Frank McKee

Kärpät, T. Arima
3. erän alkuun Kärpät YVllä 4-0 ja sitten menee peli jännäksi?

chubster

Ekassa erässä oli vielä sitä jotain, mutta se suli kyllä surullisen kuuluisaan ylivoimaan ja Olkinuoran hyvään torjuntatyöskentelyyn. Yksi tsägäpomppu olisi saattanut rentouttaa pelaamista.

SaiPan pitäis röyhkeämmin ajaa keskustaan hyökkäysalueella ja pyrkiä maalintekosektoriin. Nyy vähän sukkasillaan pelaavat ja menevät heti kulmaan kun joku mustapaitainen vähän mulkaisee päin. Röyhkeyttä ja haastamista, sillä aukeaisi pelitilaa ja JYP voisi joutua rikkomaan. Tai sitten hyvästä yrityksestä huolimatta JYP puolustaisi liian vahvasti. Mutta yrittää kannattaisi.

TosiFani

Ässät
Ei Andyn piikkiin, mutta tollasten hörppyjen jälkeen veskari vois paikata yhden pakin virheen.

Bernard on hörpännyt kaksi ja kolmannenkin olisi voinut torjua paremmalla pelaamisella.

Tämä peli olisi täysin eri jos veskarit olisi toisinpäin.

Ja osittain McRaen. Ei minkäänlaista painetta ja helppo kiekko karkasi omalla sinisellä lavasta. Ässien hyökkäyksenpoikasen sijaan tuli pelinkääntö omiin ja Matushkin ei tajunnut pudottaa.

Jos Matushkin olisi pelannut tilanteen oikein eli keskipakkina varmistanut alempana, hän olisi katkaissut syötön helposti, nyt oli kiire hyökkäämään.

Andylle on mennyt kaksi helppoa, ei häntä voi kuitenkaan Matushkinin virheestä syyttää.

disco-stu

JK Mylly
Tuo farssi oli kyllä ihan selvä maali. Tuomari oli hyvin sijoittunut, näki kiekon olevan pelissä ja voimahyökkääjä Kangasniemi survoi. Käytiin oikein tarkistamassa että oikein meni.
En mä tuomaria syytä, ihan oikein se meni. Tuo Kerhon "maalineduspelaaminen" on se farssi, siis aivan vitun käsittämätöntä perseilyä henkilöiltä, jotka tuota kai ammatikseen tekevät. Mun mummo on väkevämpi noissa tilanteissa ja samaa vitun paskaa jo toista kautta putkeen.

Blackie

Ässät
Totta. Koko tilannetta ei olisi kuitenkaan syntynyt ilman McRaen tupelointia helpossa paikassa. Kannattaa katsoa uudelleen, kuinka helpon kiekon mies hukkaa lavastaan.

madeOFspade

Ässät

Ei voikkaan, siitä voi syyttää kuitenkin ettei ole kyennyt auttamaan yhtään joukkuettaan. Tuo 3-2 maali oli torjuttavissa, Andy ei pystynyt paikkaamaan tiukassa paikassa.

Tässä pelissä ollaan häviöllä sen takia, koska maalivahti on pettänyt pahasti.

Old Tom

KooKoo
Niko Tuhkanen tekee 2-3 pelatessaan uransa ensimmäistä ottelua hyökkääjänä.

TosiFani

Ässät

Edelleen, Matushkin olisi ottanut tuon syötön helposti, jos olisi pelannut peruspeliä erän viimeisellä minuutilla.

Mälkiä

Ilmoitetaan lähiviikkoina
Näinkin asia varmasti on. Ekassa erässä oli jo tosin viitteitä, kun Oksanen ampui kuuluisan ruoskansa useamman kerran hyvästä sektorista yli tai ohi maalin. Nyt jännitetään enää sitä jäädäänkö taas nollille kotona.

Juu, eka erä oli vähän paremman näköistä. Näyttää vähän siltä, että SaiPalla vaikeudet alkavat usein siitä, että "joutuu" hyökkäämään ja hallitsemaan enemmän.

Kynämestari

Lukko, Red Wings
Taasko suletaan... ei tätä kestä enää
Harmittaa Ramun puolesta ku tarjonnu niin hyviä passeja.

Salt

SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys

Näinhän se pitäisi olla, mutta jo pari viimeisintä kotipeliä olleet tällaisia, että yritystä on, mutta joko laiskalla tavalla tai sitten tulee heti uskon puute omiin yrityksiin, kun mistään ei mene. Nyt Virtanen vie 100-0 eikä Tertsi saa luotua uskoa tuohon touhuun. Tsägämaali heti 3.erän alussa voi vielä saada pelin aikaan.

Mälkiä

Myöskin sanottava, että Radke näyttää tänään sellaiselta glitchaavalta pleikkariänäri-pelaajalta, jolla syöttönapista ei tapahdu mitään.

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Vieläkö se av-maali puuttuu Kärpiltä tällä kaudella? Aika hyvät paikat ollut tällä av:lla, paljon paremmat kuin äskeisellä kahden mehen yv:llä.

Blackie

Ässät
En ole eri mieltä. Tilanne lähti kuitenkin McRaen kämmistä. Mä pistän molempien piikkiin, jos sallit.

Andy pikkiinhän tuo ei varsinaisesti mene, mutta olisihan se ihan kiva ollut, jos olisi pystynyt paikkaamaan lukuisia virheitään.

Don Sputnik

SaiPa, Liverpool
JyP maksaa nyt kalavelkoja...Jyskälässä Jyp vei satanolla, peli päättyi 1-4. Nyt aika tasaista, mutta ainoastaan JyP osaa maalinteon. SaiPa on ollut paska molempien maalien edustalla.