinen peli, varsinkin omassa päässä sekä jollakin tapaa jopa ylimielinen pelaaminen, jonka seurauksena on tullut lukematon määrä todella helppoja kiekonmenetyksiä. Eilisessäkin pelissä ruotsalainen saa ottaa täysin omaan piikkiinsä kaksi Panthersin maaleista. Tuo Hedmanin peliaika 25:47 minuuttia ottelua kohden on kyllä todella kova määrä, varsinkin kun huomioidaan, että Tampa on tainnut jokaisessa ottelussa pelata seitsemällä puolustajalla. Tyler Johnsonin ohella tällä kaverilla riittää eniten petrattavaa tällä hetkellä.

Kun nyt pakeista tuli puhetta, niin täytyy mainita, että Anton Strålman on kuin uudestisyntynyt. Kaveri ei ole tehnyt varmaan ensimmäistäkään virhettä koko alkukaudella ja liikekin näyttää, ainakin omaan silmääni siltä parin kauden takaiselta menolta. Myös +/- -tilastossa komeilee lukema +11, joka on joukkueen paras.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Kolmen ottelun Kalifornian kiertue alkoi 5-1 voitolla Sharksista, tehomiehinä tuttu trio. Sharks pysyi ensimmäisen erän mukana ja teki ensimmäisen maalin ekassa vaihdossa, jonka jälkeen hallitsivat kyllä ensimmäistä erää, mutta tasalukemissa mentiin toiseen erään. Toisessa erässä Lightning naulasi pelin kolmella maalilla ja kolmannessa erässä Namestnikov osui vielä kertaalleen, ykkösketjulle yhteensä 9p. Positiivista oli kuitenkin, että Sharks ei saanut minkäänlaista kirivaihdetta vaan Lightning puolusti aktiivisesti keskialuetta ja Vasy hoiti ne muutamat tilanteet joita tuli. Energiaa ainakin pitäisi olla tänään vielä tallella Kingsiä vastaan, eli kello taas 5:30 soimaan. Budaj ilmeisesti tolppien välissä vanhaa seuraansa vastaan, toivotaan että nyt onnistuisi kun on ollut hieman haparoiva niissä parissa pelissä mitä on päässyt pelaan.

Kun viimeks tuli Hedmania sätittyä niin nyt on muutamissa viime peleissä näyttänyt taas tekeminen paremmalta, toivotaan että löytää vielä sen Norris-moodinsa ja rupeaa myös laukomaan paikoista välillä.
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Tässä Kings-matsissa Hedman on ainakin näyttänyt kovasti itseltään. Kovat otteet ja pehmeät liikkeet, kuten on totuttu näkemään.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Joo ihan kohtuullisesti menee tällä hetkellä... Ennen kauden alkua Stamkos ja Kucherovhan ilmoittivat halustaan pelata samassa ketjussa, ja nyt kun homma lähti heti alusta rullamaan, niin oikein huomaa miten nauttivat pelaamisesta tällä hetkellä. Joukkueesta puhkuu todella kova itseluottamus ja etenkin viime pelit ovat olleet paljon ehjempiä kokonaisuuksia mitä alkukaudesta, vaikka voittoja tuli toki silloinkin.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Olin eilen Staples Centerissä ja kyllä alkulämmittelyissä huomasi että joukkueella on hauskaa tällä hetkellä. Hymy suussa löysää neppailua ja pientä tönimistä :)

Kiva oli kattoa ekaa erää Kingsin päädystä kun ladottiin 4-0 tauluun, peliä en sen enempää jaksa analysoida muutakun että Budaj kyllä pelasti alussa.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Täällä ei vielä ole mainittu, että Callahan on jälleen loukkaantuneena. Tosin vamma taitaa olla suht lievä, mutta se esti kuitenkin pelaamisen Los Angelesia vastaan. Ei tuolla pelityylillä voikaan pysyä kovin kauaa ehjänä. Kun mietitään Callahann hyötyä joukkueelle, niin onhan tuo 5,8 miljoonaa aika räikeä caphit. Vaikka on A-kirjain paidassa tai miten korvaamaton pukukoppipelaaja tahansa. NMC:llä varustettua pahvia on vielä kaksi kautta jäljellä tämän sesongin jälkeen. Ja mikä pahinta, Kutsheroville pitää sorvata megasopimus ennen kuin Callahanin kontrahti päättyy. Namestnikovilla menossa pestin viimeinen kausi, tuntuva korotus luvassa nykyiseen vajaaseen 2 milliin. On SY:llä tekemistä...
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Kyllähän tuossa sentään Coburnin, Girardin ja Strålmanin sopparit loppuvat. Siitä tulee jo reippaasti tilaa, sitä seuraavalla kaudella sitten Callahan pois kirjoilta ellei ulosostoa tule ja Carlen ulosostosta vapautuu myös tilaa. Mutta joo kyllähän tuossa työsarkaa riittää mikäli palkkakatto ei kauheasti nouse. Toisaalta nyt saadaan vielä kaksi kautta nauttia super halvasta Kucherovista ja Sergachevikin pelaa tuolla ELC:llä 3 kautta, ehkä tuosta Johnson jossain välissä lähtee tai Killorn kun Point kaipaa myös jossain välissä uutta sopparia.
 

LAcostee12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat & Tampa Bay Lightning
Piispan paluu Amalielle.. kyllä se varmaan raapii sydäntä kattoa peliä yöllä. Oli kuitenkin pitkään omia lempipelaajia Tampassa.. vieläkin tuota mailapeliä ikävä.

Dallasilla aika vaihteleva kauden alku. Kyllähän tämä pitäisi klaaraa mutta jos jossain vaiheessa pitää hävitä 0 maalia tehtynä niin kyllä sen parhaiten soisin juurikin Bishoppia vastaan.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Piispan paluu Amalielle.. kyllä se varmaan raapii sydäntä kattoa peliä yöllä. Oli kuitenkin pitkään omia lempipelaajia Tampassa.. vieläkin tuota mailapeliä ikävä.

Dallasilla aika vaihteleva kauden alku. Kyllähän tämä pitäisi klaaraa mutta jos jossain vaiheessa pitää hävitä 0 maalia tehtynä niin kyllä sen parhaiten soisin juurikin Bishoppia vastaan.

No ei hävitty. Tällä hetkellä ei kyllä löydy liigasta pysäyttäjää. Mikään muu joukkue, etenkään idästä, ei näytä samanlaista dominointia tällä hetkellä kuin Tampa. On se mukava olla fanipoika :)

Edit. Tuohon kun saisi prime St.Lousin niin sarjaorgasmeilta ei voisi välttyä.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Viime yönä komea nousu 0-2 tappioasemasta voittoon Chicagoa vastaan. Melko tasainen vääntö, vaikka Tampalla tilastojen mukaan hieman enemmän maalintekopaikkoja ja vetoja. Hieman ehkä ruostetta oli nähtävissä muutaman päivän tauon jälkeen. Ottelun MVP oli kyllä Vasilevsky. Muutama aivan uskomaton torjunta poikittaissyötöistä ja muutenkin varmaa peliä. Ensimmäinen maali olisi ehkä ollut otettavissa, mutta toisessa ei ollut mitään palaa 5vs3 alivoimalla. Hyvä että saatiin Islanders tappio tavallaan tällä kuitattua, eikä anneta tilaa millekään orastavalle tappioputkelle.
 

Kuch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Iltaa kaikille, ensimmäinen postaus! Rennon oloista porukkaa täällä on ollut kirjoittelemassa mitä nyt muutaman vuoden olen seuraillut ko. keskustelupalstaa..

Tosiaan kuten Boltning kirjoittikin, tasaista oli. Ensimmäisen erän jälkeen mietin, että onko nyt löytynyt ase (katsotun NYI pelin jälkeen) tampan 1.kenttää vastaan (jouduin ensimmäisen erän loppuvaiheilla työtehtäviin ja loput tuli katsottua koosteesta) mutta sieltä se voitto tulikin, tosin Vasyn ansiota pitkälti. Varsinkin Kanen OT robbery oli hunajaa.

btw. Kuch ja Stammer ovat ensimmäiset top kaksi samassa jengissä pelaavaa Hart-trophy ehdokasta vuoden 2001 jälkeen (Jagr-Lemieux), nhl.com mukaan.

Off-topicina: Peliä katsellessa tuli väistämättä mieleen, että Saad on ollut kyllä pieni pettymys trade (jopa pisteet unohtaen). Ei hirveästi luovuutta, syötöt meh, Kanelle ei riittävän hyvä pari (vrt. Panarin)

EDIT: fantasy ehdokasta kuitenkin :D
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Tervetuloa joukkoon Kuch!

Olipahan vauhdikas ja tasaväkinen ottelu, jossa kumpikin olisi aivan hyvin voinut viedä voiton. Ottelun ehdoton ykköstähti oli Vasy, joka otti kourallisen game-savereita.

Nelosketju oli todella pirteällä pelipäällä ja etenkin Callahanin peliä oli ilo katsella. Myös Kunitz on tähän mennessä ollut itselleni positiivinen yllätys siihen nähden, mitkä olivat odotukset.

Dumont tosiaan lähti waiversien kautta Senatorsiin, joka on hieman sääli, koska mielestäni kaveri esiintyi edutkseen, aina kun pelivuorossa oli. Ymmärtäähän tuon silti nyt kun Paquette on kuntoutunut.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Olipa nihkeä esitys vieraskaukalossa Capseja vastaan. Pointin kenttä on ainut, joka ansaitsee puhtaat paperit ottelusta. Joukkueen tekeminen oli sellaista puolittaista koko pelin ajan, miltei jokainen syöttö meni puoli metriä lavan ohi ja hyökkäyspään kiekolliset ratkaisut olivat hätäisiä. Tänään toivottavasti palataan voittokantaan, mutta Pens tulee varmasti kiukkua täynnä kaukaloon alkukauden parin selkäsaunan takia.

Alan olla sillä kannalla, että Tampan pitäisi pikkuhiljaa alkaa katselemaan jotain kokenutta ja luotettavaa oman pään luutaa, tyyliin Girardi. Sustr on aivan täysi katastrofi kentällä, melkein joka kerta hänen ollessaan askissa syntyy paha tilanne omiin, miehen kiekonmenetyksen, tai jonkun muun töhöilyn seurauksena. Koekkoek taas ei näytä nauttivan kovin suurta luottoa valmennukselta ja tämä tuskin tulee muuttumaan jatkossakaan.
 
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
Oma mutuilu on, että Yzerman kyllä koitellu yhtä pakkia kaupitella, mutta taitaa markkinat olla liian täynnä näitä kolmos korin pakkeja (kts. Vegas). Mitä Koekkoekin tulee niin itse kiinnittänyt samaan huomiota, että ei häntä oikein uskalleta kunnon vastuulle päästää. Ihme ettei vielä yhtään loukkaantumisia ole puolustukseen tullut, jolloin ois Dotchin ja Kokkeli saanu lisää vastuuta. Kausi kokonaisuudessaan menny ensimmäisten kahden matsiin jälkeen oikein mukavasti. Vähemmän yllättäen pelit alko kulkemaan, kun itse lopetin pelien katselun Tänään sitten peli kuntoon ja Penssiä vastaan 7-0 taululle.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Tuo Cooperin boneri tiettyihin pelaajiin on kyllä kummallinen, vastaavasti sitten Drouinille, Marchessaultille ja Kucheroville tarjottiin nelosen roolia vaikka kuinka. Pakistossakin jännä juuri miten kauan Sustr on saanut kädettää, omasta puolesta Sustr kuuseen ja samalla ryminällä Paquette perään.
 
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
En nyt 100 varma ole mut imo Cooper ei vastaa pakkien peluutuksesta, joten en tiiä voiko häntä siitä syyttää.. Mutta ei tuossa hyökkäyksestä mun mielestä ku Paquette ja Callahanin roolia pitäs uudelleen miettiä (hiuksista pois), mutta Callahanin kohdalla Yzerman sitonut liiaksi käsiään. En pahottais mieltä jos Callahanille tulis Lupulin kohtalo.. Ja nii Suttura veks. Ei oo ku taso laskenut viimeiset pari kautta.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Viime yönä pelailtiin varmaan kauden unettavin (nukahdin kolmannen erän alussa) ottelu, jossa ei paljon hienouksia nähty. Tärkein, eli orastava tappioputki saatiin kuitenkin poikki, joten siinä mielessä onnistunut ryöstöreissu Key Bank Centeriin.

Jaksaa muuten hiukan ihmetyttää Cory Conacherin kohtelu. Kaveri on tehnyt Syracusessa 17 otteluun 6+7=13 pistettä. Mies nostetaan ylös ja tekee heti ensimmäisessä ottelussa maalin. Tästä kiitoksena hänet lähetetään saman tien takaisin alas samalla, kun esimerkiksi J.T Brown 13 ottelua 1+3=4, sekä Cedric Paquette 10 ottelua 0+1=1 jatkavat päivästä toiseen ylhäällä. Tuo 11 hyökkääjällä pelaaminen ei ole mielestäni pidemmän päälle hyvä ratkaisu, koska se kuormittaa esimerkiksi Kucherovia liikaa. Kuchista huomasi hyvin esimerkiksi viime yön ottelussa,, että pientä uupumusta on havaittavissa, eikä kaverin meno näytä tällä hetkellä lähellekkään samalta, kuin kuukausi sitten.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Jotain huhua liikkunut että Yzerman etsisi viellä yhtä top 9 hyökkääjää. Tarpeeseen tulisi koska ei tuo ole hyväksi Kucheroville koko kautta vetää 2 ketjussa. Jos ei tradea niin etes se Conacher takas ylös kiitos.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Jotain huhua liikkunut että Yzerman etsisi viellä yhtä top 9 hyökkääjää. Tarpeeseen tulisi koska ei tuo ole hyväksi Kucheroville koko kautta vetää 2 ketjussa. Jos ei tradea niin etes se Conacher takas ylös kiitos.
Mielestäni tuolla on ihan riittävästi laatua kolmeen ketjuun. Tietyt pelaajat eivät vaan ole omalla tasollaan, kuten Johnson, Killorn ja Callahan (lieneekö kuitenkin hänen nykytaso se todellinen maksimitaso). Itse näen paljon suurempana tarpeena TOP6-puolustajan hankkimisen. Ei tuo nykyinen pakisto kestä yhtään loukkaantumisia. Dotchinin tasoisen pakin puuttuminen luo jo kohtalaisen ison loven ja nyt siellä on Sustr säätämässä kaukalossa aika isolla peliajalla. Ongelmana on vaan se, että kaikkien ollessa terveinä, ringissä on kahdeksan pakkia. Yzerman ilmeisesti yritti kaupitella Sustria kesän aikana aktiivisesti, mutta ilman tulosta. On käynyt muutamaan otteeseen mielessä, miksi häntä ei ole laitettu waiverseihin?
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Onhan tuo Kutsherov ihan syntisen hyvä pelaaja. Laukaus suoraan syötöstä, rannari, lämäri, rysty - kaikki ovat eliittiä. Sen lisäksi pelikäsitys on erinomainen ja syöttötaitokin on huippuluokkaa. Lisäksi kädet ovat silkinpehmeät ja luistelukin on huippua. Osaa myös myös riistää kiekkoja eikä puolustuspelaamisessakaan ole moittimista. Kerta kaikkisen mahtava pelaaja kyseessä. NHL:n paras laitahyökkääjä enkä ihmettelisi, jos pokkaisi kesän palkintogaalassa sekä Hartin että Art Rossin.
 

Gemondo

Jäsen
Onhan tuo Kutsherov ihan syntisen hyvä pelaaja. Laukaus suoraan syötöstä, rannari, lämäri, rysty - kaikki ovat eliittiä. Sen lisäksi pelikäsitys on erinomainen ja syöttötaitokin on huippuluokkaa. Lisäksi kädet ovat silkinpehmeät ja luistelukin on huippua. Osaa myös myös riistää kiekkoja eikä puolustuspelaamisessakaan ole moittimista. Kerta kaikkisen mahtava pelaaja kyseessä. NHL:n paras laitahyökkääjä enkä ihmettelisi, jos pokkaisi kesän palkintogaalassa sekä Hartin että Art Rossin.

Ja lisäksi pelannut vielä pudotuspeleissä kovemmalla pistekeskiarvolla kuin runkosarjassa (0,87-0,93). Tampan joukkue huomioiden, lisätään Hartin ja Rossin kylkeen vielä Conn Smythe.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Olihan taas aika murskaava esitys, vastustajilta tuo Barzal on kyllä todella kova kaveri ja ihme on jos ei Calderin voitosta taistele kauden lopussa. Pakko myös sanoa, etten olisi ikinä uskonut, että tuosta Gourdesta tulisi vakituinen NHL-pelaaja, mutta nyt kyllä näyttää aika hyvältä. Olihan tuo aika pirteä niissä muutamissa peleissä mitä viime kaudella pelasi, mutta ei meno silti näyttänyt siltä että potentiaalia olisi hirmuisesti parempaan menoo vaikka vastuuta lisättäisiin kuten esim. Marchessaultin kohdalla. Nyt sitten 27 pelissä 18 pistettä kasassa ja tällä tahdilla menisi 50p rikki mikä olisi aika kova suoritus varaamattomalta "farmijyrältä".
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Itselleni Sergachev ja Gourde ovat olleet ylivoimaisesti suurimmat iloiset yllätykset tämän alkukauden osalta. Sergachevista näki heti, että kaveri ei enää junnuihin palaa. Gourdella oli ihan pirteä startti, mutta tehopisteitä ei oikein tarttunut samaan tahtiin, kun ketjukavereilla. Ensimmäiset 10 ottelua tuottivat 4 tehopistettä, kun tämän jälkeen seuraavat 17 ottelua ovat tuottaneet 14 pistettä. Suunta on siis oikea.

Pahin pettymys on ehdottomasti ollut Alex Killorn. Mies on kumminkin opittu tuntemaan kohtalaisena maalintekijänä, mutta tällä hetkellä kaveri on matkalla 6 maalin kauteen. Tuo tämän hetken 2 tehtyä maalia on säälittävä saldo, kun otetaan huomioon, että Alex on melkeinpä koko kauden pelannut ykkösylivoimassa. On täysin selvää, että hän ei tule pelaamaan tuota nykyistä sopimustaan läheskään loppuun Tampassa. Tämä sopimus menee mielestäni heittämällä Yzermanin huonoimpien sopimusten joukkoon ja hyvin kuvaavaa onkin, että tämän hetken liigan paras pelaaja tienaa about saman verran, kun tämä sankari :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös